✅هشدار
سردمزاجها هرگز برای درمان پوکی استخوان لبنیات مانند شیر نخورند که بشدت پوکی استخوان بیشتر خواهد شد چرا که لبنیات بلغمی وسرد هست .
اشتباه بزرگی که اکثر پزشکان مرتکب میشوند توصیه به خوردن شیر به همه مزاجها برای رفع پوکی استخوان میکنند
کلیپ زیر از دکتر اکبری حتما ببینید
👇👇👇👇
"چگونه شیر و ماست باعث پوکی استخوان می شوند؟افشاگری دکتر حسن اکبری"
https://www.aparat.com/v/dUDGE
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴درمان پوکی استخوان
⬇اصول درمان
برای درمان پوکی استخوان و رفع کمبود کلسیم در بدن طب سنتی راهکار بسیار سادهای دارد. طول درمان بسته به میزان درگیری ۴۰ الی ۱۲۰ روز می باشد.
⬅روش درمان ۱ (برای سرد مزاج ها):
۱) شبی هفت عدد انجیر را خیس کرده میل کنید.
۲) اگر شدت بیماری بیشتر بود از ترکیب ( ۵ واحد عسل + ۱ واحد پودر پوست تخم مرغ محلی آب پز شده) شبی یک قاشق مرباخوری میل شود.
۳) کاهش جدی سردیها مخصوصا لبنیات و افزایش خوراک گرمی ها مثل خرما، زیتون، مویز، ارده، شیره، عسل، بادام درختی و...
🔻نکته :
فقط دقت کنید که پوست تخم مرغ خوب شسته شده باشد.
⬅روش درمان ۲ (برای گرم مزاج ها):
۱)شبی ( ۱ لیوان شیر طبیعی + ۱ قاشق غذاخوری عسل +۱ قاشق مرباخوری پودرسنجد) میل شود. دقت شود که عموما گرم مزاجها دچار پوکی استخوان نمیشوند مگر در سن پیری که آن موقع بدن سرد شده است. پس حتما در تعیین دقیق مزاج بدن باید دقت نمود.
نکته بسیارمهم :
اکثر کسانیکه پوکی استخوان دارند از جامعه زنان هستند و تحلیل طب سنتی درباره این موضوع مزاج سرد خانمها میباشد. پس توصیه به خوردن لبنیات جهت رفع این معضل فراگیر در جامعه برای همه زنان بسیار اشتباه است. چرا که خوردن لبنیات برای کسی که سرد مزاج است عامل اصلی ایجاد پوکی استخوان خواهد بود.
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعر یه مادر خوش ذوق با اجرای دختر حج اقا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مدرسه
🗣 علی عبد العالی، مدیر شبکهی آموزش:
"چه کسی گفته که حتماً باید بچههای ما مدرسه بروند؟!
تعلیم و تربیت همان کاری است که محمد بن عبد الله (ص) در مسجد میکرد".
➕ بچههایمان را از زیرِ سلطهی نظامِ ناکارآمدِ آموزش پرورش نجات دهیم. برای آشنائی با نهضت تربیتی حضرت سیدالشهداء، بعنوان یک الگوی جایگزینِ مدرسه، مطالبِ این کانال را ببینید.
#تربیت
#تربیت_دینی
#مدرسه
#مدرسه_مسجد_محور
#آموزش
#آموزش_نوین
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در خانهای با ۹ فرزند چه میگذرد 😁
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حال_خوب
💠هوای بهشت بارانی شد.
🔹️تصاویری از بارش باران در بینالحرمین کربلا
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پشت پرده قحطی بزرگ و قتل عام مردم ایران در جنگ جهانی دوم
تصمیم شوم گلوبالیستها، برای دوران پسا کرونا
برشی از مستند #جنایت_نامرئی | بخش یازدهم
🔻قحطی بزرگ
✍در طول سالهای ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ شمسی قحطی بزرگی در ایران توسط دولت انگلیس شکل گرفت.روسها وعثمانیها ایران را ترک کرده بودند ولی انگلیس با خرید آذوقه وخارج کردن آن ،کشور را با بحران کمبود مواد غذایی مواجه کرد.
همزمان نیز مانع واردات غله شد.حدود ۹میلیون نفر از جمعیت ایران از گرسنگی وعوارض آن تلف شدند. در برخی مناطق،مردم به آدم خواری رو آورده بودند.
📚منبع : کتاب قحطی بزرگ
نقش دلسوزانه دولت فخیمه انگلیس در لایحه اجباری شدن آبله کوبی
https://psri.ir/?id=n39r19l8
#سفیر_بریتانیا در تهران با توجه به عمق فاجعه، حکومت مرکزی را مجبور کرد تا اقداماتی انجام دهد.
در 26 ربیع الثانی 1298هـ، دکتر تولوزان سرپزشک با نفوذ شاه، که از 1275هـ/ 1859م به جای دکتر پولاک به استخدام دولت ایران درآمده بود، اقدام به تاسیس دفتر مرکزی بهداشتی، که عهدهدار حفظ و سلامت داخلی مملکت باشد، کرد.
اولین جلسه مجلس حفظ الصحه، در یکشنبه 26 ربیعالثانی 1298هـ، با حضور علی قلیخان وزیر علوم و معارف، رئیس و ناظم دارالفنون، دکتر تولوزان حکیم باشی، دکتر دیکسن (پزشک سفارت #انگلیس)، دکتر آرنو (مامور مجلس حفظ الصحه استانبول) و دکتر بگمز (محمد حسنخان، عمادالاطباء) و عدهای دیگر از معلمان ایرانی دارالفنون تشکیل شد.
