فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳▪️
هشتم شوال
#سالروز_تخریب_حرمهای_بقیع
تسلیت باد!
🍎@tebe_eslami🍎
#دمنوش_چای_سبز_کاهش_فشارخون_و_آرام_بخش
✅خواص:
🌿کاهش کلسترول خون و کاهش حملات قلبی
کاهنده فشارخون
🌿آرام بخش
🌿مانع آلزایمر و پارکینسون
🌿ادرار آور
🌿سم زدای کبد
🌿کاهش ورم و چروک خوردن پوست
🌿تسریع سوخت و ساز بدن
✅طرز تهیه:
یک قاشق مرباخوری چای سبز را به همراه یک لیوان آب جوش در قوری بریزید و هفت تا هشت دقیقه درب قوری را ببندید و پس از گذشت این زمان، آن را صاف کنید و بنوشید، یادآوری این نکته ضروری است که چای سبز مانند چای سیاه لزومی به دم کردن ندارد. روزانه نوشیدن سه لیوان چای سبز مفید است.
🌿طبیعت چای سبز گرم و خشک است.
✅موارد منع مصرف:
مصرف بیش از حد چای سبز باعث علائمی مانند، عصبانیت، بی خوابی و بی قراری می شود. افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید از این دمنوش استفاده کنند و افرادی که میگرن دارند میزان مصرف کمی باید داشته باشند. از طرفی، به دلیل اختلال در جذب چربی و آهن موجود در غذا، چای سبز را دو ساعت قبل یا بعد غذا بنوشید.
چای سبز، تخلیه کننده بلغم زائد در بدن می باشد؛ پس می تواند باعث لاغری در افراد بلغمی مزاج شود.
🍎@tebe_eslami🍎
خواص و مزاج #مویز
انگور یکی از میوههای پرطرفدار تابستانی است که در اشکال متنوعی مورد استفاده قرار میگیرد. مویز یکی از شکلهای مورد استفاده از انگور است که خواص زیادی را در خود جای داده است به طوری که در طب سنتی در مورد فواید مصرف این خوراکی پرخاصیت توضیحات بسیاری آمده است. در این مقاله از طبایع در خصوص خواص مویز در طب سنتی و این که طبع مویز گرم است یا سرد نکاتی را برای شما بیان خواهیم کرد.
طبع مویز گرم است یا سرد؟
همانطور که گفته شد، مویز از انگور خشک شده به دست میآید با این تفاوت در که در طی فرایند خشک شدن برخلاف سایر میوههای خشک شده، هیچ قندی به آن افزوده نمیشود. اما به نظر شما طبع مویز گرم است یا سرد؟ بهتر است بدانید مویز دارای طبعی گرم و تر است و از اینرو خوردن آن برای افراد سوداوی به شدت توصیه میشود.
خواص مویز در طب سنتی
در طب سنتی، در خصوص خواص مویز آمده است که :
طبیعت مویز بنا به نوع انگور آن و شیرینی آن متغیر است. (مویز انگوری است که بر درخت خشک شده باشد.).
مویز تقویت کنندهی کبد و چاق کننده میباشد.
در سرد مزاجان موجب تحریک و تقویت میل جنسی میگردد.
مویز هضم کننده غذا، گرم کننده کل بدن بخصوص کلیه و مثانه است.
تحلیل برنده بادها و ضدنفخ است.
تقویت کننده معده و ریه و کبد و کلیه و مثانه است.
بازکننده انسداد عروق است.
ادرار آور و ملین است.
تولید کننده خون صالح و خوب است.
موجب تنقیه و پاکسازی معده، روده، ریه و سینه از اخلاط چسبنده میشود و سرفه ناشی از بلغم را درمان میکند.
افزایش حافظه و قدرت فهم، تسکین صفرا و دفع بلغم، کاهش غضب و اصلاح خلق و خو، خوشبو کردن تنفس از جمله خواص مویز است که در روایات به آن اشاره شده است.
مداومت بر خوردن ۲۱ عدد مویز سرخ ناشتا موجب پیشگیری از بسیاری از بیماریهای سرد میشود.
کشمش در خواص همانند مویز بوده و بهترین آن نوع سبز آن است که از انگور عسگری باشد.
