🚩 کاهش ۷۰ درصدی نرخ باروری طی ۳۰ سال
🔹برآوردها نشان میدهد که میزان باروری کل در کشور از حدود ۷.۷ فرزند برای هر زن در سال ۱۳۴۵ به سطح باروری حدود ۱.۸ فرزند به ازای هر زن در سال ۱۳۹۰ رسیده است.
🔹همچنین بر اساس گزارش سازمان ملل، نرخ باروری ایران در ۳۰ سال گذشته حدود ۷۰ درصد کاهش داشته است.
#کاهش_جمعیت
شوید . عدس و ... عامل #ضعف
✅ 👈 هورمون استروژن در مردان ، بخصوص آنها که طبع سردتر و یا رطوبتی داشته و یا بدن آنان ضعیف و کم خون بوده و یا مشکل تغذیه دارند ،
ضد پروژسترون ، که باعث تقویت بدن و نیروی جنسی درآنان است ، عمل نموده و خیلی سریع فرد را دچار رخوت جنسی و ضعف ، به شکل کم خونی و حتی مورمور شدن اعضاء مینماید . وگاهی ممکن است شخص به خواب عمیق رود .... ‼️🙈
✅ 👈 نکته : پروژسترون اصولا" در بدن افراد ، از طریق خوردن اغذیه مقوی ، مانند انواع گوشت و حبوبات و غلات ، وحتی بعضی میوه ها مانند موز و ..... تولید میشود .
✅ 👈 خوردن اغذیه ای مانند :
شوید و احتمالا" سویا ، در بدن زنان میتواند بدلیل وجود استروژن در آنها ، برعکس عمل نموده و نیاز جنسی را افزایش داده ، حتی فواصل عادات ماهیانه را کوتاهتر نماید .
👈 خوردن عدس پخته تنها ، بخصوص نوع خارجی آن ، بدلیل نوع جنس یا کشت آن ، موجب ایجاد افسردگی شدید در آقایان مذکور میگردد.
نکته اینکه بهتر است از نوع بومی ایرانی استفاده و همراه با مواد و ادویه ، با طبع گرم و مقوی پخته شود .
مصرف آب ماست و اغذیه اسیدی دیگر ، مانند اسید اسیتیک و ....
بعلت اسیدی و سرد بودن طبع ، و داشتن مواد مضره برای سلولها ، میتوانند موجب فلج شدن ماهیچه و عضلات و ضعف شدید ، یا نابودی گلوبولهای قرمز خون و بسیاری از ارگانیسمهای خونی و سلولی شده و به مرور زمان آثار منفی مزمن ، مانند کمبود آهن و ضعف حافظه و یا ضعف جسمانی و پوکی استخوان را در انسان ، باعث گردند .
☘ @tebson
خاصیت و نوع #ماهیها
✅ 🐋🐟🐬 ماهیها و موجودات دریایی دارای بیشترین مواد مغذی و املاح مفید لازم برای انسان میباشند از جمله ویتامین D و املاحی مانند روی ، ید که برای رشد و سلامتی ضروری میباشند . املاحی که دسترسی به آنها از طرق دیگر حتی ماهی پرورشی، مشکل است . چون نوع اغذیه آنها متفاوت میباشد . ماهیها بعضا" از نوع کوچکتر خود تغذیه میکنند . در این بین 👈 ماهی تن بدلیل تغذیه بیشتر از ماهیان و تجمع سموم محیطی آلاینده دریا بخصوص ورود مواد نفتی براثر جنگها به آن ، فلز سنگین جیوه بیشتری را جذب ، که بسیار سمی و کشنده و غیر قابل دفع است .
کنسرو این ماهی علاوه بر مورد مذکور، بعلت کهنه شدن مواد اغذیه در آن و اضافه شدن روغن نباتی مایع ، زیاد سالم بنظر نمیرسد .
محققی میگوید :
✅ 👈 ماهیهاییکه بطور ذاتی علفخوار و سبزی خوار هستند ، و از ماهیهای دیگر تغذیه نمیکنند ، دارای فلس یعنی پولک هستند و آنها شیره غلیظی زیر پولکهایشان دارند که در زمان گرفتن از خود مترشح میسازند . اینگونه ماهیها گوشت سفیدتر و شیرینتر و نرمتر نسبت به ماهیهای دیگر دارند .
👈 ماهیهای وحشی اصولا" از ماهیهای دیگر زنده و مرده که در بدن تجمع سموم دارند ، تغذیه کرده و بدون فلس و یا نوع ریز غیر قابل مشاهده و 👈 دارای گوشت تلخ و سفت ، و بدن آنها بدون شیره است .
✅ خوردن اینگونه از ماهیها در اسلام بدلیل وجود مواد سمی در بدنشان حرام است .
نکته جالب اینکه خوردن کنسرو ماهی تن بخصوص در شب موجب بهم ریختگی هورمونهای مردانه شده ، و بدلیل رقیق شدن مایع پروستات امکان احتلام شبانه را بسیار زیاد میکند.
.🐟 @tebson
درمان بوی بد #پاها و #بدن و #لباس
✅🙊👢 👈 قابل توجه کسانیکه پاها و بدن آنان 🙊 بوی بد میگیرد !!! 🙈
از علل بو گرفتن پاها اول :
✅ پوشیدن کفشهای چینی سر و ته بسته که در آنها از کفه های پلاستیکی استفاده شده است میباشد .
راهکار برطرف کردن مشکل ،
👈 در آوردن این لایه و یا اضافه نمودن تکه پارچه ای ضخیم یا موکت نرم بریده شده به شکل قالب کفش در درون آن است . در اینصورت دیگر احتمال عرق کردن و ضرر رسانیدن به سلامتی بدن از طریق کف پا که از اصول سلامت بدن است کم میشود ...
✅ دوم : عامل مهم و اساسی بو گرفتن پاها بخصوص در آقایان پوشیدن جوراب مشکی است . چون 👈 خاصیت نوع رنگ مشکی در جوراب باعث میشود تا همزمان با عرق کردن پاها جوراب بوی بد از خود متساعد نماید . ودر صورت پوشیدن جوراب با رنگهای روشن متوجه عدم وجود این مشکل خواهید شد . چون هم بوی بد کمتر میسازد ، و هم بعلت آشکار شدن آلودگیها شخص مجبور به شستن آنها میشود . اگر بخواهد ...
✅ از علل اصلی بو گرفتن بدن و لباس : 👈 یکی نوع تغذیه و خوردن غذاهای گوشتی و معطر فاسد و مانده است .
دیگرعامل اصلی:👈 تجمع میکربها روی پوست بدن پس از تحریکات جنسی است ، چون بدن پس از کوچکترین تحریک هورمون ترشح نموده و ماده ای از پوست خارج و پس از اندک زمانی بعلت وجود میکربها ، بدن بوی تعفن میگیرد . در این صورت در بعضی موارد غسل واجب است .
علت بو گرفتن زیر پوش و پیراهن در تماس با بدن :👈 شستن آنها بوسیله پودر لباسشویی کلردار (دانه آبی) است .
راهکار بسیار عالی شستن بوسیله شامپو های معطر و صابون و یا اضافه نمودن آنها همراه پودر لباسشویی میباشد .
☘ @tebson
خاصیت ضد قارچی #پوسته_انار
✅ 👈 اسکاچ ظرفشویی بدلیل ارتباط با غذاهای مانده ظروف و خشک نشدن ، موجب ایجاد انواع قارچها و میکربها در آن میشود !! که شاید بسیاری از این قارچها و میکربها جدید و ناشناخته است .
