💢عطر از منظر علمی و روایی 😇
📣 به گزارش #خبرنگار_دین و اندیشه خبرگزاری #دانشجویان_ایران(ایسنا)، براساس روایات اسلامی و علم امروز
👈عطر به سبب مواد تشکیل دهندهاش اثرات مختلفی روی سیستم مغزی میگذارد، بویخوش #عقل و #هوش و #قلب انسان را تقویت میکند و موجب #آرامش و تسکین انسان میشود.😍
🔸پس بهتر است انسان همیشه مخصوصا هنگام #عبادت و در روز جمعه #عطر را فراموش نکند.
💐امام صادق(علیه السلام ) در این باره میفرمایند:
نماز انسان عطر زده، بر 70 نمازی که بدون عطر زدن بخواند، برتری دارد.
@tebeesonati
🏵گیاه پر کاربرد
⚜⚜⚜#سیاهدانه و #دیابت
🏵⬅️سیاهدانه علاوه بر کاهش قند خون در افراد دیابتی باعث بهبود وضعیت چربی خون آنها نیز میشود
🏵⬅️روغن سیاهدانه باعث کاهش تری گلیسیرید در افراد دیابتی میشود، اما پودر سیاهدانه بر تریگلیسیرید اثری ندارد و در بعضی افراد حتی ممکن است آن را افزایش دهد؛ بنابراین اگر فر دیابتی تری گلیسیرید بالایی هم دارند مصرف روغن سیاهدانه برای آنها مناسبتر از پودر سیاهدانه است
🏵⬅️میزان توصیه شده از پودر سیاهدانه یک.ق.م خوری تا یک.ق.غ خوری در روز است
@tebeesonati
😋😍خوشمزهی بهاری
🍘🍚#توت و #دیابت
🍘⬅️توت سفید و توت سیاه گزینههای مناسبی برای کنترل قند خون میباشند؛ اما جالب اینست که بیش از آنکه روی میوه توت مطالعه انجام شده باشد، روی برگ توت در کنترل قند خون تحقیق شده است
🍚⬅️برگ توت باعث کاهش قند دو ساعت بعد از مصرف غذا میشود
🍘⬅️میزان توصیه شده از پودر برگ خشک شده توت ۳ گرم در روز است که حدود یک.ق.م خوری برگ توت میشود و نیم ساعت قبل از مصرف غذا بهتر است مصرف شود
🍚⬅️نکته: درختان کنار خیابانها و اتوبونها منبع مناسبی برای جمعآوری برگ و میوه توت نیستند، چون در معرض آلایندههای زیست محیطی بودهاند
@tebeesonati
☘☘دانه شنبلیله
#شنبلیله و #دیابت
☘⬅️دانه یا تخم شنبلیله یک گزینه مناسب برای کنترل قند خون در افراد دیابتی و پیش دیابتی میباشد و کلسترول را نیز کاهش میدهد
☘⬅️جالب است که تاثیر آن در کنترل قندخون زمانی است که قند خون بالا باشد و در زمانی که قند خون نرمال یا پایین است اثری ندارد؛ بنابراین احتمال افت شدید قند خون با مصرف دانه شنبلیله کم است
☘⬅️میزانمصرف: ۵ تا ۱۰ گرم در روز از پودر دانه شنبلیله با کمی آب قبل از غذا میل شود(ترکیبات مفید در دانهی شنبلیله در درمان دیابت بیشتر از برگ آن است)
☘⚠️دانه شنبلیله مانند سیر اثر رقیق کنندهی خون دارد
@tebeesonati
🔰برای افراد دیابتی چندتا قانون مهم داریم :
💧1. رطوبت (مزاجی) بدن نباید کم شود
💧2. شیرینی صنعتی و قند و... ممنوع است
💧3. غذاهای چرب و پُر ادویه ممنوع است
💧4. فعالیت سخت و تعریق زیاد ممنوع است
💧5. نوشیدن آب زیاد هم ممنوع است. بجای آن باید مایعات یا میوه مصرف کنند و نهایتا یکی دو لیوان آب در روز. خدا نبخشد تولید کنندگان این علم مصنوعی که میگویند روزانه باید 8 لیوان "آب" استفاده کرد. مخصوصاً برای دیابتی ها که تاکید زیادی بر مصرف آب دارند. مصرف آب زیاد مخصوصا برای دیابتی ها چیزی جز از دست دادن کلیه به ارمغان نمی آورد.