از خواص مویز ناشتا در طب سنتی نیز نباید غافل شد و بهتر است برای پاکسازی معده و دفع بلغم در این زمان استفاده شود. به عبارتی مداومت بر خوردن ۲۱ عدد مویز به صورت ناشتا موجب پیشگیری از بسیاری از بیماریهای سرد میگردد.
بهترین نوع مویز کدام است؟
بر حسب انواع انگور مختلف است و بهترین آن پرگوشت، بزرگ، شیرین و کم دانهی آن میباشد؛ برعکس، نوع خشک، کم گوشت و پردانهی آن بدترین نوع مویز است.
عوارض مصرف زیاد مویز
اگرچه مویز و خاصیتهای بیشمار آن چشمگیر است اما نیابد از عوارض و موراد منع مصرف آن غافل شد. از این رو در ادامه تعدادی از عوارض مشاهده شده از این محصول را برای شما ذکر خواهیم کرد:
زیاد خوردن مویز در گرم مزاجان و سرزمینهای گرم سوزاننده خون و غلیظ کنده اخلاط، مولد بیماریهای سوداوی به خصوص طحال و مغز میباشد.
زیاد خوردن آن موجب ضرر به کلیه است.
افراط در مصرف مویز باعث افزایش قند، فشار و غلظت خون شده و برای بیماران دیابتی مضر میباشد.
زیاده روی در مصرف مویز به علت داشتن کالری بسیار بالایی که دارد برای افراد چاق و مبتلا به چربی خون مضر است.
مصلح مویز چیست؟
همانطور که گفته شد، طبع مویز گرم و تر است. از این رو از خشخاش، عناب سکنجبین و آب میوههای ترش میتوان به عنوان مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج مویز استفاده کرد.
🍎@tebe_eslami🍎
#سوپ_جو در افرادی که کمر درد ، ارتروز ، دیسک دارند مفیده
ھفته ای 3 وعده این غذا را بخورید:
🔸جو یک پیمانه
🔹روغن زیتون6 ق.غ
🔸پاچه گوسفندیک عدد
🔹زنجبیل ساییده یک ق.چ
🔸ھویج،سبزیجات،لیمو تر
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تفاوت شور با #ترشی
✍حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
🔶🔹بستن سوراخ های پوست صورت
🔹با لوسیون رازیانه
🔹و یا چاق سازی صورت
🔹بر مبنای طب سنتی
💥لوسیون پاکسازی منافذ پوست
💥با تخم رازیانه
👈#رازیانه+آب
♻️اگر میخواهید منافذ باز صورتتان را پاکسازی کنید و در عین حال به روشی طبیعی و گیاهی برای بستن منافذ پوستیتان اقدام کنید میتوانید از لوسیون گیاهی رازیانه استفاده کنید.
🔹این لوسیون را میتوانید هر شب پیش از خواب تست کنید. برای تهیه این لوسیون کافی است یک مشت گیاه خشک شده رازیانه را در ۴ لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا ۲ لیوان آن بجوشد.
سپس جوشانده باقیمانده را صاف کنید و آن را کنار بگذارید تا سرد شود.
🔹اگر از این لوسیون هر شب استفاده کنید خواهید دید که بعد از ۱۰ روز استفاده خاصیت انقباضی لوسیون رازیانه به بسته شدن و تنگ شدن منافذ پوستی شما کمک کرده و ظاهری آراسته به شما هدیه میکند.
🔹#روغن_بنفشه پایه زیتون را هرشب بمالید، برای چاقی صورت، پرکردن صورت ورفع تیرگی موثر است. خیار را به صورت رنده شده و مدت بیست دقیقه روی پوست بگذاریدخوردن گوشت بناگوش گوسفند ،جهت چاق شدن صورت مفید است.همچنین میتوانید گلاب را روی پوست صورت کمپرس کنید.این کار را بیست دقیقه و هفته ای سه بار انجام دهیددم کرده ی نیم کوب رازیانه با عسل شبها بخورید ( فقط خانم ها مصرف کنند جز در ایام قاعدگی و بارداری)
🍎@tebe_eslami🍎
▫️ #علت_مشکلات_طحال
1- مصرف زیاد و مداوم تخم مرغ که سبب ورم طحال میشود.
نکته: باعث ایجاد باد در سر و فساد معده نیز میشود.
