🍇 فوائد کشمش (مویز) سرخ
🔸 امام علی علیه السلام می فرمایند :
خوردن ۲۱ عدد کشمش سرخ در هر بامداد ناشتا، مرض سوء هاضمه معده و سخت دفع نمودن غذا در معده را تسریع میبخشد و شفابخش است.
📚 تحف العقول صفحه ی ۹۶
➕ بامداد: ابتدای صبح، بین الطلوعین
#اصول_تغذیه
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توصیف انواع مزاج
♻️ لازمه درمان شناخت مزاج میباشد و بعد به تناسب مزاج، غذا یا دارو را تجویز میکنیم.
#مزاج_شناسی
#مرجع_طب
#اصلاح_تغذیه
#حکیم_حسین_خیراندیش
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #درمان_میگرن
♻️ #شربت #عسل، شربت #زعفران و حجامت گرم کتف برای درمان میگرن سرد و برای درمان میگرن گرم #حجامت_عام و یا شست شوی سر با سرکه
#میگرن
#سرکه
#مرجع_طب
#اصلاح_تغذیه
#حکیم_حسین_خیراندیش
🌼@tebesontieslami
🔴 احمقانه ترین نوع #دشمن_شناسی آن است که صرفا در مسائل سیاست خارجه یا نظامی سنسور حساسیت فعال باشد ولی در رابطه با اصل بقای انسان یعنی #سلامت ، #امنیت_غذایی و #بهداشت_و_درمان غافل باشیم. احمقانه تر از آن تبعیت محض از سیاست های سازمان صهیونیستی #WHO است.
#التماس_تفکر
#برجام_پزشکی
✍🏻 علیرضا بیات
🌼@tebesontieslami
هدایت شده از آنتی بیـوتروریـسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️زنی که نمازجمعه را به هم ریخت!
📌خوراکیهایی که از دوره #قاجار، ایرانی شدند
🔰 «#سیب_زمینی» و «#گوجه_فرنگی» از کجا آمدند؟
🔲 سیبزمینی و گوجهفرنگی پیش دوره قاجار در ایران نبودند و ورودشان به سفره ایرانیها، ماجراها دارد!
◾️ تا پیش از کشف قاره آمریکا در اواخر قرن پانزدهم میلادی، بسیاری از خوراکیهای معروف امروزی از جمله ذرت، سیبزمینی، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، بادامزمینی، آناناس و کاکائو در کل دنیای آن روزگار یعنی در آسیا و آفریقا و اروپا اصلا وجود نداشتند.
◾️ پس از کشف سرزمینهای مختلف قاره آمریکا از کانادا تا برزیل و شیلی و مکزیک و... انواع جدیدی از خوراکیها توسط استعمارگران اروپایی بهویژه اسپانیاییها بهتدریج به اروپا و از آنجا به سراسر جهان برده شد و غذاها و ذائقههای جدید شکل گرفت.
◾️ برخی از این خوراکیها زودتر به ایران رسیدند و برایمثال ـ درست یا نادرست ـ مشهور است که ذرت در دوره صفویه به ایران وارد شد و البته چون ابتدا توسط حجاج از عربستان به ایران میآمد به آن گندم مکه میگفتند.
◾️ در این میان گوجهفرنگی و سیبزمینی دیرتر و در دوره قاجار به سفره ایرانیها رسیدند و البته نه به این سادگیها.
◾️ اگر چه برای ایرانیهای امروزی تصور دنیای بدون املت و دمیگوجه سخت است، ولی مگر مردم دوره قاجار به این راحتی حاضر میشدند گوجهفرنگی بخورند؟
◾️ محصولی فرنگی و مشکوک که شایع بود مسمومیت میآورد!
🔲 سیبزمینی پشندی
🥔 ماجرای ورود سیبزمینی به ایران که بهقول «اعتمادالسلطنه» در دوره قاجار غذای «توانگر و درویش» بود، معمولا اینگونه روایت میشود:
🥔 «در اوایل قرن شانزدهم میلادی وقتی اسپانیاییها به کشور پرو آمدند سیبزمینی را دیدند و آن را با خود به اسپانیا بردند. سپس این محصول از آنجا به سایر نقاط اروپا برده و در بین مردم آن کشورها رایج و معمول شد.
