ی بدن به شدت افزایش پیدا میکند به طوری که کسی که شام سرشب رو نخوره موقع خوابیدن احساس گرما میکنه و پتو رو کنار میزاره و نصف شب دوباره پت رو به خودش می پیچد!و حتی به خاطر گرما چون اینطرف آنطرف پیچ میخورد باعث دیر خوابیدن و بد خوابیدن هم میشود! اثرات بی خوابی هم مشخصه!
لذا شام باید خوب خورده شود تا معده پر شود و گرمای بدن را جذب کند تا راحت بخوابیم!
**همچنین در طب اسلامی خوابیدن باعث هضم و جذب بهتر غذا خواهد شد! چون خوابیدن قسمت های مختلف بدن باعث میشه تا بدن انرژی کمتری مصرف کنه و انرژی بیشتر به معده برسد که این باعث راحتر کردن هضم معده می شود.
برعکس پزشکان طب شیمیایی که می گویند نیم تا یک ساعت بعد غذا نخوابید و در حادیث خوابیدن بلافاصله بعد غذا اشکالی نداره حتی گاهی توصیه هم شده.
اهمیت صبحانه! خیلی از بیماری به خاطر ضعف بدن می تونن بر سیستم دفاعی بدن پیروز بشن!
به فریاد خود برسید!!!
(سبک مرگ آور مردم در صبحانه)
👈استاد #صاحب_الامری
دانشکده مشهد
🔺اکثر بیماریهایی را که ریشه یابی میکنیم به یک جا ختم میشود وآن هم سبک تغذیه غلط ومرگ اور است.
🔺یک حساب سر انگشتی کنید ببنید چند نفر از اعضاءخانواده صبحانه میخورند؟ چند نفر صبحانه را مفصل میخورند؟چند نفر صبحانه را به سنگینی ناهار وشام میخورند؟
🔺عظیم ترین خطایی که در صبحانه مرتکب میشویم این است که:فریب غرب را خورده ایم وصبحانه چای و... میخوریم. این توطئه بود که فست فودی شده ایم.
🔺از قدیمی ها وبزرگان فامیل بپرسید درسالهای دور چه کسی صبحانه فقط چای وپنیر تناول میکرد وبه همین ناچیز بسنده میکرد؟؟
وعده صبحانه از ناهار وشام سنگین تر بود. انواع حلیم،آش،میرزاقاسمی،باقلا،کله پاچه،عدسی،نخود،و..... صبحانه مردم بود.
🔺مهمترین وعده در شبانه روز صبحانه است .حتی از شام مهمتر میباشد
روایتی است :خوردن صبحانه مانند میخ برای بدن است.
در جایی دیگر آمده است که : ترک صبحانه ، مایه بیمارى است .
جایی دیگر: شایسته است که مؤمن ، پیش از آن که از خانه اش خارج شود ، چیزى تناول کند ؛ زیرا این کار ، بر عزّت (نیروى) او مى افزاید .
🔺😳به افراد جامعه نظر کنید:همه بی حال،سست،ضعیف،قد کوتاه، توان کم در فکر کردن وتصمیم گیری،رنگ ها پریده،مبتلا به پادرد ویا کمر درد ویا دیسک و........
اینها از اثرات سوءخوردن صبحانه های اینچنینی میباشد.
🔺زمان اول صبح بدن فعال میشود وسلول ها بعداز یکخواب طولانی بیدار میشند وشروع به فعالیت میکند . لاجرم این میزان از سلول ها که بیشتر ازملیارد هستند نیاز به تغذیه قوی ومغذی دارند واگر این غذا مذکور نرسد ضعیف شده وبه تدریج میمیرند.
🔺🔺🔺🔺🔺
☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️
ادامه بحث ان شاء الله هفته آینده .برای سلامتی امام خامنه ای و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشرف و تعجیل در ظهورش صلوات 🍎
🏴 🏴 🏴 🏴 🏴 🏴 🏴 🏴 🏴
سلام هفته هشتم آموزش طب اسلامی-ایرانی بر محور کتاب های آیت الله تبریزیان
و ایام فاطمیه را به شما تسلیت عرض میکنم!
**قبل ادامه دادن بحث معده، به خاطر شیوع سرماخوردگی در این روزها یه خلاصه ای از بحث سرماخوردگی رو عرض میکنم بعدش بحث معده!
یک:تا سه روز سرماخوردگی رو درمان نکنید بعدش با قوی ترین داروها درمان کنید. حدیث
دو:مفیدترین و قوی ترین دارو در مورد سرماخوردگی و آنفولانزا و همه انواع بیماری های مسری، داروی جامع امام کاظم هست که برای پیشگیری هر ده روز یک بار مصرف شود و برای درمان سه روز پشت سرهم در حلق پاشیده شود بدون آب!
سه: ویروس بیشتر در گوش لانه میکنه بعدش به جای های دیگه سرایت میکنه لذا به محض احساس بیماری سرماخوردگی و... با گذاشتن یک پیاز داخل گوش میکروب ها رو نابود و ضدعفونی کنید.
چهار:برای خشک کردن آب ریزش و عفونت ها بهترین چیز یک لیوان شیر گرم با دو حبه سیر هست آخر شب جای یه پلی سنین کار میکنه.
پنج:برای تهیه آنتی بیوتیک طبیعی و قوی ، یک شلغم ، داخلش رو خالی کرده و یک قاشق عسل داخلش بریزد تا سه ساعت بماند که شیره شغلم وارد عسل شده و مخلوط شود سپس آن مخلوط رو بخورید.
شش:برای باز کردن صدا و شست وشوی گلو : یک لیوان آب گرم ، داخلش یک قاشق عسل رو هم زده بعدش جرعه جرعه با قلت قلت بخورید.
هفتم:برای از بین بردن عفونت های گلو، یک قاشق آب لیمو طبیعی رو داخل یه لیوان آب ولرم حل کرده و فقط این محلول رو قرقره کنید داخل گلو.
ادامه بحث معده!