👈بجای آب از شربت چهارتخم (بارهنگ - اسفرزه - ریحان - خاکشیر یا بهدانه) استفاده کنید، میتوانید با کمی عسل شیرین کنید. مصرف میوه های آب دار مثل هندوانه و سیب و... خوب است اما کم! آب کرفس و کدو و آب سبزیجات تازه مثل شنبلیله هم خوب است ( البته برای برخی دیابتی ها! ) این هم کم مصرف شود.
🔸کلا یادتون باشه که گرمیجات و قند و شيرينی جات زیاد مصرف نکنید که عطش شدید شما رو بگیره و برای جبرانش بخواهید آب زیاد بنوشید!!!
💧6. حفظ آرامش و پرهیز از استرس و خواب منظم هم نقش مهمی در کنترل قندخون دارد.
#دیابت
#ماه_رمضان
#اصول_تغذیه
@tebeesonati
🔰 درمان ساده خارشپوست در کودکان و بزرگسالان
🔹↫خوردن گیاه خرفه بعنوان سبزی خوردن در وعده های غذایی ، تاثیر بسیار زیادی در درمان خارشهای فصل بهار و از بینرفتن تلخی دهان در این فصل دارد.
🔸↫نوشیدن آب این سبزی نیز در کاهش عوارض و خارش های ناشی از حساسیتهای فصلی بسیار موثر است.
@tebeesonati
#قلب♥️
🔹حضرت رسول( صلی الله) فرمود:
هرگاه کسی از شما در #قلب خود، سنگینی ای احساس می کند، بِهْ بخورد.
بِه خوشبو کننده ی بوی بدن و تقویت کننده ی قلب است.👌🏼
🔸گلاب
🔸شربت زعفران
🔸شربت #عسل
🔸سیب
🔸پختن گوشت گوسفند با شیر طبیعی گاو و خوردن آن هر هفته دوبار
🔸سرکه طبیعی
🔸کاسنی
🔸بادرنجبویه
🔸تخم شربتی (خاکشیر سیاه)
🔸گل گاوزبان
🔸سنبلالطیب
🔸روغن زیتون
@tebeesonati
🍵یک #دمنوش شادی بخش
🌸⬅️گلسرخ طبیعتی معتدل متمایل به سردی و خشکی دارد، ملین است و میتوان در درمان یبوست از آن استفاده کرد
🌸⬅️شادی بخش است و برای تقویت لثهها و برطرف کردن زخمها و آفتهای دهانی موثر است
🌸🌸🌸روش تهیه دمنوش گلسرخ
🍵۳ تا ۵ عدد گلسرخ یا محمدی تازه یا خشک داخل لیوان آب جوش دم کرده و بعد از صاف کردن میل شود(میتوانید با نبات شیرین کنید👌)
@tebeesonati
💥💥💥#موخوره
🥣۵۰ گرم #گل_خطمی (۳ قاشق غذاخوری) را با ۱.۵ الی ۲ لیوان آب به آرامی حدود نیم ساعت بجوشانید تا یک لیوان آن بماند و سپس صاف کنید
🎾پس از سرد شدن و افتادن از حرارت، از این لعاب به عنوان #ماسک_نرم_کننده داخل حمام و بعد از شامپو نمودن، استفاده کرده و بعد ۵ الی ۷ دقیقه آبکشی کنید
🎾 یا مایع و لعاب باقیمانده از صاف کردن را با شامپوی خود مخلوط کنید (شامپو روزانه و ملایم بهتر است)
⬅️قبل از استفاده شامپو را کاملاً تکان دهید تا با این آب مخلوط شود
⬅️پس از مدّتی، علاوه بر آنکه موهایتان بسیار نرم و حالت پذیر میشوند، #موخوره آن نیز به تدریج درمان خواهد شد
🔬 نکته مهم :توجّه داشته باشید که عصاره گل خطمی حتما باید همان موقع استفاده یا با شامپو مخلوط شود، غیر این صورت خیلی سریع فاسد خواهد شد.
