💠نمک و درمان جنون:
متأسفانه امروزه جنون درمان ندارد ولی در طب اسلامی روایات زیاد در مورد این بیماری داریم و شاید بعد از جذام بیشتر از همه در مورد جنون روایت داریم، ولی از مجموع این روایات شاید حدود پنج درصد به درمان میپردازند و بقیه درباره پیشگیری است.
جنون بیماری #صعب_العلاج و سهل التدارک است (درمانش سخت و پیشگیری از آن آسان است).
✅اولین پیشگیری #نمک است .
درباره خوردن نمک مخصوصاً قبل و بعد از غذا در #روایات بسیار تأکید شده است ولی متأسفانه امروزه برخلاف روایات توصیه به مصرف نکردن نمک میشود، از طرف دیگر نمک موجود در بازار فاقد بسیاری از مواد مفید است و ید موجود در آنکه بهطور #مصنوعی اضافه می شود و بهخوبی جذب بدن نمیشود و نیاز به #ید را تأمین نمیکند، بهترین نمک، #نمک_دریاست که دانههای ریزودرشت دارد و رنگ آن کمی کدر است و در درجه بعد سنگ نمک خوب است.
🍃پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله میفرمایند: «یا على افتتح بالملح، واختم به، فانه من افتتح بالملح وختم به عوفی من اثنین وسبعین نوعا من أنواع البلاء منها الجنون والجذام والبرص» «ای علی غذا را با نمک شروع کن و پایان بده، زیرا کسی که با نمک شروع کند و پایان دهد معاف میشود از هفتاد و دو نوع بلا ازجمله از این بلاها #جنون و #جذام و #پیسی است.»
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
http://eitaa.com/joinchat/2536308740Cc45d6c5bf4
مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه:
پیاز ۲ عدد
برنج ۴ پیمانه
باقلا سبز ۱ لیوان
ماهیچه ۵۰۰ گرم
شویدخشک ۱ پیمانه
کره گاوی ۵۰ گرم
هل یک قاشق چایخوری
روغن به اندازه کافی
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
🐾 @teebbedva 🐾
خانواده شاد و بانشاط🎖
مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه: پیاز ۲ عدد برنج ۴ پیمانه باقلا سبز ۱ لیوان ماهیچه ۵۰۰ گرم شویدخشک ۱
ابتدا باقالی ها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و از وسط نصف می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در قابلمه ای آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و روی حرارت حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب بجوش بیاید
و برنج محلی را که از قبل خیس کرده اید و آب آن را بیرون می ریزیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم.زمانی که مجددا آب جوش اومد باقالی ها را به آن می افزاییم و زمانی که برنج را تست کردیم و مغز پخت شده بود،برنج و باقالی را با هم آبکش می کنیم.
کف قابلمه روغن می ریزیم و برنج را روی روغن می چینیم و بعد ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده روی آن ها می ریزیم و کمی از برنج را با کفگیر در دیگ می ریزیم کمی شوید خشک روی برنج می پاشیم
و ۱ قاشق چایخوری هل و به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین و پودر گل محمدی و ۱ قاشق غذاخوری زعفران روی برنج می ریزیم و مجددا لایه بعدی نیز به شکل قبل برنج و باقالی می ریزیم و هل و دارچین و پودر گل محمدی و زعفران به همان مقداری که در لایه قبل ریختیم
در لایه بعدی نیز می ریزیم و کره را نازک ورقه ورقه می کنیم و روی برنج می چینیم تا بخورد برنج برود و هم چرب شود و بعد نصف استکان آب دور قابلمه می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را متوسط می کنیم تا بخار بکند
و بعد حرارت را کم می کنیم و ۱۵ دقیقه بعد زیر شعله را خاموش می کنیم چون پلو کاملا پخته شده است. سپس برای پخت ماهیچه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای کمی روغن می ریزیم.