2- خوردن آبی که راکد باشد و آفتاب بر آن بتابد.
نکته: این کار سبب غلبه صفراء شده که سبب تلف شدن گلبولهای قرمز شده و رنگ شخص زرد میگردد. گلبولهای قرمز عمر مشخص دارند و صفراء سبب کوتاه شدن این عمر شده و کار طحال جهت تصفیه آنها زیاد و فشار به او آمده و متورم میشود.
🔹👇🏻🔹👇🏻🔹👇🏻
✍🏻 #درمان_بیماری_طحال
1- تره (زیاد و در وعده های مختلف خورده شود)
2- اگیر ترکی (وج - داروی طحال)
3- داروی ترکیبی صاف کننده خون (ترکیبی از کاهو، عناب، شاه تره، ایرسا و کاسنی و ... است. البته خوردن هر کدام به تنهایی نیز موثر است)
🍎@tebe_eslami🍎
در زمان #سرماخوردگی ؛ #شیره_انگور بخورید اما انگور نه !
🔸شیـــــره انگور بیماریهای فصول سرد سال را تسکین میدهد و اثر ضدالتهــــابی و نرم کنندگی گلـــــو را دارد، برای کسانیکه سرفه میکنند غرغـــــره شیره انگور و آب بسیار کمک کنندهست
🔹انگور حاوی هیستامین است و هیستامین سرماخـــــوردگی را تشدید خواهد کرد و اگر ویروسی خفته در بدن وجود داشته باشد آنرا فعال میکند
🍎@tebe_eslami🍎
✅✨چند مورد مهم برای بدن
● استفاده از #ادویه هایی مانند #زنیان رومی، #زیره و #رازیانه به تقویت عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند
● در حالی که زردچوبه و پودر زنجبیل سرشار از آنتی اکسیدا در مبارزه با عفونت و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی ایفا می کنند
● همچنین استفاده از میخک به عنوان یک محافظ برای کبد گزینه مطلوبی است که اغلب به دلیل بیماری های ایجاد کننده باکتری تحت تاثیر قرار می گیرد.
● اوژنول موجود در میخک از ضعف کبد و استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند.
🍎@tebe_eslami🍎
درمان #درد_زانو با آب #لیمو!
آب لیمو هم یکی از اعجاز برانگیزترین درمان های این درد است؛ بنابراین باید این دستورالعمل ها را به کار ببرید تا به زودی از شر درد زانو خلاص شوید.
🔸ابتدا یک لیمو را دو نیم کنید.
🔸سپس آبش را بگیرید.
🔸بعد آبش را رقیق کنید.
🔸لازم است از آب گرم استفاده کنید.
🔸در نهایت این آب را صبح ناشتا بنوشید.
🔸این کار را به طور روزانه و تا زمانی که درد از بین برود تکرار کنید.
🍎@tebe_eslami🍎
♻️تدابیر یداوی برای درمان قطعی #خشکی_بدن،#پوست،مو،لب،موخوره:
🎾روغن ریزی در بینی با روغن بنفشه کنجدی و یا در صورت خشکی بیشتر با روغن بنفشه بادامی
🎾پنبه آغشته به روغن بادام شیرین هر شب داخل ناف، صبح تا شب بماند و روغن روی کبد نیز مالیده شود
🎾در صورت خشکی شدید به مدت ۴۰ شب، کل شکم و محل کبد رو با روغن بادام شیرین چرب کنید. ب مدت ده دقیقه ماساژ ساعتگرد بدید
🎾حمام یک روز در میان و روغن مالی بدن با روغن بادام یا بابونه
🎾ضماد حنا و سدر روی کبد (برای رفع حرارت بیش از حد کبد)
✅ تدابیر تغذیهای برای درمان قطعی خشکی بدن،پوست،مو،لب و موخوره:
⛔️پرهیز از مصرف زیاد از گرم و خشک ها 🌶، سرخ کردنی ها 🍟، قهوه ☕️و فست فود 🍔
✍🏻تندی ها ، تلخی ها ، شوری ها اغلب دارای طبع گرم و خشک هستند و باعث خشک شدن مزاج فرد میشوند.