ذکر چند تا نکته ضروری هست:
اول: پیامبر اکرم ص فرمودند (معده خانه بیماری هاست. و خود را با قوی ترین داروها درمان کنید)
دوم:امام صادق ع فرمودند: (سعی کنید بیمار نشوید و اگر بیمار شدید خود را با قوی ترین داروها درمان کنید. و اینکه هی بیمار شوید و درمان کنید باعث می شود بدن فرسوده شده و عمر انسان کم شود)
نکته ای که باید دقت شود که متاسفانه امروزه غفلت شده یعنی همه دوست دارن عمر طولانی داشته باشند ولی در عمل کاملا برعکس این ادعا عمل میکنند و لذت گرایی محض رو در غذا خوردن مقدم بر اهداف دیگه مثل سلامت جسم و روح و روان میکنند!
درسته مرگ و زندگی دست خداست و بدن شخصی که صد سال دیگه می تونه به زندگی مادی ادامه بده در پنجاه سالگی از دنیا میره به خاطر مصحلت هایی! بحث ما سر این هست که چکار کنیم یعنی چه و چند وعده غذایی داشته باشیم و چه غذاهایی و چطور مصرف کنیم که علاوه بر این که مریض نشویم عمر اعضا و جوارح بدن ما افزایش پیدا کند؟؟!!
اگر دقت کرده باشید در افراد سن بالا (تقریبا پنجاه به بالا) اولین مشکلی که اکثر اشخاص پیدا میکنن مشکل معده هست یعنی هر غذایی رو نمی کشه یا خون ریزی میکنه یا نفخ و... و آخرش میرسه به جای که طرف دیگه معده اش غذا پس میده و آخرشم به مرگش ختم میشه!
تقربیا به یه تکه کلام تبدیل شده حال فلانی چطوره؟ غذا میخوره! پس حالا حالاها نمی میره! یا برعکس فلانی دیگه غذا هم بالا میاره و نمی تونه بخوره!! میگن کارش تمومه!!
برای افزایش عمر و عملکرد سیستم ها و اعضای بدن ، طب اسلامی یک سری توصیه های کرده تا این اهداف محقی بشن.
اول:تعداد وعده های غذایی هست.یعنی دو عده در روز، یکی حدود ساعت هشت ونیم تا نه صبح؛ یک صبحانه با کیفیت و دوم شام سرشب که حدود یک ساعت بعد نماز مغرب هست. که بخشی از دلایل شام سرشب و اینکه حذف وعده نهار رو هفته قبل عرض کردیم.
وعده نهار حذف شده به این معنی نیست که از صبحانه تا شام نباید چیزی بخوریم! اتفاقا می توانیم در طول روز از انواع میوه جات و سبزی ها و حتی مواد آجیلی هم استفاده کنیم و در طب اسلامی میوه و سبزی جز غذا محسوب نمی شن!
اصل در طب اسلامی این هست که هر موقع گرسنه یا تشنه شدیم و به تعبیر دقیق تر هر موقع گرسنگی و تشنگی قابل تحمل نباشه هر موقعی از روز یا شب باشه میشه از آب و غذا استفاده کرد و بیان وعده های غذایی برای مدیریت بهتر زمان و غذا و... هست.
دوم:متاسفانه چند عادت بعد رایج داریم که هر موقع غذا و سفره آماده شد میشینیم با خانواده توپ می خوریم. هر موقع احساس تشنگی کردیم باید تا ته لیوان آب رو بخوریم و به خوردن چند نفس (قلوپ) راضی نمیشیم.
و غذا خوردن هم همین طور فکر میکنیم به محض احساس گرسنگی باید یه بشقاب غذا بخوریم!! خب هفته قبل بیان کردیم خود گرسنگی دوای خیلی دردهاست البته تا جایی که قابل تحمل باشه!!
++بحث مهم ضدعفونی کننده ها:
گفتیم پیامبر اکرم ص فرمودند همه بیماری ها از معده اند به جز تب. حالا سوال اینجاست که آیا راهی وجود داره که جلوی ورود میکروب هایی که همراه غذا هستند را بگیریم یا موادی استفاده کنیم که میکروب ها رو داخل معده نابود یا خنثی کنن؟
آره در طب اسلامی دو ماده غذایی وجود داره به عنوان ضدعفونی کننده که عبارتند از : نمک دریا!!! و سرکه انگور!!!
که سرکه انگور تا صد سال پیش روی همه سفره ها بود و استفاده میک
.
🌸 برای سلامتی امام خامنه ای و امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشرف و تعجیل در ظهورش صلوات 🍎
ردن که متاسفانه از روی سفره ها حذف کردن و الان چند ساله افتادن به جان نمک!! بله این نمک بازار ضرر داره که ان شاء الله هفته آینده سازکارهای نمک و قند و شکر صنعتی رو توضیح خواهیم داد.
که در ادامه فعلا یک پست در مورد فواید نمک دریا و یک پست هم فواید سرکه انگور رو میزاریم.
که متوجه خواهید شد که چه خیانتی پزشکان مرتکب شدن و باعث بروز و گسترش انواع بیماری ها شده اند.
طبق احادیث استفاده از نمک و سرکه توصیه زیادی شده و جز مستحبات غذاخوردنه و حتی گاهی امام علی ع از نمک به عنوان یک وعده غذایی مصرف میکرد، وامام علی ع: (غذای خود را با نمک باز و بسته کنید: یعنی شروع و اتمام غذا با نمک)
و احادیث دیگه که غذا را با نمک باز و با سرکه ببندید.
❇️ نمک دریا
♻️ در اسلام ، دستورات زيادي در مورد خوردن نمك ، به عنوان يك پيش غذا ، وارد شده و به فلسفه و فوايد آن نيز اشاره شده است.
🌱 حضرت علي علیه السلام ميفرمايند «با نمك غذا خوردن را شروع كنيد كه اگر مردم بدانند چه خاصيتي در نمك است ، هر آينه بر ترياق تجربه شده ، آن را بر ميگزينند».
🌱 امام صادق علیه السلام نيز فرمودهاند «رسول خدا صلی الله علیه و آله به علی علیه السلام فرمودند اي علي غذا را با نمك آغاز كن و با آن به پايان رسان كه هر كس چنين كند ، از 72 نوع از انواع بلا در امان است كه از آن جمله جنون و جذام و پيسي ميباشد .
