🔴 خونسازها
♻️ در درمان #کم_خونی که امروزه معضل بسیاری از افراد است و در تمامی سنین دیده می شود میتوان از #خونسازهای زیر استفاده کرد:
🔸سویق گندم
🔹انجیر
🔸برگ چغندر
🔹سویق سنجد
🔸سه شیره انگور خرما توت
🔹باقلای زرد رسیده
🔸سبزی تره نعنا جعفری
🔹شکر سرخ
@tebdarmannii
🔸فالوده سیب
🔹دمنوش به
🔸برگه زردآلو + آلو (در افراد با مزاج گرم)
🔹۲۱ مویز ناشتا
🔸کشمش بادام
@tebdarmannii
🌼 خواص گل نرگس
✍رسول خدا(ص) می فرمایند:
گل نرگس را بو کنید
✅ اگر در روز یک مرتبه باشد
✅ یا در هفته یک بار
✅ یا در سال یک بار
✅ یا در زندگی یک بار
💥زیرا در قلب دانه ای از جنون و جذام و پیسی استکه بوییدن نرگس آن را می کَنَد (سبب پیشگیری از ابتلاء به این بیماری ها می شود)
📚طب النبی ص۳۰
@tebdarmannii
▫️تسکین درد کمر و یا گردن
خرمای بدون هسته و دنبه و زنجبیل و کمی روغن کنجد به موضع درد و بستن آن روی ناحیه کمر ،برای تسکین درد بسیار موثر است و کمر درد شمارا آرام میکند و همین دارو را روی گردن بگزارید درد گردن را ارام میکند.
@tebdarmannii
🔰 برای رفع #یبوست، #مویز بخورید.
🔹این خشکبار میتواند به عنوان اعتدال دهنده در مواقعی که اخلاط بدن مانند سودا و بلغم غلیظ شده است، استفاده شود.
🔸مویز قابلیت روان کنندگی شکم را نیز دارد و تحت عنوان تخصصی #ملین_طبع از آن یاد می شود و به عنوان یکی از رفع کنندههای یبوست قابل استفاده است.
🔹مویز علاوه بر آن، #مقوی_کبد و #محرک_نیروی_جنسی اشخاص سرد مزاج است و اگر دانه مویز را خارج کرده و به جای آن دانه #فلفل جای داده و مصرف شود، برای رفع #سردی_کلیه که یکی از سوء مزاجهای این عضو بدن است، همچنین #سنگ_مثانه و قطره قطره ادرار کردن، بسیار مفید است.
✅بهترین نوع مویز، نوع پرگوشت کم دانه یا بیدانه است و در مقابل کم خاصیتترین آن، نوع خشک و کمگوشت آن است.
🔸اگر مویز را با #انیسون که یک دانه گیاهی گرم مزاج و مفید برای گرم کردم بدن به ویژه مفاصل است، پخته و مخلوط کنیم و آن را با روغن بادام بخوریم، برای رفع سرفه سرد و بلغمی موثر خواهد بود.
🖊دكتر سید کاظم کاظمینی (متخصص طب سنتی ايران )
@tebdarmannii
روغن #بادام_تلخ:
– چین و چروک پوست را برطرف میکند.
– خشکی و ترک دست و پا را برطرف میکند.
- درد و وز وز گوش را از بین میبرد.
-ذوالخاصیه استخوان و مفاصل است و نفوذ آن از سیاهدانه بیشتر میباشد.
@tebdarmannii
تاثير عصبانیت بر سلامت بدن
🔹زخم معده و سرگیجه
🔸سر درد و فلج اعضاء
🔹از دست دادن توده عضلانی
🔸لختگی خون و سکته مغزی
🔹بیماریهای قلبی و تنگی نفس
@tebdarmannii
درمان #طبیعی و خانگی #کبد_چرب
👌برای درمان کبد چرب کافیست هرروزصبح ناشتا این معجون را میل کنید
▫️نصف لیوان آب سیب
▫️ نصف لیوان آب کرفس
▫️ نصف لیمو ترش تازه را "مخلوط ونوش جان کنید".
@tebdarmannii
مصرف آبغوره روجدی بگیرید
یکی ازخواص آبغوره پیشگیری ازابتلابه انواع سرطان است همچنین ازدیگر خواص آبغوره درمان کمردردو پادردو افزایش جذب آهن درموادغذایی غیرحیوانی مثل حبوبات است.
