12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه تشخیص روغن زیتون اصل
✍🏻مقداری از روغن را درون لیوان ریخته و آن را در یخچال قرار دهید. روغن زیتون واقعی باید در ته لیوان کمی رسوب داشته باشد!
چرا در گذشته اینقدر سرطان رایج نبود ؟
👈 در گذشته مردم از خوراکیهای حاوی افزودنی مجاز استفاده نمیکردند و محصولاتی مثل:برنج پاکستانی، روغن مایع، سوسیس، کالباس و غیره وجود نداشت
👈 قلیان میوه ای و سیگار بی کیفیت نبود
👈 لامپ کم مصرف وجود نداشت، چون جیوه داخل لامپ کم مصرف سرطانزاست
👈 امواج موبایل و پارازیت نبود چون سودا زاست و باعث سرطان میشود
👈 به لبنیات روغن پالم اضافه نمیکردند
👈 ظروف استیل و آلمینیومی نبود و مردم در ظرفهای مسی، چدنی، سنگی و غیره پخت و پز میکردند
👈 ظروف یکبار مصرف برای چای و غذا وجود نداشت
👈 در گذشته تحرک مردم بیشتر بود و زندگی ماشینی نشده بود، این ماشینی شدن باعث تنبلی مردم و آلودگی آب و هوا نشده بود.
🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
ادامه سبک زندگی اسلامی
بهترین روغن های خوراکی از نظر طب سنتی واسلامی:
۱-روغن زیتون مناسب برای سالاد پخت وپز وحتی سرخ کردن دردمای کمتر خصوصا بادمجان وکدو.😋
۲-روغن شحم گاوی که مناسب پخت غذاهاست وبیشتر برای آبگوشت ها و خوراک هایی که با گوشت گوسفند پخته میشود مناسب است.
۳-روغن ارده کنجد مناسب سرخ کردنی ها وسالاد هاست واقعا خوشمزه است حتما برای بار اول که میخواین چیزی باهاش سرخ کنین کوکو سیب زمینی سرخ کنین عاشقش میشین.😍
۴- روغن دنبه هرچی بگم کمه فعلا بدونید عالیه حتما خودتون درست کنید.
روش طبخ وخواص روغن دنبه حتما یک روز در کانال قرار داده میشه.🐑
۵ روغن زرد گاوی که دربارش حدیث داریم که به هر اندازه که وارد بدن بشه به همون اندازه بیماری از بدن خارج میکنه البته درباره روغن شحم هم گفته شده.🐄
۶-روغن زرد گوسفندی که فقط برای کسانیکه تحرک زیاد دارن عالیه و برای کسانیکه مثل ما شهر نشین هستند توصیه نمیشه.
اما حتما روزیکه زیاد کار دارین یا به طبیعت میرین یک نیمرو با روغن زرد بخورین.🌿
البته باید بگم خانم هایی که در دوران بعد زایمان هم هستند به مقدار کم میتوانند استفاده کنند.👶
روغن های سرخ کردنی و جامد کلا روغن های صنعتی واقعا مضر هستند با کمی برنامه ریزی مالی و ایمان به اینکه سلامتی ما در گرو تغییر سبک زندگیست میتوانید همه این روغن ها یا حداقل آنهایی که علاقه دارین رو تهیه کنید وبرای همیشه با خستگی وکسالت خداحافظی کنید.💪
🍃🍂🍃🍂🌷🍃🍂🍃🍂
ادامه بحث اصلاح سبک زندگی
اصلاح برنج مصرفی
خوردن برنج همراه مصلحات آن
در ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که ابو علی سینا دانشمند بزرگ ایرانی بر این عقیده بود که هر فرد باید از مواد غذایی منطقه و البته سرزمین خودش استفاده کند تا سالم بماند .
طبق احادیث و روایات هم این موضوع درست است وبارها به این موضوع اشاره شده که خداوند هیچ ماده غذایی را بدون حکمت در هیچ جایی قرار نداده.
برنج هم مانند دیگر مواد غذایی مصرفی بهتر است از نوع ارگانیک و ایرانی باشد.
در هنگام خوردن برنج بهتر است از مصلحات آن که اکثرا از مواد گرم مزاج مثل شوید،زیره ،رشته پلویی والبته زعفران استفاده شود.
