یک نکته سر بسته:
کسی که نماز اول وقت نمی خواند
دچار «««برزخ»»» می شود.
خود به خود تمام کارهایش به تأخیر
می افتد.
تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل.
جواد ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
کرامات آشیخ عبدالله پیاده بختیاری (ره)
آشیخ عبدالله پیاده بختیاری (ره) انسان بزرگی بود. همسایه ایشان بودم. خیلی با من خوب بود و در خصوصی به شوخی مرا پدرسوخته صدا میزد، یکبار خواب دیدم از کنار قبر امام حسین (ع) دو مشت تربت برداشتم، فردایش ایشان به من گفت؛ پدرسوخته دیشب دیدمت دو مشت تربت از کنار قبر امام حسین (ع) تربت برداشتی، بجایش امروز از کنار تل زینبیه (س)، دو مشت تسبیح تربت آوردم، «با طی الارض همان روز برایم آورده بود»، که از این تسبیح ها یکی را به آقای بهجت(ره) دادم و دیگری را به آیت الله بهاء الدینی(ره) و یکی هم به آیت الله مصباح یزدی (ره) دادم، و آشیخ عبدالله بارها روزها با طی الارض به کربلا و نجف و... میرفت و شب برمیگشت خانه.
ایشان شب ۲۱ ماه رمضان رحلت کردند، و من آن موقع مشهد مشرف بودم، قبل از تشرف به مشهد به من گفتند، فلانی من شب ۲۱ ام مولا، میرم پیش مولا و خداحافظی با من کردند.
و در شب ۲۱ ام خواب دیدم ایشان بال درآورده و در آسمان ها داره پرواز میکنه.
آیت الله بهاء الدینی (ره) میفرمود: ایشان سلمان زمان بود. و مخارج تمام مجالس ختم و.. ایشان را دادند و دم کفش داری می نشستند و به مردم خوش آمدگویی میکردند.
یادم می آید به ایشان نامه داده بودند، که برسانند یک دوستی در مشهد، و به گیرنده گفته بود ساعت و تاریخ دقیق تحویل گرفتن نامه را بنویس، و دوشنبه ۸ صبح نامه را دادم ایشان، و تاریخ تحویل را زده بود همان روز ساعت ۱۰ و ۵ دقیقه صبح دوشنبه نامه را از آشیخ عبدالله تحویل گرفتم. یعنی با طی الارض رفته بود.
یکبار مشکل مادی سختی داشتم، و به ایشان گفتم دعا کن، ایشان بعد چند روز فرمود: فلانی به زودی حل میشود به لطف مولا و سریع حل شد. بعد چند وقت پرسیدم آقا چطور گفتید حل می شود؛ فرمود: پدرسوخته یک شب داشتم دعا میکردم، رسیدم به تو، و تو را دعا کردم، دیدم ملائکه آمدند دعا را گرفتند و بردند فهمیدم مشکلت حل می شود.
یکبار رفتم در زدم، از فرزندان در را باز کردند، رفتم در اتاق مخصوص ایشان طبقه بالا... بعد دیدم ایشان داره گریه میکنه و یک بوی بسیاااار خوشی در فضا پیچیده، و گفتم آقا ببخشید مثل اینکه مزاحمم برم، فرمود نه بیا تو، فراق آقایم صاحب الزمان ع داره منو میکشه، مگر بوی حضرت رو نمی شنوی، آقا قبل از اینکه تو بیای اینجا بودند، و تا ۴۵ دقیقه آنجا بودم، آن بو همچنان می آمد، آن بو آنچنان در مشام من رفته، اگر صد نوع عطر بزنند، و آن عطر هم باشد، من آن یکی را بین همه تشخیص میدهم!!!!!!!!
مکرر در مکرر به ایشان التماس دعا میگفتند، بعد چند روز میفرمود؛ حاجتت مستجاب شد. خدا رحمتش کند.
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
اثبات ساده و روان توحید.m4a
45.29M
💠 اثبات ساده و روان توحید
🔻 توضیح ساده، کوتاه و روان براهین و دلایل فلسفی بر وجود و یگانگی خدا
🔸 برهان وحدت
🔹 برهان نظم
🔸 شعور مندی عالم و اتم
🔹 اشاره و ردیه ای بر نظریه داروین
🔸 برهان وحدت انبیاء
🔹 برهان تمانع
🔸 برهان بساطت ذات
🔹 برهان بی نیازی خدا
🔸 برهان حرکت
🔹 برهان حدوث
🔸 برهان وجوب و امکان
🔹 برهان صدیقین
🔸 برهان معقولیت و شرط بندی
🔹 برهان فطرت
🔸 نظریه فارابی در بحث خلقت
🔹 خلقت خدا از چه و کجا و چطور؟!
🔸 هدف خلقت
🔹 برهان دین
🔸 برهان سلامت
🔹 برهان معجزه و کرامت
🔸 رحمان و خلق الرحمان
🔹 برهان بیلی
#اعتقادات_سادهو_روان
#توحید
🔊 سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
هر دقیقه دیگر ۶۰ ثانیه نیست!
🔹تازهترین تحقیقات دانشمندان نشان میدهد که سرعت گردش زمین حول محور خود بیشتر از گذشته شده و این امر باعث شده طول شبانهروز کوتاهتر شود و به همین خاطر باید از هر دقیقه یک ثانیه را کسر کرد تا با سرعت گردش زمین سازگاری داشته باشد. بنابراین از این به بعد هر دقیقه ۵۹ثانیه است، نه یک دقیقه!
بیشتر بخوانید👇👇👇
https://khabarfoori.com/detail/2424449
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻👈چیزی که امروزه از آن غافلیم!!!
#طبی_بسیار_مفید
#درمان_بسیاری_از_بیماریها
#آسان_راحت_دلپذیر
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
هر دقیقه دیگر ۶۰ ثانیه نیست! 🔹تازهترین تحقیقات دانشمندان نشان میدهد که سرعت گردش زمین حول محور خو
وقت کم است!
جدیداً دانشمندان گفته اند که زمان سرعتش بالا رفته و هر دقیقه ۵۹ ثانیه است و نه ۶۰ ثانیه... یعنی سرعت گردش زمین دور خورشید بالا رفته است!
بیش تر از پیش مطلب زیر برایم مبین می شود که؛
هر سال ما اندازه یک فصل قدیم است.
هر فصل ما اندازه یک ماه قدیم است.
هر ماه ما اندازه یک هفته قدیم است.
هر هفته ما اندازه یک روز قدیم است.
و هر روز ما اندازه یک ساعت قدیم است.
