eitaa logo
مـطالب طب سنتـی اسـلامی
250 دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
1.8هزار ویدیو
37 فایل
📌 محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
✍🏻کارراحت وکوچک اماپرفایده مصرف ناشتا 🍎درمان: 1️⃣ مشکل کبدو معده 2⃣بدبویی دهان 3⃣ ضعف دندان 4⃣ ضعف چشم 5⃣ رفع غلبه سه خلط 6⃣ میگرن وصدها منفعت دیگه... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍮 انرژی زا 📌کار بلد در رفع کک و مک، جلوگیری از رفع چین و چروک، شیرافزا و قوت دهنده شیر مادر، پاک کننده معده و روده، آرام بخش و ضد افسردگی، ضد نفخ، اشتهاآور و...نیز هست 📌همچنین مناسب برای تپش قلب، باز کننده‌مجاری کبد و ادرارآور نیز می‌باشد 📌شیره انگور مقوی عمومی بدن، مناسب برای سرد مزاجان و بازگرداننده‌ی قوای افراد ضعیف و بیمارانی که دوران نقاهت خود را می‌گذرانند می‌باشد 👈افراد چاق و کم تحرک و دیابتی‌ها در مصرف شیره انگور احتیاط کنند 👈گرم‌مزاجان آن را با مصلحات(میوه‌های تازه سرد و تر و تخم ریحان ) یا همراه کمی سرکه و یا رب انار مصرف کنند.
هدایت شده از طبیبِ جان
▬▬▬▬✧❁﷽❁✧▬▬▬▬ مجموعه ی تخصصی جواهر الحیاة برگزار می کند: 👌دوره ی آسیب شناسی و حرکات اصلاحی در این دوره ان شاالله ناهنجاری های جسمانی را بررسی می کنیم و حرکات اصلاحی، جهت رفع آن ارائه می شود. این موارد ان شاءالله👇 👈 سر به جلو 👈 کجی گردن 👈 افتادگی شانه 👈 اسکولیوز (Scoliosis) 👈 کایفوز (Kyphosis) 👈 لوردوز (Lordosis) 👈 چرخش لگن 👈 زانوی پرانتزی 👈 زانوی ضربدری 👈 صافی کف پا در یازده جلسه بررسی و تقدیم حضور شما خواهد شد، جلسات پرسش و پاسخ نیز در خلال تدریس و همچنین پایان دوره، برقرار است. جهت ثبت نام به این آیدی مراجعه بفرمایید:👇 @Bahar_poor2 💎آموزشگاه علمی طبی جواهر https://eitaa.com/joinchat/2239234170Cb73325092f
با گذراندن این دوره، ان شاالله شما می توانید ناهنجاری های بدن فرد، ایرادات در راه رفتن، ایستادن، ستون فقرات و ... رو به خوبی تشخیص بدید و با انجام حرکات اصلاحی از پیشرفت ناهنجاری جلوگیری کنید.😊👌 ✅بخصوص در کودکان و نوجوانان 💥مشاوران، اطباء، والدین حتما در این دوره شرکت کنند 🌼@tebesontieslami
بسم الله الرحمن الرحیم ⃣ 🔺☜اگر یادتان باشد درباره چاقی طبعی و مزاجی صحبت کردیم.👌 ▫️چاقی طبعی بعنوان یکی از مختصات وجودی در برخی طبایع می باشد. یعنی طبع دموی و بلغمی ذاتا باید چاق باشند ✿←و هیچ عیب و ایرادی برای آنها محسوب نمیشود و در زبان عامیانه به این نوع افراد چاق تُپُل یا توپُر می گویند. ◇←این چاقی با توجه به دیگر طبایع سنجیده میشود و البته در دانش برای تشخیص آن راههای مختلف علمی وجود دارد. 🔹چاقی مزاجی که در برخی منابع طب سنتی از آن به عنوان چاقی مفرط یاد میشود، یک حالت خروج از تعادل مزاجی است. چاقی مفرط یعنی شخص بیش از حد طبعی افزایش وزن پیدا کرده است که این افزایش وزن با توجه به مختصات طبعی هر فرد سنجیده میشود. 1⃣ 🌼@tebesontieslami
