⭕️"ائتلاف حدادِ عارف چیست؟"
♦️اصلاح طلبها افتضاح حقوقهای نجومی را بالا آوردند یا اصول گراها؟ دو سال از مهلت آقای روحانی برای اجرای ماده ۲۹ برنامه ششم و شفاف کردن حقوق مدیران روی یک سامانه گذشته و هیچ اقدامی نکرده چرا صدای احدالناسی در نمیآید؟
♦️دولت کاری نمیکند؟ خب چرا سایر نهادها که اسمشان در این قانون آمده خودشان حقوقشان را شفاف نمیکنند. مثلا کسی میداند رئیس ستاد اجرای فرمان امام و معاونانش چقدر حقوق میگیرند؟ سقف حقوق در شرکتهای تابعه شان چقدر است؟
♦️رئیس بنیاد مستضعفان و معاونان و مدیرعامل های هولدینگ هایش چطور؟ رییس بنیاد شهید و شرکت های اقتصادی زیرمجموعه؟ رئیس صدا و سیما و الباقی معاونان چی؟ مجلسی که یقه هیچکدام را نمیگیرد مجموع دریافتی نمایندگان خودش چقدر است؟
♦️اینجور مواقع که کف عددهای آن بالاییها با سقف عددهای پائینی ها یک تفاوت فاحش و شرم برانگیز دارد که حتی به جامعه اعلام هم نمیشود کرد یک #توافق_جمعی برای #سکوت شکل میگیرد.
♦️از آن سر اصولگراها تا آن ته اصلاح طلبها از انتصابیها تا انتخابیها از اینوریها تا آنوریها یک ائتلاف فراجناحی فراگیر برای سکوت میکنند. ما به این ائتلافهای اصلی که در حوزه های فساد و تبعیض یکی دو تا هم نیست میگوییم ائتلاف فراگیر "حدادِ عارف".
✍️ #وحید_اشتری
✅ @teribon
🔺تعهدات "مد نظر" ایران در توافق پاریس برخلاف قانون اساسی و بدون طی تشریفات قانونی الحاق، از آبان ۹۴ به تصویب هیئت وزیران رسیده و برای اجرا به دستگاهها ابلاغ شده است.
✅ @teribon
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️موانع خروج آمریکا از عراق
🔺از رفراندوم میلیونی عراقیها تا قراردادهای نفتی و IYLEP ( قسمت اول)
🔹پس از تهدیدات مکرر گروه های مختلف مقاومت و احزاب عراقی مبنی بر خروج نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور، دیروز جمعه راهپیمایی عظیم و میلیونی مردم با محوریت و شعار « آمریگا گشمو بیرون» ، «خارج شوید تا زنده بمانید» برگزار شد. حضور میلیونی که تحلیل گران آن را یادآور انقلاب مردم عراق در ۱۹۲۰ ( ثوره العشرین)جهت اخراج نیروهای اشغالگر انگلیسی از عراق خواندند و در شبکه های اجتماعی هشتگ #ثوره_العشرین_الثانیه را داغ کردند. این حضور عظیم مردمی چون رفراندومی جهت اخراج نیروهای تروریست آمریکایی در خاک عراق بود و بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که در میان جمع کثیری از مردم عراق محبوبیتی عجیب داشتند، می تواند به عنوان مهمترین و اساسی ترین پشتوانه دولت جهت اجرایی کردن مصوبه پارلمان عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق باشد.
🔹هرچند پشتوانه عظیم مردمی به عنوان اساسی ترین مساله می تواند معادلات عراق را جهت دهد و به حضور آمریکایی ها در عراق خاتمه دهد، اما تمامی ماجرا به همین وجه خلاصه نمی شود و ابعاد دیگری نیز دارد که بدون آنها تحقق هدف خروج آمریکا از منطقه و بطور خاص از عراق ممکن نخواهد بود.
🔺نفود و تسلط اقتصادی آمریکا در عراق
🔹یکی از مهمترین ابعاد مغفول که به عنوان پاشنه آشیل عراق مطرح است مشکلات فراوان اقتصادی این کشور است که مردم طی سال های پس از سقوط صدام با آن مواجه هستند. قطعی برق، مشکلات اساسی زیرساختی چون فقدان جاده های مناسب و فاضلاب و بهداشت شهری و...از جمله مواردی است که زمینه ساز اعتراضات اخیر در عراق را نیز فراهم کرده است. در این شرایط وخیم اقتصادی عراق، آمریکا از اهرم فشار و تهدید به تحریم اقتصادی نیز جهت کنترل رفتار عراق استفاده کرده است.