🌱 روايتي از پيامبر صلی الله علیه و آله که فرمودند دردهاي گلو ، دندانها و دردهاي شكم از جمله بيماريهايي دانسته شدهاند كه خوردن نمك از بروز آن جلوگيري ميكند .
❇️ نمك از دريچه ی علم .
نمك به دليل داشتن «اسيد» بهترين داروي ضد عفوني كننده است؛ چرا كه هيچ نوع ميكروبي نميتواند در نمك رشد و نمو يا زندگي كند.
1️⃣ بنابر يافتههاي علوم پزشكي،دهان محل تجمع انواع ميكروبها ميباشد كه در اثر استعمال نمك در پيش از غذا، آنها بر طرف ميگردند.
2️⃣ دهان (بزاق) از چشمههايي به نام غدد بزاقي جاري ميباشند كه هرچه با غذا مخلوط شوند،غذا زودتر از گلو پايين ميرود و زودتر هضم می شود
ورود نمك در دهان،غدههاي اطراف دهان را تحريك و به ترشح آنها سرعت می بخشد. از اين رو،غذا را زودتر هضم و براي فرو بردن حاضر ميسازد.
3️⃣ زمانی كه نمك وارد معده خالي از غذا ميگردد، غده معده را تحريك ميكند و ترشحات زيادتري به وجود می آورد پس«اسفيورت» نمك سبب زود فرو بردن و زود هضم شدن غذا ميگردد.
4️⃣ از آنجا كه نمك پيش از غذا تحريك كننده غدههاي هاضمه است،در اثر تحريك آنها،انسان ميل به غذا خوردن مييابد،بنابراين،نمك سبب زياد شدن اشتها ميگردد.
5️⃣ چنانچه مواد شيميايي،بيش از اندازه معمول در معده ترشح شود، موجب سوء هاضمه ميگردد و نمك پيش از غذا،به دليل دارا بودن اثر اسيدي،آن را خنثي و بياثر مي نمايد و سوء هاضمه را برطرف مي كند.
6️⃣ در بدن و خون و ساختمان جسم مقدار معيني نمك وجود دارد كه اگر اين مقدار كاهش يابد،موجب امراض مختلفي در اعضاء بدن ميگردد،اما وقتي نمك پيش از غذا وارد معده گردد،مقدار مورد نياز را براي كمبود خود نگه ميدارد و در حقيقت،مقدار از دست رفته را جبران ميسازد.
7️⃣ بدن انسان به منظور برطرف كردن نمك،به آب نياز دارد و استعمال نمك، بيش از غذا،آدمي را به نوشيدن آب مجبور مي سازد و اين،خود،سبب افزايش«ادرار» و شستشوي كليه و مثانه ميشود.
8️⃣ در اثر نمك خوردن،مقداري از آب بدن از روزنههاي پوست بيرون ميايد و به اين ترتيب، سوارخهاي تنفسي پوستي،پاك و پاكيزه ميگردند.
9️⃣ خوردن نمك در بعد از صرف غذا نيز،غدد بزاقي را تحريك ميسازد و باعث زياد شدن آب دهان مي گردد بنابراین انسان ناگزير به فرو بردن يا بيرون كردن آن از دهان ميشود كه در هر دو صورت،چربي يا غذاي باقي مانده در دهان و بين دندان به همراه آب دهان برطرف ميشود.
🔟 اگر آدمي غذايي بخورد كه نمك آن كم باشد و يا در معده ترشحات مواد نمكي نباشد،غذا ديرتر هضم ميشود و اين،سبب بروز سوء هاضمه مي شود. خوردن نمك، پيش از غذا،اين آسيب را برطرف میکند.
البته باید نمکهای سالم مثل نمک دریا و نمک معدنی که مواد معدنی ضروری برای بدن را در خود دارند, خورده شود نه نمکهای تصفیه شده که تنها سودیم کلوراید دارند.
🍃🌸 کتاب طب الصادق نوشته دکتر محمد دریایی🌸🍃
🍇 خواص سرکه شراب (سرکه انگور)🌿
🔰 امام صادق علیه السلام:
- هنگامی که نزد ایشان از سرکه ی شراب یاد شد - :
آن، جنبندگان شکم را می کُشد و دهان را استحکام می بخشد.
🔰 امام صادق علیه السلام :
سرکه ی شراب، لثه را تقویت می کند، جنبندگان شکم را می کُشد و عقل را استحکام می بخشد.
(سرکه ی شراب، سرکه ای است که از شراب انگور حاصل می شود، چرا که آن را غالبا به همین نام شراب می خوانند).
+++ان شاء الله هفته آینده فواید سرکه و نمک بیشتر توضیح داده خواهد شد و طرز تهیه سرکه انگور طبیعی خانگی هم بیان می کنیم
سلام هفته نهم آموزش طب اسلامی-ایرانی بر محور کتاب های آیت الله تبریزیان
*ادامه بحث معده هست.
هفته قبل در ضدعفونی کننده هایی مثل نمک دریا و سرکه انگور طبیعی نکاتی رو اشاره کردیم و گفتیم که در مورد اثرات منفی نمک صنعتی و قند هم توضیح می دهیم.
سازکار نمک مصنوعی یا نمک صنعتی که سدیم کلرید هست که جدید ادعا میکنن که ید مصنوعی هم بهش اضافه کردن! نمک دریا دارای سی چهل نوع ماده معدی از مس و روی و آهن و... گرفته رو داره و ساختار پیچیده ای داره ولی نمک صنعتی فقط دو سه ماده داره! به همین خاطر نمک صنعتی چندتا مشکل داره:
اول:اینکه چون ساختار ساده ای داره وقتی وارد بدن شد سریع جذب می شود و فشارخون رو بالا می بره ولی نمک طبیعی برعکس چون ساختار مولکولی پیچیده ای داره به مرور جذب میشه و با سوخت ساز بدن خودش رو هماهنگ میکنه به همین خاطر نمک دریا برای افرای که بیماری فشاربالا دارن هم مفید هست.
