💦💦💦💦💦💦💦
آب جوشیده ای که به محض جوشیدن از روی آتش برداشته و ولرم شده باشد را آب فاتر می گویند و نوشیدن آب فاتر فواید بسیاری دارد.
💧 خواص آب فاتر:
در صورتی که ناشتا یا موقع افطار استفاده شود (طبق روایت امام صادق علیه السلام):
۲- معده و کبد را پاک می کند.
۳- بدن و دهان را خوشبو می کند.
۴- دندان ها را محکم و قوی می کند.
۵- چشم را قوی و بینایی را جلا می دهد.
۶- رگ ها (ژن ها) را که هیجان کرده فرو می نشاند.
۷- مره (صفرا و سودا) و بلغم را درمان میکند (سه مزاج را تعدیل می کند که بهترین درمان است).
۸- گرمی معده را فرو مینشاند.
۹- درمان میگرن نیز هست.
توضیحات:
امام صادق (ع) می فرماید: پیامبر (ص) وقتی می خواستند افطار کنند با چیز شیرینی مانند حلوا افطار می کردند و اگر یافت نمی شد با شکر یا تعدادی خرما افطار می کردند و اگر هیچ کدام از این ها یافت نمی شد با آب ولرم افطار می کردند.
مردم در قدیم آب جوش می خوردند ولی الان چای می خورند که بسیار مضر است.
چند نکته:
۱- خوردن آب و غذای داغ به شدت نهی شده است.
۲- فتور از حدت به سردی می آید نه از سردی به حدت یعنی آب بایستی به جوش برسد و سپس سرد شود نه اینکه فقط گرم شود.
۳- دقت شود که آب نبایستی زیاد بجوشد بلکه به محض به جوش آمدن و رسیدن به نقطه جوش بایستی از روی شعله برداشته شود وگرنه آب خاصیت خود را از دست میدهد.
۴- میتوان به آب فاتر مقداری قند طبیعی نیشکر یا عسل اضافه کرد شکر سرخ برای هر چیزی نفع دارد و ضرری ندارد و آب جوش هم همین طور است پس آب جوش و شکر طبیعی بسیار نافع است.
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۵ آبان ۱۳۹۷
🍎 مزاج شناسی میوه ها
🖊 قسمت اول
➖➖➖➖
✅ سیب: گرم و تر
✅ انار: سرد و تر
✅ به: معتدل
✅ گیلاس: گرم و تر
✅ آلبالو: سرد و خشک
✅ آلو: سرد و تر
✅ زردآلو: سرد و تر
✅ گوجه سبز: سرد و خشک
✅ آلو سیاه: سرد و تر
✅ آلو قطره طلا: سرد و خشک
✅ ازگیل: سرد و خشک
✅ انجیر: گرم و تر
✅ زیتون: گرم و خشک
✅ زالزالک: سرد و خشک
✅ انگور: گرم و تر
✅ گلابی: گرم و تر
✅ شفتالو: سرد و تر
✅ موز: گرم و خشک
✅ آناناس: گرم و تر
✅ انبه: گرم و خشک
✅ شلیل: سرد و تر
✅ هلو: سرد و تر
✅ خرما: گرم و تر
✅ نارگیل : گرم
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۵ آبان ۱۳۹۷
✅ #رب_انار_خانگی به دو روش
✅ #رب_انار
🔸مواد و وسایل لازم:
انار 8 کیلوگرم
آب 3 لیوان
نمک دریا در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
صافی پارچه ای یا سیمی خانه ریز
گوشتکوب
چرخ گوشت
🔶 #طرز_تهیه_رب_انار به روش اول:
انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.
در قابلمه بزرگی، دانه های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.
این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه ها گرفته شود.
سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه ها جدا شود. دانه ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است ولی برای آب گیری کامل، دانه های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه 2 حاصل شود!
آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می شود.
دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد وگرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می شود.
در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه 1 آماده است.
غلظت رب انار بسیار مهم است چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می گذارید سفت تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد.
