eitaa logo
کانال طب اسلامی و سنتی سید یاسین موسوی
14.1هزار دنبال‌کننده
809 عکس
371 ویدیو
42 فایل
تلگرام @seyed_ya_seen 09196807244 درمانگر طب اسلامی سنتی سیدیاسین🏠 تدریس,تحلیل عنبیه،زبانشناسی،دیسکوپاتی،کایروپرکتیک،طب سوزنی،حجامت،فصدسوزنی،فصد و اعمال یداوی و...pv مشاوره حضوری درنسیم شهر https://eitaa.ir/teb_sayed_ya_seen
مشاهده در ایتا
دانلود
برای سرطان : مرکب ده مرکب یک ۳ پس از اتمام ‌مرکب ده مرکب چهار ۲ با آب تخم کدو پس از اتمام مرکب یک داروی حضرت ۷ پس از اتمام مرکب چهار ثفاء ۳ صبحها نیم ساعت پس از داروی ناشتا با آب افتیمون شبها با آب تخم کدو جامع ۵ با آب مرکب سه جامع ۵ با آب تخم کدو جامع ۱۰ با عسل در مجرای ادرا تزریق شود حجامت ساقین
👈 قلب و عروق در کلام معصومین علیهم السلام ⬅️برگرفته از کتاب دانش نامه احادیث پزشکی ✅امام صادق علیه السلام خطاب به مفضل : 🔹 ای مفضل ! اکنون قلب را برایت وصف می کنم : بدان که در آن سوراخ هایی است ، سوداده شده به سمت سوراخ هایی که در ریه است ، و همین هاست که قلب را خنک می کند به گونه ای که اگر این سوراخ ها با همدیگر تفاوت می یافتند وروبه روی هم نبودند ، خنکا به قلب نمی رسید و انسان می مرد . اکنون آیا صاحب اندیشه و تأمل ، روا می داند که بگوید چنین پدیده ای ، به اهمال پدید آمده است و در درون خویش ، گواهی نیابد که او را از این پندار ، باز بدارد . ✳️آنچه برای سلامت قلب و تقویت آن مفید است. 🔸 سیب ✅امام صادق علیه السلام : 🔹 اگر مردم می دانستند در سیب چیست ، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند . بدانید که سیب ,به ویژه, سودمندترین چیز برای قلب و مایه ی شست و شوی آن است. 🔸سرکه ✅امام علی علیه السلام: 🔹 سرکه نیکوخورشتی است ؛ زرداب را می شکند ، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند . 🔸انار ✅امام صادق علیه السلام : 🔹 هرکس ناشتا انار بخورد ، قلبش را چهل روز روشن می کند . 🔸 عدس ✅امام علی علیه السلام : 🔹 عدس ، دل را نازک می کند و اشک را می افزاید . 🔸 به ✅پیامبر خدا صلی الله علیه و آله : به بخورید ، که دل را استواری و نشاط می بخشد ، قلب را شجاعت می دهد و فرزند را نیکو می سازد . 🔸گلابی ✅امام صادق علیه السلام : 🔹 گلابی بخورید ، که به اذن خداوند متعال ، دل را جلا می دهد و دردهای درون را تسکین می دهد. نشردهید
