⚠️اگر امروز دولت، عامل مشکلات پدید آمده (گرانی، اعتراضات و ...) را سیاست.های تعدیلی اجرا شده و نه افزایش دستمزد کارگران میدانست شاید امروز به جای دکتر عبدالملکی شاهد استعفای دکتر میرکاظمی بودیم.
⛔️پ.ن: ببینید وقتی آدرس غلط به دولت بدهند، چه می شود! بهترین وزیر به جای دیگر مجبور به استعفاء می شود! میرکاظمی دلیل مشکلات پدید آمده باز هم سر کار می ماند و مسئولیت اشتباهاتش را برعهده نمی گیرد و آقای عبدالملکی قربانی سیاست های میرکاظمی و پورمحمدی می شود!
#آدرس_غلط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استقبال گرم مردم در اسپانیا از وزیر بهداشت روبرتو اسپرانزا با در دست داشتن عکسهایی از قربانیان واکسن کرونا و سر دادن شعار تو #قاتل هستی
31.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔹 سخنرانی مهندس شکوهیانراد در دومین نشست کمیتهی موقت تدوین کنوانسیون بینالمللی مقابله با #جرایم_سایبری سازمان ملل
💠 بهعنوان نمایندهی دانشگاهی #جمهوری_اسلامی_ایران و با هویت حقوقی آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران
ترجمهی متن بیانیهی قرائت شده، در مطلب بعد 👇
🌐 لینک دائم
https://shokoohian.ir/2nd-meeting-for-unodc-cybercrime-convention__speech-of-shokoohianrad/
✅ پینوشت
مستحضرید که تقریباً امکانپذیر نیست از سازمانهای بینالمللی که تحت سلطه و نفوذ استکبار جهانی هستند، منافع نظام ضد استکباری جمهوری اسلامی ایران تأمین شود.
اما حضور فعالانهی کشور در مجامع بینالمللی از سه جنبه حائز اهمیت است:
1⃣ اعلام صریح مواضع جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر مبانی و ارزشهای انقلاب اسلامی به جهان؛
2⃣ یادآوری جنایتهای کشورهای استکباری، خصوصا آمریکا، بریتانیا و رژیم صهیونیستی در حوزههای مختلف به ملتهای جهان و ممانعت از بزک شدن چهرهی استکبار توسط رسانههای وابسته؛
3⃣ ایجاد دلگرمی برای دیگر کشورها و ملتهای آزاده و استکبارستیز؛
✍️ مهندس شکوهیانراد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌حتما کلیپ را مشاهده کنید!
⚠️یک بار برای همیشه برای خودمان مشخص کنیم که مراد از سیاست های بانک جهانی و سیاست های تعدیل چیست که رهبری در سالیان مختلف، آن را مورد ذمّ قرار داده اند.
‼️اگر واقعا باور داریم به سخنان رهبری و این را جزو موانع پیشرفت کشور می دانیم (این سخنرانی هم برای سالیان بسیار دور نیست و برای چند سال قبل هست)، برویم ببینیم این سیاست تعدیل یعنی چه که مانع استفاده از ظرفیت های کشور شده است.
⛔️سیاست تعدیل توصیه شده توسط WB و IMF چیست؟!
1⃣اصلاح قیمت ها
2⃣یکسان سازی نرخ ارز
3⃣هدفمند کردن یارانه ها
4⃣خصوصی سازی های وسیع
5⃣کوچکتر کردن دولت
6⃣حذف تعرفه ها در واردات
#نئولیبرالیسم
#بانک_جهانی
#بحران_نیلی
#بچه_های_شیکاگو
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
36.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پیام فضلینژاد در دانشگاه تبریز:
بیهویتی، ویرانگر است و امروزه بیهویتترین جریان قدرت، سرنوشت جامعه را به بازی گرفته است.
▫️همینها که نظام را دچار «پوکی استخوان» کردهاند، امروزه تلاش میکنند تا به مغز استخوان جامعه شلیک کنند.
▫️وقتی «عدالتخواهی اموی» جای عدالتخواهی علوی را بگیرد، انقلابیونِ درباری ظهور پیدا میکنند.
▫️امروزه ابر بحران جمهوری اسلامی، «بحران ریاکاری» است.
▫️در ماجرای سفر خانواده رئیس مجلس به ترکیه، حاضر شدید در تلویزیون، نهجالبلاغه را هم تحریف کنید.