🔶 #طرز_تهیه_رب_انار به روش دوم:
انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیری های خانگی و یا چرخ گوشت های صنعتی نیز همین کار را انجام می دهند. در این روش دیگر آبی داخل دانه ها باقی نمی ماند و می توانید تفاله ها را دور بریزید.
این روش به علت اینکه برای آب گیری دانه ها از چرخ گوشت استفاده می شود راحت تر است و در ضمن زمان کمتری صرف می شود.
مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.
💥نکاتی در مورد تهیه رب انار:
در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر 8 کیلوگرم انار، 1 کیلوگرم رب انار حاصل می شود.
هر چه رب غلیظ تر شود دیرتر خراب و فاسد می شود و رنگ آن نیز تیره تر می گردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر می رود!
معمولا برای به صرفه بودن رب از انارهای شکسته و کوچک استفاده می کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی کند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه ای رنگ و خشک باشد
✨بهترین رنگ رب انار قهوه ای کمرنگ تا قهوه ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند.
✨ رب انار را داخل ظروف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.
✨سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.
در برخی رب انارهای بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می کنند که هم طعم رب را ترش تر می کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می دهد در این مواقع شما دانه های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۵ آبان ۱۳۹۷
😍مزیت ظروف #سنگی 👇
🔸#سلامتی_بدن: 👇
☺️دیگ های سنگی #سالم_ترین_ظروف هستند. چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ باشد سنخیت دارد و #آرامش_دهنده است
😳اما زودپزها و نیز ظروف #تفلون_سرطان آور است همچنین ظروف #آلومینیومی
🔹#صرفه_جویی_درسوخت: 👇
😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود
🔸 #گوارابودن_غذا : 👇
😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و #خوش_طعم است😋👌
#سرعت_پخت : 👇
😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️
#نسوختن_غذا : 👇
😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود
#صرفه_جویی_درموادشوینده:👇
😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۵ آبان ۱۳۹۷
۲۵ آبان ۱۳۹۷
🌏🌖تقویم واعلانات نجومی 🌔🌍
شنبه 👈 ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۷
👈 ۱۷ نوامبر ۲۰۱۸ 👈 ۹ ربیع الاول ۱۴۴۰
این 👈 شنبه موضع ماه در بروج فلکی #قمر در #برج_حوت واقع است
رخدادها
✳️آغاز امامت وتاج گذاری حضرت ولی عصر عج و روز اول امامت ایشان و روز بر طرف شدن غمها و عید بزرگ امت است.
🔻قتل عمرابن خطاب 🔻قتل عمرابن سعد به دست مختار ثقفی .
🔽 این روز روز خوبی برای امور زیر است:
🔘روز سبکی برای شروع و کلیه امور است
🔘امور عقد وازدواج
🔘دیدار با بزرگان وشیوخ ،مدیران
🔘سنگ بنا کردن وامور ساختمان
🔘امور زراعت وکشاورزی
🔘کسب وکار وتجارت
🔘مسافرت
🔘طلب حوائج
👶مولود
فرزندی که امروز به دنیامی آید در همه کارها موفق و روزیش زیاد وگشاده ای در طالع دارد اما برای #مباشرت جهت فرزند حکمی نیست و دستوری خاصی نیست .
⚪️ اصلاح سر و صورت #مو
در این روز از ماه قمری، خوب نیست باعث درد و بیماری است.
🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری خوب باعث درد در اعضا است .
🔵ناخن
شنبه این ماه برای #گرفتن_ناخن، روز خوبی نیست سبب بیماری مانند خوره وآکله در انگشتان است.
👚 #امور_لباس
شنبه برای #نو_بریدن، #نو_پوشیدن_دوختن ، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز خوبی نمیباشد پرهیز شود مگر آنرا هدیه دهید
🕕 وقت #استخاره
در روز شنبه : از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ صبح و بعداز اذان ظهر تا عصر حدود ۴ بعدازظهر
✳️ ذکر روز شنبه : ۱۰۰ مرتبه #یارب_العالمین
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی
✳️ذکرطول روز ۱۰۰۰ مرتبه #یا_حی_یا_قیوم میباشد
میباشد
🌺روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🌍خلقت : جنیان
✳️سوال:
👈 در مورد #نوره_کشیدن سوال پرسیدن باید عرض کنم در نیمه دوم ماه به دلیل کوچک شدن👈 جرم ماه خوب ومفید میباشد و👈برعکس نیمه اول ماه به دلیل بزرگ شدن جرم ماه خوب نیست .