در روایت داریم خداوند آخر الزمان به فلک می فرماید که تند تر بچرخد! و نتیجتاً زمان زود تر می گذرد...
رفقای عزیز! دوستان!
زمان با سرعت حیرت انگیزی در حال گذر است! عمر عجیب دارد زود میگذرد!
««وقت کم است!!!»»
فرصت نداریم، باید سرعت را بالا ببریم و کاری کنیم...
یک حرکت درست و عمیق باید روی اخلاق ما صورت بگیرد... تغییر شگرفی باید بر روی اعمال و رفتارمان انجام دهیم...
و این صورت نخواهد گرفت، الا اینکه عمیقاً بفهمیم؛ «وقت کم است!»
در روایتی نقل است امیر المومنین (ع) یکبار یک قسمتی کوچک از لباس کنار آرنج ایشان آویزان بود، فردی به امیر المومنین ع رسید گفت آقا لباست را بده من برایت این قسمتش را بدوزم، فرد دید حضرت آن قسمت را از لباس کند و جدا کرد و پرت کرد رفت، بعد به آن شخص فرمود: وقت کم است!! وقت نداریم!
یا اینکه روزی امیرالمؤمنین (ع) داشت لباسش را قبل خطبه جمعه تکان میداد، فکر کردند آقا گرمش هست و تری لباس بخاطر عرق و گرماست، و فردی از نزدیکان گفت: حضرت همین یک دانه لباس را دارند که شسته اند و چون لباس دیگری نبوده همین را پوشیده و تکان میدهند تا خشک شود!!
یعنی خیلی کثرت لباس ها مهم نیست، مهم آن وقتی است که نباید بگذاری تلف شود! وقت خیلی از فیلم ها و سرگرمی ها و بازی ها و اختلافات و درگیری ها و... را نداریم.
وقت کم است، و راه طولانی، یک کاری کنیم... یکی از اساتید اهل باطن هر وقت آخر منبر میخواستند دعا کنند اسم اموات را سه بار با سوز می گفتند؛ اموات اموات اموات... یعنی خیلی محتاج اند...
برای آخرتمان کاری کنیم، اگر در برزخ میخواهیم تلف نشویم، وقت را تلف نکنیم، وقت کم است...
که رَه دور است و باریک است و تاریک
به دوشم میکشم بار گران را !
این بار انسانیت با این اتلاف وقت ها به مقصد نمیرسد... باید تجدید نظر کنیم در سبک زندگی مان...
جواد ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
سلااام
دوستان عزیز🌷🙏
خدا قوت🌹
از این به بعد
برای گرفتن فایل های صوتی
سوالات، پیشنهادات، انتقادات
گرفتن وقت مشاوره
و ارتباط با بنده به ادمین کانال
آقای علی آذر مراجعه کنید.
🆔آیدی ادمین:
@sabqoon
مادر بچه ۶ ماهه و ۲۴ ماه شیر دادن به او!
دیروز قرآن را باز کردم تا با من سخن گوید... آیه ای آمد از دیروز فکرم را مشغول کرده و الحمد لله هم اینک حل شد... هدیه میکنم به عزیزان کانال در روز مادر و تولد حضرت زهرا (س)
وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسانَ بِوالِدَيْهِ إِحْساناً حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً وَ وَضَعَتْهُ كُرْهاً وَ حَمْلُهُ وَ فِصالُهُ ثَلاثُونَ شَهْراً حَتَّى إِذا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَ بَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَ عَلى والِدَيَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَ إِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ ( آیه 15 سوره احقاف)
ترجمه :
و ما انسان را سفارش كرديم كه به والدين خود نيكى كند، مادرش او را با سختى حمل كرد و با سختى به دنيا آورد و دوران حمل تا از شير گرفتنش سى ماه (به طول كشد)، تا آنگاه كه به رشد كامل رسد و چهل ساله شود، گويد: پروردگارا! مرا توفيق ده تا نعمتى را كه بر من و بر پدر و مادر من لطف كردى، شكرگزارى كنم و عمل شايسته اى انجام دهم كه تو آن را بپسندى و فرزندانم را براى من صالح و شايسته گردان، همانا من به سوى تو بازگشته و از تسليم شدگانم.
این آیه را اسرار بسیاری است، از جلمه؛
بعد از اینکه فرمود: وَ وَصَّيْنَا الْإِنْسانَ بِوالِدَيْهِ إِحْساناً، خیلی جالب است که نام مادر میبرد... گویا والدین که می گویم اول حق مادر را به جا بیاور...
چرا؟!
چون؛ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً حمل ۹ ماه بارداری خیلی سخت گذشته بر او. و وَضَعَتْهُ كُرْهاً و خیلی سخت زایمان کرده و بچه را به دنیا آورده.
۹ ماه بارداری، درد زایمان و ۲۴ ماه شیر دادن، ۳۳ ماه. چقدر طاقت فرسا و سنگین !!!
_ اما این قسمت آیه برایم حل نشد، چطور ۳۰ ماه، وَ حَمْلُهُ وَ فِصالُهُ ثَلاثُونَ شَهْراً » یعنی دوران حمل تا از شير گرفتنش سى ماه (به طول كشد) ، حساب کردم شد ۳۳ ماه، نظر مفسرین را نگاه کردم گفتند حداقل بارداری را قرآن حساب کرده یعنی ۶ ماه، اما وقتی به شأن نزول مراجعه کردم دیدم فرموده:
محمد بن يعقوب كلينى بعد از هفت واسطه از ابوخديجه و او از امام صادق (ع) نقل نمايد كه فرمود: وقتى كه فاطمه (س) به حسين حامله گرديد. جبرئيل نزد رسول خدا (ص) آمد و گفت: يا رسول الله فاطمه صاحب پسرى خواهد گرديد كه بعدها بدست امت تو كشته خواهد شد و به همين منظور فاطمه در حين آبستن بودن و نيز هنگام زائيدن با يك ناراحتى روحى توام بوده است سپس امام صادق (ع) افزود، در دنيا مادرى يافت نشده است كه هنگام زائيدن فرزند خود نگران باشد ولى فاطمه (س) در حين زائيدن حسين يك چنين حالتي داشته است زيرا متوجه گرديده بود كه فرزند دلبند وي بدست اين امت كشته خواهد شد و براى همين منظور اين آيه نازل گرديد.(البرهان في تفسير القرآن)
چنان كه بعد از پنج واسطه از ابوسلمة سالم بن مكرم و او از امام صادق (ع) اين روايت نقل گرديده است. (كتاب كامل الزيارات از جعفر بن محمد بن قولويه)
لذا فهمیدم منظور مادر خلقت حضرت زهرا (س) و منظور از فرزند مادر خلقت حسین (ع) است، چرا که امام حسین (ع) شش ماهه به دنیا آمد.
