eitaa logo
مجله طب اسلامی
3.3هزار دنبال‌کننده
774 عکس
300 ویدیو
5 فایل
مطالب مهم طب اسلامی سنتی+ آشپزی #استاد_تبریزیان #استاد_ضیائی #استاد_خیراندیش #استاد_روازاده
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
دمپخت میگو بوشهری 😋 طرز تهیه : یه پیاز بزرگ را نگینی خرد و داخل روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک کرده که گشنیز بیشتر و کمی شوید تازه را با همراه کمی شنبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رو اضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک دریا رو مخلوط کردم و بعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد آب تمر هندی بزنید یه لیوان کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س نوش جان 😊 https://eitaa.com/joinchat/2779644087C90c134c080
۲۷ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از تعاونی فدک
سلام بر همراهان محترم بزودی ان شاءالله دعای پرفیض ندبه در مسجد امام زمان سلام الله علیه برگزار میشود از علاقه مندان دعوت میکنیم تا هر هفته جمعه صبح از ساعت 7 در مسجد حضور داشته باشن ( دعا ، سخنرانی ، صبحانه ) ان شاءالله قدمی برداریم برای ظهور حضرت حجت ابن الحسن برگزار کننده پایگاه مقاومت بسیج امام زمان سلام الله علیه تاریخ شروع متعاقبا اعلام می‌شود 🌹 https://eitaa.com/joinchat/100597928Cf45afb8f88
۳۱ مرداد ۱۴۰۱
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
🔖خواص: 📈استخوان‌ساز و کمک به افزایش قد 📈تقویت کلیه 📈خون‌ساز 📈تقویت کننده عمومی بدن و....... 🔖مواد لازم: 📉گلاب به میزان لازم 📉آرد برنج ایرانی ۴ ق.غ خوری 📉شیر محلی ۴ لیوان 📉شکر قهوه ای یا عسل بمیزان لازم 📉سویق سنجد یک الی دو ق.غ خوری 🔖طرز تهیه: آرد برنج را با شیر مخلوط و روی شعله هم زده تا نرم و یک دست شود سپس گلاب و شکر یا عسل را اضافه کرده و مرتب هم زده تا غلیظ شود بعد سویق سنجد را اضافه نموده و کمی روی شعله ملایم هم زده و سپس نوش جان‌کنید https://eitaa.com/joinchat/2779644087C90c134c080
۱۰ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از تعاونی فدک
1_1246912701.apk
24.66M
🔹 برنامه اندروید ایتا به نسخه 5.2 بروزرسانی شد 🔸 امکاناتی که در این نسخه به برنامه افزوده شده در لینک زیر قابل مشاهده است: https://eitaa.com/eitaa/209 🔹 منابع رسمی برای دریافت این نسخه: وب‌سایت رسمی ایتا ——————— اگر حین نصب با خطایی مواجه شدید، لطفا روی «Install Anyway» یا «درهرحال نصب شود» بزنید https://eitaa.com/joinchat/100597928Cf45afb8f88
۲۲ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از تعاونی فدک
سلام بر همراهان محترم از امروز مغازه رایحه تندرستی فعالیت خودش رو دوباره آغاز کرده و میتونید حضوری خرید کنید ممنون از حضور گرمتون ❤️
۲۳ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از تعاونی فدک
پودر لاغری به تعداد محدود هم رسیده کسایی که سفارش داشتن تشریف بیارن فروشگاه
۲۳ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از تعاونی فدک
اى آخرين اميد ! در شام تار ما اى روشناى عشق ! اى غمگسار ما ! داغم به سينه ماند ، در انتظار تو از رهگذار شوق ، اين يادگار ما 🔸رضائی نیا فرج مولا صلواتـــــــ https://eitaa.com/joinchat/100597928Cf45afb8f88
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
مواد لازم برای 4 نفر گوشت گوسفندی تاره 300گرم زردک 2عدد متوسط برنج نیم دانه 1پیمانه پیاز 1عدد درشت برگ چغندر و تره 1پیمانه سرکه نیم پیمانه شکر سرخ نیم پیمانه آب جوش 6پیمانه نمک.دارچین.فلفل.زعفران.شحم به میزان لازم پیاز را نگینی خرد کرده و همراه شحم درون قابلمه میریزیم بعد از اینکه پیازها طلایی شدگوشت را که بهتر است چرخ شده باشد اضافه میکنیم نمک.فلفل.دارچین را افزوده 5دقیقه تفت میدهیم زردک را که نگینی خرد کرده و 10دقیقه جرا جوشانده ایم به مواد اضافه میکنیم سپس آب و برنج خیس خورده و برگ چقندر ریز خرد شده را به مواد اضافه کرده به مدت 50 دقیقه میپزیم بعد از 50 دقیقه شکر و سرکه و زعفران را افزوده 10 دقیقه دیگر میپزیم https://eitaa.com/joinchat/2779644087C90c134c080
۲۵ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
کبوتر مواد لازم برای 4 نفر جو پوست کنده 2 پیمانه کبوتر 1عدد خامه محلی 100گرم پیاز 3عدد سبزی شوید 100گرم شحم.نمک.دارچین.زنجفیل.زردچوبه به میزان لازم 1عدد پیاز را نگینی خرد کرده و همراه کبوتر پاک شده به شحم اضافه میکنیم 10دقیقه با نمک و زردچوبه تفت میدهیم سپس جو پوست کنده را همراه 4لیوان آب جوش اضافه میکنیم به مدت 45 دقیقه میپزیم سپس کبوتر را خادج کرده گوشتش را ریش ریش میکنیم در همین فاصله زنجفیل و دارچین و خامه را افزوده شعله را کم کرده و با سرعت هم میزنیم تا خامه حل شود شوید را ساتوری کرده به سوپ اضافه میکنیم ده دقیقه قبل از مصرف 2عدد پیاز باقیمانده را با شحم و زردچوبه سرخ و اضافه میکنیم https://eitaa.com/joinchat/2779644087C90c134c080
۳۰ شهریور ۱۴۰۱
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
سبزی ترش واش تاحالا دیدید؟؟؟🤔 میدونید چه فوایدی داره؟؟؟🤗 @matbakheslame
۲ مهر ۱۴۰۱
هدایت شده از آشپزی طب اسلامی
اینم یه عکس حال خوب کن🥰 هدف ؛ بازی با روح و روان 😅 ۳ نکته طلایی برای لعاب دارشدن قورمه سبزی🤩🤩🤩 ۱)اول اینکه سبزی استفاده شده در خورشت باید خوب خرد و ریز بشه وگرنه هرچی بجوشه سبزی لعاب نمیده 🤗 ۲)باید سبزی خیلی خوب سرخ بشه تا خورشت آب نندازه و آبکی نشود😐 ۳)سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب میکنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد تا خورشت شما رو غلیظ کند😋 @matbakheslame
۹ مهر ۱۴۰۱
۱۸ آذر ۱۴۰۱