📯تقويت استخوان و رفع ضعف/ لاغری/ و كم خونی فرزند
🔖سوپ گندم كه با روغن زيتون يا پاچه گوسفند پخته شده باشد،آرام پخته شود تا کلسیم آن زیاد شود.
🔖هفتهای سه وعده "حليم مخلوط با عسل
🔖 روزی یک وعده يا هفتهای سه وعده بادام روزی ۷ الی ۱۴ عدد
🔖شبها انجير و صبح ها زيتون هر كدام ۳ تا ۷ عدد.
🔖اگر در یک دوره ۴ ماهه اينها را بخورد تمام ساختار بدنش تغيير خواهد كرد.
⬅️استاد خیر اندیش
https://eitaa.com/joinchat/3794927733C5600e75f9e
#خواص_انواع_سویق
✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود.
✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است.
✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است
✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است.
✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر
✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است.
✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر
✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود.
✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر
✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی
✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
✅خواص زیتون و روغن زیتون
✍زیتون درخت مبارکی است که در قرآن هم از آن نام برده شده و جای کار و تحقیق فراوان دارد تا بخشی اسرار آن بر آدمی کشف شود.
اما خواص زیتون که به ما رسیده.
🔸خارج کردن بادها و التهاب ها از بدن
🔸افزایش آب منی در مردان.
🔸سلامت قلب و دستگاه گردش خون.
🔸بهبود کبد چرب و جربی خون.
🔸کمک به هضم غذا
🔸بهبود عملکرد مغز و اعصاب
پست مفید🌸
در زمان هارون الرشید، خلیفه عباسی، یک پزشک نامدار مسیحی در بغداد زندگی می کرد که او را بختیشوع می نامیدند . روزی این پزشک از دانشمند معاصر خود، به نام واقدی، پرسید: آیا در قرآن شما، درباره طب هم چیزی هست؟ واقدی گفت: آری، یک جمله کوتاه «کلوا و اشربوا و لاتسرفوا» که خداوند در این آیه به مسلمانان دستور می دهد: از خوردنی ها و آشامیدنی ها استفاده کنند، ولی در خوردن و نوشیدن زیاده روی و اسراف ننمایند .
امام رضا ( علیه السلام) می فرمایند: بدان که بدن انسان همانند زمین پاکیزه ای است که برای آباد کردن آن، اگر اعتدال در آن رعایت شود و آب به مقدار لازم به آن داده شود، نه آن اندازه که زمین زیر آب غرق شود و نه آن اندازه کم که تشنه بماند، چنان زمین، آباد می شود و محصول فراوانی می دهد . ولی اگر از رسیدگی صحیح غفلت شود، آن زمین فاسد و تباه می گردد . بدن انسان نیز چنین است . با توجه و مراقبت در خوردنی ها و نوشیدنی ها، بدن سلامت و صحت می یابد و نعمت و عافیت را به دست می آورد .
https://eitaa.com/joinchat/3794927733C5600e75f9e
پزشک مسیحی پرسید: آیا پیامبر شما درباره طب چیزی گفته است؟
واقدی گفت: آری، پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمود: «المعدة بیت کل داء و الحمیة راس کل دواء» ; معده جایگاه و خانه تمام دردها و امساک و خوردن، سرآمد همه درمان هاست . پزشک مسیحی گفت: قرآن و پیامبر اسلام، چیزی برای جالینوس در طب باقی نگذاشته اند و اساسی ترین پیشگیری و درمان بیماری ها را با کوتاه ترین عبارات بیان نموده اند .
سعدی فرمود:
نه چندان بخور کز دهانت درآید
نه چندان که از ضعف جانت برآید
💠﷽💠
✅پیشگیری از بیماری های معده
✍مهم ترین عامل بیماری های انسان، از فساد معده است و علت آن اسراف در خوردن میباشد. امام صادق علیه السلام میفرماید: آن چه که برای بدن نافع است، اسراف نیست؛ بلکه اسراف در چیزی است که باعث فاسد شدن مال و ضرر رساندن به بدن میشود.
📚 الکافی، شیخ کلینی، ج 4، ص 54
💢 در روایت نبی اکرم (ص) به طور کلی مقدار غذا خوردن این گونه بیان شده است: برای انسان هیچ ظرفی بدتر از ظرف شکم نیست که آن را پر میکند. برای فرزندان آدم چند لقمه غذا که باعث راست شدن کمرش باشد، کافی است و هنگامی که ناچار است، بایستی یک سوم برای غذا و یک سوم برای آب و یک سوم برای باد و نفس کشیدن قرار بدهد.
📚 الدراسه فی طب المصطفی (ص)،
آیت الله تبریزیان، ج 1، علل بیماریها
💥انسان تا گرسنه نشده، نباید غذا بخورد و وقتی هم که شروع به غذا خوردن کرد، قبل از سیر شدن باید دست از غذا بکشد،؛ یعنی نباید شکمش را پر کند. پر شدن معده منشا بیماریهای کشنده است.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
⚠️بدانید که⤵️
🔻یکی از علل ترش کردن معده، زمان ناصحیح غذا خوردن است.