این مادر و فرزند از نظر سختی هر دو در مقام کُره و رنج بودند، تا عالمی از عذاب آسوده باشد و آن ها سپر بلای عالم شدند.
قدر مادران دلبندمان و مخصوصاً مادر معنوی خود حضرت زهرا (س) را بیش از پیش بدانیم که آن عزیزان منبع نور در زندگی ما هستند. یازهرا (سلام الله علیها)
سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون
@tebolhayate_sabeqon
درمان بیماری ها یا دوائی یا دعایی!!
در مورد درمان بیماری ها نمی شود همه بیماری ها را به یک چشم دید و در نتیجه همه را به یک روش درمان کرد، درمان هر چه ریشهای تر، درمان کامل تر و بهتر انجام می شود. آیت الله بهجت (ره) در مورد ریشه یابی بیماری ها میفرماید:
👈 [آن جایی که نفس روی بدن تأثیر گذاشته با «دعا» درمان می شود.
👈 و آن جایی که بدن روی نفس اثر گذاشته با «دوا» درمان می شود.
لذا در تمام بیماری ها از دو طریق برای درمان اقدام کنید، لذا در روایت فرمود: داوُوا مَرضاكُم بِالصَّدَقَةِ، مریضی هایتان را با صدقه درمان کنید. در عین حال به محضر دکتر هم باید رفت.]
✅ طب فکری ریشه های نفسانی بیماری ها را بیش از باقی روش های طبی، مانند طب سنتی و اسلامی و پزشکی مدرن تشخیص میدهد و با روش های مختلف به درمان میپردازد و بیشتر ریشه را از نفس و ضمیرناخودآگاه پاک می کند تا بیماری دوباره تکرار نشود و یا به شکل دیگر در بدن ظهور نکند.
👈 همچنین «مسیر» در بحث بیماری نیز خیلی مهم است. حضرت موسی (ع) مریض شد، خداوند فرمود: برو فلان گیاه را از فلان طبیب بگیر و خودت را درمان کن. حضرت موسی (ع) خودش دارو را از جایی دیگر گرفت، و اثر نکرد! فرمود: خدایا چرا اثر نکرد؟! خداوند فرمود؛ چون من گفتم این دارو را از فلان طبیب بگیر. (من خواستم چیزی هم گیر او بیاید و یا اینکه مراجعه به طبیب خاص نیز مهم است.) لذا «نفس» خود طبیب هم روی دارو اثر دارد!
و سخن بسیار است در این موارد که در طب فکری اشاره ها داشته ایم.
سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
آشنایی با دوره طب فکری.ogg
1.98M
💠 خبر خوش برای دوستان
کانال مؤسسه طب الحیات سابقون
🌷«دوره #طب_فکری»🌷
برگزار شده و آماده است....
فایل رو حتماً گوش بدید...🌹🙏
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
علت چربیخون از منظر طب فکری.mp3
4.4M
💠 قطعه صوتی بریده شده از جلسه یازدهم دوره طب فکری
🔻"علت چربی خون از منظر طب فکری"
🔸 زمان فایل: ۵ دقیقه و ۲۷ ثانیه
🔉 سامان (جواد) ابوالقاضی
#طب_فکری
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
💠 قطعه صوتی بریده شده از جلسه یازدهم دوره طب فکری 🔻"علت چربی خون از منظر طب فکری" 🔸 زمان فایل: ۵ دقی
💠💐 دوره #طب_فکری
دوستان عزیز🌷🌹🙏
ما در این دوره طب سنتی تدریس نمیکنیم
موضوع ما تدریس دوره طب فکری است!
اشارات زیادی به مطالب طب سنتی داریم، اما اصل مباحث ما؛
🔸 بیانِ علتِ فکریِ بیماری ها، بحث کم نظیر و بسیاااار خاص، کدام افکار چه بیماری میاره؟! در بلند مدت قراره چشمات، کلیه هات، قلب، مغز و دست و پات و.... در اثر کدام افکارت درگیر بشه؟! اگر زودتر بفهمی، فکرت را اصلاح میکنی و دیگر مبتلا به انواع بیماری نخواهی شد و خیلی از بیماران اطرافت رو میتوانی کشف علت و درمان کنی! خیلی راحت و بدون دارو! لذا کار ما بررسی علت های فکری بیماری هست و نه علت های طبیعی بیماری و علت مزاجی بدن!
🔹 درمان از طریقِ راهکارهای فکری بیماری ها و راهکارهای ذکری، تنفسی و خاص...
🔸 بررسی بیماری های مهم؛ بیش از صد بیماری مُبتلا بِه و مهمِ مردم از منظرِ طب فکری
🔹 آموزش مباحثِ چاکراها، رنگ ها، eft و روش های درمانی خاص.
🔸 آموزش مزاج افکار در دو جلسه
و.... کلی مباحث عالی در ۱۵ جلسه دوره طب فکری. و اگر کسی خواست مبحث تخصصی بیماری های زنان از منظر طب فکری در ۵ جلسه بررسی شده که برای بانوان بسیار مفید هست.
💐🙏✅ برای دریافتِ دوره طب فکری، به ادمین کانال آقای آذر مراجعه کنید.
🆔آیدی ادمین
@sabqoon
#دوره_طب_فکری
#طب_فکری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بجای تمرکز روی بیماری و مشکل...
به فکر درمان ریشه ای مشکل
یعنی راه حل باشیم...
بیماری را باید حل کرد نه رفع....
با بیماری نجنگیم... راه حل درمان را بیابیم... #طب_فکری
💠 علت بیماری ها از نظر انواع طب ها:
👈 از نظر «طب سنتی و اسلامی»
🔻 علت غیر مستقیم:
1.امتحان
2.گناه
3.تقدیر (اجل)
🔻 علت مستقیم:
1. پرخوری در خوردن و آشامیدن
2. غم فراوان
3. سرایت
4. میڪروب (شیطان)
5. جنّ (به ویژه در بیماری های روحی و روانی)
6. چشم زخم و حسد
7. ژنتیک (عرق)
8. اختلال در مزاج
9. تغییرات آب و هوا
10. درمان بی جا (توسط افراد غیر متخصص با عدم شناخت بیماری)
11. انجام مکروهات.
👈 از نظر «طب مدرن و پزشکی»:
1) عوامل بیرونی مانند:
باکتری، انگل، تغذیه ناکافی و...
