🌸🍃
🍃
🔖کدام زیتون؟ چه زمانی؟
🔸#زیتون، خواص آنتیاکسیدانی، ضد دیابتی، ضد سرطانی، ضد میکروبی، کاهش فشار خون، محافظت قلب و عروق و... دارد.
🔹 زیتون را تنها باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، بهخوبی جذب و آثار مغذی آن ظاهر شود.
🔸 ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است که در زیتون سبز فراوان است ولی در زیتون تیرهشده، زیتون کنسروی و شور، و روغن زیتون تصفیهشده تقریباً وجود ندارد!
🔹این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجبمیشود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیهنشده و بودار) وجوددارد و با تصفیهشدن، حذف میشود.
⚠️ زیتون وقتی بهتنهایی خوردهشود، دیرهضم است و میتواند سودا تولیدکند.
✔️ زیتون و سبزیخوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.
🖊دكتر ناصر رضايي پور(متخصص طب سنتی ايراني)
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 دلبر نارنجی!
🔹شاید بتوان آن را پرچمدار پاییز دانست، اولین بادهای پاییزی که شروع به وزیدن میکنند، سر و کله کدوهای معروف به حلوایی (بس که پخته آن نرم و لذیذ همچون حلوا است) نیز در گوشه و کنار شهر پیدا میشود.
🔸شاید باور نکنید که کدو حلوایی عصاره انواع آنتی اکسیدان است، همان ماده عزیزی که در جای جای بدن ما با تولد سلولهای بدخیم مبارزه میکند.
🔹#کدو_حلوایی حاوی چند نوع از این آنتیاکسیدانها است و بسیار ارزشمند در حفظ شادابی و طراوت پوست!
🔸فیبر فراوانی دارد بدون چربی با قند کم به حدی که هر ۱۰۰ گرم آن تنها ۲۰ کالری دارد پس در رژیمهای لاغری معجزه تامین ریز مغذی، سیر کردن فرد و البته کم بودن کالری محسوب میشود.
🔹سرشار از ویتامین B و c، کلسیم، آهن، منیزیم و فسفر است، با طبیعتی اندک سرد که با پخته شدن از سردیاش کاسته شده و ملین خوبی خواهد شد.
🔸پختهاش ماسک بینظیری است که پوست شما را درخشان میکند و تخمههایش سرشار از اومگا۳ می باشد. در شروع پاییز از خوردن کدو حلوایی غافل نباشید!
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 #تدابیر_غذایی در فصول سرد و انتخاب نوع غذا
🎥حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🔺 خوردن زیاد #قهوه در روز باعث ایجاد توهم میشود
🔸نوشیدن 5 فنجان قهوه در روز یا بیشتر ممکن است موجب حالت توهمی در فرد شود. کافئین موجود در قهوه میتواند حالت توهم زایی را ایجاد کند. کافئین ماده ای است که معمولا در تولید داروهای سایکواکتیو (فعال کننده روان) مورد استفاده قرار می گیرد.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 #گوشت_شترمرغ ؛ خواص و نبایدها
🔹گوشت شترمرغ از دیدگاه طب سنتی، دارای مزاج گرم و خشک است،سرکه و روغن، به عنوان مصلحهای این گوشت شناخته میشوند.
🔸گوشت شترمرغ شبیه گوشت گاو به نظر میرسد با مزه همسان، اما در کالری، چربی و کلسترول خیلی کم شباهت دارند؛ گوشت شترمرغ ۶۶ درصد چربی کمتر از گوشت گاو و ۵۰ درصد چربی کمتر از مرغ دارد.
🔹گوشت شترمرغ کالری کمتری نسبت به مرغ، بوقلمون، بره و گاو دارد؛ این گوشت سرشار از پروتئین بوده و حاوی آهن بیشتری نسبت به گوشت گاو، بره، بوقلمون و مرغ است.
⚠️گرم مزاجان بهتر است از گوشت شترمرغ کمتر استفاده کنند.
✔️مصرف گوشت شترمرغ برای افراد سرد مزاج و مبتلا به بیماریهای مفصلی و اعصاب ناشی از سردی مفید است، اما نباید دائماً از این نوع گوشت استفاده کنند.
⚠️گوشت شترمرغ نسبتا غلیظ است و افراد دارای معده ضعیف از خوردن زیاد آن بپرهیزند.
⚠️گوشت شترمرغ سنگین و دیر هضم است؛ اگر سیستم گوارشی ضعیفی دارید، با احتیاط بیشتری از گوشت شترمرغ را میل کنید.
✔️برای کاهش عوارض ناشی از سنگین بودن این گوشت، در کنار آن از مصلح مناسب استفاده کنید؛ در طب سنتی از سرکه به عنوان مصلح گوشت این پرنده یاد میشود.
🖋 دکتر مریم نواب زاده (متخصص طب سنتی ایرانی)
🍎@tebe_eslami🍎
🔺تا 2ساعت بعد از خوردن #ماهی از خوردن آب، دوغ، شیر، ماست، سالاد و میوه اجتناب کنید زیرا علاوه بر اینکه مانع هضم غذا شده میتواند باعث بروز قولنج، انواع فلجها و حتی سکته مغزی و قلبی شود.
🍎@tebe_eslami🍎
🔺مـصرف #امـگا_3 بـاعث کـاهش عـوامل چـاقی شـکم مـیشود و چـربی ها را از بـین مـیبرد.
🍎@tebe_eslami🍎
🔰خواص #کرفس امپراطور سبزی ها 🔰
1️⃣ سرشار از ویتامین ث
2️⃣ کاهش فشار خون
3️⃣ تقویت کننده دستگاه گوارش
4️⃣ ضد سرطان
5️⃣ آرامش اعصاب
6️⃣ کاهش وزن و چربی سوز
🍎@tebe_eslami🍎
✅ آیا خوردن #صبحانه مهم است؟
👈 وعده صبحانه بسیار مهم است و چهار چوب بدن را محکم و قوی می کند و انرژی کافی برای فعالیت های روزانه را تامین می کند
👈 متاسفانه صبحانه ایرانی ها ضعیف شده و باید صبحانه را سنگین و مقوی میل کرد
👈 در وعده صبحانه از ارده و شیره انگور، کره و عسل و گاها کله پاچه و ... استفاده کنید
👈 جوامعی که از غذاهای مقوی برای صبحانه استفاده می کنند بسیار سالم و با نشاط هستن
🍎@tebe_eslami🍎
درسرما❄️ خون غلیظ شده وفضولات بدن به اندام تحتانی بدن میره موقع خواب اگه گرما ازپایین به بدن برسه این فضولات خون ازحالت رسوبی خارج میشن!
فلسفهوجود کرسی درقدیم
همین بوده🙂
#کرسی یکی از دلایل سکته نکردن قدیمی ها بود!
به این دلیل که باگرم نگه داشتن پاها،جلوی لخته شدن خون در پاها را میگرفت و از سکته صبحگاهی جلوگیری میکرد
در زمستان پاهایتان را گرم نگه دارید👌🏻
دلیل بعدی سکته نکردنشون هم مصرف روغن شحم وروغن دنبه وروغن حیوانی 😋
🍎@tebe_eslami🍎