eitaa logo
طب تلفیقی ایرانی ختم الرسول(ص)
156 دنبال‌کننده
135 عکس
41 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پيامبر خدا صلی‌الله علیه وآله :هر كس يك روز داوطلبانه روزه بگيرد، اگر به اندازه زمين، طلا به او داده شود، اجر خود را كامل دريافت نكرده است و فقط در روز حساب (قيامت) اجر كاملش را دريافت مى كند. پيامبر خدا صلی‌الله علیه وآله :هر كه يك روز براى ثواب خدا داوطلبانه روزه بگيرد، آمرزش او واجب شود
منِ ناقابل اگر تشنه‌ے دیدار توام از طفولیتم ارباب، گرفتار توام تو به پیشانے من مهر قبولی زده اے تا بدانند همه، نوکر دربار توام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️چرا روغن حیوانی مصرف کنیم ویتامین ای، ویتامین دی و ویتامین کا است و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. روغن‌های با منشأ حیوانی غنی از اسید لینولئیک و اسید اولئیک هستند که باعث جلوگیری از آرتریوسکلروز (تصلب شراین) و ایجاد اثرات ضد التهابی شده و برای سلامتی قلب و عروق نیز مفید هستند
💧کم آبی درماه رمضان ✳️ بخشی از کم آبی با خوردن افطار با آب جوش، سوپ رقیق و بخشی از آن نیز با خوردن شام برطرف می شود. ✳️ درحین شام یا بلافاصله بعد از آن از مایعات خنک استفاده نکنید. ⬅️زیرا هم غذاخورده شده وهم معده را سرد میکند و مضراست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅بهترین زمان نوشیدن آب و مایعات بعداز گذشت یک الی دوساعت بعداز صرف شام است. زیرا برخی غذاها زودتر وبرخی دیرتر هضم میشود. ✅مزاج برخی معده ها گرم و زود هضم میکنند وبرخی از معده ها سرد و دیر هضم هستند.
🍜تلبینه تلبینه همانند فرنی است 👌غذای مناسب افطاری(مناسب برای کودکان وکسانی که ضعف دارند.) ☘امام صادق(ع)میفرماید: تلبینه غم رااز دل غمگین می زداید، همچنان که انگشتان عرق رااز پیشانی کنار میزنند. 📚دانشنامه احادیث پزشکی، ج۲، ص۲۴۶ . الکافی، ج۶،ص۳۲۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص تلبینه: 1- مفید برای ناراحتی های جسمی🍎 2- مفید برای ناراحتی های روانی🍏 3- ناراحتیهای کبدی🍎 4- سرفه و خشونت سینه🍏 5- بیماری قند ( دیابت)🍎 6- حرارت بدن🍏 7- سوء هاضمه🍎 8- بیماریهای عفونی🍏 9- ناراحتیهای کلیه و مثانه🍎 10- خارش بدن🍏 11- تقویت بدن🍎 12- رفع عطش و تشنگی🍏 13- کلسترول و فشار خون🍎 و
💠طرز تهیه تلبینه: مواد لازم: ☀️شیر محلی: یک لیتر ☀️جو: 200 الی 250 گرم ☀️عسل و فلفل و نمک و دارچین و …. به مقدار دلخواه 🍎روش پخت🍎 ابتدا جو را مقداری آسیاب کرده چند ساعت قبل از پخت آن را بخیسانید سپس با آب در قابلمه ریخته و بپزید به مقداری که جو ها کاملا پخته و نرم شوند. در حین پخت درب قابلمه را نیز نیمه باز بگذارید تا جو لعاب بندازد بعد از گذشت 1.5 الی 2 ساعت که جو خوب پخته شد شیر گاو محلی را به آن اضافه و روی حرارت قرار داده تا سوپ جابیافتد 5 دقیقه قبل از مصرف به آن فلفل و ادویه و عسل به مقدار دلخواه اضافه کنید 🔸نکته: شیر گاو محلی را بعد ازخرید باید با یک فنجان آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید عسل را میتوانید هنگام پخت و یا هنگام میل کردن به آن اضافه کنید ❌از عسل کارخانه استفاده نکنید❌ سوپ را با سبزیجات معطر یا ادویه مناسب خوش طعم کنید