2) یا عوامل درونی مانند: پرکاری تیروئید، دیابت و کمبود ویتامین ها و پروتئین ها و… باشد.
3) همچنین بیماری میتواند مادرزادی مانند سندرم ترنر یا لب شکری
4) یا ژنتیکی مانند آلبینیسم باشد.
👈 از نظر «طب سوزنی و انرژی درمانی»
1) اختلال انرژی در یک عضو و یا سیتسم
2) انباشتگی انرژی منفی
3) کمبود انرژی مثبت
4) بهم ریختگی چاکراها
5) پارگی هاله و مشکلات هاله
6) بیمار شدن ریز چاکراها
👈 از نظر «طب روانشناسی»
1. تغییرات مغزی
تغییرات بیوشیمیایی درد سطح سلول های عصبی عامل اکثر اختلالات روانی شدید و پیسکوزها است. باعث اختلالات روانی مانند: عفونت، ضربه، نرسیدن خون، خون ریزی و تومور مغزی، مصرف حشیش و الکل، کمبودغذایی، صرع درمان نشده و بیماری های پیش رونده مغزی.
2. عوامل ارثی
استعداد ابتلا به بیماری روانی از والدین به کودکان منتقل می شود.
3. تجارب دوران کودکی
اگر در دوران کودکی عوامل رشد محبتی و چیزهای سالم نباشد و یا اینکه کودک به فراوانی در برابر تجارب ناخوشایندی قرار گیرد امکان این که در آینده دچار ناراحتی روانی شود زیاد است.
4. فضای خانوادگی
نزاع خانوادگی، سوءتفاهم مستمر در بین اعضای خانواده، عدم وجود صمیمت و صداقت و...
5. عوامل اجتماعی
عوامل اجتماعی مانند؛ فقر، بی کاری، بی عدالتی، ناامنی، چشم هم چشمی های شدید و نبود ارزش های معنوی، انسانی، اعتقادی و مذهبی در جامعه.
6. عوامل شناختی
عوامل شناختی در ایجاد بیماری های عصبی و روان تنی قائل هستند. آنان معتقدند وقتی در فکر، باور و شناخت های افراد انحراف پایدار و مداومی ایجاد شود، او به تدریج دچار بیماری روانی می شود. مثلاً اگر دانش آموزی به این باور رسید که معلم او را تنبیه می کند و یا در امتحان مردود می کند، او دچار اضطراب از مدرسه می گردد. یا اینکه اگر فردی به این نتیجه رسید که او توان درس خواندن یا ابراز وجود ندارد و قیافه و لباس او از دیگران زشت تر است به تدریج افسرده می شود.
7. برهم خوردن تعادل حیاتی بدن؛ به خاطر خستگی مفرط، ناخوشی، بیمارانگاری، استرس زایمان و بیماری مزمن.
8. نقش سازمانی؛ مهم ترین عوامل فشار روانی در سازمان ها و موءسسات عبارت اند از: موقعیت شغلی، منزلت اجتماعی، پیشرفت حرفه ای و منزلت اجتماعی ناگهانی.
9. بحران های خانوادگی؛ طلاق، سوگ همسر، مرگ فرزند، سوگ والدین و مسایل اقتصادی و معیشتی.
10. عوامل محیطی؛ عوامل اضطراب و نگرانی در محیط عبارت اند از: سروصدا، آلودگی هوا، قوانین و مقررات حاکم بر زندگی، محیط کار و مهاجرت (تغییر محیط فرهنگی).
11. مسایل سیاسی؛ یکی از عوامل فشار روانی و نگرانی ها درطول تاریخ سیاست و مسایل سیاسی است، لذا عوامل اصلی استرس و نگرانی در جهان سیاست عبارت اند از: عطش قدرت و مقام، که قرار و آرامش را از سیاست مداران می گیرد، رابطه سلطه گر و سلطه پذیر، جنگ روانی و شایعه پراکنی و بحران ها سیاسی و اقتصادی.
12. ساختار شخصیتی؛ ساختار شخصیتی افراد می تواند از عوامل فشار روانی به شمار آید؛ زیرا تیپ شخصیتی انسان در برخوردها و کنش ها و واکنش ها موءثر است. تعبیرقرآن کریم در این رابطه چنین است: «قُلْ کلٌّ یعْمَلُ عَلی شاکلَتِهِ؛ هر کس بر اساس خُلق و خوی و ساختار شخصیتی خود عمل می کند».
اگر انسان شخصیت بدبین داشته باشد، هر صدایی را هر جا بلند شود علیه خود می پندارد.
13. احساس خلأ اخلاقی؛ از قبیل: احساس گناه، یادآوری خاطرات تلخ زندگی، حسادت و کینه توزی، غیبت و تهمت های ناروا از عوامل نگرانی انسانند. خداوند برای رفع این نوع نگرانی ها به پیامبر می فرماید: «وَاصْبِرْ عَلَی مَا یقُولُونَ وَ اهْجُرْهُمْ هِجْراً جَمیلاً؛ در برابر یاوه گویان شکیبا باش و از آنان دوری کن».
👇بقیه موارد در پست بعد👇
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔻 ادامه موارد؛
14. احساس خلأ معنوی؛ تمدن بشر در کنار گسترش رفاه نسبی و ارتباطات، فشار روانی و نگرانی های روحی و اضطراب را نیز توسعه داده است. احساس خلأ معنوی از عوامل هم این پدیده به شمار می آید. انسان در این جهان پهناور از بی هدفی و نداشتن تکیه گاه مطمئن رنج می برد. به هر حال مصادیق خلأ معنوی عبارت است از: خلأ وجودی، احساس پوچی و بی هدفی، احساس تنهایی و طردشدگی، احساس بی پناهی و نبود پشتیبان (ضعف ایمان)، خرافات و تصورات باطل.
15. باورهای اعتقادی و دینی؛ باورهای دینی در عین اینکه وسیله ای برای رفع نگرانی هاست، ممکن است از جهتی باعث فشار روانی نیز باشد؛ زیرا ره آورد آن عبارت است از: احساس مسوءلیت و تکلیف، ترس از مرگ و قیامت و امثال اینها که احیاناً عملی برای اضطراب و فشار روانی هستند.
👈 از نظر «طب فکری»
1) از نظر طب فکری تمام بیماری ها ریشه فکری دارند. ریشه بیماری افکار هر شخص است که باید درمان شود.