⚠️تذکر: عصاره گل خطمی که به ترتیب فوق آماده میشود ممکن است کمی روی رنگهای شیمیایی مو تاثیر بگذارد و احیاناً آنها را مات کند
⬅️⬅️گل ختمی سفیدش خوبه🤗
@tebeesonati
📌☝️خانوادهی کلم برای افرادی که مشکلات تیروئیدی دارند(کم کاری تیروئید)توصیه به مصرف نمیشود
💥چون تیرویید اغلب یک بیماری سوداوی است و طبع کلم نیز سرد و خشک(سوداوی) است و فرد با خوردنش بدتر میشود
☝️البته این افراد پس از درمان و رفع سوء مزاج میتوانند از کلمها استفاده کنند
@tebeesonati
👦🏻 روزه اولی ها
💧 افزایش و حفظ رطوبت صالح بدن:
👈 روزه باعث خشکی و کم آبی بدن میشود، تأمین رطوبت بدن فقط با آب نباشد؛ یعنی مایعات غیر از آب نیز مصرف شود.
مانند: دمنوشها، شیر، شیر و خرما، آبمیوههای طبیعی، سالادها (بدون سُس) که البته خیلی آب دارند، میوههای آبدار مثل طالبی و گرمک (بصورت فالوده) و...
🥥 نکته: میوههایی با طبیعت گرم و خشک مثل نارگیل، انبه و آناناس برای وعده سحری مناسب نیستند
✍سید روحالله حسینی
#روزه
#ماه_رمضان
#اصول_تغذیه
@tebeesonati
🖍 #شله_زرد گرم و تر است و انتخابی خوب برای افطاری سبک در #روزهداری و روزهای بلند سال است، خصوصا برای افراد لاغر و کسانی که خشکی تن دارند
🖍 شلهزرد زود هضم است و موجب تقویت عمومی بدن شده، انرژی زا و خون ساز و رافع خشکیها و... است
🖍 زعفران موجود در آن شادیآور، آرامبخش و تقویت قلب میکند
🖍 دارچین نیز موجب هضم بهتر این خوراک و پیشگیری از نفخ و سنگینی معده میشود
🖍خلال پسته و بادام نیز انرژیزاست و موجب تقویت کبد، مغز، پوست و مو میشود
🖍 شلهزرد خوراکی مفید برای کودکان، سالمندان، زنان باردار و بانوان شیرده، دانش آموزان و افراد کمبنیه و افسرده است
@tebeesonati
🥣طرز تهیه #شله_زرد
🎾 مواد لازم⬇️
🔖برنج: ۱ لیوان، خیسانده
🔖 آب: ۶ لیوان
🔖 شکر: ۱.۵ لیوان
🔖نمک: نوک ق.م خوری
🔖 گلاب: نصف لیوان
۶🔖زعفران دمکرده: به میزان دلخواه
🔖خلال بادام و خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)
🔖کره: ۲۰ گرم
🔖 دارچین: به میزان دلخواه
🎾 دستور پخت:
🥣برنج را حدود ۳۰دقیقه با آب و نمک بپزید و در حین پخت، کف روی آن را بردارید. پس از اینکه برنج کاملاً پخت و اصطلاحاً شکفته شد، خلال بادام و زعفران را بیافزایید تا زعفران خوب رنگ بازکند، پس از این مرحله، شکر و گلاب را بیافزایید و اجازه دهید به قوام لازم برسد و در پایان، کره را درون دیگ بریزید و اجازهدهید ۱۵ دقیقه دیگر طبخ شود و چاشنی دارچین در نهایت اضافه شود
@tebeesonati
🔰 اهمیت غذای حلال
➕آیت الله محمد #شجاعی (ره):
🔸... غذاى حرام كه خوردى معلوم است چه خواهد شد ، چه فكرى از آن متولد خواهد شد ، چه عقلى از آن متولد خواهد شد ، ايمان به چه صورت خواهد آمد. اينها همه غذاهاست كه به اين صورت در مى آید!