⭕️ب عنوان مثال شما وقتی شما غذایی که میل میکنید و سریعاً دراز می کشید یا بالاخص می خوابید..، این عمل مخصوصاً در معده های ضعیف موجب باقی ماندن و توقف بیش از حد خوراک در معده می شود و این توقف بیش از حد موجب فساد غذا در معده و ایجاد حالت ترشی در معده می شود
🎃 طبیعت مدبره ی بدن، جهت دفع این خلط بد..، قی و پرتاپ می شود و فرد در همان حالت خواب، دچار حالت سوزش شدید معده و گلو و دهان می شود
⚠️پس بهتر است بسته ب نوع سهل الهضم بودن یا دیر هضم بودن غذا نخوابید...چند قدمی راه بروید و بنشینید تا غذا بعد از هضم اولیه از فَم معده عبور کند
👈ب طور متوسط بهتر است خوابیدن بین دو تا سه ساعت بعد از غذا انجام گیرد👌
https://eitaa.com/joinchat/3794927733C5600e75f9e
امروز بیشتر ب علل بیماریهای معده پرداختیم ان شاءالله فردا کمی و شنبه مفصل تر درباره درمان بیماریهای معده و گیاهان مفید آن خواهیم پرداخت.
التماس دعا
🔴 علائم #معده_سرد
♻️ چه افرادی دارای معده سردی هستند؟
چگونه سردی #مزاج_معده را تشخیص دهیم دهیم؟
معمولاً افرادی که دارای معده سردی هستند، دچار #عارضههای زیر میشوند:
1. #ترشکردن یا #رفلاکس خصوصاً با مصرف سردیجات
2. احساس سنگینی بعد از خوردن غذاهای غلیظ مانند مرغ و انواع گوشتهای دیگر و ...
3. #آروغ
4. #نفخ و #درد
5. و در نهایت #زخم_معده
https://eitaa.com/joinchat/3794927733C5600e75f9e
❌ از مصرف کربوهیدرات های نشاسته دار همراه با گوجه فرنگی بپرهیزید.
💢 گوجه فرنگی خاصیت اسیدی دارد و هنگامی که با کربوهیدرات های نشاسته دار مانند برنج و سیب زمینی مصرف شود باعث سوء هاضمه، رفلاکس و سوزش معده می شود.
#سبک زندگی سالم
👌میکروب هلیکوباکتر نشانه ی سردی معده است
✅بهترین درمان، پرهیز از سردی خوری است
❌دوغ، ماست، آب یخ، آب و نوشیدنی همراه غذا و...
همچنین در معده های ضعیف، خیار، گوجه، سالاد و ترشی جات...مناسب نمی باشد
🔻درمان
🔺ترکیب ۳ برابر آویشن نیمکوب بهمراه یک برابر نمک دریا، قبل و بعد از هر وعده ی غذایی به اندازه ی نصف چ خوری میل شود
🔺روغن مالی معده با روغن سیاه دانه و روغن بابونه
🔺دمنوش پونه یک هفته
🔺مصرف هاضوم نیز برای معده های خیلی سرد و رطوبی بسیار عالیست
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
🔸کاربردهای عسلاب👇
📌 #عسلاب چیست؟
✍🏼 یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوشیده ولرم عسلاب میگوییم.😌
⚡️اگر غلبه خلط صفرا دارید چند قطره سرکه انگور طبیعی یا آب لیموی طبیعی اضافه شود.
⚡️اگر سرد مزاج رحمی و یا مجاریادراری دارید تا سه لیوان عسلاب عالیست اگر گرده گل اضافه شود و یک نخود ژل رویال هم افزوده شود برای درمان ناباروری ناشی از سردی بسیار عالی خواهد بود.
⚡️ عسلاب برای زخم معده بهترین داروست. اگر کمی بابونه هم در عسلاب مخلوط و دم بکشد تاثیرش چند برابر خواهد شد.
⚡️ بعد از مجامعت شرعی و غسل که با بدن داغ از حمام بیرون می آیید یک لیوان عسلاب، جایگزین قوای بدن خواهد شد.
♦️طب جامع ائمه(ع)♦️
💢ریشه بیماری ها از کجاست⁉️
⚜ #تدابیر_معده
✅ توصیه ها👇🏼👇🏼👇🏼
حذف تدرجی وعده نهار یا کم کردن حجم نهار - خوردن #نمک_دریا اول و آخر غذا- دم کرده گل #بابونه- سیب- مصرف #اناربا پی آن- خرمای خشک- میوه ی به- شیرگاو با عسل یا خرما- گلابی- نان برنجی مصرف شود.👌🏼
#تدبیر_دیگر 👈🏼 یک قاشق مرباخوری عسل و ۷عدد سیاهدانه صبح ناشتا و موقع خواب( مفید برای زخم معده)
⛔️ ممنوعیات👇🏼👇🏼👇🏼
وسط غذا آب خوردن #ممنوع -پرهیز از پرخوری - مصرف تنوع غذایی دریک زمان ❌- غذاهای دارای مواد نگهدارنده و افزودنی (کنسروها)- غذاهای دیر هضم( سیب زمینی سرخ شده و سفیده تخم مرغ) پرهیز شود.❌
✍🏼در طب اسلامی و سنتی اساس و منشاء تمام بیماری ها در #معده است، حتی بیماری های میکروبی هم از طریق معده وارد بدن می شوند.
👈🏼در قرآن نیز اساس طب این گونه معرفی شده است"بخورید و بیاشامید ولی اسراف نکنید".
🔹اسراف در خوردن، به #معده و #دستگاه_گوارش آسیب می زند و به دنبال آن بقیه بیماری ها به وجود می آیند.
👈🏼پس اصول تغذیه را رعایت کنید و #اصلاح_تغذیه کنید تا سالم بمانید.
#سلامتی_حق_شماست ♥️
♦️♦️🍃♦️♦️
موضوع امروز :قلب❤ تقویت آن و پیشگیری از بیماریهاش
♦️♦️🍃♦️♦️