جلسه دوم.mp3
17.7M
🔸جلسه دوم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
🔸مبانی طب اسلامی
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه سوم.mp3
13.98M
🔸جلسه سوم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
🔸مبانی طب اسلامی
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
May 11
هدایت شده از مکتب اسلامی
🏴هیئت الشفا 🏴
▪️از تربت تو عسل، شفا می گیرد
💠مسأله شفا در اسلام
🔺آداب اثر بخشی تربت سید الشهدا
🎙سخنران : حجت الاسلام اسماعیل زاده
🎙مرثیه خوان : حجت الاسلام یزدانیان
❇️بهمراه توزیع رایگان داروی امام کاظم (علیه السلام)
📅پنج شنبه سوم محرم الحرام (۲۱مردادماه)
⏰ساعت ۱۷
📌 #سبزوار ، خوشبین ۹ ، حسینیه امام حسن مجتبی (علیه السلام)
#طرح_حبیب
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
هدایت شده از مکتب اسلامی
🏴هیئت الشفا 🏴
▪️از تربت تو عسل، شفا می گیرد
💠مسأله شفا در اسلام
🔺آداب اثر بخشی تربت سید الشهدا
🎙سخنران : حجت الاسلام اسماعیل زاده
🎙مرثیه خوان : حجت الاسلام یزدانیان
❇️بهمراه توزیع رایگان داروی امام کاظم (علیه السلام)
📅پنج شنبه سوم محرم الحرام (۲۱مردادماه)
⏰ساعت ۱۷
📌 #سبزوار ، خوشبین ۹ ، حسینیه امام حسن مجتبی (علیه السلام)
#طرح_حبیب
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
#آشپزی
🔴توپک خرمایی چهار مغز مغز دار
✅مواد لازم برای۲۰ نفر
خرما ۵۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور کاکائویی ۱ بسته
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
کنجد ۳ قاشق غذا خوری
گردو ،بادام،فندق،پسته آسیاب شده(از هر کدام) ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
کره ۲۰ گرم
مغز بادام،فندق،پسته،گردو(برای داخل توپک) به مقدار لازم
پودر گل محمدی ،پودر نارگیل و کنجد(برای تزئین) به مقدار لازم
✅طرز تهیه
۱- اول هسته خرما ها رو میگیریم و کره رو توی ماهیتابه آب میکنیم و خرما رو بهش اضافه خرما رو با حرارت ملایم تفت میدیم تا نرم و له بشه
۲- بیسکوییت رو پودر میکنیم و به خرما اضافه میکنیم و خرما رو از روی حرارت بر میداریم وقتی بیسکوییت و خرما حسابی مخلوط شد
پودر نارگیل و کنجد و مغز آسیاب شده گردو و بادام و پسته و فندق هم به مخلوط اضافه میکنیم و با پشت قاشق این مواد و با هم مخلوط میکنیم.
۳- بعد پودر گل محمدی و دارچین و زیره و پودر هل رو هم به مواد اضافه میکنیم و دستکش دستمون میکنیم و مواد و با دست مخلوط میکنیم تا مواد یکدست بشه بعد از مواد توپ های کوچیک درست میکنیم و وسط مواد رو گردو ،پسته،فندق یا بادام به دلخواه میگذاریم و بعد توپ ها رو توی پودر گل محمدی یا کنجد یا پودر نارگیل یا ترافل و هر چیز دیگه ای که دوست داریم میغلطونیم .
✅سایر نکات
عزیزان ادویه های عطری برای داخل توپک اختیاری هستن و میتونین حذفش کنین هر کدوم که به ذاعقه اتون نیست
این توپک با وجود این مغزی جات و ادویه های عطری طعم و عطر خیلی خوشمزه ای داره حتما امتحان کنین
#خمیر_خرما
جلسه چهارم.mp3
15.75M
🔸جلسه چهارم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه پنجم .mp3
19.06M
🔸جلسه پنجم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه ششم.mp3
17.83M
🔸جلسه ششم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه هفتم.mp3
20.52M
🔸جلسه هفتم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه هشتم.mp3
19.19M
🔸جلسه هشتم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه نهم.mp3
21.47M
🔸جلسه نهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه دهم.mp3
21.58M
🔸جلسه دهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه یازدهم.mp3
22.91M
🔸جلسه یازدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
❇️ دسر خرما
✅مواد لازم برای۸ نفر
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بیسکویت ساده خرد شده ۱ پیمانه
پودر بادام یا پسته ۱/۳ پیمانه
هل ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
خرما بدون هسته ۱ کیلوگرم
✅طرز تهیه
۱- خرماهای بدون هسته را داخل یک قابلمه متوسط حدود ۳ تا ۵ دقیقه حرارت دهید تا کاملا نرم شوند. خرماهای نرم شده را داخل یک ظرف بزرگ بریزید. آنقدر خرماها را با دست ورز دهید تا کاملا از هم باز شوند.