🔹حالا حرامها را كه نمى خوريد ، مُشتبهات را هم نخوريد ، هر جایی غذا نخوريد ، غذاى هر كسى را نخوريد ، غذاى هر مهمانخانه اى را ، هر هتلى را نخوريد ، مگر اين كه جايى را پيدا كنيد كه بدانيد غذايش حلال است ، خوب است.
👈 ولى [اگر] برايتان مشتبه شد ، نخوريد. يعنى فكر نكنيد چيزى نيست ، نزد اهل باطن اين مُسلّم است [که اگر] شما يك غذاى مشتبه خورديد ، هر چه تلاش کنید ، حال عبوديت در شما پيدا نخواهد شد! ما عالَم را و سرّش را نمى فهميم !
#حلال
#معرفت_النفس
#طب_المعصومین
🧀 انواع پنیر و مزاج های آن
🔹 طبع پنیر تازه، در درجه دوم سرد و تری است. مقوی معده، روده، کلیه، ملین طبع (اخلاط) و مولد خلط صالح است. دیر هضم است و بعد از هضم، به سرعت در اعضای بدن پدیدار میشود و به همراه مغز گردو و آویشن بسیار چاقکننده است. مضر برای طبایع سرد است و باعث کم اشتهایی میشود. اگر هضم نشود، باعث گرفتگی عروق و مجاری بدن و قولنج میشود. مصلح آن عسل، نعناع و آویشن است.
🔸پنیر نمک سود کهنه، در درجه دوم گرم و خشک است. برطرفکننده بلغم، مقوی اشتها و رودهها و خشککننده رطوبات میباشد، اما لاغرکننده است و مصلح آن مغز گردو است. اما بسیار کهنه آن، متعفن(بسیار خشککننده که باعث فساد عضو میشود) و نزدیک به سمی بودن است. مصلح آن در مزاجهای مرطوب مغز گردو و در مزاجهای گرم میوهها و ترشیها است.
🍃 بهترین پنیر نمک سود آن است که تازه نمک زده و چرب باشد و زیاد کهنه نباشد و طعم و رایحه آن تغییر نکرده باشد و بعد از خوردن، رایحه آن در آروغ تا مدتی از دهان نیاید.
🥞 پنیر غیر چکیده، که به فارسی دلمه نامند در نهایت رطوبت و خوابآور است و برای تب دق (تبی که حرارتش کم است اما باعث لاغری میشود)، سل، التهاب معده، خشکی پوست، یبوست طبع، وسواس، امراض صفراوی و التهاب خون مفید است. اما برای سرد مزاجان (طبایع سرد) مضر است و باعث بروز بیماریهای بلغمی میشود.
