فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
اینجوری گردو رو پوست بگیر✅
🆔https://eitaa.com/tebhadi
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴ بیماری مفید
🌱«از ۴ چیز بدتان نیاید که برای ۴ چیز سودمند است؛
از زکام(سرماخوردگی) بدتان نیاید که پیشگیری از #جذام است،
از جوش و دمل بدتان نیاید که پیشگیری از #پیسی است،
از رمد (ورم ملتحمه) چشم بدتان نیاید که پیشگیری از #کوری است
و از سرفه بدتان نیاید که امان از #فلج است .
📚بحارالانوار ج۵۹ص۳۲۵
🆔https://eitaa.com/tebhadi
💠مطلب مهم در خصوص مصرف کندر
✅بطور عمومی دو نوع کندر داریم؛ کندر نر و کندر ماده
#لطفا_انتشار_بدهید
🔸کندر نر برای مصارف خوراکی مانند تقویت معده، گرم کردن بدن، تقویت جنسی و نعوظ، ضدالتهاب و.. استفاده میشود.
🔸کندر ماده جهت مصارف خارجی مانند ضدعفونی کردن فضا، دود کردن جهت گرم کردن مغز و.. استفاده میشود.
♻️به کندر ماده کندر دود کردنی و آتشی نیز میگویند و معمولا کندر ماده ارزانتر از کندر نر میباشد.
🔰اما تفاوت این دو گونه کندر را از کجا بدانیم؟👇
🔸کندر نر:
این نوع کندر شفاف تر و روشن تر و دارای طعم شیرین تر نسبت به کندر ماده است.
🔸کندر ماده:
دارای رنگ تیره تر وطعم تلخ تر نسبت به کندر نر میباشد.
♻️شاید برخی عطاریها از این مطلب آگاهی نداشته باشند، لذا در زمان خرید کندر خوراکی به مطلب مذکور دقت کنید.
🔻شما میتوانید از کندر خوراکی نر بجای کندر دود کردنی ماده استفاده کنید، اما استفاده خوراکی از کندر ماده دود کردنی جهت مصرف خوراکی تایید نمیشود مگر در صورت ضرورت.
🔰در تصویر فوق:
🔻سمت راست کندر ماده دودی با رنگ تیره تر
🔻سمت چپ دارای رنگ روشن کندر نر خوراکی می باشد.
🆔https://eitaa.com/tebhadi
🍵یک #دمنوش شادی بخش
🌸⬅️گلسرخ طبیعتی معتدل دارد، #ملین است و میتوان در درمان یبوست از آن استفاده کرد
🌸⬅️شادی بخش است و برای تقویت لثهها و برطرف کردن زخمها و آفتهای دهانی موثر است
🌸🌸🌸روش تهیه دمنوش گلسرخ
🍵۳ تا ۵ عدد گلسرخ یا محمدی تازه یا خشک داخل لیوان آب جوش دم کرده و بعد از صاف کردن میل شود(میتوانید با نبات شیرین کنید👌🏻)
🆔https://eitaa.com/tebhadi
آرامش #اعصاب با شیره انگور وفالوده #سیب
🍇شیره انگور به دلیل دارا بودن منیزیم در ترکیب خود، حجم کلسیم موجود در رگهای عصبی و خونی را متعادل میکند و باعث آرامش اعصاب میشود
🍇به همین علت در افرادی که افسردگی دارند باعث بهبود خُلق و خو و افزایش نشاط شده و انرژی آنها را افزایش میدهد
😍بهبود استرس و خوابی آرام با فالوده سیب
🍎مصرف مداوم فالوده سیب باعث از بین رفتن وسواس، استرس و اضطراب شده و به تقویت سیستم عصبی کمک می کند
🍎اگر خواب خوبی ندارید یکساعت قبل از خواب فالوده سیب میل کنید
🍎فالوده سیب نشاط آور و آرامش بخش است و به عمیق شدن خواب کمک می کند
🆔https://eitaa.com/tebhadi
☝️🏼 امام صادق علیهالسلام فرمـودنـد:
وقتی بچهات به دنیا مـیاد
اولین چیـزی که باید بهـش
بدی و کامش رو با اون باز
کنی تربـت سیدالشهداست
و نه چیز دیگه‼️
🆔https://eitaa.com/tebhadi
12.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🩺✨عملکردِ معده و کبد
🌱امام صادق صلواتاللهعلیه:
ای مفضل درمورد رسیدنِ غذا به بدن و تدابیرش فکر کن! غذا وارد معده میشود و معده غذا را میپزد و خالص شدهی غذا را به کبد میفرستد، توسط رگهای باریکی که میان معده و کبد درهم پیچیده است، این رگها مانند صافکننده برای غذا قرار داده شده است تا چیزی از سنگینیِ غذا به کبد نرسد و آن را اذیت نکند، زیرا کبد نازک است و سختی را تحمل نمیکند! پس کبد، مواد خالص را میپذیرد و با تدبیری دقیق، تبدیل به خون میکند، و خون را در مجاریِ آماده برای آن به تمام بدن نفوذ میدهد، این مجاری مانندِ راههایی هستند که در زمین ایجاد میشوند تا آب را به همه جای زمین برسانند..🪴
فَكِّرْ يَا مُفَضَّلُ فِي وُصُولِ اَلْغِذَاءِ إِلَى اَلْبَدَنِ وَ مَا فِيهِ مِنَ اَلتَّدْبِيرِ فَإِنَّ اَلطَّعَامَ يَصِيرُ إِلَى اَلْمَعِدَةِ فَتَطْبُخُهُ وَ تَبْعَثُ بِصَفْوِهِ إِلَى اَلْكَبِدِ فِي عُرُوقٍ دِقَاقٍ وَاشِجَةٍ بَيْنَهُمَا قَدْ جُعِلَتْ كَالْمُصَفِّي لِلْغِذَاءِ لِكَيْلاَ
📚#توحید_مفضل ج ۱، ص ۵۶
🆔https://eitaa.com/tebhadi
📌نیترات موجود در سوسیس و کالباس با سرطان روده مرتبط است !
▫️آژانس ملی امنیت سلامت در فرانسه (ANSES) به تازگی نتیجه یک تحقیق علمی را منتشر کرده که ارتباط بین نیتراتهای موجود در انواع سوسیس و کالباسها با سرطان روده را تایید میکند.
▫️نمکهای نیتریت نوعی افزودنی هستند که به طور گسترده در گوشتهای پخته شدۀ مورد استفاده در تهیه انواع سوسیسها و ژامبونها و بیکن استفاده میشود تا ماندگاری این گوشتهای فرآوری شده را افزایش دهد.
▫️پیش از این در سال ۲۰۱۵ میلادی نیز گزارشی از سوی سازمان جهانی بهداشت (که خودش زیر نظر صهیونیست هست) منتشر شده بود که گوشتهای فرآوری شده را سرطانزا میدانست و تایید میکرد که افزودن ترکیبات نیترات یا نیتریت به این گوشتها یا دودی کردن آنها، ممکن است باعث تشکیل مواد شیمیایی بالقوه سرطانزا در بافت گوشت شود.
🆔https://eitaa.com/tebhadi