خانواده شاد و بانشاط🎖
خواص قیسی ✍⚜قیسی منبع خوب آهن است که به رفع و پیشگیری کم خونی فقر آهن کمک می کند. ✍⚜ابن سینا خوردن
در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج قیسی این گونه آمده است که:
قیسی در طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است.
محافظت از قلب، رفع بوی بد دهان، رفع یبوست، مراقبت از پوست و سلامت استخوان از فواید قیسی است.
قیسی، حاوی پتاسیم فراوان و سدیم کم است. پتاسیم موجب کنترل میزان آب و حفظ تعادل املاح در بدن میشود.
مصرف آن در افراد مبتلا به فشار موجب کاهش فشار خون میشود.
استفاده از قیسی، به میزان مناسب می تواند بعنوان یک میان وعده عالی براى سالمندانى که از افسردگى و فراموشى ناشى از کمبود پتاسیم در رژیم غذایى رنج می برند محسوب گردد.
وجود آنتی اکسیدانها در قیسی، باعث کاهش ابتلا به سرطانها میشود.
این خشکبار همچنین حاوی سلولز است که ملین کننده مناسبی است و یبوست را درمان میکند.
آب قیسی، در درمان مشکلات پوستی مانند خارش، آکنه، اگزما موثر است.
از اسکراب قیسی، برای پاکسازی پوست نیز استفاده میشود.
سیستم گوارش و سیستم دفع ادرار بدن را بهبود میبخشد.
به علت دارا بودن ویتامین ث در حفظ و سلامت لثهها تاثیر گذار است.
توجه کنید
⚡️برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه میکنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای میشود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که میتواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود.
⚡️مصلح قیسی
عسل، انیسون، زنیان، مصطکی و زیره از مصلحات قیسی، بنابر علم طب سنتی اند.
✨💚یا رقیه بنت الحسین سلام الله علیهما
آن قاتلی که روی تو خنجر کشیده است
از بس مرا زده ست امانم بریده است
طوری زده به درد کمر مبتلا شدم
خیلی شبیه حضرت خیرالنسا شدم
تا عمه دید دست به پهلو و مضطرم
آهسته گفت زیر لبش "وای مادرم"
اللهم عجل لولیک الفرج
❤️گر دخترکی پیش پدر ناز کند❤️
❤️گره کرببلای همه را باز کند❤️
امشب شب شهادت دخت الحسین،حضرت رقیه خاتون(س) هست، فرارسیدن ایام عزای دختر۳ساله سیدالشهدا را تسلیت عرض می کنم
@teebbedva
⭕️ درخواست مناظره تلوزیونی وزارت بهداشت با اساتید طب اسلامی در مورد کرونا 👇
https://www.farsnews.ir/my/c/40959
دوستان لطفا حمایت کنید و انتشار دهید تا ان شاالله مسئولین به خاطر حفظ جان مردم هم که شده روشهای طب اسلامی و طب سنتی رو جایگزین روشهای بی فایده فعلی کنند .و از کشته شدن تعداد بیشتری از مردم جلوگیری شود
💠 #نذر_طیبات(۱)
#نباتی. 🗃🗃 #حلوا
#حلوای_خرما
سویق گندم (آرد گندم با سبوس تفت داده شده) : 150 گرم
خرما : 500 گرم
روغن کنجد یا زرد یا شحم یا حیوانی: 120 گرم
گلاب : 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری
پودر بادام : 1 قاشق سوپ خوری
✍طرز تهیه :
سویق گندم را در روغن مقداری تفت میدهیم.
سپس روغن را به سویق میافزاییم و خوب هم میزنیم
خرما را از هسته جدا میكنیم و با گلاب و زعفران دم كرده به سویق تفت داده میافزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم میزنیم.
بعد از این كه این مواد كامل کامل با هم مخلوط شدند
ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر میداریم تا حلوا كمی سرد شود در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است
بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر بادام یا پسته آن را تزئین میكنیم.این حلوا را میتوان با دست به شكلهای مختلف در آورده ومصرف کرد.
📚 #خواص : #مقوی و مفید می باشد،
البته مصرف زیاد آن موجب کاهش نیروی جنسی در آقایان میشود.
خانواده شاد و بانشاط🎖
حفظه الصحه ی مشروبات(آب)💧 💦مزاج آب ⬅️در یخچال سرد، با جوشیدن گرم میشه...ولی در کل رطوبت دارد 💧بهتر
چند روش تصفیه ی آب
🌈 روش کوزه
جنس کوزه از خاک است ، عفونتها و سنگینی آب توسط کوزه جذب می شود...گفتیم که املاح مضر و سنگینی آب همجنس خاک است و کوزه املاح مثل خود را جذب می کند
🌈روش سنگریزه یا سنگ
تَه یک پارچ را سنگریزه های تمیز که آن را با تور پوشانده اید قرار دهید و ب تناسب فصل در یخچال یا بیرون نگه دارید
🌈روش جوشاندن
همانطور که غذاهای زود هضم و دیر هضم داریم، اب نیز سبک و سنگین دارد
با جوشاندن آب، املاح مضره ی آن دفع می شود
📌توصیه می شود آب را قبل از جوشاندن در معرض هوا قرار داد تا کلر اضافی آن خارج شود
خانواده شاد و بانشاط🎖
چند روش تصفیه ی آب 🌈 روش کوزه جنس کوزه از خاک است ، عفونتها و سنگینی آب توسط کوزه جذب می شود...گفتی
در ادامه 👇👇👇
👈با تصفیه کردن، آب لطافت بیشتری پیدا می کند
👈آبِ لطیف، زود هضم و زود جذب است
👈ویژگی آب لطیف خیلی خوشمزه و حالت شیرین مانند دارد، طعم شیرین ب دلیل لطافت آن است
👈آبی که لطیف و سبک باشد،بدن پذیرای او خواهد بود..
📌آبی که غلیظ باشد در کلیه رسوب و منجر ب سنگ کلیه می شود
👈و برعکس آب سبک، تصفیه کننده ی مجاری است و سودای اضافی بدن را از کلیه ها خارج می کند و سبب زیبایی پوست می شود(آب جوشیده ی ولرم)
💧آب جوشیده را در کوزه و یا پارچ حاوی سنگ بریزید⬅️ در این حالت آب گواراتر می شود
💧آب را زیاد نجوشانید⬅️ در حدی که چند قُل بخورد کافیست.
اینم نمونه ی بهترین از تصفیه ی اب👍
هی اینا رو دیدم
هی تشنم شد😋
خوبی این کوزه ای که روی کلمن آبه...اینکه چون اب از کوزه نشت میکنه...دیگه جایی نمیریزه و وارد مخزن کلمن میشه...و استفاده ی راحتر
خیلی عالیه