#برنج مصرفی
استفاده از برنج های خارجی موجود در بازار که اکثرا از کشورهای پاکستان و هند هستند برای سلامتی ضرر دادند چون یک سری مواد در خاک این کشورها وجود دارند که با بدن ما سازگاری ندارند.
هم چنین مصرف بیش از حد برنج سبب غلظت خون میشود بهتر است در هفته ۳الی ۵ دفعه بیشتر مصرف نشود آن هم به میزان کم.
🌸🍚ادمه مبحث برنج🍚🌸
برنج را کته کنید،وآبکش نکنید( برنج ایرانی)🍽
🥄آبکش کردن برنج مانند این است که چای رادم کنیم و آب آن را دور بریزیم و تفاله آن را بخوریم.
.
✋دور ریختن آب برنج ،آب حبوبات خیس خورده و نیز آبی که در آن شلغم پخته شده است و...درواقع دور ریختن بخش زیادی از خواص مواد غذایی است.
💐طب جامع ائمه(ع)
موضوع امروز:
پیرو بحث سبک زندگی اسلامی و اصلاح سبک زندگی
اصلاح رب مصرفی🍅🍅🍅 خانه ها و جایگزین ان رو خواهیم داشت.با من همراه باشین لطفا.
از همراهی و ابراز لطف و توجه دوستان عزیزنهایت تشکر رو دارم.
#رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی
عزیزان همراه امروز بحث اصلاح سبک زندگی داشتیم.
موضوع گوجه فرنگی مورد بررسی قرار گرفت تقریبا اگه نکته ای بمونه تاشب میگم.
اما از اول تشکیل کانال ما بحث آب مصرفی- نان-شکر -روغن و ...داشتیم دوستان جدید میتونن در کانال مطالعه کنند.
🍅 رب گوجه فرنگی
⚠️ مردم عزیز و بزرگوار و طالب سلامت و تندرستی آرام آرام به فکر حذف رب گوجه فرنگی از سبد غذائی باشند زیرا گوجه و رب گوجه فرنگی مواد افزودنی و نگهدارنده ی بسیاری دارد و تراریخته و تغییر ژنتیکی داده شده نیز هست و انسان را ترسو میکند ؛ علاوه بر ضررهای نا شناخته ی دیگر .
💐 به جای رب گوجه فرنگی از زعفران ، رب انار ، رب به ، رب آلو ، رب نارنج ، رب غوره ، رب هل ، رب زردآلو ، رب گوجه درختی (گوجه سبز یا آلوچه) ، رب ازگیل ، رب سیب ، رب زرشک و مانند آنها استفاده کنید تا سالم باشید و طعم واقعی غذا را تجربه کنید ، اتفاقا غذا خیلی خوشمزه تر هم میشود و خیلی زود از هر چه رب گوجه فرنگی است تنفر پیدا خواهید کرد .
⭕️ این رب فرنگستان وارداتی بیهوده و مضر را دور بریزید .
❗️هیچ کشوری به اندازه ی مردم ایران رب گوجه فرنگی و خود گوجه فرنگی را استفاده نمیکند کما اینکه هیچ کشوری به اندازه ی ایران بیماری ندارد .
#رب
🌸🌸🌸
✅گوجه فرنگی
✍متأسفانه گوجه فرنگی، تراریخته و سمی است؛ ولی مردم خبر ندارند و بیشترین غذایشان گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی شده است.
شکی نیست که گوجه فرنگی از عوامل اصلی حساسیت است و به همین جهت چون جوان های این دوره بیشتر از دوره های قبل گوجه مصرف می کنند، نوعا گرفتار حساسیت، اگزما و داء الصدف به خصوص حساسیت فصلی می شوند. رهنمودهای اطبای طب اسلامی را گوش کنید و جدی بگیرید تا سالم بمانید.
خورشت قرمز، غذایی سالم نیست. این نوع غذا را تا می توانید حذف کنید و به جای آن رب آلو، رب به، رب انار، سرکه طبیعی، آبلیمو، غوره طبیعی و مانند این ها را استفاده کنید.
🍅سالم زندگی کنید و اموالتان را به دوا و دکتر ندهید ...
🌸🌸🌸