🔺درکنار غذا چه چیزهایی بخوریم
🔸#گوجه: افزایش هضم وجذب ویتامین های غذا
🔸#کاهو: کاهش پرخوری
🔸#جعفری: افزایش آرامش هنگام خوردن غذاو کمک به هضم آن
🍎 @tebsontii_eslaamii
🌸🍃
🍃
🔖#گیاه_پنج_انگشت
این گیاه معروف به فلفل بیابانی بوده و مزاج این گیاه گرم و خشک است. گیاه پنج انگشت به شکل درختچه ای به ارتفاع ۱ تا ۱/۵ متر است و گلهایی به رنگ آبی یا زرد به شکل سنبله دارد که در اواخر تابستان ظاهر میشوند. این گیاه بومی کشورهای آسیای مرکزی است و در کشور ما نیز در نواحی مختلف تهران، البرز، کرج، قم، استان خراسان، خرمشهر، بندرعباس و برخی شهرهای جنوبی یافت میشود. قسمت مورد استفاده این گیاه میوه آن است.
گیاه پنج انگشت را گیاه زنان مینامند زیرا در پیشگیری از اختلالات قاعدگی، پریود دردناک، قطع غیر طبیعی پریود، اختلال در زمان و مقدار خونریزی، نارسایی زودرس تخمدان و عوارض حین یائسگی موثر است.
🍎 @tebsontii_eslaamii
🌸🍃
🍃
🔖 #تخم_مرغ
در صورتی که زرده تخم مرغ کاملاً پخته شود هضم آن دشوارتر میشود.
تمامی تخمها موجب تقویت نیروی جنسی میشوند، مخصوصاً تخم گنجشک، اما مداومت بر آن زیان آور است.
یکی از منابع بسیار مفید برای جذب کلسیم، پودر پوست تخم مرغ است. سرعت و قدرت اثر این ماده در ترمیم بافت های استخوانی بسیار بالاست. عوارض مصرف این ماده بسیار کم است. می توانید آن را پودر کرده و مانند نمک بر روی غذاهای خود بریزید.
🍎 @tebsontii_eslaamii
#مزاج_برخی_حيوانات:🐓🦆🐮
*گنجشك : گرم و خشك
*كبوتر : گرم (كمتر از گنجشك)
*مرغ خانگي : گرم (كمتر از كبوتر)
*بوقلمون : گرم و تر
*خروس : گرم
*مرغ ماشيني : سرد
*گوسفند : گرم و تر
*شتر : گرم
*گاو : سرد
*گوساله : سرد (كمتر از گاو)
*بز : سرد
*خاويار : گرم
*ميگو : گرم
*ماهي : سرد
🍎 @tebsontii_eslaamii
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دلایل #افسردگی
✍استاد خیراندیش
🍎 @tebsontii_eslaamii
⭕در فصل سرد خوردن باقـــــــالی رو فراموش نکنید 👇
▫️#باقالی و #سرکه از پوکی استخوان و یبوست جلوگیری کرده و مغز قلم استخوان هایتان را تقویت میکند
▫️همچنین ابنوار توان مغز را افزایش داده و خون تازه تولید مى کند.
🍎 @tebsontii_eslaamii
✅ عوامل خوش بویی دهان از منظر طب اسلامی
1⃣انجیر
امام رضا علیه السلام: انجیر ، بوی بد دهان را از بین می برد و استخوان ها را محکم می کند و مریضی را از بدن دفع می کند تا جائی که با انجیر نیاز به هیچ دارویی نیست.
امام رضا عليه السلام : بخوريد انجير را كه براى دفع قولنج نافع است ، فرمود كه گند دهان را برطرف میکند و استخوان را محکم میکند و مو در بدن میرویاند و دردها را میبرد
🍎 @tebsontii_eslaamii
چرا هرگز نباید تو خورش کدو نمک بریزیم؟
چون نمک نه تنها خاصیت کدو را از بین میبره، بلکه مصرف کدو با نمک موجب آلزایمر میشه!
کدو سبز از ابتلا به بيماري ام.اس پيشگيريی میكنه! همچنین کدو هرچه ریزتر باشه حاوی نیترات کمتره و سالمتره
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
🔻کش، گیرههای سر و دستبند را به طور مرتب بشویید و بیش از ۱۲ ساعت دور مچ دستتان نگه ندارید.
🔻 به مرور میکروبها از میان فولیکولهای موی روی پوست وارد بدن شده و آبسه ایجاد خواهد شد.
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
🌐خواص گوشت شتر
👈تقویت اعصاب
👈دفع سردی بدن
👈افزایش استقامت
👈تقویت قوای جنسی
👈افزایش طبع صبوری
♻️جگرشتربرای بیماری کمخونی بسیارمفید است
کانال طب سنتی و اسلامی👇
@tebsontii_eslaamii🌿
صبحانه ارده و شیره بخورید:
▫️ازبین برنده زخم های چرکی
▪️تسکین دهنده درد
▫️درمانگر اختلالات کبد و کلیه ای
▪️ازبین برنده استخوان درد و درد مفاصل
▫️گرم کننده بدن در فصل سرماست
🍎 @tebsontii_eslaamii