▫️تحجر، تحمیلگر و سرکوبگر و پرخاشگر است و برای همین به دنبال «یکدستسازی» است.
◽️شما کارخانهی تولید نفرت در حکمرانی جمهوری اسلامی راه انداختید
◽️خشم اجتماعی با #گفتاردرمانی فروکش نخواهد کرد
◽️یکدستسازی سیاسی نوعی هوسرانی سیاسی است
⚡بلایی که IMF بر سر اکوادور آورد
اواخر دهه ۱۹۹۰ که اقتصاد اکوادور در نتیجه بلایای طبیعی دچار بحران شد، آمریکا و صندوق بینالمللی پول در مقام ناجی ظاهر شده و این کشور نفتی را برای دستیابی به هدف ادعایی مقابله با تورم و ایجاد رشد و ثبات اقتصادی، مجبور به انجام اصلاحات نئولیبرالی کردند. نتیجه این اصلاحات، ویران شدن اقتصاد این کشور آمریکای لاتین بود. سال ۲۰۰۷ وقتی رافائل کورآ روی کار آمد، همه سعی خود را کرد که فجایعی که نیولیبرالیسم در کشورش به بار اورده بود، جبران کند. پاسخ این شورش کورآ علیه نئولیبرالیسم، کودتای ناکام سپتامبر ۲۰۱۰ با هدایت سازمان سیا بود. نهایتا سال ۲۰۱۷ کورآ از قدرت کنار رفت و لنین مورنو، از طرفداران اصلاحات نئولیبرالی با کمک آمریکا در انتخابات به پیروزی رسید و اکوادور را به آغوش نئولیبرالیسم بازگرداند.
وقتی کورآ دولت را تحویل داد، بدهی اکوادور به اندازه ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور بود. در دوره کورآ اکوادور میانگین رشد سالانه ۱.۵ درصد را تجربه کرد. نرخ فقر ۳۸ درصد و فقر مطلق ۴۷ درصد کاهش یافت. ضریب جینی - بعنوان شاخص سنجش شکاف طبقاتی- از ۰.۵۵ به ۰.۴۷ کاهش یافت. مورنو سیاستهای دوره کورآ را کنار گذاشت دست به دامن صندوق برای اخذ وام و انجام "اصلاحات اقتصادی" شد. مارس ۲۰۱۹ هیئت اجرایی صندوق بینالمللی پول اعطای یک وام ۴.۲میلیارد دلاری به اکوادور را تصویب کرد. مانند همه تسهیلات صندوق، این وام ۴.۲ میلیارد دلاری نیز مشروط به انجام یک سری اصلاحات اقتصادی بود. در بیانیه صندوق برای تصویب اعطای وام به اکوادور آمده بود:
"برنامه مقامات اکوادور این است که اقتصادی پویاتر و پایدارتر ایجاد کنند که منافع آن شامل همه مردم این کشور شود. این برنامه چهار اولویت دارد: تقویت رقابتپذیری و ایجاد شغل، تقویت ثبات مالی، حمایت از فقرا و اقشار آسیب پذیر، و بهبود شفافیت و مبارزه با فساد."
کریستین لاگارد رئیس وقت صندوق بینالمللی پول نیز پس از تصویب اعطای وام به اکوادور گفت: "مقامات اکوادور در حال اجرای یک برنامه جامع اصلاحات هستند که اقتصاد این کشور را مدرن کرده و راه را برای رشدی قوی، پایدار و عادلانه هموار نماید".
پشت این الفاظ شیک اما یک برنامه ریاضت اقتصادی در راه بود. ترجیع بند اصلاحات نئولیبرالی صندوق، کاهش هزینههای عمومی دولت، حذف یارانهها، آزادسازی تجاری و مالی، خصوصیسازی (از نوع رهاسازی داراییهای ملی برای چپاول جریان سرمایهداری) و... است و اکوادور البته از این "اصلاحات" استثنا نبود.
چند ماه بیشتر نگذشت که مشخص شد "لنین مورنو" تحت فشار صندوق، باید یارانه حاملهای انرژی را حذف نماید تا بلکه سالانه ۱.۳ میلیارد دلار ذخیره کند.