2) طب فکری مفتخر است که کل نگر باشد. یعنی طب فکری با درنظر گرفتن تمام مکانیزم عللی که در تمام طب های فوق الذکر نام برده شد، جستجو می کند تا ببیند این عوامل کدام فکر را در شخص به وجود آورده و این فکر چند روز و یا ماه و یا سال در ذهن شخص تکرار شده، و چگونه باعث بیماری خاص گشته است.
3) همچنین طب فکری هر یک از اعضای بدن را نماد و نماینده یک طیف افکار میداند، لذا تا عضوی بیمار می شود، سریع تشخیص میدهد کدام فکر آن عضو را بیمار کرده است.
4) طب فکری بیماری هایی که عضوی نیستند مانند ایدز ها و سرطان خون و یکسری بیماری های پوستی و ... که روی تمام اعضا اثر میگذارد را نیز میداند این بیمار ریشه در چه افکاری دارد و در نتیجه فکر را با روش های خاص درمان میکند و بیماری خود به خود درمان می شود، چون ریشه آن از بین رفته است.
5) طب فکری با در نظر گرفتن نقش روح بخاری در بدن و بیماری های ناشی از آن نیز، در تسریع و تجویز بیماری ها از این طریق نیز بهره میگیرد.
سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔹آمادگی بندگی از ماه رجب تا رمضان
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
💠 چند نکته در مورد ماه رجب💐
🔸کثرت عمل و اذکار برای چیست؟
درست است که می گوییم یک عمل قبول افتد و یک عمل با توجه گاهی کفایت از کثرت و زیادی عمل و ذکر می کند،
اما این کثرت و زیادی اعمال و اذکار وارده در ماه رجب و شعبان بخاطر چند دلیل است:
۱) ما غفلت هایمان زیاد است، پس باید ذکر هم زیاد بگوییم تا غفلتمان کم شود.
۲) این کثرت ها بخاطر این است که رابطه با خدا برای ما جدی شود، خداوند میخواهد جدیت و مهم بودن این رابطه را در ما ببیند.
۳) ما باید انس پیدا کنیم، و این کثرات برای انس است، وقتی انس ایجاد شد انسان دیگر خودش را صرف اغیار نمی کند.
استاد امینی خواه
🔹 درک ماه رجب
آیت الله بهجت ره فرمود:
اهم دستورات ماه رجب، درک لیله الرغائب است، اگر کسی لیله الرغائب را درک کند، ماه رجب را درک می کند و آن کس که ماه رجب را درک کند، شب نیمه شعبان را درک می کند، و آن که شب نیمه شعبان را درک کند، ماه رمضان را درک می کند، و آن که رمضان را درک کند
شب قدر را درک می کند، و آن کس که قدر را درک کند «قدر» پیدا می کند، و الا اگر چنین نکند بی قدر است. یعنی آنکه قدر ندارد، قدر ندارد.
استاد میرزا غلامرضا ادبی
🔸 و ما ادریک ماه رجب!
و ما ادریک ماه رجب! رجب ماه ورودی است. زیارت امام رضا (علیه السلام) که مشرف میشوید، اول می رسید به بست. ارزش بست زیاد است، چون ورودی حرم است. رجب بست است، شعبان صحن است، رمضان حرم است و شب قدر، ضریح است.
آیت الله حائری شیرازی (ره)
🔹 شعر مفهومی " از رجب تا قدر "
در رجب نهری شدم، جاری شدم
در مِیِستان خوردم و جامی شدم
بعد از آن گشتم به شعبان منکسر
شعبه شعبه رود های منتشِر
قلب من اینک رمِضّانی شده
شسته گشته، ماه ربانی شده
قل هو الله احد گوید شعار
کن لینزل القدرت قرآن بهار
من که قدرت را ندانستم ولی
هر چه دانستم ندانستم علی
هر چه دارم از سر نام تو هست
ای ولی، قرآن ز گفتار تو هست
قدر تو یک شب که گشتی چون شهید
قلب عالَم، مر هزاری ماه، تند تند میتپید
از تپش هایش بگشت قرآن پدید
گفته از اول به آخر شأنت ای یارِ حمید
این جوادُالّه به قربان تو است
کن مقیمش جان که مهمان تو است...
سامان (جواد) ابوالقاضی
🌷🙏خود را به درگاه حضرت صمدی با عبادت های رجبی نزدیک کنیم، امید است در شعبان منتشر و در قدر، قدر پیدا کنیم.🌹🙏
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔹 پازل !
👈#سؤال؟!
چرا بعضی اعمال را با کلی برنامه ریزی نمیتوانیم انجام دهیم و یا همچنین توفیق بعضی اعمال را نداریم ؟!!!
👇جواب:
نفس انسان مثل پازل است ....
و اعمال ما تکه های این پازل ...
بعضی وقت ها کارهایی را اشتباهی در این پازل گذاشتیم. همین باعث میشود عمل بعدی هم اشتباه بگذاریم.
باید آنها را برداریم و ابتدا سرجای درست خود بگذاریم.
♦️یا اصلاً باید فعلاً برداریم، تا زمان درستش ( چون بعضی اعمال مانع اعمال دیگر میشوند )
تکه ها را باید در زمان مناسب سر جای مناسب خود قرار دهیم.
♦️بخاطر همین است بعضی وقتها تکه پازلی را در جای نادرست خود فشار میدهیم، اما فقط تکه را خراب میکنم و پازل تکه را پس میزند.
باید پله پله و با قاعده جلو رفت .
چه در انجام برنامه ریزی ها و چه در انجام اعمال معنوی
فهمِ مهندسیِ پازل گذاریِ قطعاتِ اعمال، خیلی مهم است.
حالا!!
🖼 به تصویر راهنمای اطراف پازل توجه کرده اید؟
بدون راهنمای پازل، تقریباً درست کردن آن غیر ممکن است...
یک راهنمای خوب که تا حدودی، بسیار سریع و آسان شما را جلو میبرد ....
و مقداری از پازل را درست میکنید!!!
♦️این راهنمای اطراف پازل، *نماز* است. پازل را باید از اینجا شروع کنید.
شما اگر نماز هایتان درست شود و به آن توجه کنید، میبینید که چقدر سریع کارهای روزمره یتان انجام میشود.
میبینید که کارهایی که نتوانسته اید انجام دهید چگونه انجام میشود و میبینید توفیقات اعمال چگونه خوب و به موقع میرسد.
علی آذر
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مراقبه اعمال ماه رجب.pdf
669.7K
💠 "جدول مراقبه اعمال ماه رجب"
👈 این جدول گویا توسط شاگردان استاد ایوبی (حفظه الله) بسیار عالی طراحی شده تا مؤمنین بتوانند اعمال ماه رجب رو هر کدام انجام دادند در جدول تیک بزنند.