🔴آیا میدانید سیب زمینی بومی ایران نیست و مضر است؟😳 🔶🔸سیب زمینی از زمان ناصرالدین شاه قاجار و توسط سرجان ملکم سر حلقه فراماسونری در ایران وارد کشور شد. آن زمان ایرانی ها در قیمه مقدار زیادی آلو خصوصاً آلوبخارا می ریختند که فواید بسیاری دارد. 🔷🔹سیب زمینی وارداتی ملکم خان مثل سیب زمینی های امروزی بزرگ و به اندازه سیب نبود بلکه کوچک و در ابعاد آلو بود به همین دلیل سیب زمینی در ابتدای ورودش به ایران به آلو ملکم مشهور بود حتی هموطنان در برخی شهرها مانند شیراز هنوز به سیب زمینی آلو می گویند. 🔶🔸در واقع با این فریب سرجان ملکم فراماسونر سیب زمینی تراریخته که یک ماده غذایی ناسالم و غیر بومی ایران است، جایگزین آلویی شد که فواید بی شماری دارد. 🔷🔹در آن زمان ایرانی ها از سیب زمینی ایرانی که امروزه به سیب ترشی مشهور شده استفاده می کردند. در منابع مکتوب هم ذکر شده که آشپز ناصرالدین شاه تأکید کرده که از آلو ملکم در قیمه استفاده نکنند و خودش هم از سیب زمینی ایرانی (ترشی) استفاده می کرده است که تا آن زمان برای ترشی سازی مرسوم نبوده است. 🔶🔸به مرور زمان استفاده از سیب زمینی (آلو ملکم) جای سیب زمینی ایرانی را گرفت و مصرف سیب زمینی ایرانی فقط و فقط محدود به تهیه ترشی شد. 🔷🔹در حالیکه سیب زمینی ایرانی دارای قندهای مفید در درمان و کنترل بیماری قند می باشد، اما نوع تراریخته آن (آلو ملکم) باعث بالا رفتن قند در افراد دیابتی می شود. بیماران دیابتی به راحتی می توانند از سیب زمینی ایرانی (ترشی) استفاده کنند و نگران بالا رفتن قند خود نباشند. 🔶🔸عمر ورود این سیب زمینی موجود در بازار با عمر ورود گوجه فرنگی، چای سیاه تراریخته و هویج فرنگی به ایران یکی است. ما باید با علم و اطلاع دقیق از پیشینیه تاریخی خود، راه سوء استفاده های جدید دشمنان سلامت مردمان خود را سد کنیم!!
و پرکردن صورت 1. روغن بنفشه پایه زیتون را هرشب بمالید، برای چاقی صورت، پرکردن صورت ورفع ترکیدگی موثر است 2. خیار را به صورت رنده شده و مدت بیست دقیقه روی پوست بگذارید 3. خوردن گوشت بناگوش گوسفند ،جهت چاق شدن صورت مفید است. 4. همچنین میتوانید گلاب را روی پوست صورت کمپرس کنید.این کار را بیست دقیقه و هفته ای سه بار انجام دهید 5. دم کرده ی نیم کوب رازیانه با عسل شبها بخورید ( فقط خانم ها مصرف کنند جز در ایام قاعدگی و بارداری) 6.مخلوط پودر خولنجان و روغن زیتون روی صورت گذاشتن ✅ درمان 📘📘📘📘📘📘📘📘📘 🔸خوردنی های چاق کننده: 1. شیر، عسل، میوه به با هسته، برگ چغندر،مویز ۲۱عدد ناشتا 2. خوردن گوشت(کبوتر و گوسفند) 3. هلیم خوردن 4.