سویق ها خاصیت های فراوانی دارند از جمله:
۱-سویق گندم چاق کننده است و استخوان ساز .
۲- خانم باردار اگر سویق گندم و جو مصرف کند فرزندش معلول به دنیا نمی آید و نیز شیر مادر را برای نوزاد زیاد می کند.
۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.
۴-سویق با شکر طبیعی برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.
۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن و زیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود).
۶-با خرما ، شیر ،عسل و شکر نیشکر یا طبرزد هم میشود استفاده کرد.
۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.
۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفید و لازم است. مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند و یا بدوند ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و زانو درد و کمر درد و ضعف دارند و برای رشد بدن و قد و کجی و پرانتزی بودن پاها و کم رشدی اعضاء بدن خصوصا در نوزاد در شکم و بعد از زایمان و جلوگیری از معلولیت بدن در نوزادان …
اگر سویق گندم و جو را باهم مخلوط کنید هم تقویت کننده است هم چاق کننده بسیار مناسب برای کودکان، افراد لاغر، ضعیف و…
بهترین داروی معلولین و فلج ها.
9-سویق جو برای تنظیم قند مفید است، ولی برای جایگزین کردن آن و به مرور کم کردن انسولین و در نهایت قطع آن طی مدت زمانی خاص بسته به شرایط بیمار حتما باید تحت نظر طبیب که طب اهل بیت صلوات الله علیهم بداند باشید تا با حداقل زمان و بدون عارضه درمان شوید.
نحوه مصرف ناشتا سه کف یا همان 3 قاشق غذاخوری مصرف شود.
بیشتر هم می توان مصرف کرد…
در استفاده از آن محدویت سنی نیست ، از همان روز اول تولد به مقدار کمی می توان به کودک به همراه شیر خوراند.
ضمنا برای کسانی که خستگی زودرس دارند نیز عالیست ، سویق به شرطی که خوب تهیه شده باشد اثرش را دو سه روزه نشان می دهد، إن شاء الله.
• روش عمومی خوردن انواع سویق سه کف یا همان سه قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
• افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند.
• برای سلیقه های متفاوت می توان به آن شکر طبیعی یا سماق اضافه کرد.
• برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد.
• اگر سویق نم زده شود و به آن شکر طبیعی اضافه شود عطش زیاد را قطع می کند.
• اضافه کردن شکر طبیعی به سویق اگر چه باعث چاقی می شود ولی قوت جنسی مردان را کاهش می دهد (برای همین بهتر است مردان سویق را با شکر مخلوط نکنند).
• می توان سویق را خشک خورد و نیز می توان به این صورت خورد که ابتدا روی سویق آب ریخته و بگذارند تا تهنشین شود، سپس آب آن را خالی کنند یا آن را در پارچهای بریزند و آب آن را جدا کنند. (سه یا هفت مرتبه این کار را انجام دهند) این کار نشاسته را از سویق جدا میکند و آنچه باقی میماند مواد مفید مخصوصاً ویتامینهای ب است؛ البته می توان سویق جو یا گندم را در ظرفی قرار دهیم و روی آن آب بریزیم و می گذاریم ته نشین شود. سپس آب آن را خالی می کنیم. این کار را تا 7 بار انجام داده سپس با پارچه ای، مانند ماست چکیده آن را صاف می کنیم و آن چه باقی مانده را خشک کنیم و
مصرف نماییم
.
با پیامک کردن 👇
عطاری حکیمه
به
10008590
کارت ویزیت ما را دریافت کنید
خشکی گلو
برای درمان خشکی گلو یکی از روش های زیر را به کار بگیرید
1.با سرکه غرغره نمائید.
2.آرد باقلا را با سرکه مخلوط کنید و سپس با مایع به دست امده غرغره نمائید.
6 عدد پیاز خردشده را با نصف فنجان عسل به روش بخارپز به مدت 2 ساعت روی حرارت بزارید سپس مخلوط را از الک رد کنید مایع به دست اومده رو روزی دوبار میل کنید.
ازبخور نعنا واکالیپتوس هرشب به مدت 10دقیقه استفاده کنید.
مکیدن اب نبات وجویدن ادامس بدون قند باعث میشه بزاق دهانتون ترشح کنه وخشک نشه .
مرتب اب بنوشید درتمام روز دهانتون همیشه مرطوب است
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب حکیمه👇👇👇
لینک کانال
@tebhakimh
.