دوم.متاسفانه مردم ذهنیت بدی نسبت به نمک پیدا کردن و معیار غذا رو شور بودن و نبودن تعریف میکنن و میگن تو غذا موقع پختن نمک ریختیم و موقع خوردن نمک لازم نداره در حالی که نمکی که پخته میشه درسته غذا رو خوش طعم میکنه ولی خاصیت و کارایی نمک واقعی رو از دست میده لذا در طب اسلامی توصیه میشه که نمک رو آخر پختن یا بعد پختن به غذا اضافه کنید.
سوم.وقتی ترکیبات نمک مثلا سدیم کلرید و ید از بقیه ترکیبات نمک جدا میشه قطعا آن عملکرد مثبت نمک طبیعی رو نداره و امروزه خودشون اعتراف میکنن که نمک صنعتی سم سفید هست!
مثلا پرتقال: آب پرتقال با توفاله اش! قطعا در توفاله پرتقال موادی وجود دارد که باعث میشه تا آب پرتقال راحت و بهتر جذب بدن بشه و یادتون هست از مصلح صحبت کردیم و گفتیم هم غذا ها و میوه ها ضررهایی هم دارن و قطعا توفاله پرتقال آنزیم هایی داره که جلوی ضررهای آب پرتقال رو میگیره!
حالا میام سر بحث نمک، نمک هم همین طور هست اگر ان سی چهل ماده در نمک طبیعی باهم باشن ضررهای همدیگر رو خنثی میکنن وگرنه می شود سم سفید!
چهارم.علت اینکه بحث نمک رو اینقدر باز کردیم و حساس هستیم اینکه واقعا حساس و مهم هست.
این یک سیاست کلی بهداشت جهانی هست که بیماری های سریع کشنده رو مهار کردن مثل سرخک ، سرخجه و هپاتیت ، وبا ، طاعون و.... ولی بیماری های مثل قند خون ، فشارخون خون و ... رو نه تنها مهار نکردند بلکه با کنار زدن ضدعفونی کننده های طبیعی این بیماری ها به شدت در سطح دنیا افزایش پیدا کرد و در حال گسترش هست البته خود یهودی ها هم که از سیاست گذاران این طرح هستند در بعصی جاها اعتراف کردن که یهود امروز برخلاف تصور دیگران ، سلطه سیاسی و اقتصادی و... نه بلکه سلطه غذایی بر دنیا داره چون در هر جامعه ای هستند افرادی که با سیاست و اقتصاد و مسایل نظامی ندارند ولی همه مردم دنیا خوردن رو باهاش ارتباط دارن!
مثلا برو تو روستاهای داخل کوه ها هم الان مردم و از وسایل شوینده و شیمیایی استفاده میکنن!!
♨️ اعتراف غربی ها به اشتباه شان در موضوع نمک هراسی
***بحث خود را با این پیام و پیام بعدی در مورد نمک رو فعلا پایان می دهیم! و در ادامه همه به طرز تهیه سرکه انگور طبیعی اشاره می کنیم!
****★******★******★****
🔹تاکيد تحقيقات جديد در آمريکا درباره اهميت نمک در تغذيه
🔸مرکز پزشکي «سنت لوک» که مرکز تخصصي تحقيقات قلب و گردش خون در ايالت ميزوري آمريکاست در تحقيقات خود ثابت کرد خودداري از خوردن نمک، آسيب هاي زيادي به بدن انسان مي زند
🔸به گفته کارشناسان، خودداري از خوردن نمک باعث چاقي مي شود و احتمال ابتلا به ديابت را هم افزايش مي دهد
🔸افزايش احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي هم از جملات مضرات نخوردن نمک است
🔸نمک همچنين باعث تسريع در بهبود زخم ها و سوختگي ها در بدن مي شود
+++امام علی علیه السلام:
غذای خود را با نمک (نمک دریا) باز و بسته (شروع و تمام) کنید.
✅تفاوت #نمک_دریا با #نمک_شیمیایی
🎓👈دکتر "جاش اکس" فوق تخصص تغذیه از دانشگاه "هاروارد" به تازگی آزمایشاتی روی نمک دریا انجام داده که به گفته وی نتایج حیرت انگیزی به دنبال داشته است.
📌 تنظیم قلیایی بدن (مهمترین عامل ضد میکروبی)
📌 متعادل کننده قند خون
📌 ضد چرک و عفونت
📌 بهبود ایمنی در بدن
📌 بهبود عملکرد مغز
📌 تنظیم سیستم الکتریکی عصب
📌 آرام بخش طبیعی
📌 جلوگیری از اسپاسم عضلانی
📌 تنظیم ضربان قلب
📌 تنظیم فشار خون
📍همراه با مقادیر فراوانی کلسیم، پتاسیم ، منیزیوم و دیگر مواد عالی طبیعی مورد نیاز بدن
💐این درحالیست که" نمک سفره یددار "به دلیل ترکیب کلراید سدیم + ید ، به یک سم مهلک تبدیل شده است که نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه موجب این عوارض می شود:
📌افزایش فشار خون
📌انسداد عروق
📌 آسیب به غدد
📌ایجاد ضعف در پانکراس و در نهایت یکی از عوامل ایجاد دیابت
📌 اختلال در سیستم عصبی
و دهها عارضه دیگر
⭕️پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله فرمودن
سلام هفته نهم آموزش طب اسلامی-ایرانی بر محور کتاب های آیت الله تبریزیان
*ادامه بحث معده هست.
هفته قبل در ضدعفونی کننده هایی مثل نمک دریا و سرکه انگور طبیعی نکاتی رو اشاره کردیم و گفتیم که در مورد اثرات منفی نمک صنعتی و قند هم توضیح می دهیم.
سازکار نمک مصنوعی یا نمک صنعتی که سدیم کلرید هست که جدید ادعا میکنن که ید مصنوعی هم بهش اضافه کردن! نمک دریا دارای سی چهل نوع ماده معدی از مس و روی و آهن و... گرفته رو داره و ساختار پیچیده ای داره ولی نمک صنعتی فقط دو سه ماده داره! به همین خاطر نمک صنعتی چندتا مشکل داره:
اول:اینکه چون ساختار ساده ای داره وقتی وارد بدن شد سریع جذب می شود و فشارخون رو بالا می بره ولی نمک طبیعی برعکس چون ساختار مولکولی پیچیده ای داره به مرور جذب میشه و با سوخت ساز بدن خودش رو هماهنگ میکنه به همین خاطر نمک دریا برای افرای که بیماری فشاربالا دارن هم مفید هست.