گوشت و شیر را با هم پخته و خوردن 5. خوردن غذای کواکب (غذایی متشکل از ماش و عدس و نخود)/ ترید خوردن(گوشت) 6. خوردن سویق گندم شسته و نشسته (چهل روز دوقاشق غذا خوری روزانه مصرف شود) 7. خوردن سویق گندم با روغن زیتون 8. خیار و رطب با هم خوردن 9. مصرف آب جوشانده 10. بیشارجات(سوپ و پیش غذا) 11. مصرف هاضوم(سیاهدانه،آویشن،زنیان،نمک) 12. خوردن شافیه چهل روزه 13. ترک حسد و جماع در سیری و با عجوزه 🔸نخوردنی های چاق کننده: 14. نوره زدن(به بدن) وسپس حنا الیدن 15. حمام رفتن یک روز در میان در حالی که شکم خالی از غذا نباشد 16. عطر و بوی خوش استعمال کردن 17. ماساژ فشاری(تغمیز) 18. حقنه کردن 19. کوتاه کردن مرتب مو 20. استقبال از باد آخر زمستان(نسیم بهاری) 21. دراز کشیدن بعد از غذا 22. سوره قیامت را با گلاب و زعفران نوشته و شسته و خوردن 23. پوشیدن لباس زیر نرم(پنبه ای و کتانی)و گشاد 24. ترک نکردن وعده شام 25. نخوردن خاک،ناهار و اشنان ونمالیدن سفال به بدن 26. نخوردن پنیر در صبح 📗📗📗📗📗📗📗📗📗 بنابر روایات منشأ ضعف و قوت قلوه پیه است و از علائم قوت بدن و قوت صدا، زیادی قلوه پیه است. برای این کار توصیه‌هایی در روایات آمده است. 📗📗📗📗📗📗📗📗📗 دستورات زیاد کردن پیه قلوه گاه نوره زدن و شیر گاو خوردن 📗📗📗📗📗📗📗📗 ♨️پرهیزات جهت آب نشدن پیه قلوه گاه ⛔️⛔️⛔️⛔️ ❌حمام رفتن هر روز ❌دراز کشیدن در حمام ❌تکیه دادن در حمام موجب آب شدن پیه دور کلیه(قلوه گاه)می شود. 📘📘📘📘📘📘📘📘📘 دستورات جهت ایجاد قوت بدن ⭕️⭕️⭕️⭕️ 1. ایستاده آب نوشیدن در روز 2. حمام نرفتن با شکم خالی 3. حجامت کردن و خوردن شکر نیشکر بعد از آن
: ✍ برای نتیجه بهتر و سریعتر در بیماریها باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر است که بسیاری از بیماریها ناشی از عدم رعایت همین موارد است: ✍ ( عدم استفاده از نمکهای صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک طبیعی (دریا یا معدن) ✍ ( عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت،روغن آفتابگردان ، و... مصرف روغن حیوانی، روغن شحم گاو، روغن دنبه، روغن ارده کنجد یا زیتون بکر ✍ ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا چاه و یا آب قنات یا آب جوشیده) ✍ ( عدم استفاده از ظروف تفلون،آلومینیوم، استیل، چدن کره ای،... و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی،سنگی، و...) ✍ : مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند ✍ قبل و بعد از غذا ✍ هیچگاه ننوشید.(خیلی سرد) ✍ ترک بین غذا ✍ مخصوصا شبانگاه (ماست ـ شیرـ دوغ ـ نوشابه ـ چایی و ... ) ✍ ❗️: سعی شود سردیها با مصلحات آن مصرف شود.مثلا: ماست و دوغ با نعنا و زنیان ـ شیر با عسل یا خرما ـ ... ✍ در هنگام غذا خوردن قبل از سیری دست از غذا بکشید. ✍ نخورید و غذا را درست بجوید. ✍ شب ها آب ننوشید. ✍ در سه جرعه آب بنوشید.(یک دفعه آب ننوشید). ✍ نوشیدنی گاز دار ننوشید.
✍درمان   🔻✨درمان آن با قرص خون و صاف کننده خون و سودابر است. 🔻✨و روغن بنفشه با آب زیره را زیر چشم (پماد دور چشم) بمالید.