اکتبر ۲۰۱۹ مورنو شبانه شوک نئولیبرالی صندوق را به اقتصاد وارد کرد: یارانه سوخت حذف شد و قیمت افرایش یافت. واکنش مردم رنج دیده البته قابل پیشبینی بود. شورش اجتماعی درگرفت. دهها نفر کشته و هزاران نفر زخمی شدند. دولت وضعیت اضطراری اعلام کرد و کابینه از پایتخت به مکان دیگری منتقل شد. پس از چند سال حاکمیت نئولیبرالیسم، اقتصاد اکوادور بیمارتر و وضعیت مردم این کشور نفتی وخیمتر شد.
"سید یاسر جبرائیلی"
@syjebraily
⁉️ چرا نظام پزشکی علاقه دارد درصد پرداختی ها از طریق بیمه ها روز به روز افزایش یابد ؟؟؟
👈 آیا واقعا نظام پزشکی، غصه اقتصاد خانواده ها را خورده است ویا برای بیماران ناراحت شده است ؟؟؟
❗️ آیا ارگانی که برای کارکنان خود به دنبال تعریف درآمد 600 میلیون تومانی است، بیمار برایش اهمیتی دارد ؟؟؟
❗️ خیر به هیچ وجه !!!
🔹 بیمه یعنی #مسیر_آزاد_برداشت_بودجه از دولت !!!
🔹 درآمد زایی از طریق جیب بیمار به مراتب سخت تر از درآمد زایی از طریق بیمه است برای مثال بیماری که بیمه ندارد شاید بسیاری از داروها را تهیه نکند، بسیاری از آزمایش های گران قیمت را انجام ندهد، تعداد دفعات ویزیت را کاهش دهد اما هنگامی که تمامی خدمات را بیمه (بخوانید جیب غیر مستقیم مردم) پوشش دهد برای بیمار دیگر تفاوتی ندارد و پزشک دستش برای هر درآمدزایی باز است و به راحتی می تواند برای یک بیماری ساده چند میلیون تومان درآمد زایی نماید (تجربه بیمه رایگان سلامت) .
🔹 تفاوت دیگر این است که اخذ هزینه از مردم بصورت اندک اندک صورت می گیرد اما برای سازمان بیمه ای در پایان ماه بدون بررسی لازم، چند هزار میلیارد تومان هزینه فاکتور می شود و اداره بیمه ملزم به پرداخت می باشد .
🔹 لذا اینکه سازمان های پزشکی به افزایش پوشش بیمه تاکید دارند بخاطر #افزایش_درآمد_زایی است همانگونه که هزاران میلیارد تومان هنگام ایجاد بیمه سلامت کسب درآمد کردند .
#بیمه_مسیرآزاد_درآمدزایی
#زیاده_خواهی_یک_صنف_عامل_بدبختی_کشور
🔹فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران: پیشبینی ما این است که احتمالا تا پایان سال یک فراخوان عمومی برای تزریق دوز چهارم اعلام شود.
یعنی قراره ببینن که اول دستور WHO چیه، اربابان دستور تزریق میدن یا خیر.
بعدش ببینن آمار کشته ها رضایت بخش هست یا نه!
آخرشم بستگی به تاریخ مصرف واکسن ها داره که فراخوان برا تزریق بدن
#کشورگروگان_ستادکروناست
#انحلال_ستادبختک_کرونا
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 ایزدخواه ، نماینده مجلس:
اجبار واکسن ، بدون تصویب مجلس ، طبق کدام اصل قانون اساسی است؟
چرا کسی پاسخگو نیست ⁉️
و چرا در خود مجلس هم تریبون ایشان قطع میشود⁉️
چرا مجلس به این جرم و زیرپاگذاشتن قانون اساسی سکوت کرده است⁉️
جناب آقای رییسی لازم است هرچه سریعتر تکلیف این تصمیمات خودسرانه از طرف #ستاد_کرونا مشخص شود و لازم است هرچه سریعتر #انحلال_ستاد_کرونا در دستور کار قرار گیرد ، وگرنه این ستاد #جمهوریت نظام را از بین خواهد برد ‼️
از نمایندگان مجلس بابت این تخلف بزرگ مطالبه گر باشید تا نمایندگان پیگیر قدرت بیشتری یابند و نمایندگان ساکت و بی تفاوت یا .... مجبور به پاسخگویی شوند
#مطالبه_گرباشیم
#انقلابی_ساکت_نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وزیر ارتباطات و توسعه شبکه مسموم❗️
💠 وزیر ارتباطات در صفحه مجازی خود خبر از تست سرعت ۹۰۰ مگابیت بر ثانیه داده و اظهار داشته، شبکه پرسرعت در کنار خدمات بومی با کیفیت در یک کلمه شبکه ملّی اطلاعات نامیده می شود.