🙏🌷🙏خواهشمندیم در ابتدای
فصل بهار ««معنویت»» یعنی رجب
تنبلی نکنیم و همین امروز این جدول را چاپ کنیم تا از فردا اول ماه رجب، هر کدام از اعمال را که خواستیم و توفیق بود مرتب علامت گذاری کنیم و منظم پیش برویم. کسانی که در ماه رجب به دنبال نزدیکی به امام الولایه حضرت علی (ع) و در ماه شعبان به نبی الرساله حضرت محمد (ص) و در ماه رمضان به رب الهدایه خداوند متعال (عزوجل) نزدیک شوند، باید در این سه ماه و از همین اول با «نظم و پشتکار» شروع کنند و جلو بروند تا ان شاء الله به آن تقرب الهی برسند.
🔸 لازم نیست تمام اعمال انجام شود، اما اگر حداقل یک الی سه مورد از اعمال را مطابق جدول رفتیم جلو و کامل انجام دادیم، ان شاء الله نورانیت خوبی نصیبمان می شود.
و من الله توفیق💐
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
💠 افسر جنگ نرم، در عبادت سخت باشد!
استاد بزرگوار آیت الله میرباقری با این کلام دقیق، حجت را بر سربازان جنگ نرم تمام کردند.
ایشان در توییت خود نوشته اند: «کسانی که مأموریت های اجتماعی دارند، خلوت های ماه رجب، ماه شعبان و ماه مبارک رمضان را دریابند.»
مرحوم آیت الله صفائی حائری (ره) نیز میفرمود: کسانی که در روز انرژی زیادی برای دیگران (مخصوصاً) در کار فرهنگی میگذارند، اینها باید خودشان شب با سحرخیزی و نماز شب اول انرژی را از خدا بگیرند، و الا در ادامه مسیر کم می آورند و اثر نورانیت کار کم می شود! خیلی این کلام ها دقیق است.
رهبر معظم انقلاب نیز در یکی دو سال اخیر در درس خارج فرمود: «مانند زمان سابق فرصت عبادت های آنچنانی و خلوت در طول روز نیست، بخاطر مشغله های زیاد عصر جدید، شب را و قبل نماز صبح را از دست ندهید که دیگر در طول روز کمتر وقت داریم.»
و حال حقیر برداشتم از کلام استاد میر باقری که اهل باطن هستند، این است که از خلوت های سه ماهه رجب و شعبان و رمضان، رزق یکساله معنوی خود را برداشت کنیم. اگر اینجا کم بگذاریم، بعداً حتما آثار نقص در ظاهر و باطن کار ها پیدا می شود.
در #اپلیکیشن_تخلیه_انرژی_منفی به طور ویژه به بحث ذخیره و جذب انرژی درونی پرداختهایم🌷🙏
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔰 عمل به وظیفه و در مسیر استاد بودن!
آیت الله فاطمینیا (حفظه الله) میفرمودند: «عمل به وظیفه باعث هدایت خاصه میشود.» کسانی که به وظایفشان عمل میکنند یکسری هدایتهای خاص میشوند و رشدهای معنوی و مادی خاصی برایشان رخ میدهد. در خواب و بیداری الهامات و چیزهایی برایشان کشف میشود که باعث رشدشان میشود و توسط ارشادات و مؤیدات بیرونی مرتباً به صراط مستقیم هدایت میشوند. اما آن هایی که دنبال دِسر هستند مثل بچه هایی که به جای خوردن غذای اصلی به دنبال خوردن دِسر و هَله و هوله هستند، رشدی نخواهند کرد. البته چون بچهها در وادی خیالات سیر میکنند، باید قوهی خیال آنها اول قوی بشود و تا سن 14 سالگی که قوای عقل مقداری رشد میکند و در۱۸سالگی مستحکم میشود و ۴۰سالگی که به کمال خودش میرسد، مسیری است که همه میروند. اما هستند افرادی که در سن زیاد هم در پی دِسر هستند و خود را به غذای اصلی (که همان وظایف واجباتشان ) عادت نداده اند.
آیت الله خوشوقت (ره)که مقامات بالا و فتوحات معنوی عظیمیداشتند میفرمودند: «مردم به رساله عمل کنند چشم برزخیشان باز میشود.» بنشینید پای رساله از اول تا آخرش را بخوانید و عمل کنید. رساله نور است و باطن مشکلات تاریکی است. نور که بیاید تاریکی از بین میرود، لذا خواندن رساله در حل برخی مشکلات که اثر تاریکی جهل است، خیلی مفید و موثر است.
خدمت یکی از بزرگان رسیدیم و از ایشان مسئله ای را سوال کردم، ایشان فرمودند: «رساله را عمل کن» در تصور من ربطی بین پاسخ و سوال پیدا نکردم، تا مدتی بعد مطلب برایم روشن شد و فهمیدم که ایشان آدرس درست را به من داده اند.
در محضر بزرگی از عرفا در حرم حضرت معصومه (ع) رسیدم و ایشان انسان والا مقامیبودند که خیلی از علماء خدمت ایشان میرسیدند. ایشان هم فرمودند: «به پدر و مادرت کمک کن و ترک محرمات کن و بیشتر بر واجبات تاکید نمودند. پرسیدم آقا جان همین؟! فرمودند: بله همین! امتحانش مجانی است. انسان اگر صادق باشد و به همینها عمل میکند خیلی فتوحات برای او خواهد داشت.» ما با این مسائل حجاب قرابت داریم.
شخصی رسید خدمت آیت الله بهاءالدینی (ره) از ایشان درخواست موعظه کرد و بعد آقای بهاءالدینی(ره) فرمودند: «دروغ نگویید. شخص گفت باشه آقا از این به بعد دروغ نمیگم. آقا فرمودند: همین هم که داری میگی دروغ بود! یعنی آقا جان، به ادعا نیست. باید در عرصه عمل اثبات کنی.» دنبال دستور الکی برای افزایش بار نباشیم، به همان مسائلی که میدانیم صادقانه عمل کنیم.
اگر صادق باشیم در جواب این بزرگان باید بگوییم چشم و بلند شویم برویم و به فکر اصلاح آن مساله باشیم، ولی متاسفانه همیشه دنبال راه حلهای عجیب و غریب هستیم!! در صورتی که همان واجبات رو ما درست انجام نمیدهیم و با آن حجاب قرابت داریم، اینها همه بازی و فریب خیالات است.
لذا مرحوم آیت الله بهجت (ره) میفرمودند: «انجام واجبات و آنچه را که میدانید انجام دهید و تاکید بر نماز اول وقت داشتند.»
