#شیر
🔻اگر شیر می خورید آن را با کیک، شکلات و شکر نخورید زیرا 70 درصد ویتامین های شیر با مصرف شکر از بین می رود.
🔹اگر زخم معده دارید صبح ها شیر نخورید.
🍎@tebe_eslami🍎
🌱 خاصیت #پیازچه بر مو و کمخونی
پیازچه از سبزیجات خاصیاست
که علاوه بر خوش طعم کردن غذاها
خواص درمانی بسیاری دارد. از پیشگیری
چین و چروک پوست تا افزایش اشتها کاهش
کلسترول و همه از خواص پیازچه میباشند.
🌱پیازچه کلسترول و تری گلیسیرید
را کاهش می دهد.
🌱پیازچه مجرای تنفسی را تحریک و
خلط را دفع می کند
🌱از اسهال پشگیری می کند و برای از بین
بردن عفونتهای قارچی عالی است.
🌱ویتامین c موجود در آن از
چروک شدن پوست پیشگیری می کند.
🌱از رشد سلول های سرطانی به خصوص
سرطان روده بزرگ پیشگیری میکند .
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖غلط رایج 👇
⭕️ مصرف زیاد ادویه نظیر #دارچین ، #زنجبیل و #فلفل برای مدت زمان زیاد، بدون عارضه سبب لاغری خواهد شد.
🔸همانطور که از اسم ادویه (جمع مکسر دوا) برمی آید از دیدگاه طب ایرانی این خوردنی ها جزءداروها محسوب می شود و مدت تجویز و مقدار مصرف آنها باید توسط پزشک تجویز شود ومصرف زیاد یا طولانی مدت آن می تواند با عارضه همراه باشد .
❌❌ از قدیم الایام اضافه نمودن ادویه به غذاها علاوه بر بهبود طعم آن ،درنقش اصلاح کننده (مصلح غذا) استفاده میشده ولی اینکه خواسته باشیم مقدار زیادی از آن را مصرف نماییم در هیچ یک از منابع طب ذکر نشده است.
⚠️مصرف زیاد ادویه گرم و خشک مخصوصا در افراد با مزاج گرم سبب بروز مشکلاتی نظیر خارش وخشکی پوست بدن،سوزش ادرار، بواسیر وحتی خونریزی در افراد مستعد مي گردد.
✅البته مصرف کم ادویه درافراد با مزاج سرد و تر میتواند درکاهش رطوبت این افراد کمک کننده باشد ولی باید تحت نظارت پزشک معالج صورت پذیرد.
🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب ایرانی )
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖بهترین نوع گوجه فرنگی کدام است؟
#گوجه
بهترین نوع آن، نوع ترش، آبدار و در اندازه متوسط آن است. البته عدهای عقیده دارند استفاده از گوجههای زمینی نسبت به گوجه فرهنگیهای گلخانهای بهتر است.
مضرات مصرف گوجه خام
نوع غیر طبیعی و خام آن(گلخانه ای) باعث تشدید حساسیتها و بروز بیماریهای پوستی میشود.
استفاده از گوجه در سالاد موجب اختلال در هضم غذا و تولید خون نامناسب میشود.
طبع گوجه سرد و تر است و ممکن است استفاده از آن برای برخی افراد با مشکلاتی همراه باشد.
🍎@tebe_eslami🍎
روشخانگی بهبود تاولِ پا چیست؟
#زردچوبه دارایخواص ضد عفونی کننده
و "ضد التهاب است" میشه 1/2
قاشقچایخوریپودر زردچوبهرا با اندک
مقداریعسلو آب و روغننارگیل ترکیب
کرد سپسخمیریرا که حاصلشده
بررویتاولها مالید و بعد اجازه بدهید که
چندساعت باقیبمونه تا خوب بشه
🍎@tebe_eslami🍎
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴درمان انواع عصبانیت ها (صفراوی،دموی،بلغمی)
🔷حکیم خیراندیش
🍎@tebe_eslami🍎
#عطسه
اگر عطسه خود را سرکوب و متوقف کنید، باعث پارگی رگ های خونی در مغز یا گردنتان میشود.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸🍃
🍃
🔖 #شکلات و اختلالات عصبی!
❇️کاکائو گرد دانهی بادامی شکل درختی است که زادگاه اصلی آن مکزیک و آمریکای مرکزی می باشد.
🔸 از گرد کاکائو در تهیه انواع شکلات استفاده می شود که شکلات تلخ به سبب داشتن بیشترین میزان ترکیبات فنلی بهتر است.
🔹 علیرغم فواید شکلات تلخ برای سلامتی، مصرف زیاد آن موجب بی اشتهایی ، اختلال هضم، عصبانیت و تپش قلب می شود.
🔸 همچنین افراد مبتلا به سردرد های میگرنی به علت وجود ماده ی فنیل اتیل آمبن از مصرف شکلات و کاکائو اجتناب نمایند.
⚠️کودکان اغلب به شکلات یا شیرکاکائو علاقه وافر دارند و این در حالی است که حساسیت کودکان در مصرف این ماده بیشتر از بزرگسالان است و کافئین موجود در کاکائو باعث دفع کلسیم از بدن کودکان و ایجاد اختلالات عصبی می شود. بنابراین در مصرف شکلات و شیر کاکائو باید رعایت اعتدال گردد.
🍎@tebe_eslami🍎
🌸 #عطر_گل_محمدی 🌸
✅ پیامبر اکرم (ص) میفرمایند : هر کس که بخواهد بوی مرا استشمام کند، گل سرخ را ببوید
👈 در طب سنتی ایرانی استشمام عطر گل محمدی و گلاب در درمان افسردگی و خوابِ آرام نقش عمده ای دارد.
👈 عطر گل محمدی از بهترین عطرها و دارای خواص زیادی می باشد که مهمترین آن غم زدا بودنِ آن است.
👈 اگر دقت کرده باشید از قدیم در بین ایرانیان مرسوم بوده که در عزاداری ها خرما پخش میکردند و گلاب بر سر و صورت مردم می پاشیدند.
👈 به بیمارتوصیه میشود که شب ها هنگام خواب جلوی بینی، عطر گل محمدی بزند که بوی آن را استشمام کند، انجامِ این کار علاوه بر درمانِ افسردگی باعث میشود که بیمار خوابِ راحتی داشته باشد.
🍎@tebe_eslami🍎
#عسل
#پیاز
برای کنترل سرفه، شربت "پیاز و عسل" یکی از راه های قدیمی و بسیار موثر بشر از عصر باستان تا کنون است.
1 - یک عدد پیاز را به ریزترین شکل ممکن، رنده کنید و داخل ظرف شیشه ای بریزید. (پیاز قرمز، بهترین نوع پیاز است)
2- سه برابر حجم پیاز رنده شده، عسل طبیعی به آن بیفزایید.
3- ترکیب به دست آمده را به هم بزنید و به مدت سه روز در دمای معمولی اتاق و در ظرف شیشه ای دربسته نگه دارید.
🔹️بعد از سه روز، شربت پیاز و عسل، آماده و قابل استفاده است. هر روز ناشتا و نیز هر 8 ساعت، یک قاشق غذاخوری از آن بخورید
🍎@tebe_eslami🍎