با پیامک کردن 👇
عطاری حکیمه
به
10008590
کارت ویزیت ما را دریافت کنید
💎واکسن های طبیعی (8)💎
عقیقه (قربانی کردن گوسفند یا گاو یا شتر به نیت نوزاد):
یکی از ضروری ترین واکسن ها برای هر نوزادی، عقیقه هست.
امام صادق علیه السلام فرمودند: هر نوزادی در گرو عقیقه هست.
(سلامتی نوزاد در گرو عقیقه هست)
اگر برای کسی عقیقه نشده است و پیر شده است، در سن پیری باید برای خودش عقیقه کند.
مرگ ناگهانی به دلیل عقیقه نکردن یا چشم زخم اتفاق می افتد.
نکته:
بهتر است گوشت عقیقه اطعام شود
همچنین پدر و مادر نباید از این گوشت استفاده کنند
دیگر آداب عقیقه در مفاتیح الجنان آمده است.
.
با پیامک کردن 👇
عطاری حکیمه
به
10008590
کارت ویزیت ما را دریافت کنید
هدایت شده از گیاهان دارویی حکیمه
لینک کانال محصولات عطاری حکیمه👇
https://eitaa.com/joinchat/3787915264C77b80976cc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حق الناس تنها موضوعیست که
در قیامت با شفاعت هم حل نمیشود
آنچه از عطاری حکیمه بر دل دارید
دانسته یا ندانسته
در اين روزهای پایانی سال ببخشید
سال نو پیشاپیش مبارک 🌼
#فوروارد_کنید
.
👇
▶️ @TEBHAKiMH
🐠🐟🐬🐳🐠🐟🐬🐳🐠🐟🐬🐳
🐠🍚شب عید سفره تمام خانواده های ایرانی پر و پیمان و مملو از غذاهای متنوع و مختلف است اما برای بسیاری از ما عید است و سبزی پلو با ماهی اش😋 سنتی که خیلی از ما سرمان برود، از آن نمی گذریم.
👨👩👦👦❄️ افرادی که مزاج سرد دارند نباید فکر کنند که هیچوقت نمیتوانند این خوراکی خوشمزه را نوش جان کنند. متخصص طب سنتی توصیه میکند از ماهی همراه مصلحاتش مصرف کنید تا طبعی معتدل پیدا کند.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
🍏 @TEBHAKiMH
در مسافرت به چه غذاهایی میتوان اعتماد کرد ؟؟
نوعا تهیه غذا در مسافرت از دغدغهها ی اصلی ما بحساب می آید بعضی ها از صبح تا شب جوجه کباب میخورند مثل آجیل خوردن ایام عید که معمولا آجیل کل سال چند روزه حیف ومیل میشود...در حالیکه براساس اصول صحیح تغذیه خوردن گوشت ۲ وعده در روز جایز نیست ..برخی دیگر کنسرو خواری میکنند که بدترین نوع تغذیه است ...عده ای خسیس هم هستند که نصف شب میروند سبزه میدان شهرشان تا گوجه فرنگی را پنجاه یا صد تومان از میوه فروش سر محلشان ارزان تر بگیرند بعد مقداری نان خشک ،چند عدد تخم مرغ،ویک گاز خوراک پزی پیک نیک برمیدارندوراهی مسافرت میشوند حتی دوغی که از شهر خودشان گرفته اند را با خود به تعطیلات عید وتا بستان میبرند تا در صورت نیاز با یک دوغ خنک داخل یخچال یک مغازه خوار بار فروشی در شهر دیگری عوض کنند تا خدای نکرده نیاز به خرید دوغ خنک نباشد........
بعضی افراد هم با نان وپنیر وسبزی ایام سفر را سپری میکنند که هیچ کدام از این روشها صحیح نیست ...بهترین راه برای تغذیه در ایام سفر اولا توجه به مزاج شخصی ومزاج غذایی است که میل میشود ...دوما در کشور ما با توجه به اقلیم ها واقوام زیاد تنوع غذایی زیادی وجود دارد که میتوان حسب مزاج چند قلم غذای مناسب انتخاب ومیل نمود مانند آش دوغ اردبیل ،آبگوشت تبریز ،باقالی پلو اصفهان ،کباب ترش گیلان و....حتی غذاهای محلی سالمی وجود دارند که میتوان از آنها استفاده نمود مثل سیب زمینی کباب شده تنوری وتخم مرغ که در آذربایجان غربی بسیار معروف ومشهور است ...