🍜استفاده از سوپ یا آش جو + روغن زیتون یا روغن بادام شیرین +آلوبخارا
🍹مصرف شربت های خنک مثل خاکشیر ، بهارنارنج و کاسنی همراه تخم شربتی ،اسفرزه ، تخم کتان، تخم بالنگو و..
🍀همراه شام پنج برگ کاهو میل کنید
🍧مصرف رطوبت بخش های دیگر مثل :
شیربرنج ،فرنی،شلهزرد، شیربادام ، هندوانه ، سیب ترش ، انگور ، پرتقال و...
🔥 رفع یبوست ( بسیار مهم )
🍎@tebe_eslami🍎
#عوارض #پوست_مرغ
درخانم ها باعث :
🔹 جوش
🔸 پرمویی
🔹رویش موهای زائد
🔸 و کیست تخمدان می شود!
در آقایان باعث :
🔹آکنه های شدید پوستی
🔸و نارسایی در هورمون می شود.
🍎@tebe_eslami🍎
🔘#گردو_در_بارداری
🔹 اگر زنان باردار روزانه یک عدد گردو بخورند، پس از زایمان پوست شکمشان زیبایی خود را حفظ می کند.
🔹 بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت می کند و مادارن از بیمار یهای روده ای و سوء هاضمه در امان خواهند بود و همچنین باعث می شود تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.
🍎@tebe_eslami🍎
🔶🔹تفاوت انواع مختلف #گلاب
🔹برای تهیه گلاب، مقدار مشخصی از گل محمدی را درون دیگ آب جوش میریزند و آن را تقطیر میکنند تا پس از مدتی گلاب به دست آید.
تفاوت انواع مختلف گلاب، در میزان گل محمدی است که برای تولید آن استفاده شدهاست.
🔹گلاب سنگین یا گلاب ممتاز
گلاب سنگین یا گلاب ممتاز، نوعی گلاب درجه یک است که از تقطیر بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم گل محمدی به همراه ۸۰ لیتر آب به دست میآید.
در نتیجه این فرایند، ۴۰ لیتر گلاب ممتاز به دست میآید.
کیفیت این گلاب بسیار بالاست و غلظت خوبی نیز دارد، به همین دلیل میتوان برای مصارف خانگی از آن استفاده کرد.
🔹گلاب سبک
در تهیه گلاب سبک، از حدود ۱۵ تا ۲۰ کیلوگرم گل محمدی استفاده میشود و از غلظت کمتری برخوردار است.
🔹گلاب دو آتیشه
اگر بعد از یک بار انجام فرایند گلابگیری، مجددا به گلاب به دست آمده گل محمدی اضافه شود و فرایند تقطیر دوباره روی آن تکرار شود، گلاب دو آتیشه به دست میآید.
غلظت گلاب دو آتیشه بسیار بالاست و طعم تلخی دارد و بیشتر در مصارف درمانی کاربرد دارد.
🔹گلاب سه آتیشه
اگر فرایند گلابگیری برای بار سوم انجام شود، گلاب سه آتیشه به دست میآید که معمولاً به مقدار بسیار کم تولید شده و برای مصارف خاص از آن استفاده میشود.
گلاب رقیق به نام پس آب
در صورتی که بعد از فرایند گلابگیری، روی تفالههای گل محمدی آب بریزیم و عمل تقطیر را مجددا انجام دهیم، گلاب رقیقی به نام پس آب تولید میشود که کیفیت پایین و عطر کمی دارد.
🍎@tebe_eslami🍎
🌱#جوانه_گندم🌱سرشار از ويتامين E بعنوان معجزه گر و اكسير جوانى معرفى شده است.
🍎@tebe_eslami🍎
✨📌تسکین درد دندانها و گوشها با دود #اسپند
✓ اگر صداها را کم میشنوید یا گوشتان سنگینی میکنند، در مقداری روغن زیتون و آب ترب، اسپندها را بجوشانید و ۲ الی ۳ قطره از آن را در گوش خود بریزید تا میزان تأثیر این دانهها را در درمان و تسکین این درد خود ملاحظه کنید.
✓ همچنین با دود کردن و استشمام دانههای اسپند میتوانید درد دندانهای خود را هم تسکین دهید.