#پنیر
#اصول_مزاجی
✍ گروه تولید محتوای جواهرالحیاة
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📕شرح ساده کتاب حفظ الصحه ناصری، ص۲۳۲
@tebeesonati
⛔️ قابل توجه انهایی که دختر دارند👇🏼👇🏼👇🏼
⚠️ هشدار
امام رضا(علیه السلام) در زمینه ضرورت شوهر دادن دختران در سن درک می فرماید👇🏼
💎 جبرئيل بر پيامبر اکرم نازل شد و گفت: پروردگارت سلام مي رساند و مي گويد: دختران باکره همانند ميوه درختان هستند، وقتى #ميوه رسيد، جز چيدن آن چارهاى نيست. اگر به موقع چيده نشد، آفتاب آن را فاسد و يا باد آن را تغيير مي دهد.
👈🏻 #دختران نيز وقتى به سني رسيدند که آنچه زنان درک مي کنند را میفهمند چاره اي جز شوهر کردن ندارند وگرنه از فتنههایی برای ايشان اتفاق میافتد در امان نباشيد. رسول خدا بیدرنگ مردم را به مسجد دعوت کرد و بر فراز منبر دستور خدا را به آنان ابلاغ فرمود.»
📖 منبع حدیث : . مجلسي، بحار الانوار، ج16، ص223
@tebeesonati
📌توصیههایی به مادران باردار، در ماه آخر بارداری جهت کاهش احتمال #زردی نوزادان
🔻اجابت مزاج منظم و روزانه
⬅️در صورت یبوست دمکردهی فلوس گزینه مناسب و بیضرر در دوران بارداری میباشد
🔻مصرف روزی سه فنجان عرق کاسنی
🔻دو هفتهی آخر بارداری شبی ۲ ق غ خاکشیر دیک لیوان آب میل شود
🔻مصرف رب انار ملس
🔻 اگر ماه آخر بارداری مصادف با فصل گرما باشد، در مصرف گرمیها زیاده روی نشود، خصوصاً ادویه
✍به طور طبیعی زردی بعد از ۲۴ ساعت از تولد ظاهر میشود؛ اگر در روز اول نوزادی زرد بود حتما نیاز به بررسی دارد
🔻بیلی روبین(زردی) در یک نوزاد رسیده و نرمال اگر بالای ۱۳ شد حتما به پزشک مراجعه کنید
👇 در مواردی که زردی در شدت کمتری است
💊حجامت لاله گوش(فقط زیر نظر طبیب حاذق) کمک کننده میباشد؛ اما به طور قطع در همه نوزادان موثر نیست، چون با این حجامت کمی صفرای اضافه از بدن خارج میشود
⬅️ اما علت زردی در اثر هنوز فعال نشدن آنزیمهای کبد هست که حدود دو الی سه هفته زمان میبرد تا کبد فعال شود و زردی از بین برود
⬅️بنابراین حجامت درمان قطعی و کامل زردی نیست، بلکه عوارض و فشار بر روی نوزاد کمتر میشود
💊مصرف شیرخشت و ترنجبین کمک کننده هستند
💊و اگر مادر شیرده هست بهتر است عرق کاسنی، خاکشیر، شیرخشت، ترنجبین، میوههای خنک مانند انار مصرف کند و تا بهبودی نوزاد ادویه و گرمیجات مصرف نکند
@tebeesonati
🔴 یک اشتباه رایج
👈 جالب است بدانید که ۸۰ درصد اکسیژن تنفسی که انجام می دهیم، توسط مغز مصرف میشود و از طرفی ۷۰ درصد مواد زائد و اضافی بدن از طریق تنفس خارج میشود و ۲۰ درصد از طریق پوست و فقط ۱۰ درصد از طریق گوارش دفع میشود.
🔹متاسفانه بعضی افراد، وقتی که سردرد میشوند زیر پتو خودشان رو پنهان میکنند، و یا در یک اتاق تنگ و تاریک استراحت میکنند. با اینکار تنفس کمتر می شود و بدنبال آن فشار بیشتری به سر وارد میشود، چون گرمای خون بیشترشده و دچار فساد می شود و خون به صورت اخلاط فاسد و اخلاط غلیظ به سر فشار می آورد. لذا سرِخشک نمی تواند گرمای بدن را مهار کند
✅ زمانیکه سر رطوبت لازم را دارا باشد، هجوم گرما را میتواند کنترل و مدیریت کند، اما سرِخشک نمیتواند. حالا اگر سینوس های سر نیز اخلاط فاسده هم داشته باشد، همین گرما، در رگهای سر تحرکی به آنها میدهد و همین امر منجر به تشديد سردردی می شود.