ان شاءالله با انتخاب صحیح غذای سالم سفر خوبی داشته باشید...
@tebhakimh
👇
▶️ @TEBHAKiMH
عطاری حکیمه👆
4_5902495605531346283.ogg
79.8K
👆👆
صدای یکی از مشتریان
که محصولات لاغری عطاری حکیمه
اول بی توجه بوده ولی نزدیک به عید
به موقع استفاده کرده و لاغر شده
.
🍏 @TEBHAKiMH
💫 #سلامتی_استخوانها
✨ مالش ملایم و هرروزه دورادور زانو با روغن #کرچک یا #بادام شیرین ، روغن #بابونه، یا ترکیبی از روغن زیتون با روغن #دنبه و...برای این وضعیتها مفید است.
📮البته درین شرایط، درمانهای حرکتی و اعمال #یداوی نیز مهم است و روغنمالی بهتنهایی کافی نخواهد بود.
📌در موارد شدید میتوانید از دارو های گیاهی مناسب خوراکی برای ترمیم #مفاصل و #تاندون و پماد های موضعی باز سازی کننده مفاصل و...کمک بگیرید.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
❄️از ساعت 12 شب تا 6 صبح بدن شرایط فصل #زمستان را دارد.
📮این بازه زمانی، سرد و تر بوده وغلبه #بلغم اتفاق می افتد.
📌معمولا دردها در این ساعت به اوج می رسد.
دکتر مهدی فهیمی
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
#رفلاکس و سوزش سر دل در طب سنتی
✅در طب سنتی" سوزش سر دل " تحت عنوان "#حرقت_معده" مطرح شده است.
✅ علت های سوزش سر دل:
✨ 1. مصرف غذاهای دیر هضم به همراه میوه های خام🍎
✨ 2. وجود #رطوبت خام در فم معده ( قسمت های ابتدایی معده). این رطوبت در اثر حرارت کم ، ترش می گردد و ایجاد سوزش می نماید.
✨ 3. خلط سوداوی از #طحال بیش از حد لازم به قسمت های بالایی معده ریزش می نماید و در این حالت بیمار احساس سوزش و گزش دارد.
⭕️در هنگام خالی بودن #معده سوزش شدت می گیرد و با مصرف غذا خصوصا غذاهای چرب 🍟، درد برطرف می شود؛
⭕️البته در سو مزاج مادی صفراوی معده، نیز گاهی پس از خوردن غذا، سوزش در بالای معده احساس می شود.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
🧋 شربت دوشاب بهترین جایگزین نوشابه
🍇جلوگیری از کم خونی
🍇از بین برندهی انسدادهای عروقی و رسوبات خون
🍇هضم کننده غذا و اشتها آور
🍇خوشمزه و مطبوع
🍇تقویت کنندهی کبد و ضد کبد چرب
⬅️مخلوط سرکه انگور طبیعی با شیره انگور
⬅️بنا به ذائقه خود میتوانید شیرین یا ترش درست کنید
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
📗حفظ سلامتی از واجبات میباشد و یکی از این امور خوب جویدن غذا میباشد، در نتیجه برای غذای خود وقت بذارید و عجله را کنار بذارید و خیلی خوب غذا و لقمه خود را بجوید
📒 شک نکنید اگه این امر را رعایت نکنید هیچ وقت از مشکلات و بیماری های گوارشی خلاص نمیشوید...
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
😇معده و گوارش دستگاه خرد کن نیستند تا غذاها و خوراکهای شما را ریز ریز کرده و جذب کنند ...
📌خوب نجویدن غذا این مشکلات رو به وجود میآورد
🖍پیر شدن و ضعیف شدن دستگاه گوارش
🖍مستعد شدن معده برای ایجاد زخم و همچنین ریفلاکس اسید معده و افزایش سوزش معده
🖍مبتلا شدن به یبوست
🖍افزایش احتمال ابتلا به گرفتگی و سدهی گوارشی
🖍لاغر تر شدن افراد لاغر و چاقتر شدن افراد چاق
🖍افزایش شدید نفخ شکمی و دل پیچه.
@tebhakimh🇮🇷🇮🇷
.
با پیامک کردن 👇
عطاری حکیمه
به
10008590
کارت ویزیت ما را دریافت کنید