چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟
چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر میشه!
کدو سبز از ابتلا به بيماري ام.اس پيشگيريی میكنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالمتره
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر
👈تقویت اعصاب
👈دفع سردی بدن
👈افزایش استقامت
👈تقویت قوای جنسی
👈افزایش طبع صبوری
♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
خوردن ۲ عدد #بادام بدون نمک، در صبح
باعث پاکسازی رگها میشود !
در جوانی، مصرف شیر همراه با بادام، دردهای مفصلی را در پیری کاهش میدهد.
🍎 @tebsontii_eslaamii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا باید هر پنجشنبه ناخن ها را کوتاه کرد؟
👤حکیم حسین خیراندیش
🍎 @tebsontii_eslaamii
✅ تقویت معده با #نمک
🔹↫ چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است.
🔹↫ طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد.
🔹↫ از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند ↫ در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
🔹↫ خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
🍎 @tebsontii_eslaamii
⚠️#درمان ناراحتی اعصاب⭕️
👈 شبی یک لیوان جوشونده ترکیب بهارنارنج و اسطوخودوس با عسل بنوشید
👈 برای اینکه مغز رو قوی کنید روزی ۱۴ عدد بادام به مدت دو الی چهار ماه هر روز میل کنید
👈هنگام خواب عطرهای طبیعی استشمام کنید
❌ ترک یکدفعه داروهای شیمیایی بسیارخطرناکِ بنابراین پس از بهبود کامل میتونید بتدریج داروها رو کم کنید👌🏻
🍎 @tebsontii_eslaamii
✍🏻 استفاده از روشور در حمام باعث:
🔹باز کردن منافذ پوست
🔸تحریک سیستم لنفاوی
🔹به جریان انداختن خون در سطح بدن
🔸زیبایی و روشنایی پوست
🔹کمک به طول عمر ریه و...میشود.
#سفید_آب
#روشور
🍎 @tebsontii_eslaamii
تکنیک سنتی برای رفع سنگ کیسه صفرا
🔺②واحد زردچوبه
🔻⑤واحد روغن زیتون
📝⇦هر ۱۲ ساعت یک قاشق مرباخوری هم به همراه روزی یک یا دو لیوان سرکه انگبین
(دکتر خیر اندیش)
🍎 @tebsontii_eslaamii
#خواص_پیاز
حضرت امام صادق (ع ) مى فرماید: پیاز بخورید پیاز داراى سه خاصیت است : دهان را خوشبو مى کند، لثه ها را محکم مى سازد و منى را زیاد مى نماید.
✍️ نکته: از آنجا که بوى بد دهان در نتیجه یک سلسله عفونتهاى داخلى است ، و پیاز از دشمنان سر سخت عفونت است لذا آن را میکرب کش و نابود کننده بوهاى متعفن دانسته اند و طبعا با رفتن بوهاى بد بوى خوش طبیعى پیدا مى شود اگر چه پیاز خود داراى بویى تیز و تند است .
🍎 @tebsontii_eslaamii
🌹من #پروفسورمجید_سمیعی
هستم،ازهمه ی دوستان عزیزم میخوام که در کانال #اصلی_طب سنتی که مطالب خوب و ارزشمند داخلش هست عضو شوید و بهره ی لازم روببرید👏
👌درمان فوری همه نوع بیماری (سرماخوردگی ، درد مفاصل، دیابت و سرطان ....)
❌دیگر نیازی نیست هزینه برای دکتر رفتن کنین ، تو کانال زیر رایگان درمان میشید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1323761982C2897d80014
♦️خواص اسپند و تاثیر آن در لاغری
♦️بهترین مسکن های گیاهی را بشناسید
♦️با عوارض مصرف زیاد دارچین آشنا شوید
♦️ دستور هفت دمنوش گیاهی ضدافسردگی
♦️راز داشتن پوستی زیبا با طب سنتی
♦️تازه های دارو گیاهی و طب سنتی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1323761982C2897d80014
🔹علل و عوامل ایجاد سیاهی زیر چشم:
خوابیدن روی شکم،استرس، تغذیه فست فود، کمبود ویتامین ها، خشکی مغز، غلبه سودای خون "خشک شدن خون مغز"، نرسیدن رطوبت به مغز، بیخوابی، خواب در روز و فعال کردن عوامل سکته، بزرگ شدن طحال یا انباشت خون کثیف در طحال زیر قلب، عامل کبدی، کم خونی، انگل، ضعف عمومی و عامل ژنتیکی است
🍎 @tebsontii_eslaamii