دوم.متاسفانه مردم ذهنیت بدی نسبت به نمک پیدا کردن و معیار غذا رو شور بودن و نبودن تعریف میکنن و میگن تو غذا موقع پختن نمک ریختیم و موقع خوردن نمک لازم نداره در حالی که نمکی که پخته میشه درسته غذا رو خوش طعم میکنه ولی خاصیت و کارایی نمک واقعی رو از دست میده لذا در طب اسلامی توصیه میشه که نمک رو آخر پختن یا بعد پختن به غذا اضافه کنید.
سوم.وقتی ترکیبات نمک مثلا سدیم کلرید و ید از بقیه ترکیبات نمک جدا میشه قطعا آن عملکرد مثبت نمک طبیعی رو نداره و امروزه خودشون اعتراف میکنن که نمک صنعتی سم سفید هست!
مثلا پرتقال: آب پرتقال با توفاله اش! قطعا در توفاله پرتقال موادی وجود دارد که باعث میشه تا آب پرتقال راحت و بهتر جذب بدن بشه و یادتون هست از مصلح صحبت کردیم و گفتیم هم غذا ها و میوه ها ضررهایی هم دارن و قطعا توفاله پرتقال آنزیم هایی داره که جلوی ضررهای آب پرتقال رو میگیره!
حالا میام سر بحث نمک، نمک هم همین طور هست اگر ان سی چهل ماده در نمک طبیعی باهم باشن ضررهای همدیگر رو خنثی میکنن وگرنه می شود سم سفید!
چهارم.علت اینکه بحث نمک رو اینقدر باز کردیم و حساس هستیم اینکه واقعا حساس و مهم هست.
این یک سیاست کلی بهداشت جهانی هست که بیماری های سریع کشنده رو مهار کردن مثل سرخک ، سرخجه و هپاتیت ، وبا ، طاعون و.... ولی بیماری های مثل قند خون ، فشارخون خون و ... رو نه تنها مهار نکردند بلکه با کنار زدن ضدعفونی کننده های طبیعی این بیماری ها به شدت در سطح دنیا افزایش پیدا کرد و در حال گسترش هست البته خود یهودی ها هم که از سیاست گذاران این طرح هستند در بعصی جاها اعتراف کردن که یهود امروز برخلاف تصور دیگران ، سلطه سیاسی و اقتصادی و... نه بلکه سلطه غذایی بر دنیا داره چون در هر جامعه ای هستند افرادی که با سیاست و اقتصاد و مسایل نظامی ندارند ولی همه مردم دنیا خوردن رو باهاش ارتباط دارن!
مثلا برو تو روستاهای داخل کوه ها هم الان مردم و از وسایل شوینده و شیمیایی استفاده میکنن!!
♨️ اعتراف غربی ها به اشتباه شان در موضوع نمک هراسی
***بحث خود را با این پیام و پیام بعدی در مورد نمک رو فعلا پایان می دهیم! و در ادامه همه به طرز تهیه سرکه انگور طبیعی اشاره می کنیم!
****★******★******★****
🔹تاکيد تحقيقات جديد در آمريکا درباره اهميت نمک در تغذيه
🔸مرکز پزشکي «سنت لوک» که مرکز تخصصي تحقيقات قلب و گردش خون در ايالت ميزوري آمريکاست در تحقيقات خود ثابت کرد خودداري از خوردن نمک، آسيب هاي زيادي به بدن انسان مي زند
🔸به گفته کارشناسان، خودداري از خوردن نمک باعث چاقي مي شود و احتمال ابتلا به ديابت را هم افزايش مي دهد
🔸افزايش احتمال ابتلا به بيماريهاي قلبي هم از جملات مضرات نخوردن نمک است
🔸نمک همچنين باعث تسريع در بهبود زخم ها و سوختگي ها در بدن مي شود
+++امام علی علیه السلام:
غذای خود را با نمک (نمک دریا) باز و بسته (شروع و تمام) کنید.
✅تفاوت #نمک_دریا با #نمک_شیمیایی
🎓👈دکتر "جاش اکس" فوق تخصص تغذیه از دانشگاه "هاروارد" به تازگی آزمایشاتی روی نمک دریا انجام داده که به گفته وی نتایج حیرت انگیزی به دنبال داشته است.
📌 تنظیم قلیایی بدن (مهمترین عامل ضد میکروبی)
📌 متعادل کننده قند خون
📌 ضد چرک و عفونت
📌 بهبود ایمنی در بدن
📌 بهبود عملکرد مغز
📌 تنظیم سیستم الکتریکی عصب
📌 آرام بخش طبیعی
📌 جلوگیری از اسپاسم عضلانی
📌 تنظیم ضربان قلب
📌 تنظیم فشار خون
📍همراه با مقادیر فراوانی کلسیم، پتاسیم ، منیزیوم و دیگر مواد عالی طبیعی مورد نیاز بدن
💐این درحالیست که" نمک سفره یددار "به دلیل ترکیب کلراید سدیم + ید ، به یک سم مهلک تبدیل شده است که نه تنها هیچ سودی ندارد بلکه موجب این عوارض می شود:
📌افزایش فشار خون
📌انسداد عروق
📌 آسیب به غدد
📌ایجاد ضعف در پانکراس و در نهایت یکی از عوامل ایجاد دیابت
📌 اختلال در سیستم عصبی
و دهها عارضه دیگر
⭕️پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله فرمودن
د:
🍚چه نیکوست خوردن روزی ۳ لقمه نمک.
🍚قبل و بعد از غذا نمک بخورید که هفتاد عارضه را از شما دور می کند .
🍚اگر میدانستید در نمک چیست به چیزی جز نمک درمان نمیجستید.
🍚نمک برکت سفره است.