1️⃣جناب آقای وزیر❗️
تصور کنید شرکت آب و فاضلاب، آب مسموم، کشنده و نجسی را در لوله کشی آب خانگی جاری سازد که هر روز هزاران نفر را مسموم کرده راهی قبرستان کند. رئیس شرکت مزبور برای لاپوشانی این فاجعه، همواره به توسعه شبکه آب رسانی، افزایش قطر لوله های آب و در نتیجه افزایش فشار آب افتخار کرده و آن را به عنوان موفقیت خود معرفی کند❗️
2️⃣ آقای زارع پور! شبکه ملی اطلاعاتی که مورد مطالبه رهبر معظم انقلاب است، بستری ارتباطی است که در خدمت ترویج ارزشهای اسلامی ایرانی باشد نه عامل تخریب پرسرعت ارزشها.
3⃣ آقای وزیر!
شما به خوبی می دانید «تقدم محتوا بر زیرساخت» در زمره اسناد بالادستی است که با خیانت جهرمی لگدمال شد. انتظار بوده و هست که عملکرد وزیر ناصالح و ناپاک سابق را اصلاح کنید نه اینکه پا جای پای او بگذارید❗️
4⃣شما به راحتی می توانید سرعت و کیفیت را مزیت انحصاری سکوهای داخلی آن هم به شرط تبادل محتوای همسو با فرهنگ و ارزشهای ملت قرار دهید؛ فقط کافی است جسارت مقاومت در برابر #کاسبان_فساد_و_فحشا را داشته باشید❗️
⚠️از زندان آپارتاید به مذبح نئولیبرالیسم
در آفریقای جنوبی کسی نمیتوانست در انقلابی و مبارز بودن نلسون ماندلا تردیدی ایجاد کند. چه، سوابق درخشان مبارزاتی او چنین اجازهای نمیداد. ماندلا ۲۷ سال را در زندانهای رژیم آپارتاید گذرانده بود و پس از آزادی در تاریخ یازدهم ژانویه ۱۹۹۰، رهبر بلامنازع جنبش استقلال طلب کشورش شد تا ملت خود را از زیر سلطه رژیم آپارتاید رهایی بخشد.
آزادی ماندلا از زندان، نماد پایان رژیم آپارتاید بود. اما کنگره ملی آفریقا به رهبری ماندلا برای اینکه رژیم حاکم، به شکل مسالمتآمیزی قدرت را واگذار کند، مذاکراتی را با فردریک دکلرک رئیس جمهور رژیم برای انتقال قدرت برگزار کرد. دکلرک در جریان مذاکرات، قدرت سیاسی را به طور کامل واگذار کرد و آپارتاید برچیده شد.
اما به موازات مذاکرات سیاسی، یک مذاکرات اقتصادی نیز در جریان بود و توجه زیادی هم جلب نمیکرد. دکلرک موفق شد با این عنوان که اقتصاد یک مسئله "فنی" است و تنها یک راه برای اداره اقتصاد وجود دارد و آن سیاستهای نئولیبرالی "اجماع واشنگتن" است، انقلابیون را متقاعد کند که طراحی پایههای اقتصادی نظام جدید را به اقتصاددانان "مستقل" رژیم حاکم، بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بسپارند.
اینگونه بود که دولت جدید، در ریل نئولیبرالیسم قرار گرفت: الحاق آفریقای جنوبی به گات و پس از آن به سازمان تجارت جهانی را امضا و موانع واردات را برداشت. با اجرای سیاستهای صندوق بینالمللی پول، کنترل دولت از روی معاملات ارزی و ورود و خرج ارز برداشته شد و راه برای سوداگریهای ارزی و خروج سرمایه از کشور باز شد. دروازهها به روی سرمایههای خارجی گشوده شد تا بلکه خارجیها ثروت بیافرینند و تنگدستان با ریزهخواری از این ثروت، سهمی نصیبشان شود. خدمات دولتی و زیرساختهای کشور خصوصیسازی شد و داراییهای ملی که اقلیت سفید پوست تصاحب کرده بودند، مصادره نشد.