بعضا" مشاهده میشود :
✅ 👈 یک نوع از این آلودگیها پس از ارتباط دست با اسکاچ ، در محلهای پوست روی دست ، مانند نقاط بند انگشتان باعث ایجاد حساسیت قارچی و میکربی و خارش شده و به داروها مقاوم بوده و ممکن است طی سالیانی این بیماری پوستی بصورت مزمن و مانگار باشد !!!؟
✅ محققی راهکار درمان آنرا مالیدن 👈 🌰 پوسته انار روی آن میداند !!!
در اینصورت این بیماری مزمن پوستی طی چند روز براحتی درمان میگردد !
به این دلیل که زیر پوسته قرمز انار ، یعنی بین پوسته اصلی قرمز رنگ و کاکل سفید داخلی 👈 مواد ضد عفونی کننده و ضد قارچ و حساسیتهای پوستی وجود دارد ، که خوردن و استفاده موضعی از آن طی چند مرحله مداوم ، برای بیماریها و پوست مفید است !!!
✅🌰 خوردن انار هم باعث رقیق شدن و تصفیه خون میشود .
که گاهی اسراف در خوردن آن موجب کم شدن ویتامین K در خون ، که عامل انعقاد خون است شده و بعلت رقیق شدن خون و خونریزی از بینی ، شخص به پزشک مراجعه و این ویتامین برای او تجویز میگردد .
☘ @tebson
خواص #شیر و شیر #پاستوریزه
✅ 🐂🐄🐫💦💦👈 شیرتازه دارای انواع ویتامینهای AوD و C و گروه B است، که B کمپلکس نامیده میشود ، و نیز مقداری املاح دیگر است ....
یکی از اجزا, مهم B کمپلکس
✅ ویتامین B12 که همان ویتامین مایع خونساز است میباشد ، ودر شیر و گوشت و زرده تخم مرغ بیشتر یافت میشود .
ویتامینهای A و D همان چربیهای مفید هستند و با جوشانیدن و پختن شیر از بین نمیروند .
✅ اما ویتامینهایی مثل B و C اصولا؛ در دمای زیاد و پختن زیاد و یا یخ زدگی اغذیه طی چند روز از بین میروند . و یکی از روشهای سالم نگهداشتن ویتامینها در شیر ، گرم کردن سریع آن تا دمای جوش و سریع خنک نمودن آن یعنی همان پاستوریزه نمودن و نگهداری در محل بدون هوای آزاد و سرد است .
نکته دیگر اینکه:
✅ مقدار ویتامینها وچربیها و طبع سردی و گرمی وحتی مزه شیر ، بسته به نوع خوراک دام و یا شرایط محیطی تولید متفاوت است.!!! لذا توجه به چند نکته لازم بنظر میرسد :
👈 اول: سالم بودن دام از نظر بیماریها .؟؟ که بهتر است از محصول شیر آن استفاده نگردد ، ویا حداقل چند دقیقه جوش بزند . و محصول پنیر آن ماههای زیاد همراه نمک بلامصرف نگهداری شود !!!
👈 دوم: نوع غذای دام از لحاظ ویتامینها و چربیها ، چون شیر انواع مختلف دام هم از نظر نوع دام و هم از نظر تغذیه متفاوت است .
و توجه به سلامت غذای دام بخصوص عدم استفاده از خوراک کپک زده مانند نانهای خشک آلوده به کپک .؟؟؟ چون در اینصورت ممکن است بعلت وجود سموم درآن و تجمع و ترکیب سموم مختلف در کبد ، انسانرا در کوتاه مدت یا دراز مدت دچار بیماریهایی مانند انواع حساسیتها و سرطانهای مختلف کبد و غیره نماید !!!
👈 سوم: توجه نمودن به مزاج و یا حساسیت افراد نسبت به مصرف این ماده غذایی که دایم به مصرف آن در رسانه ها توصیه میشود!!!
✅ اصولا"مصرف شیر تازه و کامل بعلت دارا بودن ویتامین B12 خونساز در افراد با گروه خونی B همراه خرمای رطب مشکی و گردو یا همراه عسل توصیه میشود .
تا هم سردی احتمالی آن برطرف گردد ، وهم با اضافه شدن املاح خونساز دیگر به آن ، بهتر جذب شده و خونسازی و تقویت بدن بهتر انجام شود . همچنین مصرف شیربرنج و فرنی در مردان برای باروری مفید بوده و بهتر است جوانان در فصل بهار و سالمندان در تابستان استفاده نموده و در زمستان ، و افراد حساس و بیمار مانند بیماران MS بهتر است حتما" با اطبا؛ سنتی مشورت نمایند .!!!
نکته مهم :
✅ 👈 شیر خام خارجی که در تهیه 💦 شیر پاستوریزه و یا خوراکیها و تغذیه نوزادان استفاده میشود ، علاوه بر مشخص نبودن سلامت تغذیه دام از لحاظ مواد شیمیایی یا هورمونی و شرایط محیطی دیگر ، بعلت خشک بودن جنس شیر ، درصد چربیهای مفید یا ویتامین B12 که همه از اجزای اصلی شیر کامل هستند در آن کمتر است .
👈 همچنین شیر کارخانه بعلت اضافه نمودن مواد شیمیایی نگهدارنده جایگزین ( بنزوییک اسید و ... ) احتمالی در آن ، مانند ترکیبات کلردار به اغذیه ، موجب تقلیل ارزش مواد سالم و تغییر در طبع مواد غذایی میشود !
برای مصرف این نوع مواد غذایی با توجه به مشخصات طبع و سلامتی افراد حتما" باید با اطبای سنتی مشورت گردد ؟!!!
☘ @tebson
#گاز_کلر وبیماریهای تنفسی و MS
✅ چرا بیماری MS در خانمها بیشتر است ؟!!! قابل توجه کسانیکه در منزل خود از:
👈 جوهر نمک ، وایتکس و فراورده های کلر دار برای تمیزکاری و شستشو و از حشره کشها در محیط بسته ، و یا از مواد شوینده دارای اسانس خوشبو کننده برای ظروف و لباس و ادکلنها برای خوشبو نمودن خود و محیط زندگی و محل کار بهره میبرند : اینکه
✅ 👈 کلر و گاز آن 👉 خاصیت کشندگی سلولهای زنده و اکسیداسیون سلولی بسیار قوی و خاصیت رنگبری و پاک کنندگی نیز دارد و استفاده از اینگونه مواد در منزل بخصوص در محیط کوچک یا بسته میتواند با ورود از طریق بینی به مغز موجب نابودی سلولهای زنده بصورت مستقیم ، و حداقل 👈 تغییرات در سلولهای زنده شود . ویا پس از ورود آن به ریه ها موجب تغییرات سلولی و ترکیب آنها در خون و ایجاد سرطانهای مختلف گردد !!!. ویا حداقل موجب حساسیت شدید شده و عفونت حاد ایجاد یا موجب خفه گی بصورت آنی یا اختلال در تنفس و حتی بستری شدن شخص و نرسیدن اکسیژن کافی به خون و نارساییهای دیگر بصورت غیر مستقیم شود . یعنی چیزی شبیه شیمیایی شدن در جنگها !!! همچنین استفاده از انواع حشره کش قوی و ادکلنهای مشکوک اسراییلی و👈 مواد شوینده شامل بعضی اسانسهای محرک 👉 همگی میتوانند موجب آثار ذکر شده و یا بهم ریختگی هورمونی در بدن صادره از مغز و در فاصله زمانی اندک موجب ایجاد اسهال کاذب و در بعضی موارد حتی موجب ایجاد تب و گلو درد حاد شود .!!!
نکته قابل تا'مل اینکه : 👈 آیا چه کسی در خانواده از این 💦 مواد شیمیایی سمی و محرک استفاده میکنند ؟؟؟
اگر در خانه کس است پس ما که گفتیم .
☘ @tebson
میوه #گرمک و لیمو ترش و ...ضد بیماریهای #داخلی
🥝🍋🍈 قابل توجه کسانیکه میوه خوار هستند و در فصل تابستان از 🍋 میوه گرمک استفاده مینمایند .