💡قطعا مقصود پیامبر صلى الله عليه وآله سلم ،نمک مرسوم آن دوران همان نمک دریا است نه نمک شیمیایی که همه عناصر مهم آن جدا شده و ید شیمیایی به آن اضافه شده است.
👌همین امروز برای تغییر نمک زندگی اقدام کنید
طرز تهیه سرکه اسلامی
روش تهیه سرکه
ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود.
👈سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید.
نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید.
👈در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید.
👈 پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد.
نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد).
👈 روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود میآید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه میشود ولی آنچه در روایات توصیه شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است.
🔹نکات تهیه سرکه خرما
- برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید.
🔹نکات تهیه سرکه عسل
- عسل به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری می کند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید.
نکته: عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد.
🔹نکات
1. سرکه خمر به سرکهای میگویند که در فرآیند تبدیلشدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر میشود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه میشود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد.
2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت).
3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کردهاید.
4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ...
5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است.
6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد!
7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود.
8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود.
9. در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد.
❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده به شدت خطرناک است و پرهیز شود.
⚫️مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان
**ان شاء الله هفته آینده بیماری های معده و درمان آنها رو بررسی می کنیم
برای سلامتی امام خامنه ای و امام زمان عج و تعجیل در فرجش
د:
🍚چه نیکوست خوردن روزی ۳ لقمه نمک.
🍚قبل و بعد از غذا نمک بخورید که هفتاد عارضه را از شما دور می کند .
🍚اگر میدانستید در نمک چیست به چیزی جز نمک درمان نمیجستید.
🍚نمک برکت سفره است.
💡قطعا مقصود پیامبر صلى الله عليه وآله سلم ،نمک مرسوم آن دوران همان نمک دریا است نه نمک شیمیایی که همه عناصر مهم آن جدا شده و ید شیمیایی به آن اضافه شده است.
👌همین امروز برای تغییر نمک زندگی اقدام کنید
طرز تهیه سرکه اسلامی
روش تهیه سرکه
ابتدا انگور را شسته و صبر کنید تا خشک شود زیرا آب سبب کپک زدن آن میشود.
👈سپس آب انگور را گرفته و در ظرفی بریزید و درب آن را ببندید.
نکته: میتوانید خود انگور را در ظرف بریزید و در نهایت آن را صاف کنید.
👈در زمستان شش روز و در تابستان سه روز طول میکشد که انقلاب اول رخ داده و تفاله های آن بالا بیاید.
👈 پس از ده روز (پس از رخ دادن انقلاب اول) که تبدیل به خمر شد، درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ هستند وارد آن شود (این کار یک تا دو هفته زمان میبرد). این حشره سبب میشود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند سپس تبدیل به سرکه شوند و تفاله های آن پایین رفته و انقلاب دوم رخ دهد. این فرآیند نود روز زمان میبرد.
نکته: درب ظرف را نباید بصورت کامل باز کرد چون سبب تبخیر زیاد سرکه میشود بلکه ایجاد روزنه کفایت میکند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد (میتوان تا آمدن پشه ها درب آن را باز بگذارید سپس درب آن را بگذارید و در حد روزنه باز باشد).
👈 روش دیگر این است که بعد از ده روز (پس از انقلاب اول) به آن سرکه کهنه اضافه کنید زیرا در سرکه کهنه تخم مگس سرکه وجود دارد و حتی اگر در را ببندند بازهم مگس سرکه در آن به وجود میآید و پس از چهل روز تبدیل به سرکه میشود ولی آنچه در روایات توصیه شده تهیه سرکه با باز گذاشتن ظرف و ورود مگس سرکه از راه طبیعی آن و بدون اضافه کردن سرکه است.
🔹نکات تهیه سرکه خرما
- برای تهیه سرکه از خرما باید بقدری آب به آن اضافه کنیم تا جایی که آب روی خرما بیاید؛ پس از چهل روز آن را صاف کنید و تا نود روز بگذارید.
🔹نکات تهیه سرکه عسل
- عسل به خودی خود دارای موادی است که از فاسد شدن آن جلوگیری می کند و برای تهیه سرکه از آن بایستی آن را بوسیله آب رقیق کرد تا آن مواد اثر خود را از دست بدهند به این صورت که در شرایط مناسب دو برابر مقدار عسل به آن آب اضافه کنید.
نکته: عسل دقیقا بعد از نود روز تبدیل به سرکه میشود و دردسرهای خاص باقی مواد از قبیل صاف کردن و ... را ندارد و مشکلی که در بقیه مواد هست که باید اصطلاحا روش تهیه باید بدست فرد تهیه کننده بیاید را ندارد.
🔹نکات
1. سرکه خمر به سرکهای میگویند که در فرآیند تبدیلشدن به سرکه ابتدا تبدیل به خمر میشود (انقلاب اول) سپس تبدیل به سرکه میشود (انقلاب دوم). تبدیل مستقیم آب انگور به سرکه مانند سرکه های بازاری نفعی ندارد.
2. در روایات شش ماده ذکر شده اند که تبدیل به خمر شده و سپس تبدیل به سرکه میشوند: انگور، خرما، جو، عسل، انجیر و نیشکر (یا شاید توت).
3. شاید سرکه ای که ابتدا خمر بوده سپس بوسیله مواد دیگر، نمک یا سرکه کهنه فوراً تبدیل به سرکه شود هم خوب باشد ولی بهتر است اجازه داده شود که خودش تبدیل به سرکه شود و هیچ چیزی به آن نباید اضافه کرد و شاید مضر باشد چرا که روایت میفرماید سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کردهاید.
4. بهتر است زمان مناسبی جهت تهیه سرکه انتخاب کنید مثلا شب یا روز نیمه شعبان، شب ابتدای ماه رمضان و ...
5. ظرفی که می خواهید در آن سرکه درست کنید حتی القدور شیشه ای باشد چون سرکه بسیار اسیدی است و در صورت استفاده از ظرف آهنی و ... سبب حل شدن آن در سرکه شده و مضر است.
6. برای تهیه سرکه حوصله بخرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل 3 ماه است که مدتی طولانی است و حتی امکان دارد تا یک سال هم طول بکشد!
