چه کسانی باید حواسشان به نفخ#حبوبات باشد
▫️افراد دارای میگرن، سردرد و سرگیجه (خصوصاً در موقع حمله میگرنی)
▪️افراد دارای آلرژی
▫️افراد دارای بیماریهای گوارشی مثل رفلاکس ▪️و سوءهاضمه
▫️سالمندان
▪️خانمهای باردار (خصوصاً سه ماهه اول)
▫️کودکان زیر دو سال
🍎@tebe_eslami🍎
#فلفل_دلمه ای بخورید تا زخم معده نگیرید !
✍🏻فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C میباشد و به درمان سرماخوردگی و پیشگیری از زخم معده، بیماریهای عفونی و سرطان کمک میکند
🍎@tebe_eslami🍎
#مو
چگونه موهای خوبی داشته باشیم
✍یک استکان دم کرده دم اسب (حاوی مقادیر زیادی سیلیس جهت استحکام و نرم شدن ساقه مو) + ده قطره روغن دم اسب یا روغن ماکادمیا یا روغن بادام شیرین را بعد از خشک شدن موها، روی موهایتان اسپری کنید و موهایتان را آرام شانه نمایید.
✍از ماسک لعاب گل ختمی سفید یا لعاب اسفرزه صاف شده (جوشاندن یا خیساندن این مواد در آب)، بعد از شستشو نهایی در حمام استفاده کرده و بعد یک ربع آبکشی کنید.
✍به صورت ناشتا، تا دوهفته آب پنیر (ماء الجبن) را جرعه جرعه بنوشید و بعد از آن یک ربع راه بروید که نفخ نکنید یا در آن هل بریزید.
یا این آب پنیر را در حمام به موهایتان بمالید.
هر هفته نوک موهایتان را چک کنید، موهای آسیب دیده و موخورهها را یک سانت بالاتر از محل موخوره بچینید.
🍎@tebe_eslami🍎
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
📌#شیر_مادر واکسن طبیعی
✍ یکی از ضروری ترین واکسن های هر نوزاد که بر روی سلامتی افراد تا آخر عمر آنها موثر است، شیر مادر هست. فواید بسیار زیادی در شیر مادر وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می شود.
🔰فواید شیر مادر:
ترکیبات شیر مادر متغیر است و در هر بار شیردهی، شیر اولیه کمترین میزان چربی و شیر آخری بیشترین میزان چربی را دارد تا کودک کاملا سیر شود.
ترکیبات شیر مادر با گذشت سن نوزاد هم تغییر می کند و متناسب با نیازهای بدن و رشد او می شود.
شیر مادر راحت ترین هضم و جذب را دارد، و مشکلات گوارشی ناشی از شیر خشک ها را ندارد.
شیر مادر حاوی موادی است که از بدن کودک در مقابل باکتری ها و ویروس ها محافظت می کند.
نوزادانی که با شیر مادر تغذیه می شوند، در دوران نوزادی و کودکی کمتر بیمار می شوند. این نوزادان کمتر در معرض ابتلا به بیماری های آسم و آلرژی قرار دارند.
✍ حکیم دکتر روازاده
🍎@tebe_eslami🍎
فواید بینظیر گلاب برای زیبایی پوست
🔹مصرف #گلاب در طب سنتی بسیار توصیه شده است.
🔹گلاب برای داشتن پوست زیبا و شفاف بسیار مفید است و یکی از راههای مراقبت از پوست است.
🍎@tebe_eslami🍎
✅#نسخه_شفابخش
✍امام علی (ع) می فرمایند : هر کس بخواهد هیچ غذائی به او ضرر نرساند (این چند دستور را باید رعایت نماید هر وقت گرسنه شده و معده اش خالی شد غذا بخورد.
⚡وقتی که شروع به غذا خوردن می کند نام خدا را ببرد. وقتی که شروع به غذا خوردن می کند، آن را خوب بجود. قبل از سیری کامل و زمانی که هنوز میل به غذا دارد، دست از خوردن بردارد.