🍎@tebe_eslami🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅توضیحات حکیم خیراندیش درباره #بیماری و علت بروز آن
🍎@tebe_eslami🍎
✅علت و درمان #جوش_صورت
✍پرسش: تا چندی پیش پوست صورتم بسیار صاف بود و جوشی در صورت نداشتم. اما نزدیک 8 الی 9 ماه است که حتی آب هم میخورم جوشهای چرکی و سرسفید میزنم و هر زمان یک قسمت از صورت و بدنم ناگهان خارش میگیرد و قسمتهایی از آن قرمز میشود. آزمایش تیروئید منفی بود. دکترهای پوست زیادی رفته ام اما متاسفانه مشکل مرا حل نکردند. خواستم بپرسم امکام این هست که این مشکل هورمونی باشد یا خیر؟ لطفاً در هر صورت مرا راهنمایی کنید.
پاسخ : جوشهای پوستی معمولاً ناشی از افزایش مواد زائد در بدن به ویژه در خون است. که بدن برای جلوگیری از آسیب این مواد به اعضای اصلی مثل قلب و کبد و مغز و … آنها را به پوست میریزد. لذا خود این مسئله از الطاف الهی است. اما راه درمان آن است که اولاً غذاهایی که غلیظ هستند و مواد زائد زیادی تولید میکنند مثل فست فودها، گوشت گاو و… را مصرف نکنید.
⬅️ در ضمن مواد غذایی که حرارت کبد را افزایش میدهند مثل ادویه جات و خرما و گردو مصرف نکنید. قبل از صبحانه و شام یک لیوان عرق کاسنی و شاهتره با سه قاشق سکنجبین مخلوط و میل کنید. در ایام مناسب و با فاصله یک ماه، دو الی سه بار حجامت کنید. اگر نفخ و یبوست دارید حتماً باید رفع شود.
📚کتاب پرسش و پاسخ حکیم دکتر روازاده
🍎@tebe_eslami🍎
این سبزی در کنار #مایونز در عرض 30 دقیقه تبدیل به سم میشه !
در هنگام آشپزی نباید #جعفری را به سالاد اضافه کرده و آنها را با سس مایونز، خامه ترش یا روغن ترکیب کنید، زیرا در این صورت جعفری شروع به آزادکردن نیتریت میکند و در مدت ۳۰ دقیقه به سم تبدیل میشود.
متخصصان تغذیه توصیه میکنند جعفری را تا درست قبل از زمان سرو، به هیچ وجه به بشقاب سالاد اضافه نکنید تا تمام عناصر مفید خود را حفظ کند.
🍎@tebe_eslami🍎
🍀 علت علمی #مضر بودن وعده #ناهار چیست؟
پرخوری عامل اکثر بیماریهاست
در شبانه روز یک الی دو وعده غذا کافیست
برخلاف تصور رایج ناهار نخوردن باعث قوت بدن می شود .اطبای سنتی و اکثر کسانی که خصوصا کار فکری می کنند و نیاز به انرژی زیادی دارند یک الی دو وعده غذا می خورند
🔻ناهار از دیدگاه طب سنتی اسلامی
در طب سنتی اسلامی وعده های اصلی غذا صبح و شب است و ناهار نداریم.
ناهار نخوردن و به جای آن استراحت قیلوله موجب سلامتی و تناسب اندام است.
و بالعکس شام نخوردن موجب زیان برای بدن است.
در قرآن آمده در بهشت مومنان با دو وعده غذای صبح و شب پذیرایی میشوند:
و لَهُمْ رِزْقُهُمْ فِیهَا بُکْرَهً وَعَشِیًّا
روزى آنان بامدادان و شامگاهان است
(سوره مبارکه مریم/ آیه ۶۲)
خدا در مهمانی خود در ماه رمضان دو وعده صبح و شب به ما غذا میدهد و ناهار نداریم!
امام جعفر صادق علیه السلام خطاب به فردى که از سوء هضم و درد معده شکایت داشت فرمودند:
«فقط اول روز و اول شب به تغذیه بپرداز و میان صبحانه و شام چیزى نخور که مایه ی فساد بدن است▪
اگر شخصی دچار ضعف می شود چاره کار ناهار خوردن نیست بلکه باید شام را خوب بخورد چرا که شام فواید بسیاری دارد و ترک آن باعث ضعف شدید بدن می شود.