7. ظرفی که می خواهید برای تهیه سرکه اختصاص دهید سعی کنید بیشتر از مقدار سرکه ظرفیت داشته باشد چون نوعا سرکه در ظرف های کوچک اولا فضای پف کردن ندارد و دیگر این که تجربه نشان داده ظرف بزرگ و مقدار زیاد بهتر می رسد و کمتر خراب می شود.
8. هرچه انگور و مواد دیگر شیرین تر باشند سرکه حاصله بهتر و ترش تر میشود.
9. در طب اسلامی سرکه ای توصیه میشود که ابتدا تبدیل به خمر شده و سپس سرکه گردد و این خاصیت برای سرکه سیب که در طب سنتی توصیه میشود وجود ندارد و سرکه خمری منحصر در موارد ششگانه است که ذکر شد.
❌ سرکه شیمیایی و صنعتی موجود در بازار که اساسا با اسید سیتریک شیمیایی و کاملا مصنوعی تولید شده به شدت خطرناک است و پرهیز شود.
⚫️مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان
**ان شاء الله هفته آینده بیماری های معده و درمان آنها رو بررسی می کنیم
برای سلامتی امام خامنه ای و امام زمان عج و تعجیل در فرجش
باسلام هفته دهم آموزش طب اسلامی-ایرانی بر محور کتاب های آیت الله تبریزیان
+بحث امروز در مورد انواع عوارض و بیماری های معده هست. از چند دیدگاه می توان بیماری های معده را دسته بندی کرد.
دیدگاه اول که قبلا هم توضیح دادیم طبق حدیث پیامبر اکرم صل الله علیه و آله همه بیماری ها از معده هست به جز تب.
یعنی اگر بخواهیم درمان هم بکنیم شاید بتوان گفت که همه بیماری ها به نوعی باید از معده درمانش شروع شود یعنی همانطور که بیماری از طریق معده وارد شده و مراحلی رو طی کرده تا به عضو مورد نظر رسیده ، دارو هم باید از همین طریق معده و مسیری که بیماری طی کرده رو طی کنه چون بیماری یک عضو شاید ریشه اش در چند عضو قبل تر هم وجود داشته باشد و....
لذا در طب اسلامی دارو با طی کردن همون مسیری بیماری ، درمانش را آغاز میکند.
یکی از دلایلی که در طب اسلامی آمپول رو کارآمد نمی دانیم و عوارضش رو خیلی بیشتر از درمانش می دونیم به همین خاطر هست چون مستقیم وارد خون شده و مسیری که بیماری طی کرده رو طی نکرده به این علت ریشه های بیماری رو نمی تونه ازبین ببره و فقط شاخه یا نهایت تنه بیماری رو قطع میکنه و عوارض دیگری که وارد میکنه!
و دلیل دیگر مخالفت با آمپول این هست که وقتی دارو می خوریم وارد معده شد و هضم و جذب شده بخشی رفت داخل کبد برای تبدیل شدن به خون و.... یعنی این دارو طی این مراحل شده بومی و موافق بدن ، در حالی که آمپولی که از خارج و به صورت مستقیم وارد خون میشود بومی و موافق بدن نیست و این خود باعث به وجود آمدن عوارض مضاف و دوچنان میکند.
همانطور که دوستان می دانند بدن در مقابل هر چیزی که بومی نباشه مقاومت شدید میکنه مثلا اگر کسی کلیه پیوند کند بدن نمی پذیرد و بسیار مقاومت میکند تا نابودش کند به همین خاطر افرادی که پیوند عضو میکنن مدام بهشون داروهایی میدن تا سیستم دفاعی بدنشون ضعیف بماند تا نتواند با عضو جدید مبارزه کند و...
*طبق یک دسته بندی دیگر بیماری ها و مشکلات خود معده به سه گروه تقسیم می شوند!
اول:یا از غذا هست یعنی غذای آلوده واره معده می شود که معده ما مشکل داره!
دوم. میکروب معده هست که داخل معده لانه کرده!
سوم. مشکل معده از اعصاب هست که تیک عصبی به معده زده!
که در ادامه هر کدوم رو توضیح خواهیم داد به همراه راهکار!!
مشکل اول: ورود غذای آلوده ، غذای آلوده رو نباید فقط به معنای غذای کثیف در نظر گرفت. حتی غذای داغ و غدای سرد می تونن باعث ایجاد بیماری شوند. مثلا یکی از علت های سوزش سر معده خوردن غذاهای داغ به خصوص نوشیدنی های داغ هست و راه درمانش هم نخوردن مواد غذایی و نوشیدنی های داغ هست.
و همچنین غذای داغ پرز های معده رو ازبین می برده و طبق حدیث برای رویش و تقویت پرزهای معده از دم کرده آویشن استفاده میکنیم. و اگر پرزهای معده کم یا ضعیف باشن کار معده رو برای هضم چندین برار می کنند که باعث فشار بر معده میشه.
غذاهای سرد که متاسفانه مردم دنیا رو دارن به سمت سردخوردی هدایت میکنن که بسیار خطرناک هست.
غذای سرد معده را سرد میکند و اینکه از غذاهای خیلی سرد و یا مدام از سردی ها استفاده کنیم مشکلات زیادی رو برای معده بوجود می آورد.
یکیش بوجود آمدن اشتهای خیلی زیاد و کاذب هست که با آموزه های اسلامی و سلامتی بدن سازگار نیست.
بیما ی بعدی غذاهای سرد ، سردی معده هست وقتی سردی معده از یه حدی بگذره معده دیگه غذا قبول نمی کنه و همه چی حتی طرف آب هم بخوره بالا میاره متاسفانه امسال این بیماری خیلی در جامعه شیوع داشت که درمانش اول نخوردن غذاهای سرد و خوردن غذاهای گرم هست مثل گردو و زنجبیل و... و درمان اصلیش هم اگر با غذاها حل نشد داروی مرکب۲ طب اسلامی هست که بعد هر وعده غذایی باید نصف قاشق چای خوری مصرف شود.
