eitaa logo
طب سنتی اسلامی
929 دنبال‌کننده
7هزار عکس
507 ویدیو
9 فایل
مدیریت فروشگاه @Shopgandom صداقت از ما صبوری از شما🌹
مشاهده در ایتا
دانلود
مسئولِ نهاییِ آرامشِ جهان آغوشِ عجیبِ حضرتی به نام زن است..!! سلام صبحتون بخیر ☕️☀️ 🎀 🌸 🎀
🔰 ترب سیاه ؛ از سنگ شکنی تا موارد عدم مصرف 🔸ترب سیاه با طبیعت گرم و خشک، در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود. 🔹ترب سیاه از بهترین سبزیجات برای دفع سنگ کلیه،مثانه و سنگهای صفراوی می باشد. 🌀طریقه مصرف: 1️⃣در هر وعده مقدار ٦٠-٣٠گرم ريشه تازه ترب سیاه را در يك ليوان آب، دم كنید يا جوشانده و روزي٣بار ميل شود. 2️⃣همچنين مي توان ترب سياه را به صورت رنده شده مصرف ویا آب آن را با عسل ناشتا ميل كرد. ✅خواص ديگر ترب سياه: مدر،قاعده آور،درمان نقرس، يبوست، درمان سرماخوردگي و آلرژي و... ⛔️موارد احتياط: افرادی که دچار کم‌کاری تیروئید و کمبود ید هستند باید در مصرف ترب سیاه و آب آن احتیاط کنند. 🍒 @tebsonati230
🔰خواص دانه کوچک قهوه ای بی سر و صدا 🔹در سرفه‌‌ی خشک، در تحریک دائم حلق و حنجره، در خشکی حنجره و گلو به دنبال عفونت‌های تنفسی، گریه کردن، جیغ زدن، آواز خواندن و ... لعاب این دانه‌های کوچک قهوه‌ای بی‌سر و صدا و بی‌عارضه تمامی لعاب حیرت انگیز خود را هدیه می‌دهند تا خشکی و تحریک‌پذیری با رطوبت بخشی لین لعاب از بین برود! 1️⃣یک ق. م. سر پر از دانه‌ی به که شیرین بوده است در لیوان بریزید و آب جوش اضافه کنید و یک حبه کوچک قند هم داخل آن بیندازید 2️⃣روی لیوان را با نعلبکی‌های قدیمی که این روزها کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعتی بماند 3️⃣بعد به تدریج هر ساعت قاشقی از لعاب را میل کنید یا به دلبندتان که سرفه خشک دارد بدهید 4️⃣این یک ق. م. از دانه "به" یک بار دیگر هم به این ترتیب قابل استفاده است یعنی لعاب آن که تمام شد، مجدد آب جوش اضافه کنید. ✅ فصل "به" است، یادتان باشد هر "به" شیرینی را هسته‌هایش نیز شفا بخش است! 🌸اما در پوست و زیبایی نیز پر فایده است، چند قاشقی از لعاب به دانه با کمی گلاب روی پوست شما اثری همچون لیفتینگ دارد، اگر مداومت کنید بعد 6 یا 7 ماه تاثیرات شگرف آن را حس می‌کنید. 🍒 @tebsonati230
🍃دم نوش اسطوخودوس 🍃 طرز تهیه : 1 قاشق غذاخوری اسطوخودوس را در یک قوری ( دولیوان) آب جوش بهمراه مقداری نبات ، دم کرده ، میل کنید. ✅طبیعت اسطوخودوس👇 🔹گرم است 🔸آرامش اعصاب 🔹تقویت کننده ی سلول های مغز است 🔸در درمان برخی سردردها مفید می باشد. توجه👇 🔻اما افراد بسیار گرم مزاج باید از مصرف زیاد آن بپرهیزند . زیرا باعث بی قراری و تشنگی می شود. 🍃مصلح اسطوخودوس در این وضعیت ، کمی شربت سکنجبین است . 🍒 @tebsonati230
🔴 با مصرف سیگار پیرتر شوید ✍ اگه هنوز هم برای ترک سیگار دو دل هستید خوبه بدونید نتایج یک آزمایش روی خون افراد زیر 40 سال که توسط هوش مصنوعی انجام شده ✍ سن بیولوژیکی مردان سیگاری رو 1.5 برابر و سن بیولوژیکی زنان سیگاری رو 2 برابر سن واقعیشون نشون داده 🍒 @tebsonati230
🔰 ؛ مقوی معده و کبد 🥕 طبیعت آن گرم و تر است. 🥕 تقویت کننده عمومی بدن و چاق کننده است. 🥕 تقویت کننده معده، کبد و ملین طبع است. 🥕 هضم هویج خام سخت است و به صورت مربا هضم سریعتری دارد. 🥕 هویج را می توان به صورت خام، آب پز، آب هویج، مربا، حلوا و کیک هویج در اختیار کودکان قرار داد و از خواص آن بهره برد. 🍒 @tebsonati230