انجمن صحیه توانست با تاسیس قرنطینههای متعدد در مرزهای پرخطر، واکسیناسیون، توجه به وضعیت عمومی شهرها، و مدارس و مراکز نظامی معلومات بهداشتی را به سرعت در بین مردم گسترش دهد، اما برای رسیدن به جامعهای پاکیزه راه درازی در پیش بود. عاقبت، از سال 1311ش، اداره کل صحیه، مملکتی به اداره کل بهداری تغییر نام داد و به تدریج در شهرستانهای متعدد واحدهای بهداری برپا شد.
عملکرد انجمن حفظ الصحه را میتوان در این موارد خلاصه کرد:
در اواخر سال 1299ش و اوایل 1300ش تاسیس بنگاه پاستور ایران؛
تاسیس و تکمیل بیمارستان وزیری تهران؛
وضع مقررات برای محدودیت و ممنوعیت ادویه مخدره؛
در سالهای 1304ش و 1305ش استخدام و اعزام پزشکان به شهرستانها؛
در 1307ش تلقیح اهالی بنادر جنوب بر ضد وبا؛
در 1308 ش اصلاح و توسعه قرنطینههای سرحد؛
بنای قرنطینه مکمل در 1307 در قصر شیرین؛
- خرید کشتی موسوم به ابن سینا برای امور صحی در خلیجفارس و ضدعفونی کردن کشتیهای وارده به آبهای ایران.
منبع: شمس اردکانی، محمدرضا؛ عظیمی، رقیه سادات؛ قاسملو، فرید؛ (1389)، روند تحول پزشکی نوین ایران، از دارالفنون تا تاسیس دانشگاه تهران، تهران: چوگان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران
#خلاصه که وضعیت بهداشت موجود از صدقه سری دلسوزی های دولت بریتانیا برای ایرانی ها هست..
حکومت و برنامه آبلهکوبی(نقش دولت فخیمه انگلیس در آبله کوبی مردم ایران)
https://psri.ir/?id=r9voabpu
آبلهکوبی در زمان فتحعلیشاه قاجار مورد توجه قرار گرفت و #جان_کرمیک پزشک #انگلیسی مخصوص عباسمیرزا، فرزندان وی را آبلهکوبی کرد و رسالهای نیز در باب بیماری آبله نوشت. محمدعلی میرزا دولتشاه، والی کرمانشاه نیز شخصی به نام #آوانس_مرادیان را مامور تلقیح آبله به مردم کرمانشاه کرد.
وی ابتدا خاندان شاهی، سپس مردم را در شهرهایی چون همدان، تهران، کاشان، اصفهان و جلفا مایهکوبی کرد اما نخستین برنامه دولت ایران برای واکسن زدن به فرمان میرزا تقی خان امیرکبیر آغاز شد؛
برنامه ای که در آن کودکان و نوجوانان ایرانی را آبله کوبی می کردند. در این زمینه و برای بالا بردن سطح آگاهی مردم، #رساله_آموزشی طبی جان کرمیک در باب این بیماری ترجمه و منتشر شد. همچنین قوانینی به تصویب رسید و در هر شهر، پزشکان و محلهایی برای آبله کوبی معین شدند. بنابر نوشته ویلم فلور تاریخدان، امیرکبیر حتی به دلاکان و سلمانیها هم تلقیح آبله را یاد داد و امکان این کار را در دلاکخانهها فراهم آورد تا مردم را به این امر جلب کند.
اما چند روز پس از آغاز آبله کوبی به امیرکبیر خبر دادند که مردم نمی خواهند، واکسن بزنند چراکه فالگیرها و دعانویس ها در شهر شایعه کرده بودند که واکسن زدن باعث راه یافتن جن به خون انسان می شود. امیر بی درنگ فرمان داد هر فردی که حاضر نشود، آبله بکوبد باید پنج تومان به صندوق دولت جریمه بپردازد. او تصور می کرد که با این فرمان همه مردم آبله می کوبند. روزنامه وقایع اتفاقیه در همین خصوص می نویسد: چون که منظور امنای دولت علیه در تعیین نمودن اطبا و غیره به جهت آبله کوبی در کل شهرهای ایران این بود که ناخوشی آبله در این ولایت کم کرده و بلکه از تفضلات الهی این بلیه در این دولت علیه به سبب مواظبت صاحبان اطفال و اطبای آبله کوب، به طور آسان و خوب بالمره رفع شود و قرار گذاشتهاند که اگر کسی بچه خود را آبله نکوبد، مورد مواخذه دیوانیان بشود.
با همه اینها شماری که پول کافی داشتند، پنج تومان را پرداختند و از آبله کوبی سرباز زدند. شماری دیگر هنگام مراجعه مأموران در آب انبارها پنهان می شدند یا از شهر بیرون می رفتند تا اینکه به امیر اطلاع دادند که در همه شهر تهران و روستاهای پیرامون آن تنها ۳۳۰ تن آبله کوبیده اند. اعتضادالسلطنه روایت میکند در سفری که امیرکبیر به اصفهان داشت، مشاهده شد: در محله دروازهنو بچهای از آبله مرد و پنج تومان از پدر او جریمه گرفتهاند. چون پدر کودک تنگدست بود، امیر خود پنج تومان را پرداخت تا حکم دولت اجرا شده باشد.