چرا همیشه خسته ام؟👇
💧به اندازهی کافی آب نخوردن
💧کمبودآهن
💧کارکردن زیاد
💧استرس
💧نخوردن صبحانه
💧وابستگی بسیار زیاد به کافئین
💧استفاده زیادازموبایل و تبلت و لپتاپ،
✴️ #رماتیسم_قلبی
⚠️توجّه: غذاهاي مانده، اسانسهاي شيمائي، چربيهاي با ترانس بالا نخوريد، آنژين گلو و عفونت گلو نداشته باشيد.
🍎✍🏻درمان:
①←با هر غذا، يکقاشق غذاخوري آبغوره طبيعي (نجوشيده بينمک) بخوريد،
②←بعداز هر غذا، يک استکان آب سيب رسيده شيرين تازه بنوشيد،
③←عصرانه، انار شيرين يا ربّ انار شيرين بخوريد،
④←شب قبل از خواب، يک ليوان آب سيب رسيده شيرين تازه مخلوط با عسل طبيعي کوهي بنوشيد
⑤←روزي يک قاشق مربّاخوري روغن بنفشه طبّي در پايه روغن زيتون خورده و ماساژ با روغن بنفشه دهيد.
✍️درمان اگزمای پوستی :
🍁اگزما ۲ نوع است: سرد (سودایی) : با خوردن سردیها و گرمیها تشدید می شود .
گرم ( صفرایی): با خوردن گرمیها تشدید می شود .
الف ) اگزمای سرد
خوردن سرکه انگبین زرشکی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد آب زرشک طبیعی ) در تابستان ۲ وعده و در زمستان ۱ وعده
ب ) اگزمای گرم
خوردن سرکه انگبین معمولی ( ۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه ) به مدت ۴۰ روز و سپس حجامت عام کنند .
📚حکیم خیراندیش
#درمان_تومورمغزی_درطب_اسلامی
1. درمان اصلی آن، ثفا (کنسل) است.
2. ژل رویال" 30 گرم ژل رویال (عسل ملکه) را با نیم کیلو عسل خوب مخلوط کنید و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از آن را با اضافه کردن هفت دانه سیاه دانه مصرف کنید.
3. داروی شافیه دوازده ماهه+ آب مرزنجوش: به اندازه یک عدس از داروی شافیه را با جوشانده آب مرزنجوش، شب موقع خواب مصرف کنید.
4. خوردن هسته سیب درمان همه سرطان ها است.
5. روغن بنفشه پایه کنجد.
6. داروی پیامبر (ص).
7. دعای ورم
8. طریفل
9. اگر تومور در ظاهر پوست باشد، آرد جو، شیر بز و انجیر آسیاب شده را با هم مخلوط کنید و بپزید و در روی آن قرار دهید.
این کار به مدت یک هفته تکرار شود
و روش دیگر این است که تخم کتان را آسیاب کنید و با سرکه طبیعی انگور مخلوط سازید و شب تا صبح روی محل قرار دهید. یک پلاستیک روی آن قرار دهید تا مرطوب بماند. این کار یک هفته تکرار شود.