🥔 سیبزمینی نخستینبار توسط سرجان مَلکُم در اواسط پادشاهی فتحعلیشاه قاجار به ایران آورده شده، به این دلیل در ابتدا به آن آلوی مَلکُم میگفتند!
🥔 نخستین محلی در ایران که در آن سیبزمینی کاشته شد، روستای پشند در استان البرز فعلی بوده، به این علت همچنان سیبزمینی پشندی در ایران معروف است».
◾️ این روایت احتمالا از خاطره تاریخی اعتمادالسلطنه درباره سیبزمینی برگرفته شده است که به این شرح است:
🥔 «اگر چه از عهد خاقان مغفور فتحعلیشاه به توسط سرجان مالکم سفیر کمپانی هندوستان مقیم دربار دارالخلافه طهران وارد ایران گردید و در دوران شاه مرحوم محمد شاه قاجار به ترتیب [با تدبیر] حاجی میرزا آقاسی اندک رواجی پذیرفت... امروز از اقوات عمومی[غذای عموم مردم] محسوب است و در هر صنفش و در نزد توانگر و درویش...»
🥔 روایت دیگر این است که سیبزمینی از طریق روسیه به آذربایجان ایران و از آنجا به سایر شهرها رسیده است
🥔 و احتمالا توسط «ویلیام کورمیک» طبیب انگلیسی عباس میرزا به درباریان قاجار معرفی شده و عباس میرزا هم کشت آن را در ایران رواج داده است؛
🥔 «عباس میرزا نائبالسلطنه از نخستین افرادی بود که به کشت آن توجه ویژهای کرد و در روزگاری که روسها از کشت این محصول جدید واهمه داشتند شاهزاده خردمند قاجار سیبزمینی میکاشت
🥔 و از دسترنج خود که در آن زمان نماد تجدد نیز انگاشته میشد هدایایی به مهمانانش میداد... اقدام عباس میرزا بهسرعت فراگیر شد و به غیر از تبریز در خراسان و کرمانشاه نیز سیبزمینی زیر کشت رفت».
🥔 درباره وجه تسمیه یا همان دلیل نامگذاری سیبزمینی هم این نکته جالب است که چون فرانسویها به این خوارکی جدید سیبِ زمینی (Pomme de terre) میگفتند ایرانیها هم همین واژگان را ترجمه کردند و آن را سیبزمینی نامیدند.
🥔 ترکزبانان ایران نیز سیبزمینی را «یئر آلما» به معنای سیبِ زمینی یا «کرتوپ» (برگرفته از واژه کرتوفل روسی) مینامند.
🔲 مشهور است که بیش از ۶۰ نوع گیاه خوراکی که امروزه مصرفشان متداول است در دوره ناصرالدین قاجار به ایران آمده است؛ از جمله نخود فرنگی و هویج فرنگی و البته گوجهفرنگی.
◾️ و این گوجهفرنگی داستانش این است:
🍅 «دوستمحمدخان معیرالممالک [داماد ناصرالدین قاجار] که در آن سال به سفر فرنگ رفته بود در یک پاکت پستی، مقداری بذر گوجهفرنگی ریخت و همراه با دستورالعمل کاشت آن به ایران فرستاد تا در مزرعه باغ فردوس تجریش که بخشی از آن را در تملک داشت، کاشتهشود...
🍅 دوستمحمدخان خیلی اهل گُل و گیاه بود و در مسافرت به اروپا و دیگر نقاط، هرجا بذری پیدا میکرد به ایران میآورد یا میفرستاد. فرستادن بذر گوجهفرنگی به ایران شروعی برای کاشت این محصول بود.