✅ 🥝 👈 این نوع میوه برای سلامت و دفع سموم از بدن و درمان بیماریهای مزمن زنانه مانند کیستها و فیبرومهای رحمی بسیار مفید بوده ،البته بشرط کشت در محیط سالم و عدم کاربرد آبهای فاضلابی شهری برای رشد سریع و درآمدزایی بیشتر!!!
✅ نکته: این میوه بعلت دارا بودن مواد حل کننده آهکی علاوه بر جلوگیری از تشکیل سنگهای کلسیم کلیوی ، باعث تهلیل آنها نیز میشود .
👈 بخصوص استفاده کامل از اجزاء آن . مانند تخمه و ...
و نکته دیگر :
✅ 👈 این گونه میوه ها ،
مانند سرکه یا نوشابه ، پس از تماس با دندانها موجب تهلیل و سوراخ شدن اطراف نواحی پرکرده دندانها میگردد!!! لذا بهترین راهکار برای جلوگیری از آن ،
✅ قرقره نمودن مقداری 🌯 نمک معمولی #بدون_ید🙈
🔴چون نمک ید شیمیایی در اسرع زمان موجب نابودی مینای دندانها میشود...
در دهان و شستن دهان است ، و شاید برای همین امر در اسلام اضافه نمودن مقداری نمک به میوه زمینی مانند گرمک توصیه شده ، تا علاوه بر دفع مضرات سموم آن ، از دندانها هم محافظت گردد. والله اعلم .
☘ @tebson
#انگلها و #کرمهای داخل #کبدی
✅💔👈 خوردن خاك و سبزیجات شسته نشده، بدليل دارا بودن تخم انگلهای مختلف درآن ، میتواند موجب ایجاد کیستهائى مانند كيست هيداتيك و آسکاریس در كبد انسان شود !!!
چون بسیاری از عوامل مانند انسان و حیوانات با آن ارتباط مستقیم داشته و 👈 مدفوع آلوده و جسد آنها ، که دارای انگلها و تخم آنهاست ، برای پوسیده شدن وارد آن میگردد .
✅ از طرفی گیاهان و سبزیجات و صیفی جات زمینی کشت شده
👈 حتی🌿 گیاهان سنتی 🌿 که برای درمان بیماریها استفاده میشود ، بدلیل ارتباط قبلی با خاک ، و .... ممکن است آلودگی انگلی داشته باشد .
✅ نکته مهم اینکه : اینگونه مواد خوراکی را باید حتما" قبل از مصرف کاملا" شسته و از داخل ظرف برداریم . تا تخم انگلها کف ظرف باقی بماند. و یا در صورت پودر بودن ، آنرا مقداری بجوشانیم .
در غیر اینصورت ممکن است لارو انگل پس از ورود به سیاهرگها و خون ، داخل ❤️ کبد و قلب و ریه و حتی دیگر اعضای بدن مانند کلیه ها رفته و انسانرا را دچار بیمارهای لاعلاج و یا صعب العلاجی نماید که شخص را مجبور به اعمال جراحی و استفاده از داروهای شیمیایی نماید !!!
☘ @tebson
جلوگیری از #کپک_زدن #رب_گوجه_فرنگی
✅🍅🍅🍅 راهکار بسیار ساده برای کپک نزدن رب گوجه فرنگی :
✅ از آنجاییکه فریز نمودن مواد غذایی بیش از 3 روز باعث از بین رفتن باکتریها و قارچهای زنده و بخشی از ویتامینها میشود !!!!
✅ 👈 قرار دادن قوطی رب گوجه فرنگی قبل از باز کردن و یا بعد از آن حداقل 3 روز و یا بصورت دایم در فریزر ، احتمال رشد باکتریها و قارچهای مضر را پس از آن حین مصرف بسیار کم مینماید .!!! نکته قابل ذکر اینکه
✅ استفاده از مواد غذایی کپک زده میتواند موجب سمیت کبد ❤️ و پس از آن نابودی کل بدن توسط بیماریهای مختلف مانند سرطان کبد گردد .
☘ @tebson
#خاصیت و تهیه #سرکه_خانگی
✅🍇🍐🍇🍏🍇💧💧 سرکه طبیعی (اسید سیتریک) برخلاف سرکه شیمیایی صنعتی( اسید اسیتیک) که خاصیت سمی دارد!!؟ و خوردن آن موجب انواع واکنشهای منفی بدن و ایجاد
👈کیستهای تخمدان و رحم در زنان و حساسیتهای دیگر مانند
👈عفونتهای داخلی مزمن لثه و دندان میشود ،!!!
✅ از تخمیر میوه جات شیرین و تبدیل قند آنها به الکل و بعد از یک فرآیند دیگر توسط باکتریهای سرکه ، الکل تبدیل به سرکه شده و بسته به نوع میوه و وجود یا عدم وجود اسید در آن میوه دارای طبع سرد و گرم میباشد . مثال:
✅ از انگور شیرین و خرما و میوه جات شیرین با طبع گرم سرکه گرم بعمل میآید . و از سیب ترش سبز و زرد و .... که دارای اسید است. سرکه با طبع سرد بعمل میآید. که در طب سنتی از خواص هر کدام جداگانه استفاده میگردد برای مثال سرکه انگور با 👈 طبع گرم در افراد کم خون که طبع سرد و ضعف دارند ، مشکلی ایجاد نمیکند و آثار مثبت خود را دارد . لیکن سرکه سیب با طبع سرد موجب کم خونی و تقلیل آهن خون و سردی و ضعف بدنی آنان میگردد . اگر چه در بعضی درمانهای طب سنتی براساس نظر اطبا، از آن همراه عسل برای برطرف نمودن بعضی اختلالات سموم یا موارد دیگر استفاده میشود.
لازم به ذکر است :
✅ از مهمترین خواص سرکه طبیعی
👌 ضد #سموم کبدی و ضد #سرطان و ضد #چربی و ضد #قند بودن آن است . چون سرکه در ابتدا قند بوده و حالا ماده ضد قند شده و به محض دریافت و رسیدن به قند ، آنرا با سرعت تبدیل به خود میسازد . یعنی دفع کلیه سموم و مواد اضافی سمی که موجب بیماری و کوتاهی عمر انسان میشود . پس میتوان گفت :
✅ سرکه طبیعی یکی از اصول راز طول عمر انسانهاست. و دشمنی شیاطین با آن به همین دلیل است !!!
✅ روش تهیه سرکه به دو طریق : 👈 1. روش هوازی که مواد بصورت کثیف یا شسته و خشک شده در دو سوم ظرفی مثل خمره ریخته و روی آن اندکی نمک برای از بین بردن اسید میوه های نارس موجود و مقداری سرکه شامل باکتریهای زنده سرکه ریخته و درب خمره کامل بسته نمیشود یا پارچه ای روی آن انداخته و در محل گرم مانند ایام تابستان یا دمای حدود 35 درجه قرار میگیرد ، تا مواد با هوا ترکیب و تخمیر انجام شود . و پس ازچند روز شاهد ایجاد پشه های چشم قرمز سرکه خواهیم بود که از ادرار و مواد ایجادی توسط آنها پس از تبدیل مواد قندی به الکل آنرا تبدیل به سرکه مینمایند. تشکراز زحمات آنها که عمل تبدیل را تسریع نمودند. لازم بذکر است اگر تخمیر انجام نشد !؟
👈 لازم است گرمای محل و یا کمبود باکتریهای سرکه اولیه بررسی و کمی سرکه مجددا" اضافه شود تا واکنش آغاز گردد .