آموزش مدیران نظام جدید نیز به تیمهایی از بانک جهانی سپرده شد تا نئولیبرالیسم درونیسازی شود. حتی رئیس بانک مرکزی و وزیر دارایی آپارتاید در مقام خود تثبیت شدند، چون اقتصاد یک مسئله "فنی" بود!
نتیجه این روند البته روشن بود: سال به سال به میزان فلاکت مردم آفریقای جنوبی افزوده شد. در نظام جدید ضدآپارتاید، نرخ بیکاری سیاهان دو برابر شد، دو میلیون نفر بیخانمان شدند، یک میلیون نفر از مزارع اخراج شدند، تعداد آلونکنشینها پنجاه درصد بیشتر شد، و آفریقای جنوبی به مقام نابرابرترین کشور جهان نائل آمد. آیا ماندلا و آزادیخواهان آفریقای جنوبی طالب چنین وضعی بودند؟ هرگز! همه ماجرا این است که ماندلا و یارانش معنی "آزادی سیاسی" را خوب میفهمیدند، اما هیچ فهمی از "آزادسازی اقتصادی" نداشتند. آنها گرگهای نئولیبرال را بیش از پیش "آزاد" کردند تا سیاهان ستمدیده از آپارتاید را که مست رهایی بودند، بدرند.
✍🏻سید یاسر جبرائیلی
هاشمی با این شعار دولت تشکیل داد اما لیبرالها کاری کردند که با جمله "در فرایند تعدیل اقتصادی حتی اگر عدهای زیر چرخدندههای توسعه له شوند اشکالی ندارد" دولتداری کرد...
#بحران_نیلی
طب اسلامی
هاشمی با این شعار دولت تشکیل داد اما لیبرالها کاری کردند که با جمله "در فرایند تعدیل اقتصادی حتی ا
🔴 عینا جناب رئیسی با شعار از بین بردن #تعارض_منافع رای های ما رو جمع کردن بعدش اختیار رو دادن دست لیبرال های پزشکی تا با جان ما کاسبی کنن و بدور از واقعیت ادعا کنن با واکسن تونستن کرونا رو مهار کنن!!!!!
خوبه برای راحتی وجدان خودشون به این سوال جواب بدن پس چرا در عراق با ۲۰درصد واکسن ماهها هستش که کرونا معنی و مفهوم نداشته برای مردم؟؟
فرق اقتصاد اسلامی، سرمایهداری و سوسیالیسم چیست؟
سرمایهداری قرار است منافع سرمایهداران را تامین کند، لذا همان سرمایهداران، آن را به وجود می آوردند
سوسیالیسمِ دولتی، قرار است منافع دولت را تامین کند، لذا دولت، آن را به وجود می آورد
اما اقتصاد اسلامی را باید #مردم بوجود بیاورند
اقتصاد اسلامی تجلی جمهوری اسلامی در حوزه اقتصاد است. جمهوری اسلامی به تعبیر امام یعنی #امامت_امت. یعنی مردم همه کارهاند. یعنی مردم هم باید مالک باشند، هم نفع ببرند، هم ناظر باشند، هم مجری باشند هم ...
و به نظر حقیر باید تولید دانش در راستای تامین منافع مردم هم، مردمی باشد.
دانشی که توسط دانشگاههای دولتی یا دانشگاههای وابسته به بخش خصوصی تولید میشود هیچ هدفی به جز تامین منافع صاحبان و مالکان خودشان را ندارد.
وقتی بانک خصوصی دانشگاه میزند طبیعی است که نشست برگزار کند و بگوید خلق پول بانکهای خصوصی باعث تورم نیست!!!
ساختارتولید دانش توسط مردم به گونهایست که خروجی آن به نفع عموم مردم خواهد بود و این حالت نزدیکترین وضعیت به #عدالت است
البته دولت اسلامی باید شرایط را برای استفاده عموم مردم از دانش فراهم کند و با عدم وضع تبعیض در مساله آموزش گام اول درجلوگیری از ایجاد شکاف طبقاتی را بردارد.
دائما از ما میپرسند اقتصاد اسلامی چیست؟ اقتصاد اسلامی کجاست؟ اقتصاد اسلامی چه کرده است؟
یکبار از خودمان بپرسیم برای نظام اقتصادی اسلام چه کرده ایم؟ چه در حوزه تولید دانش! چه در زندگی شخصی و چه در کنش اجتماعی؟
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این نمایش عروسکی برای بچه هاست؟!