مربای هویج مزاج گرم دارد. مربای هویج به غایت افزاینده نیروی بدنی و افزاینده های قوای جنسی و مقوی احشا، رحم و هاضمه است . در بدن تولید خلط سالم میکند. سعی کنید مربای هویج را تازه به تازه درست کنید .واز نگه داری طولانی مدت مرباها بپرهیزید. 🍒 @tebsonati230
🔴 مضرات غذای مانده ✍ غذایی که بعد از پخت سرد شود و دوباره گرم شود. هر چقدر هم بیشتر بماند ضررهای آن بیشتر می‌شود. این غذا خون صالح در بدن تولید نمی‌کند. و باعث افزایش خلط سودای ناصالح در بدن می‌شود. غذای مانده منشأ ایجاد سرطان مخصوصا سرطان‌های دستگاه گوارش و انواع کیست ها در بدن می‌شود. یکی از انواع غذای مانده، انواع کنسروهای بازاری است که البته با اضافه شدن مواد نگهدارنده، سمیت و ضرر آن بسیار بیشتر می‌شود. 🍒 @tebsonati230
🔰 اسطخودوس ؛ مفید ولی نه برای همه! 🔷 اسطوخدوس در درجه دوم گرم و خشک می باشد. ✅ مقدار مجاز مصرف آن 2 گرم در روز می باشد. . 🌀 خواص گیاه اسطوخدوس عبارتند از: 🔹 ضد میگرن و سردرد 🔹 رفع خستگی 🔹 خواب آور 🔹 رفع افسردگی 🔹 آرام بخش 🔹 بهبود رفتارهای وسواسی . ⛔️ مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی ممنوع می باشد. ⛔️افرادی که از داروهای آرام بخش، داروهای خواب آور و همچنین داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند در مصرف آن باید احتیاط کنند و حتما با پزشک خود مشورت کنند. . 💠 در صورت زیاده روی در مصرف آن، عوارضی ایجاد می شود که عبارتند از: - خواب آلودگی - التهاب پوستی - تضعیف سیستم عصبی - تضعیف تنفسی - یبوست 🍒 @tebsonati230
مزاج گوشت گاو نسبت به گوشت گوسفند وشتر سردتر و سودا زا تر ذكر شده است. 🐂✍در متون طب سنتي،گوشت گاو بعنوان گوشت با هضم سخت و توليدكننده مواد غيرقابل هضم بيشتر در بدن ذكر شده. گوشت گاو و گوساله مناسب براي (كشتي گيران، بدنسازان و ...) است اما براي افراد با فعاليتهاي معمول روزانه چندان مناسب نيست. محصولات حاصل از گوشت گاو: 🍔 گوشت گاو و محصولات آن براي بيماري هاي زير مضر است: ، ( ) هاي تيره مزمن و عضلات و... ✳️‌⇦•جایگزین مناسب⇩ 🐏گوشت گوسفند ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍒 @tebsonati230
زاها: یبوست گوشت گاو و گوساله فست فود و پیتزا قلیان و کراک و دود موبایل عدم فعالیت و ورزش زندگی سخت و شغلهای سختی که باعث زندگی پر استرس و حرص بشه ضربه و خبرهای غمناک دائم به موسیقی گوش کردن مشروب منفی نگری و اندیشه های منفی گناه و حرامخواری ازدواج نکردن، دیر ازدواج کردن یا بچه نیاوردن کار کردن با برخی مواد شیمیایی غذای مانده پفک سرخ کردنی ها خواب دم مغرب و بین الطلوعین خواب بر روی شکم خوراکهای سرد و خشک (چای، قهوه، کاکائو، عدس، ماش، قارچ، کلم،...) بادمجان (مزاجش گرم و خشک است اما بدلیل سمش سودازاست) سردی خوردن یا حمام رفتن در ایام عادت 🍒 @tebsonati230
✅خوردن انار در روز جمعه 🌹امام کاظم (علیه السلام) می‌فرمایند: 🌺«من أكل رمانة يوم الجمعة على الريق نورت قلبه أربعين صباحا، فان أكل رمانتين فثمانين يوما، فان أكل ثلاثا، فمائة وعشرين يوما، وطردت عنه وسوسة الشيطان، ومن طردت عنه وسوسة الشيطان لم يعص الله، ومن لم يعص الله أدخله الله الجنة» 🌺«کسی که یک انار در روز جمعه و ناشتا بخورد، قلبش را چهل روز نورانی می‌کند، و اگر دو انار بخورد هشتاد روز نورانی می‌کند، و اگر سه انار بخورد صد و بیست روز نورانی می‌کند و وسوسه شیطان را از او دور می‌کند و کسی که وسوسه شیطان از او برطرف شود خدا را معصیت نمی‌کند و کسی که خدا را معصیت نکند، خدا او را وارد بهشت می‌کند.» 📚محاسن ج 2ص544 🍒 @tebsonati230