@tebdarmannii
این افراد حتما آب ولرم بنوشند !👌🏼
↫افرادی که کمردرد دارند
↫افرادی که زودعصبانی میشوند
↫افرادی که بیماریهای عفونی دارند
↫افرادی که استرس بیش از حد دارند
@tebdarmannii
مصرف ماست به همراه گوشت قرمز و سفید ایجاد کبد چرب میکند!
همچنین خوردن ماست به همراه ماهی ایجاد پیسی میکند
@tebdarmannii
🔴 ترتیب غذا
♻️ بعضی غذاها لطیف هستند، در نتیجه سریع هضم میشوند مانند شیرینیهای طبیعی مثل شیره، عسل، خرما، .... بعضی غذاها غلیظ هستند و در نتیجه دیر هضم میشوند مانند دوغ، ماست، کشک، پنیر، ماهی، گوشت گوسفند، .... برای اینکه معده دچار سوء هاضمه نشود، اینها را به هیچ عنوان نباید درهم خورد، بلکه باید در مصرف آنها یک ترتیب خاص را رعایت کرد و آن این است که اول غذای غلیظ خورده شود، بعد غذای لطیف، چراکه قدرت هضم در عمق معده بیشتر است. در نتیجه غذایی که هضمش سنگین است به خوبی هضم میشود، و غذای لطیف هم که هضمش راحت است، همزمان هضم میشود. بنابراین هیچ غذای هضم نشدهای باقی نمیماند.
♻️ این کار در بعضی غذاها حتی بسیار مفید است. مثلا خوردن خرما بعد از ماهی بسیار کار خوبی است، چرا که علاوه بر اینکه ترتیب صحیح غذا رعایت شده است، گرمی خرما بر سردی زیاد ماهی تأثیر گذاشته، در نتیجه هم ماهی به خوبی هضم میشود، هم از شدت سردیاش کاسته میشود.
‼️ ولی اگر برعکس این اتفاق بیفتد، غذایی که به هضم زیادی نیاز ندارد، هضم میشود در حالیکه غذای غلیظ هنوز کامل هضم نشده است.
@tebdarmannii
🔴 نمک درمانی
♻️ #نمک در درجه دوم گرم و درجه سوم خشک است. انواع نمک شامل:
۱_ نمک #معدنی (سنگ بلوری نمک که بهترین نوع نمک است)
۲_ نمک #آبی (نمک دریا)
🔹 نمک مسهل بلغم و سوداست؛ رطوبات لزج و فساد طعام و تُخَمه (فساد هضم) را از بین میبرد، گرفتگیها را باز میکند، رودهها را شستشو میدهد، سودا را از دورترین نقاط بدن دفع میکند؛ اشتهاآور، نیکو کننده رنگ چهره و مصلح غذاهای سرد است.
🔹 بهرهمندی از خواص و فواید نمک طعام صرفاً منحصر به مصرف خوراکی آن نیست. استفاده از #کیسه_نمک (برای تمام دردهای ناشی از سردی و رطوبت)، #استحمام در آب نمک (برای بیماریهای ناشی از غلبه رطوبت)، ترکیب نمک و عسل به عنوان #خمیر_دندان، #قرقره کردن و #استنشاق آب نمک که برای رفع التهاب، گلودرد و رفع نزله بسیار موثر است.
🔹 #نمک_درمانی یا "هالوتراپی" روشی درمانی با نمک است؛ که فرد بیمار در اتاقی از سنگ نمکهای مختلف قرار گرفته، بدن او با نمک پوشانده شده و هوای دارای ذرات نمک را استشمام میکند. (مفید برای بیماریهای #ریوی)
🔹پیامبر(ص): « غذا را با نمک شروع کن و با نمک ختم کن، چرا که اگر این کار را بکنی، از ۷۲ مرض محفوظ میمانی که از جمله آنها جنون، برص و جذام است»
امام علی(ع): « هر کس بر لقمه اول غذای خود نمک بپاشد و بخورد لکههای صورتش از بین خواهد رفت» (دانشنامه احادیث پزشکی)
🔹 در مصرف نمک نیز باید #مزاج فرد در نظر گرفته شود، افراط در نمک برای گرم مزاجان موجب آسیب به مغز، تاریکی چشم، سوختن خون، کاهنده منی و خارش بدن میشود و برای بدنهای لاغر نیز مضر است.
عضویت در کانال👇
@tebdarmannii