✍ سید روحالله حسینی
#مزاج
#ماه_رمضان
@tebeesonati
✍🏻بیماری های شایع در #بهار
✳با شروع فصل بهار، تغییراتی در بدن به وجود می آید که می تواند منجر به علائم و بیماری هایی شود.
❇شایعترین اختلالات و بیماری ها در فصل بهار عبارتند از:
- ایجاد دمل و بثورات پوستی
- اسهال خونی
- خون دماغ
- آلرژی فصلی
- خارش پوست
- ورم حلق
- سردرد
- ورم مفاصل
@tebeesonati
✍🏻بیماری های شایع در فصل بهار
✔یکی از شایع ترین شکایت ها در فصل بهار آلرژی است. برای مقابله با این مشکل چند راهکار خانگی و ساده ارائه می دهیم:
1️⃣به مدت سه روز غذای فرد سوپ جو یا ماءالشعیر طبی باشد با یک تکه گوشت سینه مرغ و گشنیز تازه، بدون ادویه و کم نمک
2️⃣از روز چهارم حتما در وعده های غذایی از سبزیجات پخته استفاده شود.
3️⃣به جای آب، عرق کاسنی یا شاهتره یا عرق خرفه بنوشید.
@tebeesonati
🍱 آداب وعده سحری
🔺غذای #صفراوی (طبیعت گرم و خشک) در وعده سحری مطلقا ممنوع است. خاصیت غذا های صفراوی این است که آب و رطوبت بدن را کامل خشک میکند و میکِشد، چون هم گرمی شدید دارد و باعث گرفتن رطوبت می شود و هم خودش خشکی دارد، این گرمی و این خشکی کنار هم باعث میشود که رطوبت بدن گرفته بشود.
👈 مثلا غذاهای سرخ کردنی و غذای خیلی خشک و یا پرادویه ممنوع است.
✍ سید روحالله حسینی
#روزه
#ماه_رمضان
#اصول_تغذیه
@tebeesonati
🔖 کم خوابی چه تاثیراتی بر بدن دارد؟
یکی از بهترین کارها برای تقویت مغز و رشد مغزی کودکان و توان ذهنی آنان خواب کافی و به موقع است. گفته می شود یک ساعت خواب قبل از نیمه شب به اندازه چند ساعت خواب بعد از نیمه شب در سلامتی و تامین خواب مورد نیاز بدن تاثیر دارد.
@tebeesonati
#گوجه_سبز 👇🏻👇🏻
🔷یكی از میوههای فصل بهار است كه مزاج سرد و خشك دارد و هر چه مزه آن ترشتر باشد سردی و خشكی آن بیشتر است. برای رفع صفرا و اعتدال مزاج (گرم) خوب است بطوریكه فرد گرم مزاج از خوردن آن نفع بیشتری میبرد. برای كاهش سردی آن، می توان از نمك (كه طبع گرم دارد) بهره جست.
🔷افرادی كه دچار ضعف معده هستند باید در مصرف آن احتیاط كنند یا در صورت مصرف، آن را خوب بجوند.
🔷آلوهایی كه در این فصل در بعضی مناطق كوهستانی به دست میآیند و شبیه گوجه سبز بوده وترش هستند، سردتر از سایرآلوها می باشند وبهتر است حتما با مصلح مصرف شوند.