▪️کسی میدونه مسئولین فرهنگی و رسانه ای الان دقیقا دارن چه غلطی میکنن؟ تا کی باید شاهد این محتواهای سخیف برای کودکان مان باشیم؟! کی نظارت میکنه؟!
▪️پ.ن: شهرک کلیله و دمنه یک مجموعه نمایشی ایرانی عروسکی مختص کودکانه به کارگردانی مرضیه برومند که روزهای جمعه از پلتفرم فیلم نت پخش میشه!
✍محمد نصوحی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴انقراض دسته جمعی مرموز حیوانات مزرعه در آمریکا!
تنها در یک مزرعه در جنوب غربی ایالت کانزاس، بیش از 3000 گاو به طور ناگهانی آخر هفته گذشته تلف شدند. به گفته کشاورزان، هیچ توضیح قابل قبولی برای این انقراض دسته جمعی وجود ندارد. مواردی از این دست در حال حاضر در ایالات متحده افزایش یافته است.
گام هایی به سوی «بحران غذایی»؟❗️
🔴 دستورالعمل انقلاب
🔹گاهی اوقات مشاهده می شود که برخی از مسئولین برای توجیه عملکرد خود به تعریف و تمجید فلان سازمان و موسسه و مرکز بین المللی استناد می کنند. سازمان ها و مراکزی که دشمنی و خصومتشان با اسلام و ایران و نوکری و خدمتشان به آمریکا و غرب غیر قابل انکار است.
خوب است همراه با این آقایان مواضع امامین انقلاب را مرور کنیم :
🔺مقام معظم رهبری(حفظه الله) در پنجم اسفندماه ۱۳۹۴ در دیدار مردم نجف آباد می فرمایند :
"امام (ره) می گفتند آن وقتی که دشمن از شما تعریف کرد در رفتار خودتان و کارهای خودتان تردید پیدا کنید. این سخن دستورالعمل انقلاب است "
(البته ذکر این نکته ضروری است که گاهی اوقات دشمن به شکست از ایران در یک موضوعی اعتراف می کند که با تعریف و تمجید تفاوت دارد و می توان به آن استناد کرد)
#امام_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
✍"قاسم اکبری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ساعاتی پیش تدروس آدهانوم، رییس کل بهداشت جهانی، از تصمیم این سازمان برای تغییر نام آبله میمون، خبر داد.
❗️وی با اشاره به رواج غیرمعمول این بیماری، خبر از تشکیل جلسهء کمیتهء اضطراری، ذیل مقررات بینالمللی بهداشت، IHR، برای بررسی وضعیت این بیماری را داد.
☑️خوب!
❓برای راند بعدی آمادهاید؟
💢یک پاندمی تازه، با یک نام ژیگول!
#CoronaDeception
🔴 دانشمند جوان مؤمن انقلابی زیر تیغ تخریب افراد معلوم الحال
▪️مهندس شکوهیان راد جز معدود افرادی بود که در ایام کرونا به صورت شبانه روزی در حال پژوهش و تلاش علمی مجاهدانه بود
▪️ایشان گزارشات تحلیلی قوی از برنامه های دشمنان در نظم نوین جهانی در ماجرای کرونا و... بر اساس اسناد بینالمللی آماده کردند
▪️هرگز در جایی نگفتند که همکار شهید فخری زاده دانشمند هسته ای کشور در یک پروژه مرتبط به کرونا بودند
▪️هرگز نگفتند که ساعت ها جلسات علمی با مسئولان نظام داشتند و خطرات احتمالی را گوشزد کردند
▪️بنده با ایشان در جلسات متعدد خصوصا در جلسات وزارت بهداشت مصاحبت داشتم، حقیقتا زیبا و با تحلیل بسیار عالی با مستندات، مطالب علمی را بیان می کردند
▪️بله ایشان مرد میدان تحقیق و پژوهش علمی بود و جز افتخارات نظام اسلامی به عنوان جوان مومن انقلابی متعهد و متخصص محسوب میشوند
▪️تخریب چند کانال معلوم الحال، نسبت به این دانشمند عزیز انقلابی به خاطر نشناختن ایشان است، ای کاش قبل از تخریب ایشان یکبار حضوری گفت و گو میکردید تا فردای قیامت خود را براحتی خراب نمیکردید
✍ محمد علی رحیمی
محقق و پژوهشگر طرح تحول مدیریت کرونای کشور