#تغذیه_نوزادان_کودکان
👶شیر مادر تا ۶ ماهگی تمام نیازهای کودک را تامین می کند
🤱در صورتی که مادر شیر ندارد و تدابیر افزایش شیر هم موثر نبوده از ۴ ماهگی میتوان غذای کمکی را شروع کرد و جایگزین #شیرخشک ب توصیه های زیر عمل کرد👇
👼چگونه غذای کمکی را شروع کنیم❓
1.لعاب برنج⬅️ یک تا دو ق، برنج ایرانی را شسته و روی شعله ی ملایم گذاشته تا لعاب دهد
این لعاب را با شکرسرخ یا نبات شیرین کنید و از روزی ۲ ق شروع کنید و هر روز ۲ ق اضافه کنید، تا ۱۲ ق....
2.بعد از یک هفته سویق برنج(آرد برنج تفت داده شده) رو شروع کنید
۲ ق غ ،سویق برنج را با یک لیوان اب بجوشد تا قوام بیاید...با شیره ی انگور یا شکر سرخ شیرینکنید
📌توجه کنید اگر کودک دچار رفلاکس شد...سویق برنج برای معده ش سرد بوده و در اصطلاح بهش نساخته...در این حالت گرمی رو بیشتر اضافه کنید
البته نباید وعده ی زیاد ب کودک داد😊
3.هفته ی بعد ی ق ،سویق گندم ب این سویق برنج اضافه کنید ( مانند فرنی)⬅️ سپس با شکر سرخ یا شیره ی انگور یا عسل شیرین کنید
👈بعد از سه تا چهار هفته،سویق کودک را طبق دستورات قبلی اضافه کنید👌
🔵 درمان سوختگیهای سطحی 👇
مالیدن عسل 🔻 ژل آلوورا (مداومت داشته باشد) 🔻 سفیده تخم مرغ 🔻 سیب زمینی رنده شده
☝️ هرکدام از موارد بالا به تنهایی کافی است.
🔻 ضمنا وقتی از عسل استفاده می کنید مانع تاول زدن و گوست اضافه آوردن می شود و در آینده هیچ اثری از سوختگی ب جای نمی گذارد و ترمیم پوست سریعتر اتفاق می افتد .
🔻در ضمن ب سرعت سوزش سوختگی را خوب می کند
💢بهترین نوشیدنی طبق روایت در دنیا و اخرت آب است.
همچنین تاکید بر آب جوشیده است که باید گرم میل بشه (اب فاتر که جوش امده و حرارتش افتاده )
💫حضرت رسول میفرماید؛ آب فاتر معده و کبد را پاکسازی میکند
💫بوی دهان را خوب میکند
💫دندان ها را محکم میکند
💫حدقه چشم و بینایی را تقویت میکند
💫عروق ب هیجان امده (صفرا) را آرام میکند
💫غلبه مره را آرام میکند
💫بلغم را درمان میکند
💫سر دردها را از بین میبرد
💫حرارت معده را خوب میکند و اب جوشیده قبل از افطار نیز توصیه شده.
خانواده شاد و بانشاط🎖
بهترین غذا برای کودک👶 ❣از 4 تا 5 ماهگی می توان آرام آرام غذای کمکی را برای بچه آغاز کرد ❣بهترین غذ
📌نکته؛
🔸امام صادق (ع) می فرماید؛ ب کودک سویق با شکر بدهید، زیرا گوشت می رویاند و استخوان را تقویت می کند
🔹سویق با شکر برای کودکان خوب است ولی برای مردان کمی تضعیف کننده ی قوای جنسی است، اما ب همراه روغن طبیعی مشکلی ندارد، در واقع روغن مصلح آنست
👈احتیاطا برای فرزندان پسر، سویق با شکر سرخ شیرین نشود..مگر ب صورت حلوا که روغن طبیعی دارد.
📌📌📌ویتامین دی
💢 بهترین جایگزین قرص ویتامین D:
که میتواند صفرای سوخته در بدن تولید کند و بعد از مدتی فرد مبتلا ب سرطان شود
📌ویتامین دی در کجا یافت میشه⁉👇
💢روغن زیتون . روغن ارده کنجد . روغن حیوانی گاوی .. ظروف مسی . نمک دریا (نمک کامل) آب جوشانده شده 👈و عدم مصرف کلیه مواد غذایی ساخت کارخانه ها!!
