.
قانون خیلی مهم راجع به خوراکی های
مضر برای کبد👇👇
🔸جناب بوعلی در قانون 📚میفرماید:
و اللزوجات كلها تضرّ بالكبد من جهة ما
يورث السدد.
✍ترجمه: تمام غذاهای لزج برای کــبد
مضر هستند چرا که موجــب انـــــسداد و
گرفــتگی در مجــــــــاری کـــبد میشـــــــوند.
⚠️از جمله غذاهــای لزج پفک و پـــــنیر
پیتزا و قـارچ و ســـــسها و ماکارونی
https://eitaa.com/tebolhosainas
😜 چیپس، نوشابه، پفک، ساندیس، سوسیس، کالباس و ... تایید سازمان غذا و دارو دارد! 😳😐
😳 ولی نمک طبیعی، روغن شحم طبیعی، سرکه طبیعی، شکر طبیعی و ... مورد تایید سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیست!
👌 پس «نشان سیب سلامت» یعنی این کالا قطعا آسیب رسان به سلامت جامعه است!
♀ «سلامت مردم»، بازیچه ی «نظام سرمایه داری» و «وزارت بهداشت»شده است.
این کالاهای خوراکی توسط وزارت بهداشت که مجوز بهداشتی بودن آن را صادر کرده است، «آسیب رسان به سلامت» معرفی شده است.
✔️خودتون قضاوت کنید، اینا دنبال پولن یا سلامتی شما
https://eitaa.com/tebolhosainas
⁉️توجه
چرا سرکه اینقدر مهم است!؟
#حدیث
✍ پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند : "هر کس سرکه بخورد ، فرشته ای بالای سرش می ایستد و برای او طلب آمرزش می کند تا وقتی که از خوردن سرکه فارغ شود."
📚 مکارم الاخلاق ،ص ۳۵۵
🔘 توطئه حذف سرکه از سفره ایرانیان
در اوایل دوره قاجار وقتی پزشکان فرانسوی می آیند در ایران طبابت کنند می بینند سرشان خیلی خلوت است و مراجعه کننده زیادی ندارند در این بین یکی از محققین فرانسوی چند سالی در ایران تحقیق می کند و کتابی می نویسد که در ابتدای کتابش گفته اگر می خواهید مطب های شما رونق پیدا کند دو کار انجام دهید؛ اولا سرکه را از ایرانیها بگیرید ثانیا حجامت را ممنوع کنید، در اینصورت مطب هایتان خودبخود رونق می گیرد.
📚 منبع: کتاب طب سنتی اسلامی تالیف دکتر مهدی برزو
https://eitaa.com/tebolhosainas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴تا جون دارم برای تو سینه میزنم یا جوادالائمه(ع)...
👤 #کلیپ زیبای «دلم اسیر کاظمینه» با نوای حاج سیدرضا #نریمانی
🏴 😖فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه امام جواد (علیهالسلام) امام نهم شیعیان بر امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف و همه محبّان ولایت تسلیت و تعزیت باد.🏴💔🏴
#شهادت_امام_جواد_علیه السلام
#آجرک_الله_یا_صاحب_الزمان(عج)
🇮🇷🇮🇷 @tebolhosainas 🇮🇷🇮🇷
سویق عدس
درمان :
🔸 تقویت معده
🔹 قطع کننده عطش
🔸 کاهش دهنده صفرا
🔹 خنک کننده درون
🔸 ساکن کننده هیجان خون
🔹 جلوگیری از خونریزی داخلی
🔸 جلوگیری از خونریزی زنانه
🔹 شفای هفتاد نوع بیماری
🔸 مفید برای ریزش مو
🔹 درمان اسهال مزمن
🔸 ورم معده و روده
🔹 زخم معده
🔸 عصبانیت و پرخاشگری
🔹 زیبایی چهره
🔸 جوش و کهیر
🔹 لکه های بدن
🔸 غلبه صفرا و دم
🔹 مشکلات خونی
🔸 استسقاء
🔹 تشنگی بر اثر دیابت
🔸 سرگیجه
🔹 گرگرفتگی و گرمی درون بدن
🔸 بیخوابی
🔹 دلشوره
🔸 استرس
🔹 غلظت خون
🔸 کاهش دهنده فشارخون
🔹 کولیت روده
🔸 رفع گرمازدگی در تابستان
🔹جایگزین مناسب برای قرص و قطره آهن
🔸 افزایش دهنده اشک چشم
🔹 موثر در درمان خشکی چشم
🔸 موثر در برطرف شدن قساوت قلب
🔹 تقویت ریشه مو
🔸 درمان شب ادراری
🔹 درمان بیش فعالی
روش ساخت :
عدس را خوب آسیاب کنید تا به آرد تبدیل شود. آرد آن را تفت دهید.
اگر درشت بود دوباره آسیاب کنید و تفت دهید و الک کنید.
نحوه مصرف :
🔸 یک تا سه قاشق غذاخوری صبح ناشتا به صورت خشک بدون آب و به مقدار کم داخل دهان ریخته شود و همراه با آب دهان مصرف شود.
🔹 سویق را می توان با عسل ، روغن زیتون یا شیره هم مصرف نمود.
🔸 مصرف سویق با آب ممنوع است.
🔹 مصرف سویق با شکر برای بزرگسالان و بخصوص آقایان موجب ضعف قوای جنسی می گردد.
🔸 می توان با خرما و روغن محلی خوب از سویق حلوا درست کرده و مصرف نمود.
🔹 همچنین می توان فرنی و انواع غذاهای مختلف با سویق درست نمود.