عقل ما نزدیک ترین چیز به ماست، استاد سیر و سلوک چیست؟ همین دانسته ها، همین عقل، رساله، روحانی مسجد محله مان.
عده ای رسیدند خدمت آیت الله بهجت (ره) و از ایشان دستور خواستند آقا فرمودند: «به آنچه که روحانی مسجد محله تان گفته عمل میکنید که آمده اید پیش من؟!»
لذا آنچه که میدانیم خودش استاد است!
ایشان فرمودند: «آنچه که میدانید از واجبات را اگر عمل کنید، در آنچه نمیدانید در و دیوار استاد شما میشوند تا آنچه که نیاز شماست به گوشتان برسد.» حال گاهی از زبان کودکی یا یا زبان عابر پیاده و یا در گوشه کتابی و... ، بالاخره اسباب هدایت شما خود را نشان خواهد داد.
شرط با خضر بودن، این است که موسی باشی
حضرت موسی(ع) از خداوند طلب استاد کرد و خداوند جناب خضر نبی(ع) را برای وی فرستاد، هر چند که حضرت موسی(ع) تا آخر کنار ایشان نماند، ولی پیام این داستان چیست؟ پیغام این داستان این است که اگر استاد بلند مرتبه ای میخواهی، تو نیز مانند حضرت موسی (ع) نصف راه را رفته باشی و خودت زحمت خوبی کشیده باشی که آن هم انجام واجباتت هست. اول به رساله عمل کن، بعد به دنبال استاد بگرد. استاد که نباید الفبا رو به ما یاد دهد.
آیت الله بهجت(ره) میفرمودند: «گاهی افرادی که میآیند و از ما طلب دستورات عالی عرفانی میکنند، ما نگاه میکنیم میبینیم اینها در حد الفبا هستند، آخر من به اینها چه بگویم وقتی در ابتدائیات خود مانده اند ؟!»
📙 کتاب؛ مهندسی قوه خیال، سامان ابوالقاضی (در دست چاپ در اسفند ۹۹)
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلاد_حضرت_عشق_علی_علیهالسلام
خانه ی دل نور خدا هست، همین بس!
ماییم و شراب و سحری مست، همین بس
در سینه فقط ذکر تو باقی است (دم ات) گرم
ماییم و دلی شاد از این دست، همین بس
گل کرده سری بر سر آن دار، ببینید
آئینه گره بر دل او بست، همین بس
خورشید، نگاهی که شفق داده به جانم
با آتش چشمان تو پیوست، همین بس
پیمانه ی دل گلنفس اش ذکر (علی) شد
با نام علی جان ز جهان رست، همین بس
در جاری رگ های من ای مهر سحر زاد
عشق علی و آل علی هست، همین بس!
میلاد #عزیز_دردانه_خدا حضرت مولااااااجاااانم امیر المؤمنین (علیهالسلام) بر همه شیعیان و علی دوستان مبارک باد.
قسم به لطف و حق اب السابقونی ات حیدر
که گر اجازه دهند ایستاده بمیرم به احترام علی....
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
🔻 #مهندسی_قوه_خیال 👈«جلسه اول» 💠شناخت قوه خیال 🔸فرصت ها و آسیب ها (1) 🔊 سامان (جواد) ابوالقاضی
🌷🙏 دوستان عزیز توجه داشته باشید اینکه در ابتدای جلسه اول قوه خیال گفتیم این مباحث جایی پخش نشود و .... بخاطر شرایط ابتدای کانال در تلگرام بود، نه الآن، بعداً تصمیم ما عوض شد و هر کس دوست داشت میتواند فایل های جلسات را به هر کس صلاح دانست به شرط اینکه به همراه لینک باشد، به طالبان این مسیر در کانال ها و گروه ها و پی وی ها بفرستد. 🌷🙏
📌🤧 هنگام عطسه عجله یا صبر؟!
با سلام
برخی دوستان سؤال میپرسند
آیا عطسه کردن در هنگام یا شروع انجام کاری نشانه صبر کردن است یا عجله کردن؟!
اینکه نشانه چیز خاصی باشد و یا اصلاً نشانه چیزی نیست... روی آن بحث داریم... البته عطسه در روایات و از نظر علمی دارای خواصی نیز هست رسول اکرم (ص) فرمود: عطسه مریض دلیل بر عافیت و راحتى بدن اوست. عطسه تا وقتى که از سه تا بیشتر نباشد براى بدن نافع است و اگر از سه تا بیشتر شد، نشانه بیماری است. حضرت امام صادق علیه الاسلام فرمود: کسى که عطسه کند از چند چیز در امان خواهد بود: جذام، سردرد، ریزش اشک ازچشم، گرفتگى بینى و...
همچنین آیا صبر و عجله جزء دین باشد جواب خیر است جزء دین نیست ... و مهم بحث فال زدن شخص است! اما جدای از این مباحث فعلاً بنا رو میگذاریم که گاهی اوقات نشانه است.
اما اینکه نشانه باشد بستگی به فال زدن هر شخصی دارد. اگر شخصی فال خوب میزند، بهتر است عجله کند که خوب است و خوب می شود!
و اگر شخصی فال بد بزند، بهتر است کمی صبر کند، چون احتمالاً نقصانی در کار است که باید آن را تکمیل کنند، که معمولاً متوجه می شوند چیزی کم بود و اضافه میکنند و بعد حرکت می کنند.
اما چیز دیگری هم هست که به تجربه فهمیده ایم و آن این است که هر گاه حواسمان جمع نیست و چیزی یا کاری در حال دیر شدن است و باید عجله کرد، هشدار ضمیر ناخودآگاه توسط عطسه نمایانگر می شود، ما معمولاً هنگام عطسه چراغ زرد را احساس میکنیم که باید عجله کنیم تا به «موقع» به کار خود برسیم.
به هر حال نشانه ها زیاد است و .... همگی این ها جمع آوری شده... توجه زیاد به این ها انسان را دچار «وسواس» و از نعمت عقل و خرد «دور می کند» و قوه تصمیم گیری انسان را ضعیف می کند، گرچه توصیه می کنیم «گاهی» حواسمان به حواسمان و اطرافمان جمع باشد و فیه آیات بینات...
والسلام علی من اتبع الهدی.
سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
🌷🙏 دوستان عزیز توجه داشته باشید اینکه در ابتدای جلسه اول قوه خیال گفتیم این مباحث جایی پخش نشود و ..
🌷🙏 با سلام و آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه عزیزان...