امتیاز روش مذکور سرعت زیاد واکنش برای تولید سرکه است اما معایب این روش یکی کثیفی مواد در ابتدا و دوم ایجاد پشه و بوی مواد تخمیری در محیط و از همه مهمتر ایجاد 👈 باکتریهای هوازی مانند کپک بصورت محلول و نامشخص در سرکه تولیدی است و چنانچه بعدا" به سرکه آب یا میوه آبدار مانند خیار اضافه شود ، ذرات کپک درآن فعال شده و این ماده بجای اثر مثبت ممکن است باعث سمیت و سرطان کبد و خون گردد . و چنانچه بخواهیم بوسیله جوشانیدن اثر کپک و باکتریهای مضر را از بین ببریم کل باکتریهای مفید زنده سرکه هم نابود میشوند .
👈روش2 : تولید سرکه بیهوازی، که میوه جات را تمیز و شسته بصورت خالص 👌و کاملا" له نموده ، چون اگر خمیر نکنیم بعدا" پس از ترش شدن سفت میشوند و له کردن ، در ته ظرف مشکل میشود. علاوه بر این له نمودن در ابتدا سرعت واکنش و تخمیر را زیادتر میکند . و مواد میتواند شامل ، انواع میوه و خرما و حتی قند باشد ، که ظرف را تا 👈 حداکثر دو سوم آن پرنموده و اندکی نمک سالم برای رفع اسید میوه جات نارس و مقداری سرکه با باکتریهای زنده و جوش نخورده یا مقداری👌 تفاله سرکه از قبل مانده که خود بهترین ماده تخمیر است را روی مواد اضافه میکنیم . و درب ظرف را کاملا" بسته و در محلی در دمای حدود 35 درجه دور از آفتاب مستقیم بمدت دو ماه قرار داده ، که طی چند روز تخمیر انجام و مواد کمی بالا آمده و ته نشین میشود و گاز تولیدی در یک سوم بالای ظرف به تبدیل مواد کمک خواهد نمود.
✅🖐 مراقب باشید تا انجام تخمیر کامل درب را باز نکنید . چون واکنش کاملا" متوقف میشود !!! وحتما"لازم است پس از توقف واکنش یعنی بعد از دو ماه یا بیشتر که مواد کامل پوسیده شده 👈 از لای درب ظرف اندکی سرکه مجددا" اضافه شود تا عملیات تبدیل الکل تلخ مزه به سرکه مجددا" ادامه یابد . و ممکن است بین دو تا شش ماه این امر انجام گردد . و برای اطلاع از حسن انجام کار، دو ماه بعد میتوان سرکشی و درصورت نداشتن بوی سرکه اندکی به آن اضافه نمود . چون شاید حجم الکل موجود باعث نابودی کامل باکتریهای زنده سرکه شده باشد 👍( این روش بسیار موفق بوده)
عیب این روش سرعت کمتر تولید نسبت به نوع اول است.
ادامه ....
✅ امتیاز این روش : عدم نیاز به سرکشی است و این سرکه میتواند سالیانی دراز به همراه تفاله آن با درب بسته سالم بماند و نیاز به صاف کردن ندارد.
👈 و از تفاله آن میتوان برای تولیدات بعدی استفاده نمود .
امتیاز این روش:
✅ تمیزبودن مواد شسته شده در ابتدا ، و نرم بودن تفاله پس از له شدن آنها و از همه مهمتر عدم وجود باکتریها و میکروبهای اضافی بیهوازی مانند کپک محلول در سرکه است . و این سرکه بعدا؛ طی انتقال مقداری از آن به ظرف دیگر ، ترشتر شده و حتی میتوان به آن آب و میوه آبدار مانند خیار برای ترشی اضافه کرد و هیچ مشکلی نداشته و سالم میماند !!!
نکته مهم: 👈 بهتر است برای از بین بردن باکتریهای مضر اضافی درسرکه ، آنرا تا نزدیک نقطه جوش گرم کرده و سرد نمود ، چون اثبات شده آنها روی اعصاب مغز و گوش اثر منفی داشته و گوش انسان به صدا حساستر میشود و با این عمل مشکل برطرف میگردد .!!
✅🍎🍏روش تهیه سرکه سیب : سیبها را تکه تکه ریز یا رنده نموده و تا لبه ظرفی میتوان پر نمود ، چون پس از تخمیر نیمی از آنها پایین میرود و بالا نمیآید . و میتوان به دلخواه روی آن کمی انگور اضافه نمود و مقدار بسیار کمی نمک برای تسریع در واکنش تخمیر روی مواد پخش کنید و مقداری سرکه تازه با باکتری زنده نجوشیده روی آن ریخته و درب ظرف را ببندید و ظرف را در زمستان در محل گرم مانند پشت بخاری ثابت در دمای 35 درجه بمدت حداقل یکی دو ماه، قرار دهید . در این مدت احتمالا" سرکه کامل رسیده و چنانچه عملیات ناقص و بوی سرکه ندارد ، میتوان اندکی سرکه اضافه نمود تا روند کار ادامه یابد.
☘ @tebson
درمان #ضعف_مغز و بی اشتهایی
✅ 👈 برگهای سوزنی شکل گیاه رزماری🌿🌿 دارای خواصی از جمله :
✅ 👈 باز کننده گی عروق مغز ، و اشتها ء آور میباشد .‼️ 🆗
✅ برای استفاده آسانتر از آن میتوان : مقداری از برگهای این گیاه را قبلا" شسته و خشک کرده و آسیاب نمود...
و بخاطر رفع بوی تند آن و کاملتر شدن اثرات آن ، مقدار کمی دارچین یا عسل و یا مخلوط هر سه را ، به اندازه نصف قاشق چایخوری ، در آب حل نموده و بصورت شربت به تنهایی ،
یا همراه صبحانه مصرف نمایید .
✅ 👈 لازم بذکر است : با مصرف آن طی چند مرحله ، علاوه بر باز شدن عروق مغزی و خونرسانی به آنها ، 👈 و رفع عوامل مو'ثر بر زوال حافظه و عقل ،
بطور غیر مستقیم نیز :
✅ 👈 مصرف رزماری میتواند باعث ایجاد اشتهاء و رفع سوء تغذیه در افراد ضعیف و یا سالمندان شده ، و در نتیجه ی رفع سوء تغذیه در افراد ،
👈 پس از آن شاهد ایجاد سلامت جسمی و روحی و مغزی ، بر اثر خونرسانی بهتر به تمامی اعضای بدن ، در آنها خواهیم بود .
✅ 👈 داروی دیگر : که میتواند علاوه بر خونرسانی سریع به مغز و رفع سستی و خواب آلوده گی ، باعث تقویت عضلانی و رفع سستی از اعضای بدن شود :
✅ 👈 دانه هلیله سیاه است که ،
👈 با مصرف مقدار نصف قاشق
چایخوری از پودر آن ، مخلوط با عسل و یا نمک معمولی و یا به تنهایی ،
و 👈 حتما" بعد از نهار یا شام بخاطر وجود املاح فلزی در آن ،
و ادامه کار طی چند مرحله ، متوجه اثرات آنها خواهیم بود . انشاالله .
☘ @tebson
#مضرات #جرم_زدایی #دندان
🙈 کسانیکه از مواد مختلف #شیمیایی و #سنتی ، #اسیدی یا #قلیایی و #آهکی مانند #سرکه و #جوش_شیرین و #کف_دریا و ....
برای جرم برداشتن #دندان و یا محکم نمودن لثه و یا ضدعفونی و از بین بردن باکتریها و بوی بد دهان استفاده مینمایند. ‼️
✅ 👈 لازم است حتی الامکان از مصرف آنها #پرهیز ، و یا پس از مصرف اینگونه مواد دهانرا کاملا" بشویند !؟ 😱
ودر پایان از کمی خمیر دندان بصورت قرقره استفاده تا از تهلیل دندانها جلوگیری شود ؟!!!