+نکته: منظور از غذاهای سرد، هم غذاهای سرد هست مثل آب سرد و اب یخ ، بستی و نوشیدند های یخچالی و
هم غذاهایی که طبع شون سرد هست مثل شیر ماست و خصوصا دوغ و کلا لبنیات طبع شون سرد هست و ماهی و مرکبات و...
البته منظور این نیست که لبنیات مصرف نشود!!! بلکه مصرف شود ولی به اندازه و به موقع و همراه مصلح آنها و یا در کنار غذاهای با طبع گرم استفاده شود که پیامبر اکرم ص می فرماید (اگر کسی ماهی بخورد بعدش خرما یا عسل نخورد بخوابد هر اتفاقی بیفتد مقصر خودش هست )
لذا دیدید که مصلح ها در تنظیم کردن گرمی و سردی غذاها هم تاثیر مستقیم دارن.
و غذاهای آلوده علاوه بر غذاهای داغ و سرد ، خود غذای آلوده هم گفته می شود مثلا تمام غذاها و گوشت ها و توشیدنی هایی حرام هستند که از بعد علمی تغذیه ، خوراکی های حرام با سیستم بدن سازگاری ندارن و در طول زمان باعث اختلال و برهم زدن سیستم سوخت و ساز بدن می شوند و به تبع آن دیگر عضوها رو هم از حالت استاندارد خارج میکنن. که سرجایش در مورد مکانیزم غذاهای حرام بحث میکنیم .
مورد بعدی در غذاهای آلوده ، آنچه که متاسفانه در چندسال اخیر خیلی
زیاد شده ، ترخوری یا نووری و... هست یعنی میوه کال رو میاره بازار با قیمت بالا هم می فروشن. که در زمان پیامبر هر مرسوم بوده که مصومین علیم السلام با خام خوری کاملا مخالفند و عامل بیماری می دانند و یکی از عوامل وجود میکروب معده و انواع انگل هاست.
متاسفانه اکثر میوه های که در بازار هستند میوه های کال و نارس هستند مثل گوجه و موز و... که کاملا سبز هستند چیده شده و در میدان بار در مجاورت گاز هلیم و گازهای دیگر قرار می دهند یک شبه به حالت رسیده در می آیند ولی در اصل خام و کال هستند با کمی دقت کاملا قابل تشخیص هست که توصیه ما این هست که بیشتر از فروشندگان محلی خرید کنیم و یا میوه های غیرفصل رو نخریم هم کال و نارس هستند و هم چندین در سردخانه ها مانده اند.
عامل دوم مشکل معده:
میکروب معده هست که در توضیح عامل اول به چگونگی ورود این میکروب اشاره کردم که خوردن غذهای آلوده خصوصا حرام و حتی غذاهای نیم پز مثل گوشت نیم پز و.... می تواند باعث ورود این میکروب ها شوند و یا زمینه رشدشان را فراهم کنند.
میکروب معده یا همان انگل معده مشکل بزرگی هست و پزشکی مدرن با دارو قادر به کشتن انگل معده نیستند و با داروهای بسیار قوی شیمیایی که عوارض زیادی هم داره و تجویزش برای برخی از گروه ها مثل بچه ها و یا زنان حامله ممنوع هست ، فقط می توان فعالیتش رو کم کنن و نمی توانن بکشند!
انگل وقتی داخل معده باشه خب خیلی از مواد مغذی بدن رو می خوره و بدن رو دچار سوء تغذیه میکنه حتی اگر شخص هر روز غذای مقوی بخوره!
علایم انگل می تونه این موارد باشه البته باید همه این عوامل رو باهم داشته باشه البته هرکدوم از این عوامل می تونن نشانگر مشکلات دیگری غیر انگل هم باشند.
و اینکه انگل های معده چندتا هستند و به طول ده تا دوازده متر هم میرسن!!
اما طریقه از بین بردن انگل معده در طب اسلامی ، یک گام پیش گیری هست که باید غذاهای آلوده رو نخوریم و بحث درمان هم مصرف سرکه انگور هست به مدت سه روز تا یک هفته هر روز ، روزی یک استکان سرکه ناشتا خورده شود.
سرکه سیب توصیه نمی شود چون خیلی تند هست و ... و در طب اسلامی برای خوردن سرکه انگور را توصیه میکنیم البته سرکه طبیعی که طرز تهیه اش رو هفته پیش عرض کردیم .
حالا علایم و نشانه های وجود انگل :
اول، زود به زود گرسنه میشود شخص و زود به زود معده اش ضعف میکند
دوم: یبوست شدید داره و مداوم
سوم وچهارم و..: خم خونی ، ضعف جسمی و... هم می توانن از علام عمومی انگل باشن
نکته:تقریبا کسی که انگل معده داشته باشه باید همه علایم رو باهم داشته باشه داشتن یه مورد کافی نیست.
البته با خوردن نمک دریا قبل بعد هر وعده غذایی و چشیدن سرکه انگور طبیعی بعد وعدهای غذایی به راحتی می توان از ورود انگل های معده جلوگیری کرد که توضیح نمک دریا و سرکه انگور به عنوان ضدعفونی کننده ها رو دو هفته پیشه در جلسه هشتم توضیح دادیم دوستان دوباره توجه کنن.
عامل سوم:
که اعصاب هست و در واقع عصب هست که به معده زده و در کار معده خلل و بی نظمی ایجاد میکند. که باید فشارهای عصبی رو کم کرد و تفریح و ورزش رو به برنامه ها اضافه کرد حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی تقریبا به طور کامل از این روش بیماری جلوگیری و پیشگیری میکند و برای درمان هم همین نکات لازمه و اگر مشکل عصبی حاد باشه علاوه بر موارد بالا یعنی ورزش و تفریج و مشغول شدن به یک حرفه یا مهارتی ، باید از داروی "تقویت عصب" طب اسلامی نیز استفاده کند.
و برای مشکلات عصبی ، اعتقاد درمانی هم هست که خیلی بهتره ان شاء الله بعدها توضیح خواهیم دادـ
در مورد دسته بندهای دیگه و مشکلات دیگه معده از قبیل نفخ ، کم اشتهایی ، دیرهضمی و... ان شاء الله هفته آینده توضیح خواهیم داد.
برای سلامتی امام خامنه ای و برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرج صلوات