۲- حالا یک سوم از بیسکویت پودر شده را به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن گلاب، هل و پودر کاکائو است. این مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.
۳- یک قالب کیک مستطیل شکل را کاملا چرب کنید و با کاغذ مومی کف و اطراف آن را بپوشانید. یک سوم دیگر از بیسکوییت های خرد شده را روی کاغذ مومی بریزید.
۴- ترکیب به دست آمده مایع خرما را روی آن قرار داده و فشار دهید.
۵- پودر پسته و بادام را روی آن بریزید. دسر را به مدت سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا شکل بگیرید.
۶- بعد از سه تا چهار ساعت مواد را از داخل قالب با کمک کاغذ بیرون بیاورید و بقیه بیسکویت خرد شده را پشت و کنار دسر بپاشید. آن را برش بزنید و از دسر آماده شده لذت ببرید.
✅سایر نکات
خرما به خاطر داشتن قند طبیعی و کالری مناسب، در ماه رمضان باید حتما در برنامه غذایی روزهداران گنجانده شود. دسر خرما یک میانوعده پرطرفدار برای افرادی است که میخواهند انرژی لازم برای بدن خود را از راه خوراکیهای
طبیعی تامین کنند.
به جای پودر کاکائو می توانیدیک تخته شکلات تلخ 100 گرمی رنده شده استفاده کنید.
#خمیر_خرما
جلسه دوازدهم.mp3
28.8M
🔸جلسه دوازدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه سیزدهم.mp3
23.31M
🔸جلسه سیزدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه جهاردهم.mp3
21.96M
🔸جلسه چهاردهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه پانزدهم.mp3
22.34M
🔸جلسه پانزدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه شانزدهم.mp3
24.49M
🔸جلسه شانزدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
❇️حلوای خرمایی
✅مواد لازم برای۵ نفر
پودر مغز گردو ۲ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲۵۰ گرم
روغن ۲۰۰ گرم
پودر پسته ۲ قاشق غذا خوری
خرما ۵۰۰ گرم
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا مقدار بسیار كمی نمك به آرد زده و آن را 3بار الك میكنیم تا كاملا هواخورده و سبك شود
۲- سپس آن را با روغن مخلوط كرده و داخل ظرف نچسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و آن را مثل حلوای معمولی سرخ میكنیم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.توجه داشته باشید كه آرد خیلی زود میسوزد و مدام باید هم زده شود.
۳- خرما را هسته گرفته و در صورت امكان پوستش را میگیریم و با چنگال كاملا له میكنیم و آن را به آرد سرخ شده اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم تا خرما با مواد مخلوط شود.
۴- سپس دارچین را اضافه كرده و شعله را بسیار كم میكنیم و مدام هم میزنیم .
۵- وقتی حلوا قوام آمد آن را از روی حرارت برداشته و پودر پسته،نارگیل و گردو را به آن اضافه كرده و در دیس میچینیم.
✅سایر نکات
در صورت تمایل مقداری گلاب هم به مواد اضافه كنید(در اواخر پخت
بهتر است پودر پسته و گردو را خودتان تهیه كنید و آنها را ابتدا یك شب داخل گلاب و شكر خیس كرده و در یخچال بگذارید و بعد پودر كرده یا ریز كنید
میتوانید به جای روغن از كره استفاده كنید.
#خمیر_خرما
#آشپزی
Karimi-Shab9Moharram1385[11].mp3
7.53M
به عرصه ی کربلا...
🏴السلام علیک ایها العبد الصالح
⚫️توصیف مرثیه ی حضرت اباالفضل العباس
@tebbsabzevar
جلسه هفدهم.mp3
18.56M
🔸جلسه هفدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه هجدهم.mp3
19.38M
🔸جلسه هجدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar
جلسه نوزدهم.mp3
16.76M
🔸جلسه نوزدهم
جلد یک دراسه فی طب الرسول المصطفی
🎙حجت الاسلام هادوی صدر
@maktab_eslami
@tebbsabzevar