✅ بخصوص عدم استفاده از #سرکه 👉 چون اینگونه مواد بعلت اسیدی یا آهکی بودن ، درون شیار و منافذ دندانها ، مثل اطراف محلهای پر کرده گی دندانها نفوذ کرده و به مرور زمان دندانرا از داخل دچار #گسستگی ، و موجب عفونت عصب و ریشه مینماید!
لذا تجربه نشان داده که پس از اتمام هر عمل روی دندانها اعم از تمیزکردن با مواد مختلف و نخ دندان و حتی مسواک با خمیردندان ،
✅ 👈 بهترین کار قرقره نمودن خمیر دندان، در دهان است .
✅ که اثر قوی در ضد عفونی دهان دارد. و از بین برنده عفونت و جرم و بوی بد لثه هم میباشد.
☘ @tebson
درمان #عفونت_مزمن #فک و #دهان
✅ بر اساس تجربیات محققین: اگر عفونت داخلی مزمن و حاد لثه و دندان یا سینوزیت دارید.
👈 عفونتی که بصورت دایم در ریشه دندانها مانده و موجب تهلیل رفتن استخوان فک میشود.
✅ داروی معجزه و سریع الاثر وبسیار قوی برای از بین بردن عفونت چرکی گرا مثبت فک و حتی #سینوزیت ،
✅ استفاده از آب یا الکل بسیار قوی و ضدعفونی کننده' 🍊 پوست میوه #نارنج_تازه معطر است !!!
با مالیدن الکل طبیعی #پوست این میوه به لثه و تکرار آن طی چند مرحله / نابودی سریع کیست میکربهای گرامثبت مزمن، را شاهد خواهید بود..
👈یعنی بعلت وجود دوز بسیار بالای آنتی بیوتیک گرامثبت درآن ، خیلی سریع و از همان ساعات اولیه عفونت مزمن داخلی فک و دندان از بین میروند ؟!!!.
👌همچنین میتوان پس از شستشوی کامل و رنده کردن پوسته نارنج و گرفتن آب 💦 ، آنرا بصورت 💧 قطره مستقیم همراه کمی 🌯 نمک معمولی ، روی لثه و یا داخل بینی جهت رفع سینوزیت فک و ...استفاده نمود .
✅ معجزه و اثر آنرا از همان ساعات اولیه ملاحظه میفرمایید. ✔ 🙏🙏
☘ @tebson
#تقویت و رشد #مجدد_موهای_سر توسط : مالت یا #سبوس_برنج
:✅ 👈 ویتامینها و املاح اصلی غلات سبوسدار ، در سبوس آنها بوده و با جداسازی و مصرف دانه تنها ،
👈 بدن را دچار کمبود آن نوع از ویتامین موجود در غلات مینماید. 👈 لذا باید به نوعی کمبود را جبران نمود .
که راهکار بهتر : مصرف سبوس همان غلات است .
✅ یکی از عوامل اصلی نازکی و ریزش موها کمبود املاح خونساز مثل : آهن .مس. منیزیم. روی. ید و دیگر املاح مکمل ،
👈 خصوصا" ویتامینهای گروه B میباشد .
که منابع اصلی آنها گوشت و حبوبات و غلات و آجیلها و حیوانات دریایی است . و در این میان ویتامینهای گروه B بخصوص B5 برای رشد موها لازم است.
که در برنج وسبوس آن وجود دارد.
✅ نکته بسیار مهم اینکه :
مصرف برنجهای باسماتی یا هندی و یا آبکشی برنج ، برای کمتر نمودن اثرات سموم مختلف ، از جمله آرسنیک زمینهای کشاورزی ، که معمولا" در برنج بیشتر جذب میشود .!!
طی چندین سال گذشته موجب کمبود انواع ویتامینهای مفید و لازم گروه B در بدن شده ، و در نتیجه باعث ضعیف شدن پیاز موهای سر بسیاری از افرادی که نسبت به کمبود اینگونه از ویتامینها حساسترند شده است.
و بسیاری از افراد سالیانی است راهکاری برای جلوگیری از ریزش موها ،
و رشد مجدد موهای سرشان نیافته اند.!؟
✅ سبوس یامالت برنج ، پس از شلتوک ، دومین لایه گرفته شده از دانه برای سفید شدن برنج است که بخاطر ارزش مواد غذایی موجود درآن ، نسبت به رطوبت و دمای محیط حساس بوده و
👈 احتمال آفتزدگی آن زیاد است و لازم است در محل خنک و خشک حفظ شود و یا حداقل سریع مصرف گردد .
✅ با مصرف مداوم و دوز بسیار کم آن ، از همان روزهای اول شاهد رشد موهای ضعیف و ریخته سر که هنوز پیاز آنها سالم است و احتمال رشد مجدد دارند ، خواهیم بود . یعنی موهاییکه سالهای زیاد از ریزش آنها نگذشته است. لیکن نکته بسیار مهم اینکه:
✅ 👈 سبوس یا اصطلاحا" مالت برنج برخلاف انواع آجیل و غلات دیگر که درون آنها انواع املاح و چربیهای مفید ، همزمان وجود دارد ، و مصرف آنها برای سلامتی و رشد موها و پوست اثر بخش تر است .! (مانند فندق).
👈 بعلت داشتن فیبر و خاصیت جذب چربیها و حتی سموم در آن ، موجب جذب چربی غذاها و چربیهای مفید سلولهای بدن و پوست ، و ضخیم شدن آنها ، و نفوذ خواص ضد چربی و حساسیت زای آن ،
👈 بخصوص درپوست کف پاها و دستها و ناخنها و موجب شکننده شدن ناخنها و ایجاد حساسیت و خارش شدید در بدن بعضی افراد میگردد.!!!
👈 شاید این امر بخاطر دوز بالای مصرف ، یا وجود مواد حساسیت زا و تجمع سموم مختلف ، مانند آرسنیک برنج و غیره در آن باشد.
👈 درهر صورت شخص را حتی پس از قطع مصرف ، ماهها دچار مشکلات پوستی مینماید .
شاید آسانترین راه مصرف آن :
✅ افزودن آن به همراه برنج در حال خیس خوردن است .
در هر صورت مصرف خوراکی آن توصیه نمیشود .!!!
✅ 👈 روش بهره گیری از ویتامینها و املاح مفید مالت برنج برای جلوگیری از ریزش و رشد سریع موهای ریخته سر :
✅ مقداری از مالت یا سبوسرا
برای تقویت اثر ، با انواع دیگر مواد غذایی مکمل که شامل ویتامینهای مشابه و لازم برای رشد مو هستند مخلوط نمایید .
میتوان : آنرا با مقداری پودر آویشن ، یا پودر برگ رزماری و یک پیاز سفید رنده شده ، مخلوط نمایید .
مخلوط تهیه شده را بصورت کامل داخل یخچال نگهداری ، و پس از چند ساعت آنرا صاف نموده و آب آنرا داخل ظرف شیشه ای ریخته و بمدت چند روز از آن استفاده کنید .
👈 طریق مصرف :
روزی یکمرتبه مقداری از مایع مذکور را روی پوست تمیز سر ریخته و ماساژ دهید .
✅ بر اساس تحقیق استفاده از این روش صد درصد عملی و ارزان و سالم میباشد .
✅ نکته بسیار مهم :
استفاده از انواع ویتامینها و املاح لازم در اغذیه بصورت مداوم و ترک مصرف روغنهای نباتی تراریخته ، بخصوص روغن مایع است ، که یکی از عوامل اصلی ضعف پیاز موهای سر و ریزش آنها در طی چند سال است . و در مطالب بعدی توضیح بیشتر داده شده است
🔴👤.توجه//
کشف فرمول داروی رشد سریع مو
و تبلیغات فروش در اولین شبکه خبر اینستاگرام
توسط ادمین شبکه خبرایران...