◇← یعنی گاهی یک فرد دموی با 10 کیلوگرم افزایش وزن تغییر چندان ظاهری در او دیده نمیشود و گاهی در یک فرد سوداوی 2 کیلوگرم افزایش وزن بسیار محسوس خواهد بود.💯 ☜پس یادمان باشد شناخت چاقی اضافه بر سازمان از راههای تخصصی تر باید سنجیده شود و صرفا ظاهر فرد نمیتواند گویای افزایش یا کاهش وزن باشد. 💢چاقی مزاجی یا همان چاقی مفرط میتواند خطرناک باشد. افراد فربه دیرتر بیمار می شوند و دیرتر درمان میشوند. 🤮 مهمترین روش درمان در افراد چاق مزاجی استفاده از مسهلات است. 🤢 مسهل دارویی است که وظیفه ی آن خارج ساختن اخلاط زائد و فاسد از بدن است. ←○این دارو پس از جذب در کبد وارد جریان خون میشود و اخلاط فاسد را تجزیه و تحلیل و از بافتهای بدن خارج میکنند😊 🤔 اما در افراد چـاق مزاجی بالخصوص چاقـی بلغمــی این اتفاق به سختـی و کُنــدی می افتد. 2⃣ 🌼@tebesontieslami
→❀ زیرا همانطور که در جلسات قبل عرض کردیم در افراد چاقی بلغمی عروق خونی در بافتهای فربه، نازک و با تعداد کم هست. ← در نتیجه داروی مسهلی🤢 که استفاده می کنند به سختی داخل رگها نفوذ میکند و با سرعت خیلی کم اخلاط اضافه و فاسد را خارج می کنند. ↙قسمت مشکل داستان لاغری افراد فربه بلغمی به همین جا ختم نمیشود، زیرا این افراد وقتی دیرتر لاغر میشوند از لحاظ جسمی و روانی نیز دچار مشکلاتی میشوند. 🕊❌از لحاظ جسمی بدین صورت که باید حجم زیاد و طولانی مدتی از این داروهای مسهل را استفاده کنند و این کار به دیگر اعضای بدن مثل کبد و روده ها ضرر میرساند 😩 و از طرفی چون دیرتر به نتیجه میرسند احساس خستـگی و افـسردگـی میکنند که این احـسـاس خستـگی و افـسردگـی باعث ضربات روحی و عدم تاثیر کافی دارو در جسم میشود... 📕 درس سوم 3⃣ 🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کارآمدی ۹۳ درصدی در درمان کرونا 🔸پ.ن: طب حکمت محور با تجربه چند هزار ساله قطعا پاسخگوی نیاز بشر امروز است. در برابر این نوع طب، پزشکی ابزار محور است که در آن حکمت و تدبیر وجود ندارد. فقط باید نسبت به اعماق این طب ایرانی معرفت پیدا کنیم و بین مردم گسترش دهیم. 🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
640.6K
🎙 توضیح صوتی درباره تدریسهای چاقی و لاغری ♦️دوستانی که قصد لاغر شدن دارند حتما گوش کنند 🌼@tebesontieslami
🍇 فوائد کشمش (مویز) سرخ 🔸 امام علی علیه السلام می فرمایند : خوردن ۲۱ عدد کشمش سرخ در هر بامداد ناشتا، مرض سوء هاضمه معده و سخت دفع نمودن غذا در معده را تسریع میبخشد و شفابخش است. 📚 تحف العقول صفحه ی ۹۶ ➕ بامداد: ابتدای صبح، بین الطلوعین 🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توصیف انواع مزاج ♻️ لازمه درمان شناخت مزاج میباشد و بعد به تناسب مزاج، غذا یا دارو را تجویز میکنیم. 🌼@tebesontieslami