🔹در حالی که یک سوم از فروش نفت عراق، رسما سهم آمریکا به عنوان هزینه های جنگ و اسقاط صدام می باشد، آمریکا به بغداد هشدار داده است در صورت اخراج نظامیان آمریکا از این کشور، عراق را از دسترسی به حساب های نفتی اش را محروم خواهد کرد. طبق قطعنامه ۱۴۸۳ شورای امنیت سازمان ملل تمامی درآمدهای دلاری حاصل از فروش نفت عراق باید در حسابی تحت عنوان صندوق توسعه عراق در فدرال رزرو بانک آمریکا واریز و تحت نظارت معینی صرف مخارج دولت شود. درصورتی که عراق تصمیم به توقف این سازوکار داشته باشد احتمالا با بازگشت ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل مواجه خواهد شد و درصورت اختلال آمریکا در دستیابی عراق به این درآمد حاصل از فروش نفت، عراق با بحران جدی اقتصادی روبرو خواهد شد. این تنها یکی از ابزارهای فشار اقتصادی آمریکا بر عراق است، لازم به یادآوری است اخیرا ترامپ هم بصورت شدید الحنی عراق را تهدید به تحریم های بی سابقه کرد.
https://www.instagram.com/p/B7vv8EEpois/?igshid=1qjewrct94ges
🔹از طرفی تعاملات اقتصادی آمریکا با عراق بسیار نزدیک و به هم پیوسته است، به گونه ای که چندماه پیش فقط در یک مورد وام ۵ میلیارد دلاری آمریکا به عراق توافق شد. رئیس کل بانک تجارت عراق نیز در اظهاراتی رسما اعلام کرد که در صورتی که آمریکا معافیت از تحریم های ایران برای عراق را تمدید نکند، پرداخت پول گاز وارداتی از ایران را متوقف خواهیم کرد و این یعنی عراق امروز تا حد زیادی تحت سلطه اقتصادی آمریکا قرار دارد.
🔺نفوذ فرهنگی و تغییر سبک زندگی عراقی ها
🔹آمریکا طی سال های حضور خود در عراق به تاسیس پایگاه های نظامی و حضور گسترده اقتصادی اکتفا نکرده است، و با تاسیس بزرگترین سفارتخانه خود در جهان در خاک عراق برنامه ریزی گسترده ای برای تغییر افکار و سبک زندگی نوجوانان و جوانان عراقی انجام داده است.
🔹در یکی از موارد سفارت آمریکا و دفتر فرهنگی وزارت خارجه آمریکا، برنامه اموزشی موسوم به آیلپ (IYLEP)، که مختص نوجوانان عراقی است طراحی کرده که از زمان آغاز به کار این برنامه در سال ۲۰۰۷ تا سال ۲۰۱۹ بیش از ۲۵۰۰ نوجوان عراقی تحت آموزش و تربیت این برنامه قرار گرفتهاند. تمرکز اصلی این برنامه بر آموزش دانش آموزان دبیرستانی ۱۵ تا ۱۷ سال عنوان شده است. در طول سفر چهار هفتهای به آمریکا نیز عمده آموزشها توسط مربیان عراقی انجام میگیرد که خود پیش از این، آموزشهای لازم را دیدهاند. حضور و مشارکت در این برنامه هیچ هزینهای برای دانش آموزان متقاضی ندارد و همه هزینهها از جمله سفر چهار هفتهای توسط وزارت امور خارجه آمریکا تأمین میشود.
ادامه در پست بعدی...
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️موانع خروج آمریکا از عراق
🔺از رفراندوم میلیونی عراقیها تا قراردادهای نفتی و IYLEP(قسمت دوم)
🔹امکان حضور دانش آموزان از همه استانهای عراق در این برنامه فراهم است. همچنین در طول سفر چهار هفتهای به آمریکا، دانش آموزان منتخب آمریکایی نیز در فعالیتهای این برنامه با دانش آموزان عراقی مشارکت میکنند. معمولاً شش ماه بعد از پایان هر سفر نیز نشست مشترکی در اربیل عراق برگزار میشود که در آن همه شرکتکنندگان گرد هم جمع میشوند. از جمله اهداف اصلی این برنامه که از سوی وزارت امور خارجه آمریکا بیان شده میتوان به موارد زیر اشاره کرد: تقویت تفاهم متقابل بین مردم ایالات متحده و مردم عراق، آموزش و تقویت مشارکتهای مدنی به جوانان عراقی، آشنایی شرکتکنندگان با حقوق شهروندی و مسئولیتهای اجتماعی، تقویت مهارتهای رهبری جوانان عراقی، تربیت کادر دارای احساس مسئولیت از جوانان عراقی.