Instagram.com/iribnews_iran
☘ @tebson
🔰🔰🔰 #پیشگیری از ایجاد #سنگهای_کلیه ( اورات . و سیستین . و کلسیم )
💟 قابل توجه کسانیکه تاکنون دفع سنگ کلیه اوراتی یا اسید اوریکی و سیستین داشته اند .!!
📣 📣 اینگونه افراد حتما" نکات ذکر شده را رعایت نمایند .
✅ 1 ترک مصرف زیاد/ ادویه جات !!؟؟
بخصوص 👈سرخ کردن زردچوبه به همراه مرغ در روغن که از عوامل اصلی ساخت سنگ هست.
همچنین ترکیب دارچین و زردچوبه در چایی سیاه که با طرعت باورنکردنی موجب ایجاد سنگ مشکی رنگ میشود.
فلفل قرمز زیاد و ....
✅ 2 تقلیل مصرف چایی سیاه ، و یا نوشیدن آن بصورت کم رنگ ، بخصوص ترک مصرف ماست و دوغ به همراه چایی که باعث ایجاد سنگ کلسیم میشود.
❌ #دفع_سریع_سنگ
👌💧نوشیدن مقداری آب قبل یا بعد از مصرف چایی ، برای افزایش #حجم ادرار و #دفع_سنگ .!!
🔷بخصوص هنگام #اذان_صبح که امکان #دفع_سنگ بسیار #بیشتر است .
✅ 3 نوشیدن مقداری آب قبل و بعد از 👈 #صبحانه برای دفع #سموم_بدن در ابتدای روز و کمک به دفع سنگ . و نوشیدن آب با فاصله کمی #قبل از غذا ، نه بعد از آن .
🛑 ترکیب املاح ادویه و چربی موجود در گوشت مرغ ،، میتواند به رشد سریع سنگ #کمک کند !
همچنین ترکیب ادویه جات مانند زردچوبه و دارچین در چایی سیاه...😱
👌لزوم عدم مصرف #همزمان چایی و مواد غذایی #رسوب_کننده در کلیه مانند نوشابه ها و ادویه ها . ماست . و سبزیجاتی مانند اسفناج دارای اگزلات کلسیم و ..😱
مصرف همزمان چایی با غذاهایی مانند #ماست میتواند باعث #رسوب بسیار سریع اگزلات #کلسیم در کلیه گردد .
▪️سنگهای به شدت #سیاه و #زیبا بنام اورات و سیستین که حاصل ترکیب زردچوبه و چایی هستند و سریعا" ساخته میشن!! 😂
نکته : اصولا" کسانیکه سنگ اگزلات کلسیم سفید دفع میکنند .
بهتر است #چایی را #ترک و یا کمرنگ مصرف نمایند .
و حتما" از مصرف همزمان با ماست و دوغ و آجیل و بعضی سبزیجات خودداری نمایند .
همچنین کسانیکه دفع سنگ اورات و سیستین #مشکی دارند حتما" مصرف پروتیين و چایی را کم نمایند .
👈 ترک مصرف همزمان آن با شکر . و ادویه جات مانند : #دارچین . #زردچوبه و .... 😱
💦 و مصرف #آب فراوان بخصوص در #صبحگاه ، بصورت ناشتا برای دفع #سموم و سنگهای #سیاه رنگ #غیرقابل_دفع_کلیه ***
☘ Eitaa.com/tebson
✅ راهکارهایی #مؤثر برای تقویت و #رشد #موهای_سر
✅ در مصرف روغنهای نباتی صنعتی دقت کنید .
🔴 مصرف اونو قطع و یا بسیار کم کنید .
چون یکی از عوامل اصلی چریی پیاز موها و سستی پیاز موها ، روغن مایع صنعتی است.!!!
و از روغن مایع صنعتی اصلا" استفاده نکنید .
✅ از غذاهای مقوی و گوشتی و دارای آهن و فولات استفاده کنید.
🔴 برای شستشوی سر ، از زدن شامپو و صابون بطور مستقیم روی پوست سر پرهیز نمایید.
و سر را سریعا" شستشو بدید.
✅ موهای سر را حتما" برای مدتی #آلمانی اصلاح کنید .!!
در اینصورت بدلیل کم بودن موهای پشت سر ، موهای بالای سرتون تقویت و از ریزش اونا جلوگیری و رشد میکنن .!!
🌷👤 کشف فرمول و تولید داروی رشد سریع مجدد موها و تبلیغات فروش فرمول مؤثره در اولین پیچ شبکه خبر اینستاگرام
تولید و فروش از ما....
instagram.com/iribnews_iran
💟 @tebson
بحران پیری جمعیت ایران و شیعه
بحران پیری جمعیت ایران و شیعه- بیوتروریسم و نسل کشی در ایران bohranepieri
https://eitaa.com/bohranepiri
🔰🔰 #درمان
♦️ #ضعف_عضلات
♦️ #رطوبت_مغز
♦️ #کمخونی
👌 بوسیله #هلیله_سیاه🥜
✅💊 قابل توجه کسانیکه//
👌دچار بیماری ناشناخته' #سردرد_مزمن و #خواب_آلودگی میشوند.
و بخاطر #رطوبت_طبع، بیشتر اوقات عضلات پشت آنان دچار #خستگی و #درد_مزمن و گاهی بعلت #ضعف_عضلانی ماهیچه های تمام بدن / و خواب آلوده گی ، 👈 قدرت بدنی و فعالیت روزمره' آنان کم شده !!!😳☺️
✅ اینگونه افراد میتوانند بمدت چند روز از 👈 #هلیله سیاه #کوبیده شده / به اندازه یک قاشق کوچک چایخوری بعد از نهار یا شام استفاده نمایند !
و اثر آنرا پس از دو سه مرحله انجام این امر مشاهده نمایند. 🆗
✅ 🥜 دانه هلیله سیاه بشکل مویز بزرگ و پوسته ای بشکل بادام کوهی است. که دارای املاح فلزی و آنتی اکسیدان مانند منیزیم و منگنز و سایر املاح ناشناخته دیگر میباشد که مقدارآنها معموﻻ"در مواد غذایی مصرفی بسیار اندک و یا نایاب بوده و اشخاص بخاطر کمبود این #املاح ، دچار مشکلات مزمن فوق میشوند...✔️
✅❤️ املاح خونساز شامل ترکیبی از آهن و فولیک اسید همراه مس و منیزیم و منگنز و دیگر املاح هستند ، که تنها در
💊 کپسول مولتی ویتامین مینرال یافت میشود. و منابع شیمیایی آنها ناشناس و اثر آنها نیز بر روی معده مشخص میباشد ؟!
✅ بعلت کمبود اینگونه املاح انسان دچار ضعف عضلات ماهیچه و درد و ناتوانی و ضعف عمومی و حتی مشکلات دیگر مانند #کمخونی و عدم تمرکز #فکری و #ضعف_حافظه و #سردی_شدید در ناحیه #مغز میگردد !!!
و حتی شخص را تا مرحله' #بیهوشی میرساند !!؟؟ 😱
🛑 👈 با مصرف 🥜 این #داروی #معجزه_آسا /، متوجه رسیدن #خون به ناحیه #مغز و رفع #خواب_آلودگی و رفع #درد_ماهیچه_های پشت #کمر و حتی
قدرت یافتن تمام عضلات بدن و رفع #سردی_مغز در #اسرع_زمان خواهیم بود انشاالله....
👌 یکی از بیماریهایی که پزشکی نوین نتوانسته علت آنرا کشف و آنرا کاملا" درمان نماید...!!؟؟
✅ این #دانه بعلت دارا بودن املاح #فلزی ، بسیار #سفت و #تلخ مزه میباشد، که میتوان پودر آماده تهیه و یا دانه هارا یکی یکی کوبیده و در #شیشه در #بسته نگهداری و هنگام مصرف مقداری را همراه #عسل برای تقویت اثر #املاح ، و حتی به تنهایی همراه مقداری #نمک_معمولی با آب / حتما" #بعد از #غذا مصرف نمود .