🔴 ‏احمقانه ترین نوع ‎ آن است که صرفا در مسائل سیاست خارجه یا نظامی سنسور حساسیت فعال باشد ولی در رابطه با اصل بقای انسان یعنی ‎ ، ‎ و ‎ غافل باشیم. احمقانه تر از آن تبعیت محض از سیاست های سازمان صهیونیستی ‎ است. ✍🏻 علیرضا بیات 🌼@tebesontieslami
📌خوراکی‌هایی که از دوره ، ایرانی شدند 🔰 «» و «» از کجا آمدند؟ 🔲 سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی پیش دوره قاجار در ایران نبودند و ورودشان به سفره ایرانی‌ها، ماجراها دارد! ◾️ تا پیش از کشف قاره آمریکا در اواخر قرن پانزدهم میلادی، بسیاری از خوراکی‌های معروف امروزی از جمله ذرت، سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای، بادام‌زمینی، آناناس و کاکائو در کل دنیای آن روزگار یعنی در آسیا و آفریقا و اروپا اصلا وجود نداشتند. ◾️ پس از کشف سرزمین‌های مختلف قاره آمریکا از کانادا تا برزیل و شیلی و مکزیک و... انواع جدیدی از خوراکی‌ها توسط استعمارگران اروپایی به‌ویژه اسپانیایی‌ها به‌تدریج به اروپا و از آنجا به سراسر جهان برده شد و غذاها و ذائقه‌های جدید شکل گرفت. ◾️ برخی از این خوراکی‌ها زودتر به ایران رسیدند و برای‌مثال ـ درست یا نادرست ـ مشهور است که ذرت در دوره صفویه به ایران وارد شد و البته چون ابتدا توسط حجاج از عربستان به ایران می‌آمد به آن گندم مکه می‌گفتند. ◾️ در این میان گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی دیرتر و در دوره قاجار به سفره ایرانی‌ها رسیدند و البته نه به این سادگی‌ها. ◾️ اگر چه برای ایرانی‌های امروزی تصور دنیای بدون املت و دمی‌گوجه سخت است، ولی مگر مردم دوره قاجار به این راحتی حاضر می‌شدند گوجه‌فرنگی بخورند؟ ◾️ محصولی فرنگی و مشکوک که شایع بود مسمومیت می‌آورد! 🔲 سیب‌زمینی پشندی 🥔 ماجرای ورود سیب‌زمینی به ایران که به‌قول «اعتمادالسلطنه» در دوره قاجار غذای «توانگر و درویش» بود، معمولا این‌گونه روایت می‌شود: 🥔 «در اوایل قرن شانزدهم میلادی وقتی اسپانیایی‌ها به کشور پرو آمدند سیب‌زمینی را دیدند و آن را با خود به اسپانیا بردند. سپس این محصول از آن‌جا به سایر نقاط اروپا برده و در بین مردم آن کشورها رایج و معمول شد. 🥔 سیب‌زمینی نخستین‌بار توسط سرجان مَلکُم در اواسط پادشاهی فتحعلی‌شاه قاجار به ایران آورده شده، به این دلیل در ابتدا به آن آلوی مَلکُم می‌گفتند! 