از خواص نوره :درمان سرطان سینه موقع استفاده برای زیر بغل. همچنین درمان سرطان خون است در صورت بوییدن نوره.
📚 منابع مطالب ما:
🗓 مجموعه تقویم های نجومی معتبر
📖 مفاتیح الجنان
🗒تقویم جامع رضوی
📗 بحارالانوار
🌺دعاهاتون مستجاب و مویدباشید🌺
این مطلب را که برای داشتن زندگی بهترمفیداست را برای دوستانتان ارسال کنید
۲۵ آبان ۱۳۹۷
🔰 تأثیر شیر شتر در کنترل دیابت
🔹 بر اساس پژوهش انجام شده در دانشگاه قاهره ، مشخص شد که شیر شتر حاوی ترکیبی است که همانند انسولین عمل می کند.
🔹 انسولین هورمون تنظیم کننده قند خون است و بیماران دیابتی به دلیل اختلالات هورمونی ناچارند منظم از این ماده استفاده کنند.
🔹 تحقیقات زیادی نشان داده است که مواد موجود در شیر شتر باعث تنظیم قند خون بیماران می شود و می تواند بعنوان دارویی بدون عوارض جانبی استفاده گردد.
#شیر_شتر
#دام_راهبردی
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۶ آبان ۱۳۹۷
💢بمبی به نام کورتون☄👇👇
✅کورتون چیست؟
🔸کورتون نام عامیانه گروهی از داروهای شیمیایی هست که خاصیت "مسکن" و "تضعیف سیستم ایمنی بدن" را داشته و متاسفانه بعلت رضایت مندی فوری بیمار در اکثر بیماریها تجویز می شود.😔
🔸نام کامل این داروها:
کورتیکواستروئید است و به شکل قرص، آمپول، اسپری و پمادهای موضعی خطرناک در دسترس همگان وجود دارند.
✅انواع کورتونها:
💊پردنیزولون
💊بتامتازون
💊دگزامتازون
💊متیل پردنیزولون
💊تریامسینولون
💊هیدروکورتیزون
💊کلوبتازول
✅عوارض قطعی کورتون ها:
😱قرمزی و پف کردن صورت
😱تجمع چربی پشت گردن و کتف
😱به هم خوردن تناسب اندام
😱رشدموهای زاید بدن و صورت
😱بالا رفتن قند خون و دیابت
😱پوکی استخوان شدید
😱افسردگی های مزمن
😱فشار خون
😱افت دائمی قدرت ایمنی بدن
😱بیماری عفونی شدید
😱سکته قلبی و مغزی
😱پیری زودرس
😱سرطان خون، کبد و معده
http://eitaa.com/joinchat/1617428483C55ff02e826
۲۶ آبان ۱۳۹۷
۲۶ آبان ۱۳۹۷
۲۶ آبان ۱۳۹۷
🌸🍃🌸🍃✨
🍃🌸🍃✨
🌸🍃✨
🍃✨
💐زمان زمانِ شروع زعامت مهدی است
🎊🎉 عید ولایت مبارک 🎉🎊
درود خدا بر آخرین پیشوا،
ذخیرهی روز مبادای جهان،
آخرین روزنهی امید بشر در تاریکخانه کفر و نفاق
ای صاحب عصر و زمان
اگر چه گلایهمندیم از ابر غفلتی که توفیق دیدار خورشید وجودتان را از ما گرفته است اما دلخوشیم به دستِ عنایتی که هیچگاه از سرمان بر نداشتهاید.
💚سلام برشما ای بزرگوار
۲۶ آبان ۱۳۹۷
۲۶ آبان ۱۳۹۷