چون خوردن آن قبل #غذا موجب ایجاد #اسهال میشود.!!
👌 نکته دیگر اینکه اینگونه افراد بهتر است ازمصرف #آب_ماست بعلت کم نمودن #گلوبولهای_قرمر_خون پرهیز، و مصرف مواد غذایی مشابه....
♦️مانند: پیاز خام و هندوانه و شوید در مردان ، بعلت ایجاد رطوبت و سستی در بدن ، را کم و یا همراه عسل میل نمایند .
☘ @tebson
خواص #شیر و شیر #پاستوریزه
✅ 🐂🐄🐫💦💦👈 شیرتازه دارای انواع ویتامینهای AوD و C و گروه B است، که B کمپلکس نامیده میشود ، و نیز مقداری املاح دیگر است ....
یکی از اجزا, مهم B کمپلکس
✅ ویتامین B12 که همان ویتامین مایع خونساز است میباشد ، ودر شیر و گوشت و زرده تخم مرغ بیشتر یافت میشود .
ویتامینهای A و D همان چربیهای مفید هستند و با جوشانیدن و پختن شیر از بین نمیروند .
✅ اما ویتامینهایی مثل B و C اصولا؛ در دمای زیاد و پختن زیاد و یا یخ زدگی اغذیه طی چند روز از بین میروند . و یکی از روشهای سالم نگهداشتن ویتامینها در شیر ، گرم کردن سریع آن تا دمای جوش و سریع خنک نمودن آن یعنی همان پاستوریزه نمودن و نگهداری در محل بدون هوای آزاد و سرد است .
نکته دیگر اینکه:
✅ مقدار ویتامینها وچربیها و طبع سردی و گرمی وحتی مزه شیر ، بسته به نوع خوراک دام و یا شرایط محیطی تولید متفاوت است.!!! لذا توجه به چند نکته لازم بنظر میرسد :
👈 اول: سالم بودن دام از نظر بیماریها .؟؟ که بهتر است از محصول شیر آن استفاده نگردد ، ویا حداقل چند دقیقه جوش بزند . و محصول پنیر آن ماههای زیاد همراه نمک بلامصرف نگهداری شود !!!
👈 دوم: نوع غذای دام از لحاظ ویتامینها و چربیها ، چون شیر انواع مختلف دام هم از نظر نوع دام و هم از نظر تغذیه متفاوت است .
و توجه به سلامت غذای دام بخصوص عدم استفاده از خوراک کپک زده مانند نانهای خشک آلوده به کپک .؟؟؟ چون در اینصورت ممکن است بعلت وجود سموم درآن و تجمع و ترکیب سموم مختلف در کبد ، انسانرا در کوتاه مدت یا دراز مدت دچار بیماریهایی مانند انواع حساسیتها و سرطانهای مختلف کبد و غیره نماید !!!
👈 سوم: توجه نمودن به مزاج و یا حساسیت افراد نسبت به مصرف این ماده غذایی که دایم به مصرف آن در رسانه ها توصیه میشود!!!
✅ اصولا"مصرف شیر تازه و کامل بعلت دارا بودن ویتامین B12 خونساز در افراد با گروه خونی B همراه خرمای رطب مشکی و گردو یا همراه عسل توصیه میشود .
تا هم سردی احتمالی آن برطرف گردد ، وهم با اضافه شدن املاح خونساز دیگر به آن ، بهتر جذب شده و خونسازی و تقویت بدن بهتر انجام شود . همچنین مصرف شیربرنج و فرنی در مردان برای باروری مفید بوده و بهتر است جوانان در فصل بهار و سالمندان در تابستان استفاده نموده و در زمستان ، و افراد حساس و بیمار مانند بیماران MS بهتر است حتما" با اطبا؛ سنتی مشورت نمایند .!!!
نکته مهم :
✅ 👈 شیر خام خارجی که در تهیه 💦 شیر پاستوریزه و یا خوراکیها و تغذیه نوزادان استفاده میشود ، علاوه بر مشخص نبودن سلامت تغذیه دام از لحاظ مواد شیمیایی یا هورمونی و شرایط محیطی دیگر ، بعلت خشک بودن جنس شیر ، درصد چربیهای مفید یا ویتامین B12 که همه از اجزای اصلی شیر کامل هستند در آن کمتر است .
👈 همچنین شیر کارخانه بعلت اضافه نمودن مواد شیمیایی نگهدارنده جایگزین ( بنزوییک اسید و ... ) احتمالی در آن ، مانند ترکیبات کلردار به اغذیه ، موجب تقلیل ارزش مواد سالم و تغییر در طبع مواد غذایی میشود !
برای مصرف این نوع مواد غذایی با توجه به مشخصات طبع و سلامتی افراد حتما" باید با اطبای سنتی مشورت گردد ؟!!!
☘ @tebson
🛑 #مضرات خوردن آب #ماست
✅ خوردن ماست بسیار مفید است لیکن / آب ماست نوعی اسید دارد که خوردن آن به تنهایی موجب #سردی_مغز
و ضعف_حافظه و #بدن و کاهش سریع #فشار_خون و #مرگ_ناگهانی افراد میگردد.!!😱
👌واین امر #مکررا" اتفاق افتاده است.
🔻 افزایش فشار خون موجب افزایش دامنه امواج قلب میشود و احتمال سکته قلبی و مغزی وجود خواهد داشت و میتوان بامصرف آب و مواد اسیدی رقیق کننده' خون مثل #لیموترش ودیگر درمانها سریعا" آنرا کنترل نمود.
🔰 اما چنانچه شخص دچار افت فشارخون گردد ، دامنه امواج قلبی کم شده ، و فرکانس و تعداد ضربان آن زیاد میشود وقلب بطور ناگهانی از تپش می ایستد...😱
❤️ جهت درمان #سردی و #ضعف_مغز و #بدن و #درد_عضلات بدن ://
🥜یکی از بهترین داروهای طبیعی #هلیله_سیاه است .
👌 که دارای پوسته' نازک شبیه بادام کوهی و مغز آن دقیقا" شبیه #مویزخشک و سفت هست و هنگام مصرف باید #کوبیده شود.
👌روزی یک نخود از کوبیده' هلیله رو روی ناهار و شام ، بمدت دو سه روز #آزمایش کنید ، تا به 🚩 #معجزه' حیات این داروی #خدایی و طبیعی پی ببرید..😳😍
🛑آب ماست / عامل #کمخونی!!
✅ 👈 کم خونی و کم شدن آهن خون موجب میشود ، تا شخص دچار ضعف بدن و کسالت و مشکل تنفسی براثر کمبود اکسیژن خون و سرگیجه به هنگام بلند شدن از زمین شود. چون 👈 آهن در خون خاصیت اکسیداسیون دارد وبا اکسیژن در ریه ها هنگام تنفس ترکیب و آنرا به تمامی سلولهای بدن و مغز میرساند .
🛑 یکی از عوامل نابود کننده آهن و دراصطلاح کم خونی که نشانه آن کم شدن قرمزی کف دستها و ناخن است .
♦️ آب ماست است . و عامل آن نوع اسید آن است ویا همراه بودن مواد شیمیایی دیگر .!!
✅ بخصوص ماستی که از شیر پاستوریزه بعمل آید. و این نوع از کم خونی بیشتر در افراد دارای زمینه کم خونی مثل افراد ضعیفتر و افراد، با گروه خونی B اتفاق می افتد .
🔷 راهکار حل این مشکل :
✅ ماست را دریک سبد یا آبکش که / قبلا" کف آن توسط پارچه ای پوشیده شده / دو ساعت آبگیری نمایید. ، و آب آنرا دور بریزیم چون بیشتر مواد سمی درآب آن قراردارد .!