★ درمان #واریکوسل شدید و #ناباروری با #طب_اسلامی
* با داروهای شیمیایی مشکل حل نشد که در اخر خاستن عمل جراحی کنن
☆ #حجامت_ساقین ؛ #کور ؛ #تین_فیل ؛ #داروی_حضرت_ص ؛ #مرکب۴ ؛ #کاسنی ••
🔴 غذاهای گرم مزاج :
قیمه ☀️فسنجون☀️انواع خوراک گوسفندی ☀️حلیم ☀️بریانی ☀️تخم مرغ و نیمرو و خاگینه ☀️قلیه ماهی ☀️چلوکباب گوسفندی ☀️گوشت ماهی شور ☀️گوشت شتر☀️گوشت شتر مرغ☀️گوشت کبوتر☀️گوشت بلدرچین ☀️روغن حیوانی و محلی ☀️روغن کنجد و روغن زیتون ☀️زیتون ☀️بستنی سنتی ☀️فالوده ☀️گلاب ☀️دارچین ☀️شکر قهوه ای☀️ نمک ☀️نبات ☀️موز ☀️فلافل ☀️نان بربری☀️نان سنگک☀️نان گندم ☀️ادویه جات ☀️آجیل ☀️کره ☀️گلابی ☀️عسل ☀️زعفران☀️زنجبیل ☀️توت سفید ☀️ آبگوشت زیره☀️گوشت آهو ☀️انجیر ☀️بادام شور ☀️رطب ☀️کرفس ☀️گردو ☀️آبگوشت نخود ☀️پیاز ☀️تره ☀️سیر ☀️پسته ☀️فندق ☀️زیتون سیاه ☀️گوشت خروس ☀️گوشت بلدرچین ☀️فلفل ☀️نارگیل ☀️ریحان ☀️ارده و شیره ☀️شلغم ☀️زردچوبه ☀️سیاهدانه ☀️زیره سیاه ☀️بادام زمینی ☀️کدو حلوایی ☀️خربزه ☀️کنجد ☀️حلوا ☀️کنگر ☀️مرصع پلو ☀️انبه ☀️
🔵 غذاهای سرد مزاج:
قورمه سبزی❄️زرشک پلو با مرغ❄️ ته چین مرغ❄️سوپ مرغ❄️ پای مرغ❄️خوراک مرغ❄️ سبزی پلو و ماهی ❄️املت ❄️ماکارونی❄️ لازانیا ❄️باقالا پلو❄️ لوبیا پلو ❄️کله پاچه ❄️آبگوشت کلم❄️ آبگوشت به ❄️پیتزا و ساندویچ ❄️کشک و بادمجان ❄️آش رشته❄️ آش دوغ❄️ آش زرشک❄️آش ریواس❄️ آش غوره ❄️سالاد الویه "بسیار سرد "❄️نشاسته ❄️غذاهای کنسرو شده ❄️کتلت❄️ کوکو سیب زمینی ❄️انواع سالاد ❄️انواع ژله ❄️نان تست، تافتون، لواش ❄️نوشابه، ماالشعیر❄️ دوغ❄️رب گوجه، رب انار ❄️قهوه ❄️سس مایونز ❄️خیار ❄️سیب ترش❄️آبغوره❄️سرکه❄️ انار ترش ❄️سیب زمینی ❄️ته چین با گوشت گاو ❄️اسفناج❄️توت فرنگی❄️ قارچ❄️کدو❄️ کلم قمری❄️بادمجان❄️جو ❄️ برنج ❄️ گوشت گوساله و بز ❄️باقالا ❄️لوبیا ❄️گوشت اردک ❄️ماهی و میگو ❄️چلوکباب با گوشت گوساله ❄️خورشت بادمجان ❄️شیر برنج ❄️کیوی ❄️بامیه ❄️ماست و پنیر ❄️زرشک ❄️هندوانه ❄️شاتوت ❄️ذرت ❄️تن ماهی ❄️چای❄️
من نیم ساعت دارم قرص آهن روبه آهنربا نزدیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته بنظرتون..
قرصا تقلبین🤔
آهنرباها خرابن😔
من روانیم😑
جریان چیه؟...😂😂😁
“ گوشت #گاو
⚠️عوارض مصرف #گوشت_گاو:
۱.تیرگی #پوست
۲.بروز عصبانیت و #افسردگی
۳.وسواس
۴.برص و پیسی
۵.جذام
۶.واریس
۷.بزرگ شدن #طحال
۸.ورود زردآب به #روده
۹.ایجاد بیماری های سوداوی
۱۰.از بین رفتن اسید آمینه مفید #مغز و اختلال در #تفکر
🔰گوشت گاو به شدت #سودا زاست، #خون را غلیظ میکند و به شدت برای #کبد مضر است. پروتئین موجود در گوشت گاو، عامل اصلی #جنون گاوی است.
✅جایگزین های گوشت گاو:
۱.گوشت #گوسفند
۲.گوشت بوقلمون
۳.گوشت بلدرچین
۴.گوشت کبک
۵.گوشت #گوساله و ...