🥔 نخستین محلی در ایران که در آن سیب‌زمینی کاشته شد، روستای پشند در استان البرز فعلی بوده، به این علت همچنان سیب‌زمینی پشندی در ایران معروف است». ◾️ این روایت احتمالا از خاطره تاریخی اعتمادالسلطنه درباره سیب‌زمینی برگرفته شده است که به این شرح است: 🥔 «اگر چه از عهد خاقان مغفور فتحعلی‌شاه به توسط سرجان مالکم سفیر کمپانی هندوستان مقیم دربار دارالخلافه طهران وارد ایران گردید و در دوران شاه مرحوم محمد شاه قاجار به ترتیب [با تدبیر] حاجی میرزا آقاسی اندک رواجی پذیرفت... امروز از اقوات عمومی[غذای عموم مردم] محسوب است و در هر صنفش و در نزد توانگر و درویش...» 🥔 روایت دیگر این است که سیب‌زمینی از طریق روسیه به آذربایجان ایران و از آنجا به سایر شهرها رسیده است 🥔 و احتمالا توسط «ویلیام کورمیک» طبیب انگلیسی عباس میرزا به درباریان قاجار معرفی شده و عباس میرزا هم کشت آن را در ایران رواج داده است؛ 🥔 «عباس میرزا نائب‌السلطنه از نخستین افرادی بود که به کشت آن توجه ویژه‌ای کرد و در روزگاری که روس‌ها از کشت این محصول جدید واهمه داشتند شاهزاده خردمند قاجار سیب‌زمینی می‌کاشت 🥔 و از دسترنج خود که در آن زمان نماد تجدد نیز انگاشته می‌شد هدایایی به مهمانانش می‌داد... اقدام عباس میرزا به‌سرعت فراگیر شد و به غیر از تبریز در خراسان و کرمانشاه نیز سیب‌زمینی زیر کشت رفت». 🥔 درباره وجه تسمیه یا همان دلیل نامگذاری سیب‌زمینی هم این نکته جالب است که چون فرانسوی‌ها به این خوارکی جدید سیبِ ‌زمینی (Pomme de terre) می‌گفتند ایرانی‌ها هم همین واژگان را ترجمه کردند و آن را سیب‌زمینی نامیدند. 🥔 ترک‌زبانان ایران نیز سیب‌زمینی را «یئر آلما» به معنای سیبِ زمینی یا «کرتوپ» (برگرفته از واژه کرتوفل روسی) می‌نامند. 🔲 مشهور است که بیش از ۶۰ نوع گیاه خوراکی که امروزه مصرفشان متداول است در دوره ناصرالدین قاجار به ایران آمده است؛ از جمله نخود فرنگی و هویج فرنگی و البته گوجه‌فرنگی. ◾️ و این گوجه‌فرنگی داستانش این است: 🍅 «دوست‌محمدخان معیرالممالک [داماد ناصرالدین قاجار] که در آن سال به سفر فرنگ رفته‌ بود در یک پاکت پستی، مقداری بذر گوجه‌فرنگی ریخت و همراه با دستورالعمل کاشت آن به ایران فرستاد تا در مزرعه باغ فردوس تجریش که بخشی از آن را در تملک داشت، کاشته‌شود... 🍅 دوست‌محمدخان خیلی اهل گُل و گیاه بود و در مسافرت به اروپا و دیگر نقاط، هرجا بذری پیدا می‌کرد به ایران می‌آورد یا می‌فرستاد. فرستادن بذر گوجه‌فرنگی به ایران شروعی برای کاشت این محصول بود. 🍅 دوست‌علی‌خان، پسر دوست‌محمدخان بعدها روایت کرد که بعد از کاشتن گیاه مذکور و رشد خوب آن در مزرعه باغ‌ فردوس، بیشتر افرادی که با این محصول جدید مواجه می‌شدند نگاه مثبتی به آن نداشتند
🍅 و عموماً فکر می‌کردند که خوردن گوجه‌فرنگی که در آن زمان به آن بادمجان فرنگی یا بادمجان ارمنی یا بادمجان رومی هم می‌گفتند باعث مسمومیت می‌شود. 🍅 گویا طبع سرد گوجه‌فرنگی، با مذاق تهرانی‌های آن‌دوره جور درنمی‌آمد و حالت تهوع و ناخوشی پس از خوردن آن را که در برخی از افراد ایجاد می‌شد، تشبیه به مسمومیت غذایی می‌کردند».