شام در اسلام مهم ترین وعده غذایی است و هر موقع بعد از مغرب خورده شود شام محسوب می شود.
✍عموما شاهد هستید خوابی که در وعده بعد از ظهر به علت مصرف ناهار و خستگی حاصل از فعالیت روزانه میباشد, دارای عوارض شدید مانند:
کوفتگی بدن،
سردرد،
بی حالی،
بی حوصلگی، و…میباشد
و عموما بعد از بیدار شدن نیز تا مدتی افراد کسل هستند،
بالاخص اینکه خواب با شکم پر و خستگی با فصل پاییز توام شده است.
❗️♦️علت مضر بودن وعده ناهار چیست؟
یکی از علل نهی ناهار در طب اسلامی زمان آن است که هضم غذا برای بدن در این زمان دشوار است هر چه به سمت اذان ظهر می رویم قدرت هضم کمتر می شود.
و دلیل دیگر نیاز دستگاه گوارش به استراحت…
✍طب جدید می گوید هضم معده حدود ۶ ساعت و روده حدود سه ساعت.
پس از آن تازه به هضم کبدی می رسیم..
پس بین دو وعده باید حدود ۱۰ ساعت فاصله باشد.
❗️♦️وعده غذایی ظهر، مضر بوده و #بلغم و #سودا را در بدن زیاد می کند و سبب #غلظت #خون می گردد.
به همین دلیل در طب سنتی دو وعده مصرف غذا در صبح و نزدیک غروب توصیه شده است.
ناهار نخوردن و به جای آن استراحت قیلوله موجب سلامتی و تناسب اندام است.
گرم ترین زمان در طول روز، ظهر میباشد و باید در آن ساعت بدن سرد و خنک گردد،
در نتیجه صرف غذا موجب تمرکز خون در دستگاه گوارش میشود وانرژی زیادی از دست میرود.
بنابراین باید انرژی بدن در این ساعت از خواب قیلوله تامین گردد.
❗️❗️آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟
شامگاهانت دهد وعده به شامی خوش
بامدادانت دهد وعده به ناهاری
ناصر خسرو.
🔹دهخدا برای ما معنی میکند:
معنای کلمه ناهار :
#نا به معنای منفی و سلب کردن
#آهار :به معنای خورش و غذا
#ناهار به معنای: غذا نخوردن
پس وقتی گویند وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است
یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود
🔹شام وعده غذایی بسیار مهمی است که به هیچ عنوان نباید ترک شود.
فقط باید حداقل سه ساعت تا زمان خواب فاصله داشته باشد.
💠مزایای حذف تدریجی وعده ناهار از رژیم غذایی
ترک وعده نهار موجب تقویت ایمنی بدن، تناسب اندام، حفظ تعادل مزاج و رفع بیماری ها می شود.:
▪️افزایش سیستم ایمنی بدن
▪️پیشگیری از چاقی
▪️پیشگیری و درمان چربی خون
▪️پیشگیری ودرمان قند خون ودیابت.
▪️پیشگیری و درمان کبد چرب
▪️پیشگیری از ضعف حافظه و درمان ضعف حافظه.
▪️پیشگیری از غلبه دم و درمان کمکی در مهار غلبه دم
▪️پیشگیری از فشار زیاد به معده و درمان کمکی جهت پاکسازی معده.
▪️پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای مختلف قلبی مانند انسدادها، ضعف عضلات ودرمان کمکی آن.
👌ترک تدریجی نهار موجب تقویت کلی بدن، ایجاد نشاط، جوانی، طول عمر و… میشود.
💠راه حل برای حذف تدریجی ناهار
کم کردن فاصله ی زمانی بین صبحانه و شام یک روش خوب برای حذف ناهار است.
👌صبحانه در فاصله ۹ تا ۱۰ صبح؛
👌شام هم بعد از اذان مغرب، با کمترین فاصله زمانی، که تقریبا ۳الی۴ساعت قبل از خواب است.
(خوردن ناشتا هم بعد اذان صبح)
🌺پیشنهادها برای ترک ناهار و خواب بعد از ظهر – دو عادت مضر و غلط:
صبحانه خوب و کامل به محصلین و افرادیکه صبح سرکار میروند بدهید.
🍎@tebe_eslami🍎