الحمدلله
الحمدلله
پیام های شما دوستان، یکی پس از دیگری از مورد اقبال و پسند بودن، جلسات مهندسی قوه خیال
به ما میرسد و باعث خوشحالی ما می شود، ان شاء الله که مورد رضایت خداوند متعال و امام زمان علیه السلام نیز باشد.
این مژده را به همه دوستان عزیز کانال، «مخصوصاً عزیزان همراه ما در گروه مهندسی قوه خیال که اوائل امسال داشتیم و حذف کردیم» بدهم که؛
کتاب مهندسی قوه خیال خدا رو شکر مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را گرفته و ان شاء الله به زودی چاپ می شود، اواخر همین ماه یا در فروردین ماه....
خیلی تغییرات و اضافات خوبی در کتاب داشتیم که ان شاء الله به موقع خدمتتان اطلاع رسانی خواهیم کرد و در مورد کتاب و صفحات و مطالب آن در آینده نزدیک با شما سخن خواهیم گفت.🙏
در پناه حضرت سبحان باشید.
یاعلی مدد🌷🌹🙏
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔹 راهکار پنجاهم مهندسی قوه خیال
🌹👈 «تخلیه انرژی منفی» :
حتما دنبال استاد باشید تا افکار منفی و انرژی منفیتان در مسیرو سیر با استاد با راهکارهای لازم تخلیه شود. اما علاوه بر آن اذان دادن در بیابان و یا خانه و مسجد و حتی الامکان با صدای بلند انرژی منفی را تخلیه می کند و خیلی هم ثواب دارد.
ورزش، تفریح، خنده و لطیفه گویی حلال، صلوات فرستادن، مخصوصاً صلوات بلند فرستادن، روضه، اشک و گریه، چه در مصیبت اهل بیت (ع) و چه از خوف خدا در نماز و نماز شب، استغفار روزانه، مخصوصاً بعد از نماز عصر ۷۰ مرتبه، گفتگو با یک همدم که با انسان همسو باشد و یا یک مشاور دلسوز انرژی منفی انسان را از نظر روانی و روحی، تخلیه می کند و سریعاً به جای آن انرژی مثبت و آرامش ذهنی و روحی روانی در وجود آدمی پر می شود و هر یک از این ها تأثیر بسزایی در تطهير قوه خیال دارد....
📚 مهندسی قوه خیال، ص ۳۲۲
به تألیف؛ سامان (جواد) ابوالقاضی
(در دست چاپ به زودی ...)
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔹 اصلاً جمعه جنس روزش فرق می کند!
ابوحفض سهروردی (قدس الله سره العزیز):
سالك باید که که نگذارد در اذکار روز جمعه وقفه و ضعفی راه یابد، چرا که فیض این روز به همهٔ روزهای هفته میرسد.
عوارف المعارف، ص197
از همه اعمال و اذکار روز جمعه مهم تر، غسل روز جمعه، شرکت در نماز جمعه و کثرت صلوات بر محمد و آل محمد (ص) است که طبق سخن برخی از بزرگان (که البته بعض آن منطبق بر روایات است)، جبران کننده «نواقص باطنی» طهارات در هفته و نماز های واجب هفته و صلوات ها و درود های هفته گذشته است.
سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
🔸 من امروزم، نه دیروز و فردا !!
ما میخواهیم خودمان را بشناسیم! چکار کنیم؟ انسان اگر بخواهد خودش را بشناسد یک جمله برایش کفایت میکند و آن پاسخ این سوال است که من کیستم؟!جواب: «من امروزم.» خودتو میخوای تعریف کنی، باید بگویی من نه فردایم و و نه دیروزم، بلکه من فقط امروزم!
بعضی ها خودشان را میخواهند در 20 سال یا 50 سال بعد در یک هیکل و قیافه ای با 2 الی 3 تا نوه و بچه و کار فلانو و رئیس فلان شرکت و... بشناسند! در حالی که این تو نیستی بلکه این توهم است که از خودت ساختی.
پس من اونی هم که دیروز بودم؟ نه. جفتشون توهم است. جفتش تو نیستی.
پس من که هستم؟ من همینی هستم که الان هستم. این توئی و منم. بعضی ها خیلی خودشان رو فلسفی میکنند و به زور میخواهند یک چیز عجیب و غریب دربیاروند... نه سختش نکن... خودت امروزت هستی!
سوال بعدی اینجاست که چطور خودم را اصلاح کنم؟! جواب: ببین چقدر از روز باقی مانده، مثلاً یک 4 الی 5 ساعتی از امروز باقی مانده، در همین 4 الی 5 ساعت روز خودت رو اصلاح کن. آقا ما چیکار کنیم به خدا برسیم؟! خدا کجاست؟! خدا فرداست یا دیروزه؟! خدا فقط امروز است.
من عرف نفسه فقد عرف ربه، یعنی هر کس خودش رو بشناسد خدایش را شناخته است. یعنی هر کس بفهمد که امروز خودش خودش است، میفهمد که خدا هم همین امروز است. خدا فردا نیست که فردا به او برسی. خدا دیروز نیست که بخواهی بروی در دیروز دنبالش بگردی...
خدا همینجاست... ساده ساده... در امروز...
🎙 جلسات خصوصی #تجلیه، جلسه اول، زندگی در حال، سامان (جواد) ابوالقاضی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon
مؤسسه طب الحیات سابقون
💠 چند نکته در مورد ماه رجب💐 🔸کثرت عمل و اذکار برای چیست؟ درست است که می گوییم یک عمل قبول افتد و ی
🔹محاسبه در آخرِ سالِ اخلاقی!
هر كسی براي خود يك سالی دارد، كشاورزان معمولاً اول سالشان اول پاييز است، و برخيها هم اول سالشان فروردين است؛ اما كسانی كه در مسائل اخلاقی كار ميكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است، لذا ماه شعبان آخر سال اخلاقی اينهاست.
در آخر سال نظير اينكه نزديك امتحانات كنكور ميشود انسان چگونه تلاش و كوشش ميكند مطالعه كند و حضور ذهن داشته باشد, اينها كه سال اخلاقي دارند تمام تلاش و كوشش آنها اين است كه در اين ماه شعبان بدهكاريهايشان را بدهند حقّالله دارند حقّالناس دارند توبهاي بايد بكنند واجبي ترك كردند حرامي مبتلا شدند تمام اين دِيْنهاي حقّاللهي و حقّالناسي را در ماه شعبان بدهند كه وقتي اول سال فرا ميرسد اينها با سود همراه باشند.
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
🆔🔻مؤسسه طب الحیات سابقون:
@tebolhayate_sabeqon