@tebeesonati
🎾🎾🎾بادام
⬅️تازه (نوبرانه ) این میوه در فصل بهار به صورت چاقاله بادام مورد استفاده قرار میگیرد👌اما شكل عمده مصرفی آن به صورت خشک است
🎾 یكی از میوههای بسیار مفید در طب سنتی است كه برای اكثریت افراد مفید و بدون عارضه است
🎾مزاج بادام گرم وتر است البته لازم بذكر است كه میزان گرمی آن زیاد نیست كه مشكلی ایجاد كند
⬅️لازم بذكر است بهترین حالت مصرف بادام این است كه هنگام مصرف، بادام را شكسته و از مغز آن استفاده شود
🎾غذاییت آن بسیار زیاد است به طوریكه جایگزین مناسبی برای غذا بشمار میرود و نظیر انگور، انجیر و گلابی از معدود میوههایی است كه این خاصیت را دارا میباشد
🎾مصرف آن به همراه شكر بصورت شیرهی بادام غذاییت آن را افزایش داده و چاق كننده است؛ از طرفی موجب تقویت قوای جنسی و تقویت مغز نیز میشود
🎾همچنین برای رفع سرفه، خشكی صدا، خشكی حنجره و آسم نیز مفید است؛ به طوریكه غرغره نمودن محلول فوق و سپس قورت دادن آن برای افرادی نظیر سخنرانان، مداحان و خوانندهها توصیه میشود
@tebeesonati
⏺◀️مراحل تهیه شیرهی بادام/ #شیربادام
🥣تعدادی بادام را به دلخواه چند ساعت خیس نمایید سپس پوست نازک آن را جدا نموده، با آب در مخلوط كن میکس کنید، می توانید كمی شكر یا پودر نبات یا عسل نیز به آن بیفزایید
😋محلول یكدست حاصله شیرهی بادام است. اصولا هضم مواد سفت و سخت برای معده مشكل است، نظیر پوستی كه روی مغز بادام وجود دارد، بنابراین وقتی پوسته خارجی آن جدا شده، خرد هم بشود، عمل هضم آن آسان تر می گردد
@tebeesonati
#طحال
تو طب اسلامی طحال عضو خیلی #مهمیه
اما تو طب #کلاسیک هر مشکلی براش پیش بیاد سریع از شکم #درش میارن.
طحال در سمت #چپ و پشت #معده قرار داره
اگر کسی درد طحال بگیره باید به علائم دیگه ای هم توجه کنیم تا متوجه بشیم واقعا دردِ طحال داره مثلِ:
👈جوش زدن در قفسه سینه و پشتِ کتف
👈تلخی دهان
👈زود به زود ضعف میکنن و زود هم سیر میشن
👈یبوست
👆👆اینها بعضی از نشونه های غلبه مزاج سودا در بدن بود و علتِ درد طحال
@tebeesonati
🔹 #بیماری و مشکل در #طحال
▫️#نکات
1- کم کاری طحال سبب غلبه سودا میشود زیرا وظیفه طحال خارج کردن سودا از بدن است و اگر کمکار شود بدن دچار غلبه سودا میشود.
2- مشکل در طحال سبب خارج کردن پلاکت از بدن میگردد و همین امر سبب میشود خونریزی بند نیاید.
3- مشکل در طحال یکی از علل سرطان خون و کم خونی نیز میباشد
👇🏻🔹👇🏻🔹👇🏻🔹👇🏻
▫️ #علائم_بیماری_ومشکل_درطحال
1- در مدفوع خون باشد (این علامت برخی بیماری های دیگر نیز میباشد)
2- مدفوع سفت و لجنی باشد.
3- خونریزی و بند نیامدن خون.
نکته: طحال محل تصفیه پلاکتهای آسیب دیده است، و با مشکل در آن، پلاکتها و گلبولهای سالم نیز تصفیه میشود، فلذا میزان پلاکت خون کاهش میابد و گلبولهای قرمز نیز خارج شده و سبب کم خونی میشود؛ به این عمل عبیر به خونریزی میشود.
@tebeesonati