💢مخلوط بادام درختی پوست کنده با عسل و آب جوشیده ! در مخلوط کن بریزید و هر روز یک استکان میل کنید.(شیر بادام)
👈یا میتوان بادام را آرام جوید، حداقل از یک عدد تا 14 عدد روزانه برای سنین مختلف و تمام افراد توصیه می شود.
💢میوه های رسیده با آفتاب میل کنید نه میوه های بازاری! (کال)هر میوه در فصل خودش مصرف شود!
💢همچنین گوشت کبوتر . سویق سنجد. دانه ی کنجد .شیره های توت . انگور . خرما منابع سرشار از ویتامین هستن و خونساز !!
حفظه الصحه ی مشروبات(آب)💧
💦مزاج آب ⬅️در یخچال سرد، با جوشیدن گرم میشه...ولی در کل رطوبت دارد
💧بهترین آب ها، آب چشمه و آب جاری است
👈اما آب جاری (فاقد نجاسات) که پاک باشد،
بهترین است
🔸چرا که حاوی مواد معدنی بیشتری است
اینآب، روی خاک،سنگ و سنگلاخ حرکت می کند
👈همچنین، مزاج خاک (سنگ و شن و سنگلاخ و...)سرد و خشک(سودا) است
🔸آب نیز دارای یک سری فضولات است که غالبا جنس این عفونتها و فضولات و املاح مضره ی آن از سوداست،...مماسل، مماسل را جذب می کند
پس؛👇
👈هر چقدر این آب بیشتر از شن ها و سنگ ها حرکت کند،سنگینی و املاح مضره ی آب کمتر و تمیزتر می شود...آب جاری اینگونه است.
خانواده شاد و بانشاط🎖
خواص قیسی ✍⚜قیسی منبع خوب آهن است که به رفع و پیشگیری کم خونی فقر آهن کمک می کند. ✍⚜ابن سینا خوردن
در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج قیسی این گونه آمده است که:
قیسی در طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است.
محافظت از قلب، رفع بوی بد دهان، رفع یبوست، مراقبت از پوست و سلامت استخوان از فواید قیسی است.
قیسی، حاوی پتاسیم فراوان و سدیم کم است. پتاسیم موجب کنترل میزان آب و حفظ تعادل املاح در بدن میشود.
مصرف آن در افراد مبتلا به فشار موجب کاهش فشار خون میشود.
استفاده از قیسی، به میزان مناسب می تواند بعنوان یک میان وعده عالی براى سالمندانى که از افسردگى و فراموشى ناشى از کمبود پتاسیم در رژیم غذایى رنج می برند محسوب گردد.
وجود آنتی اکسیدانها در قیسی، باعث کاهش ابتلا به سرطانها میشود.
این خشکبار همچنین حاوی سلولز است که ملین کننده مناسبی است و یبوست را درمان میکند.
آب قیسی، در درمان مشکلات پوستی مانند خارش، آکنه، اگزما موثر است.
از اسکراب قیسی، برای پاکسازی پوست نیز استفاده میشود.
سیستم گوارش و سیستم دفع ادرار بدن را بهبود میبخشد.
به علت دارا بودن ویتامین ث در حفظ و سلامت لثهها تاثیر گذار است.
توجه کنید
⚡️برای تهیه قیسی از میوه زردآلو به منظور حفظ رنگ نارنجی، به آن دی اکسید سولفور اضافه میکنند. در صورت اضافه نکردن این ماده رنگ قیسی قهوه ای میشود. اکسید سولفور در زردآلو به سولفیت تبدیل گشته که میتواند باعث واکنش آلرژیک یا حملات آسمی شود.
⚡️مصلح قیسی
عسل، انیسون، زنیان، مصطکی و زیره از مصلحات قیسی، بنابر علم طب سنتی اند.
✨💚یا رقیه بنت الحسین سلام الله علیهما
آن قاتلی که روی تو خنجر کشیده است
از بس مرا زده ست امانم بریده است
طوری زده به درد کمر مبتلا شدم
خیلی شبیه حضرت خیرالنسا شدم
تا عمه دید دست به پهلو و مضطرم
آهسته گفت زیر لبش "وای مادرم"
اللهم عجل لولیک الفرج
❤️گر دخترکی پیش پدر ناز کند❤️
❤️گره کرببلای همه را باز کند❤️
امشب شب شهادت دخت الحسین،حضرت رقیه خاتون(س) هست، فرارسیدن ایام عزای دختر۳ساله سیدالشهدا را تسلیت عرض می کنم
@teebbedva