📚 طب الأئمة علیهم السلام ص ۲۹
🍎@tebe_eslami🍎
🍳🍌بین مصرف #موز و #تخم_مرغ 1 ساعت باید حداقل فاصله وجود داشته باشد ❗️
🔸 زیرا مصرف آنها باهم برای معده و روده مشکلات متعدد ایجاد میکند ، از جمله ورم معده و روده میشود.
🍎@tebe_eslami🍎
تفاوت و شباهت #شیر_گاو و #شیر_گوسفند
✍غلظت و چربی شیر گوسفندی؛ در مقایسه با شیر گاوی بسیار بیشتر است و به همین دلیل طرفداران بسیاری نیز دارد.
شیر گوسفندی نسبت به شیر گاو درصد چربی، کازئین و جامد بودن بیشتری دارد به همین دلیل پنیر آن زود گرفته میشود و مقاومت آن بیشتر از پنیر گاو میباشد.
✍همچنین شیر گوسفندها از پروتئین بیشتری برخوردار است به همین دلیل پنیر حاصل از شیر گوسفندی بسیار خوش طعمتر و چربتر است و در حجم یکسانی از این دو نوع شیر، شما مقدار پنیر بیشتری از شیر گوسفندی به دلیل پروتئین بالاتر آن، بدست میآورید.
✍بنابراین در سایر کشورها از شیر گوسفندها بیشتر برای درست کردن پنیر، استفاده میشود.
شیر گوسفند و گاو هر دو لاکتوز بالایی دارند، بنابراین افرادی که دستگاه گوارش آنها حساس به لاکتوز است باید از شیرهای بدون لاکتوز مصرف کنند تا عارضههای گوارشی آنها بروز نکند.
🍎@tebe_eslami🍎
#تغذیه
اگر هضم خوبی ندارید یا دچار نزله هستید:
▪️ گردو نخورید، مربای به، سیب، بالنگ گزینه مناسبی برای شماست.
▫️اگر تمایل دارید وزنتان زیاد شود: حریره بادام، حریره نارگیل،شله زرد، شیربرنج و فرنی بخورید.
اگر معده گرمی دارید: نان سبوسدار و مربای آلبالو و توت فرنگی و تمشک و زردآلو و …
▪️اگر یبوست دارید: نان سبوسدار همراه مربای گل محمدی و کمی کره، گلقند یا گلنگبین.
اگر مشکل عصبی مثل افسردگی دارید: نان سبوسدار با مربای گل گاوزبان و کره
▫️اگر کبد چرب دارید: نان سبوسدار به همراه مرباهای تقویت کننده گوارش مانند سیب و به و بالنگ و …
🍎@tebe_eslami🍎
طبق نظر ابن سینا در قانون، با توجه به اقلیم کشور ما و نیز با هدف رفع تشنگی و دفع حرارت، #سکنجبین عسلی چندان مناسب نیست و همین دستور سکنجبین شکری کارسازتر است.
✍عدهای نیز جهت طعم و مزه بهتر؛ همان ابتدا سرکه را اضافه نموده تا همراه مواد بجوشد، اما با جوشیدن سرکه، احتمال شکستن ترکیبات مولکولی آن و بروز خواص نامناسب وجود داره، پس جهت اطمینان، در این مورد احتیاط نمایید.
✍در ضمن مصرف مداوم و روزانه این سکنجبین؛ در ماه رمضان یا تابستان نیز با توجه به این که در حکم داروست توصیه نمیشود؛ چنانچه احساس حرارت یا تشنگی آزاردهنده در این دو مقطع زمانی وجود دارد میتوان در چند وعده یا برای سه تا پنج روز استفاده نمود. در این حد با توجه وجود سرکه، حتی چندان موجب افزایش قند نمیشود.
افرادی که مشکلات رودهای دارند در مصرف انواع سکنجبین احتیاط کرده و زیاده روی نکنند
🍎@tebe_eslami🍎