🍅 دوستعلیخان، پسر دوستمحمدخان بعدها روایت کرد که بعد از کاشتن گیاه مذکور و رشد خوب آن در مزرعه باغ فردوس، بیشتر افرادی که با این محصول جدید مواجه میشدند نگاه مثبتی به آن نداشتند
🍅 و عموماً فکر میکردند که خوردن گوجهفرنگی که در آن زمان به آن بادمجان فرنگی یا بادمجان ارمنی یا بادمجان رومی هم میگفتند باعث مسمومیت میشود.
🍅 گویا طبع سرد گوجهفرنگی، با مذاق تهرانیهای آندوره جور درنمیآمد و حالت تهوع و ناخوشی پس از خوردن آن را که در برخی از افراد ایجاد میشد، تشبیه به مسمومیت غذایی میکردند».
⛔️بدون خروج اب منی همبستر نشوید!!
👈گاهی خصوصا افراد مسن که دارای ضعف جنسی هستند برای طول کشیدن رابطه،از خروج منی جلو گیری می کنند.این کار باعث ایجاد پروستات می شود!
#پرستات
🌼@tebesontieslami
🔴 نکاتی مهم در رفع #چاقی
♻️ لاغری با رعایت موارد زیر میسر می شود
۱. #جویدن خوب غذا
۲. جایگزین کردن #برنج قهوه ای #سبوس دار به جای برنج سفید
۳. نخوردن آب با غذا تا دو ساعت بعد از غذا
۴. حذف ماست و دوغ خصوصا با غذا
📌حالا چرا حذف ماست
چون #ماست بتنهایی یکی از عوامل بزرگ کننده شکم میتونه باشه
👈🏼ماست نباید با غذا خورده شود
👈🏼خوب است گاه گاهی به عنوان میان وعده و به همراه مصلحاتش میل شود آنهم در فصل گرم سال
👈🏼آنهم ماست طبیعی،،،
مصلح ماست 👈🏼 #زنیان، پودر گردو، نعنا، گلسرخ، نمک
🌼@tebesontieslami
⭕️ اثر سوء پُرخوری بر روحیات انسان
🔹 امام صادق علیه السلام می فرمایند:
👈برای قلب مومن چیزی زیانبار تر از پُرخوری نیست. چرا که پُرخوری دو چیز به بار می آورد: سنگدلی و تحریک شهوت
📗 مستدرک الوسائل ج ۱۲ ص ۹۴
#پرخوری
#عفت_بطن
#اصول_تغذیه
#احادیث_طبی
🌼@tebesontieslami
🚨 پرهیز از خوراکی های تحریک زا
🔹غذای انسان عامل مهمی در تحریک #شهوت و #غضب انسان دارد. با مصرف غذاهای تحریک کننده، شدت جریان خون افزایش می یابد، سرعت و گرمای خون زیاد میشود، هورمون ها بیشتر ترشح میکنند و اینها عواملی است که شهوت و غضب را به حالت افراط می برند.
🏷دانش تغذیه به ما کمک میدهد که غذاهای تحریک کننده را بشناسیم و در مصرف آنها حد اعتدال را حفظ کنیم.
#پرخوری
#عفت_بطن
🌼@tebesontieslami
🔰کندر، ضدالتهاب و دیگر خواص بیشمار
🔸کندر یکی از مفردات پرخاصیت و پرمصرف در طب است. روشهای مصرف کندر اثرات درمانی متفاوتی به همراه دارد:
●1. دود کردن کندر: مانند اسفند دود کنید. اثرات دود کردن کندر رفع التهاب سیستم تنفسی، درمان فوری سردردهای عفونی، پاکسازی و تقویت ریه
●2.جویدن کندر: تقویت حافظه، ضدعفونی و تقویت دهان و لثه، درمان معده های ضعیف، سرد و بلغمی
●3. گذاشتن حبه کندر در گوش: رفع عفونت گوش و رفع سردردی و دندان دردی
●4.مصرف پودر کندر و عسل: نصف ق چ پودر کندر+ ۱ق مرباخوری عسل برای درمان عفونت و التهاب معده، عفونت های تنفسی. تقویت سیستم عمومی بدن، رفع سریع سردی و تب و لرز و ضعف، درمان یبوست
●5. مصرف پودر کندر : پایین آورنده قند خون(سرد)، ترمیم و پاکسازی کبد. تقویت ریه
🔺برای درمان بیماران کرونایی، کندر از الزامات مهم طبیب است. اگر کندر درست و به جا استفاده شود، اثرگذاری خیلی سریعی دارد.