🔹همچنین در توضیح اهداف دوره چهار هفتهای در آمریکا، آمده که در این مدت آشنا ساختن نوجوانان عراقی با فرهنگ زندگی آمریکایی، آگاهی از موضوعات به روز جهان و تقویت برقراری ارتباط بین جوانان از جنسیت، قومیت و مذاهب مختلف هدف گذاری شده است. این هدف از طریق برنامههای مانند بازدیدهای میدانی از موسسات و انجمنهای مختلف، کلاسهای آموزشی، گفت و گو با فعالان اجتماعی و... انجام میگیرد.
عمده جوانانی که در این برنامه شرکت میکنند در فضای مجازی شروع به فعالیت گسترده میکنند. روان سالم، یکی از صدها جوان عراقی است که پس از شرکت در این دوره تبدیل به یک فعالان فضای مجازی عراق شده که اقدام به جهتدهی و ایفای نقش مهم در اعتراضات اخیر عراق کرده است.
🔹یا در نمونه دیگر موسسه آمریکایی YES Academy با حمایت مالی سفارت آمریکا د عراق ۱۳ سال است که اقدام به برگزاری دوره های مختلفی از جمله آموزش رقص و با مشارکت دختران و پسران عراقی در استان های مختلف عراق کرده است. نوع و محتوای دورهها، جوانان را به هرج و مرج و آشوبهای خیابانی و ساختارشکن تربیت و ترغیب میکند.
🔹تاثیرات این حجم از تبلیغات و نفوذ فرهنگی در میان جوانان و عراق و تغییر سبک زندگی آنها را می توان در اعتراضات اخیر آن هم با نمادهای غربی، شعارها و رفتارهای خاص آنها تحلیل کرد. لذا برای فهم دقیق تر برای خروج آمریکا از عراق باید به این ابعاد نیز توجه جدی کرد و به خروج و حذف نفوذ فرهنگ آمریکایی نیز عنایت کرد.
🔺ساختار متکثر و تضاد منافع در حاکمیت عراق
🔹ساختار حکومتی عراق متکثر و کاملا سهمیه ای است و اساسا دولت و وزارتخانه ها براساس سهمیه های حزبی، قومی و عشایری تقسیم می شوند و به همین دلیل حاکمیت در عراق از اقتدار لازم برخورد نیست. و میان نهادهای مختلف حکومت عراق تضادهای جدی وجود دارد تا حدی که بعد از به شهادت رساندن ابومهدی المهندس و موج اعتراضات مردمی در عراق به آمریکا، شاهد بودیم برهم صالح رئیس جمهور عراق در دیداری علنی با رئیس جمهور آمریکا که شخصا دستور این ترور ظالمانه و وحشیانه را داده دیدار می کند و کاخ سفید اعلام می کند در این دیدار توافق محرمانه ای برای بقای نیروهای آمریکایی در عراق انجام شده است.
https://www.instagram.com/p/B7vv8EEpois/?igshid=1qjewrct94ges
🔹از آن طرف هم نیچروان بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق در حاشیه اجلاس داووس با ترامپ دیدار می کند و رسما می گوید تداوم حضور نظامیان آمریکا در عراق ضروری است و از ائتلاف موسوم به ائتلاف ضد داعش به سرکردگی آمریکا می خواهد به مأموریت خود در عراق ادامه دهد و خاک این کشور را ترک نکند و همچنین تصویب مصوبه اخراج نیروهای آمریکایی از عراق در مجلس نمایندگان عراق، را اقدام نادرستی میخواند.
🔹حتی در میان گروه های مقاومت شیعی نیاز علی رغم اتحاد نظر بر خروج آمریکا از عراق، اختلافاتی بر نوع و مدل مواجه با آمریکا و چگونگی مسیر خروج آمریکا از عراق وجود دارد که کار را پیچیده تر و سخت میکند.
🔹بنابراین هرچند به پشتوانه موج مطالبه مردمی در عراق برای خروج آمریکایی از خاک این کشور زمینه اساسی وجود دارد، اما باتوجه به نفوذ و تسلط اقتصادی و فرهنگی آمریکا و همچنین ساختار سهمیهای در عراق و عدم تمرکز قدرت خروج آمریکا عملا دچار چالش های اساسی است که محور مقاومت باید برای آنها نیز تدبیر داشته باشد وگرنه صرف تاکید بر مولفه نظامی جدای از آنکه ساده انگاری در تحلیل است، کار را تا انتها به نحو مطلوب به سرانجام نخواهد رسانید.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
⭕️ اعتیاد به مذاکره
🔹تصویر بالا مربوط به مراسم تشییع پیکر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است. تصویری که از جمله پربازدیدترین تصاویر مراسم ان روز شد. نوشتهای که این جوان روی دست گرفته، با ادبیات مختلف از جمله مطالبات مردم بوده و هست.