و ماهیچه را همراه با پیاز داخل تابه می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری زردچوبه و فلفل سیاه که بوی گوشت را کاملا می گیرد به آن اضافه می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه بالای سر آن می مانیم و تفت می دهیم و خوب زیر رو می کنیم تا ته نگیرد
و پیاز نرم و سبک شود و رنگ گوشت ماهیچه ها تغییر کند و کمی سرخ شود. پس از اینکه ماهیچه ها کمی سرخ شدند تا روی آنها آب جوش می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به مدت ۳ الی ۴ ساعت خوب پخته شود
و آب آن غلیظ شده باشد و در آخر کمی نمک به آن اضافه می کنیم. باقالی پلو را در قابلمه خوب زیر و رو می کنیم و در دیس می کشیم و ماهیچه را نیز در کاسه ای می گذاریم و با کمی زرشک آن را تزئین می کنیم.
•┈┈••✾•🍃🌸🍃•✾••┈┈•
http://eitaa.com/joinchat/2536308740Cc45d6c5bf4
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید اینو میگن عسل
🐾 @teebbedva 🐾
🔻خواص درمانى #نخود:
✅نخود مليّن، مقوى ريه و افزاينده حرارت غريزى است، نخود #خونساز و #اشتهاآور و #چاق كننده است.
✴️نخود و گوشت و #تره كه باهم پخته شوند بهترين غذا از نظر ايجاد #انرژى و نيز نرم كننده سينه مىباشند. 💟نخود پخته در شير و #خارخسك براى ضعف باه و زياد شدن #اسپرم، نتيجه خوبى داده است.
🅾 روغن نخود ضد #ريزش مو است.
💠بهترین مکمل غذایی برای کودکان
🌐جهت #چاقی میتوان میان وعده( 1 قاشق) آرد نخود را در یک استکان آب سرد و یک قاشق عسل مخلوط کرد و میل نمود یا میتوان آرد نخود را به نسبت دلخواه با شکر مخلوط کرده و همانند قاووت مصرف کرد این ترکیب بهترین مکمل غذایی برای کودکان جهت رشد می باشد.
✅ فواید شگفتانگیز غذا خوردن با دست
در کف دست و انگشتان، #باکتریهای_مفیدی وجود دارد که از شما در برابر میکروبهای مضر موجود در محیط #محافظت میکنند. وقتی شما با قاشق و چنگال غذا میخورید این باکتریها به رودهتان نمیرسند.
از طرفی دیگر، وقتی شما با دستهایتان غذا میخورید، باکتریهای #مفید موجود در انگشتان، به دهان منتقل شده، بلعیده شده و به قسمتهای مختلف بدن میروند.
این اتفاق باعث #گوارشی_سالم در رودهها شده و جلوی گسترش باکتریهای مضر را در رودهها میگیرد. ضمنا وقتی شما با دستهای خود غذا را لمس میکنید، سیگنالی به #مغز ارسال می شود که هورمونها و آنزیمهای گوارشی را ترشح کند.
بسته به نوع غذا، مغز متابولیسم را مدیریت میکند تا عملکرد مناسبی داشته باشد؛ چیزی که برای گوارش بهتر غذا #ضروریست.
🍃تقویت زنان بعد از #زایمان
۱. صبحانه: شیر + عسل،
۲. بین روز: شیر عسل،
۳. ناهار: آبگوشت بوقلمون بخورد،
۴. بعد از هر غذا هفت عدد خرمای تازه (رُطَب) بخورد،
۵.عصرانه: نصف استکان عرق طبیعی گُل میخک بخورد (طبیعت خیلی گرم دارد،♦ توجّه: فقط سه روز بخورد؛ زیرا زیادهروی در مصرف #عقیمی میآورد)،
۶. شبها: کمپوت طبیعی گلابی با عسل، کمپوت طبیعی سیب با عسل،
۷.شام: سوپ + آبغورۀ طبیعی + روغن زیتون + نان سبوسدار،
۸. میان وعدۀ غذائی #کاچی بخورد (زیادهروی در مصرف نشود).
⭕تذکّر: مادر تا ۴۰ روز پس از زایمان، و در طول دوران شیر دهی، #استراحت کافی، #تغذیۀ مناسب و #حمایت عاطفیِ دیگران مخصوصاً #شوهر را، لازم دارد.