⛔️بدون خروج اب منی همبستر نشوید!! 👈گاهی خصوصا افراد مسن که دارای ضعف جنسی هستند برای طول کشیدن رابطه،از خروج منی جلو گیری می کنند.این کار باعث ایجاد پروستات می شود! 🌼@tebesontieslami
🔴 نکاتی مهم در رفع ♻️ لاغری با رعایت موارد زیر میسر می شود ۱. خوب غذا ۲. جایگزین کردن قهوه ای دار به جای برنج سفید ۳. نخوردن آب با غذا تا دو ساعت بعد از غذا ۴. حذف ماست و دوغ خصوصا با غذا 📌حالا چرا حذف ماست چون بتنهایی یکی از عوامل بزرگ کننده شکم میتونه باشه 👈🏼ماست نباید با غذا خورده شود 👈🏼خوب است گاه گاهی به عنوان میان وعده و به همراه مصلحاتش میل شود آنهم در فصل گرم سال 👈🏼آنهم ماست طبیعی،،، مصلح ماست 👈🏼 ، پودر گردو، نعنا، گلسرخ، نمک 🌼@tebesontieslami
⭕️ اثر سوء پُرخوری بر روحیات انسان 🔹 امام صادق علیه السلام می فرمایند: 👈برای قلب مومن چیزی زیان‌بار تر از پُرخوری نیست. چرا که پُرخوری دو چیز به بار می آورد: سنگدلی و تحریک شهوت 📗 مستدرک الوسائل ج ۱۲ ص ۹۴ 🌼@tebesontieslami
🚨 پرهیز از خوراکی های تحریک زا 🔹غذای انسان عامل مهمی در تحریک و انسان دارد. با مصرف غذاهای تحریک کننده، شدت جریان خون افزایش می یابد، سرعت و گرمای خون زیاد میشود، هورمون ها بیشتر ترشح میکنند و اینها عواملی است که شهوت و غضب را به حالت افراط می برند. 🏷دانش تغذیه به ما کمک میدهد که غذاهای تحریک کننده را بشناسیم و در مصرف آنها حد اعتدال را حفظ کنیم. 🌼@tebesontieslami
🔰کندر، ضدالتهاب و دیگر خواص بیشمار 🔸کندر یکی از مفردات پرخاصیت و پرمصرف در طب است. روشهای مصرف کندر اثرات درمانی متفاوتی به همراه دارد: ●1. دود کردن کندر: مانند اسفند دود کنید. اثرات دود کردن کندر رفع التهاب سیستم تنفسی، درمان فوری سردردهای عفونی، پاکسازی و تقویت ریه ●2.جویدن کندر: تقویت حافظه، ضدعفونی و تقویت دهان و لثه، درمان معده های ضعیف، سرد و بلغمی ●3. گذاشتن حبه کندر در گوش: رفع عفونت گوش و رفع سردردی و دندان دردی ●4.مصرف پودر کندر و عسل: نصف ق چ پودر کندر+ ۱ق مرباخوری عسل برای درمان عفونت و التهاب معده، عفونت های تنفسی. تقویت سیستم عمومی بدن، رفع سریع سردی و تب و لرز و ضعف، درمان یبوست ●5. مصرف پودر کندر : پایین آورنده قند خون(سرد)، ترمیم و پاکسازی کبد. تقویت ریه 🔺برای درمان بیماران کرونایی، کندر از الزامات مهم طبیب است. اگر کندر درست و به جا استفاده شود، اثرگذاری خیلی سریعی دارد. 🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👃🗣 فوائد عطسه از دیدگاه طب 🍃فوائد عطسه آنقدر زیاد است که در علم طب گاهی برای برخی بیماریها دارویی به شخص میدهند که در بینی بریزد و عطسه کند تا بیماریها از سر و بدن او خارج شود 🌼@tebesontieslami