👌 ماست چکیده ، یا همان کلسیم سالم را در ظرفی درون یخچال نگهداری و هنگام مصرف باندازه لازم آب سالم با آن مخلوط کنیم.
🚩 @tebson
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی اسلامی: شیر و ماست باعث پوکی استخوان می شود.
👌شیر پاستوریزه
اصل فیلم در تلگرام
t.me/tebson
@tebson 👈 «اخبار مهم
🛑👤🛑 درمان سریع و طبیعی #بی_اختیاری_ادرار در #مردان
🐳 👤 قابل توجه آقایانی که دچار
#تکرر و #بی_اختیاری ناگهانی #ادرار میشوند !!!
👌 بخصوص زمان #برگشتن به منزل یا رفتن به #دستشویی و یا 👈 مشاهده آب 💦 و هنگام #شستشوی_ظروف ‼️ 😭
🔷 براساس تحقیقات #چندین_ساله' یک محقق//
این بیماری 👈 علت هورمونی و #تغییرات_سلولی در #مثانه و #پروستات دارد !! 👉
چون در بیرون از منزل در هیچ شرایطی با گذر زمان ، شخص دچار بی اختیاری نمیگردد .
🔷👤 واشخاصی پس از آزمایشات گوناگون پزشکی و اطمینان از سلامت خود ، هنوز راهکاری برای درمان آن نیافته اند .
🔴 بر اساس تحقیقات عملی :
✅ ✍ علت اصلی آن اغذیه و خوراکیهای تراریخته و غیرطبیعی نسل جدید میباشد .
بطور مثال :
✅ اضافه شدن انواع مواد شیمیایی فاضلاب شهری به کشتزارها . مانند آرسنیک و شوینده ها و مواد شیمیایی دیگر ... یا افزودن رنگهای صنعتی به تولیدات کارخانه ای .!
یا اضافه شدن سموم آلاینده محیطی و فلزات سنگین کشنده به آبهای سطحی و عدم تصفیه کامل آب شرب و.... 🌨💦
🔴✍ مهمترین عوامل اصلی این بیماری که در عمل #اثبات ، و بیماری #مزمن چند ساله را درمان شده .🔻🔻🔻
✅ 1_ ❌ عدم استفاده روغن در تغذیه💧💧💧 برای مدت حداقل یکی دو ماه ./
❌ تا #دفع کامل چربیهای #مضره از پروستات و مثانه..
👌که// عامل اصلی #بیماری بوده است..
👈 بخصوص ترک کامل مصرف روغن نباتی #صنعتی که قابلیت جذب کامل سلولی را نداشته و بصورت مواد #مضره اضافی غیر قابل جذب ، در بافتهای حساس ناحیه پروستات و مثانه یا سینه و رحم نفوظ نموده ، و مانع خونرسانی و تحولات لازم سلولی و بطور ثانوی موجب حساسیت در آن ناحیه میگردد . ضمنا" علاوه بر مورد مذکور ،، باعث #چاقی شکمی و دیگر اعضاء و همچنیین #چربی پیاز موهای سر و متعاقبا" باعث سستی موها و #ریزش_موها در اسرع زمان میشود.
👈 و در ناحیه مثانه و #پروستات هم :
موجب #سوزش و بی اختیاری ادرار و ضعف #میل_جنسی و طی چند سال کوچکتر و کم شدن #حجم مثانه ، و در دراز مدت ، بر اثر تغییرات سلولی
احتمال ایجاد #سرطان هم در بعضی موارد در برخی افراد میشود .!! 😱
✅ 👈 بخصوص : مصرف روغنهای صنعتی فاسد و یا سوخته و کهنه شده ...
✅ 2_ عدم مصرف نمک یدشیمیایی در تغذیه .
🔴🔻نکته// آیودین اضافه شده به نمک ، ماده شیمیایی و بسیار محرک و بهم زننده هورمونها در بدن و موجب تپش ناگهانی قلب و آریتمی ناگهانی قلبی چند ساعته و متعاقبا" سکته مغزی و قلبی در سالمندان 👤
💦 و بی اختیاری ادرار و مختل شدن زندگی سالم
❌ یعنی کوتاهی عمر سالمندان و حقوق بگیران ، بر اثر سکته مغزی و قلبی میشود .....
✅ 3_ جوشانیدن بسیار اندک آب شرب ، در یک کتری که قابلیت گچ گرفتن داشته باشد . برای جدا شدن املاح فلزات سنگین ناشی از آلودگی هوا و غیره ..
البته در مناطقی که آب شرب آنجا دارای املاح آهکی زیاد باشد..
✅ همچنین عدم استفاده از
مواد خوراکی محرک و تقلیل مصرف آنها ... چون در هر شخص بسته به نوع طبع و خصوصیات ذاتی و ژنتیکی ، شرایط متفاوت و باعث ایجاد حساسیت بیشتر هست.!
👌بر اساس تجربه پرهیز از خوراکیهایی مانند :
نوشابه،، بخصوص مشکی .
لیمو عمانی ،
رب گوجه فرنگی بعلت خاصیت اسیدی آن
فلفل قرمز و سبز خیلی تند
و انواع محرکات دیگر بر اساس تجربه خود شخص .
✅ نکته قابل ذکر : شستشوی بدن با آب سرد موجب باز شدن مجرای ادرار ، و شستشو با آب گرم ، و خوردن اغذیه ای مانند گوشت و سرکه طبیعی با طبع گرم ( انگور ) موجب بسته شدن و برطرف شدن مشکل میشود .
با رعایت آنها ، بیماری طی چند روز درمان میگردد. .انشاالله.
🌼🌸🌷 @tebson
#واکنشها و #فیبروم_رحم
✅ بر اساس نظر یک محقق: عامل مهم در 👈 ایجاد #کیستها و #فیبرومهای رحمی در خانمها ،
🛑 واکنش منفی بدن بخصوص ناحیه حساستر رحم و سینه ، به مواد #محرک و #سمی است ودر این میان آنچه را میتوان براحتی ملاحظه نمود انواع مواد #سمی خوراکی #شیمیایی مانند #سرکه_شیمیایی ( اسیداسیتیک) داخل ترشیها و شورها و سسهای کارخانه ای هستند.👌
و چیزیکه اصلا" بنظر بسیاری افراد نمیآید.
🔶 خوردن مواد اغذیه ای است که / بدست خود افراد خاصیت #سمی و #حساسیتزا پیدا کرده و در بدن نسبت به آن واکنش منفی ایجاد میگردد .
✅ یک عامل بسیار مهم ترکیب ادویه فراوان در غذاهای سرخ کردنی و تفت زیاد آنها در روغن است ، بخصوص روغنهای نباتی #صنعتی و #تراریخته که :
👌 علاوه بر جایز نبودن مصرف روغن صنعتی ، #سوزاندن روغن و ادویه ها و اغذیه ، هر دو عامل ، موجب تغییرات کلی در سلولها و ایجاد #سموم و #محرکات مختلف در آنها، و واکنش منفی بدن و بعدا" ایجاد #فیبروم و یا #سرطان در قسمتهای حساستر بدن میگردد .
✅ لازم است : تنها روغن طبیعی مصرف نموده و مقدار مصرف آنرا بسیار کم ، و از سرخ کردن ادویه بخصوص #زردچوبه که عامل رسوب و ایجاد سنگهای کلیه هم میشود.
درآنها صرفنظر و مصرف هر کدام از آنها بر اساس نظر اطبای سنتی باشد.
🔰 یک راهکار ://
آب کردن روغن #دنبه و اضافه نمودن اندکی ( یک قاشق ) روغن کنجد و حتی روغن جامد به آن هست ، که باعث از بین رفتن کامل بوی بد در آن میشود.!!/
❌ به این صورت بوی نامطبوع آن کاملا" از بین میرود..!!👌
☘ @tebson