☑️چند ماده غذایی مضر برای سلامتی‼️
🔹روغن نباتی
🔹روغن های مایع
🔹کره گیاهی و مارگارین
🔹نوشابه
🔹سس مایونز
🔹گوشت گاو و گوساله
🔹سوسیس و کالباس
🔹پیتزا و همبرگر
🍏 @tebshia20🌿
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
#کبدچرب
🔰 بهترین راهکار برای مبتلا نشدن به بیماریهای کبد اصلاح روش های آب خوردن می باشد
①←بین غذا آب ننوشيم.
②←ناشتا آب سرد ننوشیم.
③←شب ایستاده آب ننوشیم.
④←آب را جرعه جرعه بنوشیم نه یک باره.
⑤←بعد از غذای چرب و گوشتی آب ننوشیم.
⑥←پس از مصرف میوه بلافاصله آب ننوشیم «برای معده و کبد مضر است!»
✅ روش صحیح آب خوردن:نیم ساعت قبل از غذا و ۲.۵ساعت بعد از غذا
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
#نمک
🍚 نمک خوردن پیش از خوردن غذا بسیار موثر در درمان امراض معده است
👈طبیعت نمک در طب ایرانی گرم و خشک است ک می تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد. از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل میکند. در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
👈خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴چیزهایی که خوردنشون باهم وحشتناکه :
1-ماهی ودوغ
2-نوشابه گازدار با آدامس نعناع=مرگ
3-خربزه و عسل
4-هندوانه بعد از غذا
5-انجیر با میوه های اسیدی مثل پرتقال...
6-کله پاچه با انگور
7-پنیر با بادام
8-انار با حلیم
9-نان با یخ
10-گیلاس با آب
11-گوجه با ماست
12-کشک با سرکه (در آش رشته)
13-بعد از هیچ میوه ای نباید آب خورد.
14-بعد از هیچ میوه ای نباید چای خورد
15-آب بعد از غذا مخصوصا آش و آبگوشت و کوکو و این جور چیزا چون باعث ترش کردن معده میشه)
16-تخم مرغ با تن ماهی چون باعث بیماری برص میشه
17-ماست و ماهی کاملا خطرناک بوده
18-خرمالو با موادی که آهن دارند مثل اسفناج و...(باعث ایجاد سنگ میشه)
🍎انتشار دهید دیگران آگاه شوند ...
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