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👃🗣 فوائد عطسه از دیدگاه طب
🍃فوائد عطسه آنقدر زیاد است که در علم طب گاهی برای برخی بیماریها دارویی به شخص میدهند که در بینی بریزد و عطسه کند تا بیماریها از سر و بدن او خارج شود
#عطسه
#اصول_درمان
🌼@tebesontieslami
🎍خواص عجیب کُندر
🔸امام علی علیه السلام می فرمایند: کُندر جویدن دندانها را محکم و بلغم را رفع کند و بودی بد دهان را برطرف کند.
📘تحف العقول صفحه ی ۱۰۱
➕ خاصیت مهم کندر بحث رفع اخلاط اضافه بلغم در بدن و تولید خلط صفرای صالح است. بهمین خاطر است که کندر، آن نوع ضعف حافظه که بخاطر غلبه بلغم است را از بین میبرد و باعث افزايش و تقویت حافظه میشود.
#کندر #حافظه
#مزاج_شناسی
#طب_المعصومین
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👂 ماساژ گوش ، برای کاهش نزله
🔸مهمترین علت ایجاد نزله در بدن ، سردی و رطوبت در سر است. برای کاهش این سردی و گرم کردن سر میتوان اقدامات زیر را انجام داد.
۱. روغنمالی ملاج با روغن سیاه دانه
۲. ماساژ گوشها. هر گوش به مدت ۵ دقیقه
۳. ماساژ کتف
#ماساژ
#درمان
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ درمان انواع مشکلات مو
🔸معرفی چندین رنگ موی گیاهی بدون عارضه
🍃خودتون میتونید رنگ موهای طبیعی را تو منزل آماده سازی کنید👌
💥حتماً #ببینید
#ریزش_مو
#اصول_درمان
#طب_المعصومین
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍵 بادکش و اثرات درمانی آن
💥حتماً ببینید
🔸بادکش و حجامت و فصد و دیگر اعمال یداوی دارای مبانی علمی و تجربی دقیق است. بعنوان یک دانش در برخی کشورها به صورت رسمی تدریس و آموزش میشود.
➕چقدر جای این علوم کاربردی و نافع در سیستم آموزشی کشور ما خالی است. چقدر خوبه که در هر خانواده یک نفر در این علوم مهارت داشته باشد👌
#بادکش
#حجامت
#اصول_درمان
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درمان بیماری واریس
♻️ علت اصلی بروز بیماری واریس #رسوب خون سوداوی میباشد.
#علی_صادقیان
#واریس
#خون
#مرجع_طب
#اصلاح_تغذیه
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توانایی #طب_سنتی در #درمان بیماریها
♻️ آیا رفتارهای طبی، قابل برگردان به زبان علمی است؟
بله، ولی با استفاده از قالب مخصوص خودش، چرا که در طب سنتی، باید #مزاجها را در نظر گرفت و هر مزاجی را به طور مجزا مورد بررسی قرار داد، نه اینکه همه افراد را، صرف نظر از مزاجشان، با هم مقایسه کرد.
چون مزاج غالب هر کشوری متفاوت است، نتایج متفاوت خواهد بود.
#مرجع_طب
#حجامت
#حکیم_حسین_خیراندیش
🌼@tebesontieslami
🌰درشت بودن چه #میوه ها و سبزیجاتی خوب نیست؟
①🔻پیاز
②🔻هویج
③🔻سیب زمینی
④🔻فلفل دلمهای
🌰زیرا نیترات بیشتری دارند و یکی از عوارض نیترات ایجاد اختلالات عصبی است
🌼@tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 فاکتورهای غذایی
♻️ غذا باید متناسب #با سن، #جسم، فصل و حال افراد باشد.
#غذا
#مرجع_طب
#اصلاح_تغذیه
#حکیم_حسین_خیراندیش