🔹آیا شش سال و نیم سرکار گذاشتن یک ملت، معطل کردن کشور و پر رو کردن دشمن کافی نیست که روحانی و ظریف هنوز چهلم ان شهید نرسیده، دم از مذاکره با قاتل حاج #قاسم_سلیمانی میزنند!
🔹رهبر انقلاب در اخرین بیاناتشان در نماز جمعه تهران، حتی امیدواری دولت به اروپا را هم تقبیح کردند اما دولت تنبل روحانی با #دیپلماسی_التماسی که حکایت از اعتیاد به مذاکره میکند، همچنان در انتظار گشایش غربیهاست.
#برجام
#رسایی
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️بعد از شهادت حاج قاسم صحبت از مذاکره با آمریکا خیانت است
✅ @teribon
هدایت شده از علیرضا فقیهی راد
⭕️درس فاحشه های ایتالیا به وطن فروشان ایرانی!
🔹با سقوط ناپلئون و بازگشت پادشاهان قبلی در ایتالیا، اتریش تسلط و حاکمیت خود را بر ایالات از هم گسیخته ایتالیا تحکیم بخشید. در انقلاب های ۱۸۲۰ و ۱۸۳۰ هم ایتالیایی ها نتوانستند راه بجایی ببرند و سرکوب شدند.
🔹اما انقلاب های معروف ۱۸۴۸ اروپا، در ایتالیا شعله ور شد. در انقلاب ۱۸۴۸ احساسات ضد اتریشی به قدری شدید بود که مردم ایالات ونیز و لمباردی هر اقدامی را که مغایر منافع اتریش تشخیص می دادند از انجام آن خودداری نمی کردند.
🔹ازجمله کشیدن سیگار که منبع درآمد دولت های دست نشانده تلقی می شد تحریم گردید. (اتفاقی که چند سال بعد تحت عنوان واقعه رژی درایران با فتوای مرجعیت رخ داد.)
🔹در تاریخ ذکر شده که حتی فاحشه های ایتالیا نیز از جواب دادن به افسران اتریشی و آلمانی سرباز می زدند تا حداقل با این کار اقدامی در جهت مبارزه با سلطه گران اتریشی_آلمانی انجام داده باشند...
🔹شبه روشنفکران وطن فروشِ غرب پرست ایرانی باید کمی از غیرت سیاسی فاحشه های ایتالیا در برابر سلطه گران درس بگیرند و از تن فروشی سیاسی دست بردارند. آنها که روزی رسما نسخه مذاکره با داعش را می دادند و حالا بعد از ترور شهید سلیمانی با دستور رئیس جمهور تروریست آمریکا و فحاشی ترامپ حرام زاده به این شهید بزرگوار در حالی که هنوز از چهلم شهید نگذشته است و نهی صریح رهبرانقلاب مبنی برعدم مذاکره با جنتلمن های تروریست وجود دارد، کماکان پیشنهاد مذاکره می دهند.
🔹فاحشه های سیاسی برای تکه استخوانی حاضرند هر بار و بعد از هر خیانتی مجددا در برابر دیدگان مردم جهان با هر پلیدی هم آغوش شوند.
🔹آرمان های انقلاب اسلامی و اصول دیپلماتیک به کنار، غیرت، شرف، مردانگی و انسانیت هم در میان این جماعت غرب زده گم شده است.
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
⭕️ ظریف و شکلدهی #تردید_راهبردی!!
🔹 ظریف در کمتر از یکماه از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مصاحبه با اشپیگل تصریح کرد که در صورت لغو تحریمها، ایران حاضر به مذاکره با آمریکاست.
پیش و بیش از آنکه این موضع ظریف در دوگانههای عزت _ذلت؛ عزت _ غیرت؛ صداقت _ خیانت و... دیده شود باید آن را امری بسیار مهمتر و فراتر از موارد دید.