🍇🍉🍐🍎🍒🍑🍍🥥🍋🍌🍊🍇 🕰 زمان مصرف میوه ها مراد اشاره به زمانیست که میتوان میوه را مصرف کرد . بهترین زمان مصرف و زمان منع مصرف ، تا بدن استفاده لازم از مصرف میوه را داشته باشد و آسیبی هم نبیند . 🔹 به بهترین زمان صبح ناشتا و کلا در حال گرسنگی و قبل از غذا مصرف شود . 🔹 گلابی مانند به صبح ناشتا و کلا قبل از غذا مصرف شود . 🔹 انار قبل و بعد از غذا خوب است مصرف شود ، قبل از غذا سیر میکند و بعد از غذا ، غذا را هضم میکند . 🔹 سیب بطور کلی زمان مصرف صبح است چه قبل از غذا و ناشتا باشد و چه بعد از غذا 🔹 خربزه و هندوانه نباید ناشتا مصرف شود و بطور کلی بعد از غذا و در حال سیری یا هنگام غذا بعنوان غذا با نان مصرف شود . 🔹 انجیر شب نباید مصرف شود و روز باید مصرف شود ، حتی ناشتا هم میتوان مصرف کرد . انبه نیز گرم است و حکم انجیر را دارد . 🔹 آلو بعد از غذا و بطور کلی شب یا بعد از صبحانه . بهتر است شب هنگام و در زمان گرما یا ابتلا به گر گرفتگی مصرف شود همچنین زمان تشنگی . گیلاس ، آلبالو ، زالزالک و ازگیل نیز حکم آلو را دارد . 🔹 مرکبات اعم از پرتقال ، نارنگی ، لیمو ، بالنگ بعد از غذا مصرف شود هر چند میشود قبل از غذا مصرف کرد ولی تاکید بر بعد از غذاست ، ولی مصرف شب هنگام آن منع دارد زیرا چشم را چپ(لوچ) میکند. 🔹 موز بهتر است قبل از غذا مصرف شود یا بعنوان غذا مصرف شود . 🔹 هلو و زردآلو حکم آلو را دارد و بطور کلی ظهر یا بعد از ظهر و شب هنگام مصرف شود . 🔹 انگور صبح ناشتا و بطور کلی قبل از غذا میتوان مصرف کرد یا بعنوان غذا با نان خورده شود . 🔹 خرما قبل و بعد از غذا میشود مصرف کرد ولی خرمای سرد مانند برنی نباید ناشتا مصرف شود . نارگیل هم حکم خرما را دارد . 🔹 خیار با نمک خورده شود هنگام غذا یا بعد از غذا . 🔹 کاهو نزدیک ظهر یا شب هنگام مصرف شود و بطور کلی برای افراد مجرد مصرف کاهو توصیه میشود . 🔹 توت تازه سرد است و بهتر است بعد از ظهر و شب میل گردد. چند نکته دیگر در مصرف میوه ها: ✅ سیب و میوهای معطر را اول بو کنید بعد بخورید. ✅ به طور کلی میوه هر فصلی در فصل خودش مصرف شود. بخصوص در اول فصل مصرف شود و در آخر فصل خودش مصرف نشود. بجز خرما و کشمش و انگور و انجیر میتوان در هر فصل مصرف کرد. ✅ میوهای سرد یا ترش بعد از غذا یا شب هنگام مصرف شود و میوه های گرم صبح و قبل از غذا مصرف شود. (میوه های سرد خواب آور هستند) ❎ بهتر است بعد از خوردن میوه آب نوشیده نشود بخصوص میوه انار. ❎ میوه ی کال مصرف نشود مگر برای درمان ، مانند سیب کال که درمان تب است و شاید منظور سیب ترش باشد. 🍇🍉🍐🍎🍒🍑🍍🥥🍋🍌🍊🍇
سوء هضم احساس پر بودن, اتساع شکم بعد از خوردن غذا, احساس درد در قسمت فوقانی شکم, نفخ و آروغ, گاهی هم احساس سوزش در سر دل و تهوع می توانند نشانه های سوء هضم یا Dyspepsia باشند. علت بیماری میتواند: پرخوری, خوردن غذای سنگین, خوردن در حال سیری, خوردن نهار, سریع غذا خوردن, نجویدن غذا, خوردن آب وسط غذا پ, خوردن غذا در حال عصبانیت و حالات هیجانی, غذاهائی که خوب پخته نشده, خوردن غذای نفاخ, حمام رفتن با شکم خالی, زیاد تخم مرغ خوردن, شایعترین علل سوء هضم هستند. علت اصلی در گرم مزاجان غلبه صفرا و در سرد مزاجها سودا یا بلغم است. درمان ۱. خوردن انار شیرین ۲ اب باران ۳. پنیر ۴. مرکب ۱ ۵. هاضوم (اویشن زنیان و سیاه دانه)