منابع:
( الکافی ، کلینی ، ج ۶ ، ص ۳۰۷ )
https://eitaa.com/tebolhosainas
سرکه طبیعی خرما و کشمش
درمان :
🔸 دفع کننده انگل
🔹 تقویت لثه
🔸تقویت عقل
🔹 قطع کننده شهوت منفی
🔸 کاهش دهنده غلبه مزاج صفرا و سودا
🔹 روشن کننده قلب
🔸 تقویت قلب
🔹 دندان قروچه بخاطر انگل
🔸 اشکال در بلع
🔹 افتادن کام و سق دهان
🔸 دور کننده اجنه و شیاطین
روش تهیه :
مقداری خرما یا کشمش داخل ظرف شیشه ای بریزید ( مثلا یک کیلو ) سپس دو الی سه برابر وزن آن مواد آب چشمه اضافه کنید. میزان آب به مقدار شیرینی مواد بستگی دارد هرچه مواد شیرین تر باشد آب بیشتری می خواهد.
در زمستان شش روز و در تابستان سه روز زمان می برد که انقلاب اول رخ دهد و تفاله های آن بالا بیاید.
پس از ده روز که انقلاب اول رخ داد تبدیل به خمر می شود که این موقع باید درب ظرف را باز کنید تا پشه یا مگس سرکه که کوچک و قرمز رنگ است وارد آن شود.( این مرحله یک تا دو هفته زمان می برد.) این حشره باعث می شود آب انگور و مواد شروع به کپک زدن و پف کردن کند. سپس به سرکه تبدیل می شود و تفاله هایش پایین رفته و انقلاب دوم رخ می دهد.
سرکه خرما یا کشمش را بعد از رخ دادن انقلاب اول باید یک بار هم بزنید تا خرما یا کشمش های سطح ظرف نیز پایین رفته و سریع تر پوسیده شوند. این کار را باید دو الی سه مرتبه دیگر در طی مرحله اول انجام دهید.
پس از ایجاد حالت کف و کپک روی سطح آن و اندازه شدن میزان مایه آب داخل خرما یا کشمش در پایان مرحله اول یعنی حدود پنجاه الی هفتاد روز از شروع فرایند تولید باید تفاله خرما یا کشمش را از آبش جدا نمود و اجازه داد در مرحله دوم کاملا ترش شده و به سرکه تبدیل شود.
در آخر آن را صاف کرده و درون ظرف شیشه ای دیگری بریزید. در این حالت باز هم موادی ته سرکه جمع می شود که نیاز هست که سرکه را داخل یه ظرف شیشه ای دیگری بریزید و ته آن را دور بریزید و چند بار این کار را تکرار کنید تا رسوبات به حداقل ممکن برسد.
نکات :
🔸 درب ظرف را نباید به صورت کامل باز کرد زیرا سبب تبخیر سرکه می شود. ایجاد روزنه کفایت می کند تا اصطلاحا سرکه نفس بکشد.
🔹 می توان تا آمدن پشه ها درب آن را باز گذاشت و سپس دربش را بست و در حد روزنه باز گذاشت.
🔸 سرکه خمر به سرکه ای می گویند که در فرایند تبدیل شدن به سرکه ابتدا به خمر تبدیل شود ( انقلاب اول ) سپس به سرکه تبدیل می شود ( انقلاب دوم ).
🔹 در روایات شش ماده ذکر شده اند که به خمر تبدیل شده و سپس سرکه می شوند : انگور ، خرما ، جو ، عسل ، انجیر و نیشکر
🔸 بهتر است در فرابند تولید سرکه چیزی به آن اصافه نگردد مثل نمک ، سرکه کهنه ، نان سنگک و ... چون روایات می فرمایند سرکه ای خوب است که خود فاسد شود نه آنکه خودتان فاسد کنید.
🔹 ظرف مخصوص سرکه گذاشتن، نگهداری سرکه ، ترشی گذاشتن و ... باید حتما شیشه ای یا سفال لعاب دار باشد چون سرکه با ظروف فلزی و پلاستیکی واکنش شیمیایی انجام داده و باعث حل شدن مواد ظرف داخل سرکه می شود و بسیار مضر است. این مورد برای کلیه مایعات ترش مثل آبغوره ، سرکه ، آبلیمو، آب انارترش و ... هم باید رعایت شود.
🔸 برای تهیه سرکه حوصله به خرج دهید زیرا مدت زمان تهیه آن حداقل سه ماه طول می کشد. باید حوصله پشه های سرکه را هم داشته باشید.
🔹 ظرفی که داخل آن سرکه میگذازید را نباید کاملا پر کنید بلکه فضایی برای پف کردن هم برای آن درنظر بگیرید. هر چه طرف بزرگتر باشد سرکه بهتر می رسد و خراب نمی شود.
🔸 هرچه مواد شیرین تر باشند سرکه بهتر و ترش تر می شود.
🔹برای تهیه سرکه خرما ، خرمای شیره دار از همه بهتر است.
🔸 هرچه رنگ کشمش روشن تر باشد سرکه هم روشن تر می گردد.
روش مصرف :
🔸 بنا به توصیه اهل بیت علیهم السلام قبل و بعد از غذا بهتر است کمی سرکه مصرف شود یا اینکه ابتدا کند به نمک و انتها به سرکه باشد.
🔹 برای انگل صبح ناشتا نصف استکان به مدت هفت روز میل شود
🔸 برای بیماری های قلب و عقل و برطرف کردن صفرا و سودا قبل و بعد از غذا میل شود.
🔹 برای تقویت لثه شب موقع خواب در دهان مضمضه شود.
🔸 برای اشکال در بلع و افتادن کام شب موقع خواب غرغره شود.
🔹 برای دور کردن اجنه و شاطین در کل محیط منزل بخصوص چهارگوشه های خانه اسپری گردد
https://eitaa.com/tebolhosainas