🔹 در اینباره به نکاتی اشاره میشود:
🔻۱. باب مذاکره بیفایده و مضر با رژیم آمریکا قبل از اقدام آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، بسته شده بود. این تصمیم طی یک فرآیند تجربی پرهزینه حاصل شد و پشتوانه اجماع ملی و اراده حاکمیتی دارد. ممنوعیت مذاکره با آمریکا در پی اقدام دزدانه و بزدلانه این رژیم در ترور سردار دلها، یک امر بدیهی و بلاتشکیک است. از طرف دیگر در این شرایط که فشار شدیدی بر رژیم آمریکا در منطقه وجود دارد، مطرح شدن امکان مذاکره، از این فشار میکاهد.
🔻۲. (مهم) از طرف دیگر ظریف که خود باید #مجری_راهبرد جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا باشد، خود، #تردید_راهبردی ایجاد میکند. این تردید راهبردی از دو منظر قابل مشاهده است:
▪️الف. بعد خارجی: از این منظر این پیام به آمریکا (قاتل) منتقل میشود که ایران درباره راهبرد #انتقام_سخت آماده مذاکره است. یعنی با لغو تحریمها، این راهبرد نیز تغییر خواهد کرد. به عبارت روشنتر، در میزان جدیت نظام در عملیاتیسازی راهبرد انتقام سخت برای دشمن ایجاد تردید کرد.
▪️ب. بعد داخلی: این موضع، #معتبرسازی تحلیلهای ضدانقلاب و جریان عبری _ عربی بود که ایران در پشت صحنه با آمریکاییها توافق!!! کرده است که پس از حمله به #عینالاسد، حمله دیگری در کار نخواهد بود. با پیام مذاکره، این تردید در میان مردم شکل میگیرد که نظام، از راهبرد انتقام سخت عبور کرده است. راهبردی که با سیلی موشکی آغاز شد و گام نهایی آن اخراج آمریکاییها از کل منطقه خواهد بود.
🔻۳. نکته بسیار منفی دیگر آن است که اظهارات نابخردانه ظریف سبب میشود #تبلیغات_رسانهای دشمن در جبهه مقاومت اینگونه تبلیغ کند که ایران با برگه قدرت منطقهای و محور مقاومت، برای گرفتن امتیاز برای حل مساله تحریم با آمریکا معامله!! و مذاکره!! میکند. در حالیکه محور مقاومت با سیاستهای تکلیف مدارانه، صادقانه و برادرانه ایران اسلامی در کنار برادران ایمانی شکل گرفته است و ایران اسلامی وظیفه ذاتی خود را در حمایت از مظلومین و نهضت ها میداند.
🔺 بنابراین منفیترین بخش سخنان ظریف را باید در ایجاد #تردید_راهبردی در داخل و خارج دانست. آثار این تردید در پیشرویِ بیشتر و افزایش سقف مطالبات دشمن بروز خواهد کرد. همانگونه که ترامپ بلافاصله، با پاسخ طعنهآمیز نه_مرسی!!! ، سقف فعلی را هم نیز نپذیرفت.
✅ @teribon
⭕️محسن رضایی: نظر شورای نگهبان درباره CFT و پالرمو حاکم است
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹زمان بررسی لوایح پالرمو و CFT سپری شده و از نظر آیین نامه وقتی زمان تمام شود نظر شورای نگهبان درباره لوایح، مُحَکَم است.
🔹دولت و مجلس به دنبال این هستند که مسایل را از طریق دیگری پیگیری کنند و مجوز بررسی مجدد در مجمع را بگیرند اما از نظر ما فعلا نمیتوانیم دیگر بحث را پیگیری کنیم بنابراین از نظر مجمع نظر شورای نگهبان حاکم است.
🔹بنابر این بحث FATF فعلا متوقف به این است که خود نهاد FATF کاری را انجام دهد چون تعداد زیادی از توصیههای این نهاد از طرف ایران انجام شده است و از آنجایی که اقدامی از سوی آنها انجام نشده، مجمع هم بیاعتماد شده است.
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اهمیت سینما کم از انرژی هستهای نیست/ خلاءهای سینمای ایران به رخش کشیده نشده است
🔹"بنده اعتقادم این است که سینمای ما کمتر از انرژی هستهای نیست! و به همین دلیل است که دشمن برایش برنامه دارد و برای منحرف کردن مسیرش خیلی کار میکنند"
▫️مناظره وحید جلیلی و محمد قوچانی در «شب سینما»
✅ @teribon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ قرارداد محرمانه مسئولان #محیطزیست ایران و #آلمان درباره تعویض کولرهای گازی
🔹 افشاگری "سیدیاسر جبرائیلی" کارشناس اقتصادسیاسی، از ادامه اجرای چراغ خاموش #توافق_پاریس توسط #دولت
✅ @teribon