آشنایی با و داروهای مترادف ♦️آ.س.آ » کننده خون = نسترن + خارشتر + کاسنی ♦️آتنولول» = برگ زیتون ♦️آزیترومایسین » = آویشن + پولک + پنیرک ♦️آسیکلوویر» = اکالیپتوس + آویشن + بابونه ♦️آکاربوز » = گزنه + بوقناق + باباآدم ♦️آلبندازول» ضد = بوادران ♦️آلپرازولام» = بهارنارنج + بهارنارنج + سنبل الطیب 🌷 ♦️آلوپورینول» = گزنه + شوید ♦️آمانتادین : = مورد + ملیسا ♦️آمپی سیلین » = ختمی + آویشن + پنیرک ♦️آملودیپین» = زیتون + سماق + زرشک ♦️آموکسی سیلین» = آویشن + پولک + پنیرک ♦️آمی تریپتیلین » = هوفاریقون + به لیمو + اسطوخودوس ♦️امینوفیلین »گشادکننده = زوفا + ختمی + نعنا ♦️آمیودارون» ضد = کیالک + بید گیاه ♦️آمیکاسین » = آویشن + پولک + پنیرک ♦️آنتوم» = کاسنی +شوید + آرتیشو ♦️اوٱر.اس » = بومادران + سماق + پوست انار ♦️إچ دی» = سوداب ♦️ـنارگوتامین» نه + ملیسا + رزماری + هوفاریقون ♦️اسپیرونولاکتون » = زرشک + سماق ♦️استازولامید » = زرشک + سماق + برگ زیتون
آلزایمر دردناکترین بیماری قرن ! آلزایمر که باحواس پرتیهای کوچک شروع می‌شود با مصرف شکر بوجود می‌آید وغلبه سردی بوجود میاد جایگزین شکر: ▫️توت ▫️خرما ▫️عسل ▫️انجیر ▫️کشمش، مویز
😛طرز صحیح عکس گرفتن از زبان😛👆 💥حتما با دوربین پشت مبایل عکس بگیرید 💥مقابل پنجره در نور روز عکس بگیرید 💥دوساعت بعد غذا عکس بگیرید و روی زبان اگر رنگ غذا هست ده دقیقه قبل عکس گرفتن مسواک بزنید ✅خصوصیات عکس واضح و خوب زبان (مانند نمونه در عکس) 1⃣از ابتدا تا انتهای زبان و کناره های زبان کامل در عکس دیده شود 2⃣پرزهای زبان واضح دیده شود 3⃣هیچ قسمت زبان سایه نیافتد 4⃣عکس از روبرو گرفته شده باشد در عکس لبهای بالا دیده بشود
‌ ‍ ‍ ‍ 🎁 ❇️ موارد مصرف: 1⃣ درمان غلظت خون 2⃣ بیماریهای مربوط به غلظت خون (خواب رفتگی دست و پا ،درد و گرفتگی دست و پا) وخارش بدن 3⃣ برطرف کننده سرگیجه 4⃣ مور مور شدن زیر پوست 5⃣درمان اکثر بیماریهای پوستی 6⃣ درمان حساسیت ها 7⃣درمان دمل 8⃣ مفید برای کبد 9⃣ برطرف کننده چین و چروک صورت 🔟 زیبایی صورت 1⃣1⃣ برطرف کننده کبودی دور چشم ❇️ طرز مصرف : ⏰ یک ساعت قبل از شام یا صبحانه به اندازه یک فندوق یا یک قاشق چای خوری اگر دو قوطی یا بیشتر تجویز شد قبل از هر دو وعده میل شود. افراد دو تا هفت سال نصف و زیر دو سال یک چهارم بزرگسالان میل کنند ⏰ برای کبودی دور چشم طبق دستور بالا به همراه روغن بنفشه پایه زیتون استفاده شود، روغن بنفشه پایه زیتون باید به ابروها مالیده شود. ⏰ بدون عسل ان با روغن بنفشه پایه زیتون برای خارش بدن تجویز می شود. ♨️ نسخه های درمانی: 🔅برای بیماری های مفاصل، استخوان، درد های عضلانی، بیماری های پوستی، آرتروز، دیسک و سیاتیک، کمر درد و گردن درد، خواب رفتگی دست و پا و لرزش دست و پا حداقل ۶ تا ۱۵ بسته به همراه حجامت مصرف شود. 💊 حداقل 5 قوطی مصرف شود که بسته به شدت و ضعف بیماری ممکن است این مقدارتا 7عدد افزایش یابد.