💠پیامبر اکرم(ص):
#گوشت گاو مرض، #شیر گاو شفاء و #روغن گاو دواست(دانشنامه احادیث پزشکی،ج۲،ص۴۷۷).
(گوشت گوساله را نه یکباره، بلکه به مرور و به کمک جایگزین ها، ترک کنید)
■ مضـــرات چــــای سیــــاه و سبـــز ■
👈قسمت اول
🔴1⃣بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آن ها را از دهانش بیرون می ریزد. (yummy)
🔴2⃣در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آن ها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک نمی شوند!
🔴3⃣اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار انگلیسی ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. واقعیت آن است که حکمای ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن مضر است.
🔴4⃣موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی حلقوی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. فنول چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب این جاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای اضافه می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند!
🔴5⃣مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب آهن معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به نام تانن است که مزه تلخ چای را ایجاد می کند. تاننها با آهن، ایجاد رسوب می نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود.
🔴6⃣همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام تانن. این ماده بسیار مدراست و به همین خاطر مایعات بدن را دفع کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد زاید در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و کلیه را به مرور از کار می اندازد!
🔴7⃣گیاه چای دارای ماده ای است به نام اگزالیک اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه رسوب کرده و سنگ های کلیوی اگزالیک را موجب می شود.
🔴8⃣مصرف زیاد چای دندان ها را لک دار و سیاه می کند.
🔴9⃣چای ترشح اسید معده را تحریک می کند (افزایش می دهد) و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.
🔴🔟در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های قلبی و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت اعتیاد هم ایجاد می کند!
🔴1⃣1⃣به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک اعصاب و یا تپش قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد.
🔴2⃣1⃣ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب سمپاتیک است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود.
⛔اینکه در صدا و سیما و تمام مجلات و رسانه ها از خاصیت این گیاه مضر صبحت می شود و مردم را به مصرف آن سوق می دهند، به نظر پزشکانی بر می گردد که بدون هیچ گونه بررسی عملی، فقط از مقالات و گفته های غرب تبعیت می کنند. از آنجایی که تاثیرات این گونه رفتارهای غلط (مثل مصرف چای سیاه) در بلند مدت ظاهر می شود، در خیلی از مواقع دلیل بسیاری از مشکلات سلامتی افراد جامعه را نمی توانند درک کنند یا به وضوح رد می کنند!!
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما از بهترین روغن ها استفاده کنید که توصیه روایی دارند، نه تنها ضرری ندارند بلکه بسیااااار مفید برای هرچیزی هستند
،روغن زیتون هست
انواع
- انواع روغن به ترتیب اهمیت:
روغن زیتون،
روغن شحم گاوی،
روغن زرد گاوی
روغن دنبه گوسفندی
و روغن ارده کنجد است.
از تمام این روغنها میشه استفاده کرد
البته روغن زیتون مقاومترین روغن در برابر حرارت هست و برای سرخ کردن خیلی عالیه.. از روغن زرد گاوی و شحم گاو هم میشه استفاده کرد.
🍏 بهترین زمان مصرف سیب صبح ناشتا است
🍎 خواص سیب عبارتنداز:
1- درمان تب و حرارت بالا
2- درمان خون بینی
3- درمان بلغم معده
4- خوشبو کننده معده و دهان
5- درمان سم
6- نافع و سودمند برای قلب
⭕️ #درمان_ریزش_موی_خانمها
✍بانوان برای درمان ریزش مو هر چه می توانند غذاهای گرم میل کنند و سردیها را کمتر بخورند
✍روغن مالی شبانه تا حداقل ۴۰ شب با روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ انجام دهند.
✍خوردن هفته ای ۵ وعده ارده با شیره انگور به عنوان صبحانه در هفته توصیه می شود.
🔷خوردن ۱۴ عدد بادام درختی روزانه .
🔷خوردن شبی ۱ لیوان عرق رازیانه با کمی عسل در ایام پاکی .
🔷استشمام عطر گرم از جمله یاس ـ محمدی ـ مریم،نرگس در موقع خواب