14.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 هفت دقیقه طوفانی #سعید_قاسمی در ویژه برنامه ده سالگی ثریا
هشدار دلسوزانه حاج سعید قاسمی خطاب به دولت سیزدهم : پاکسازی و حجامت از تفکر اسلام اشرافیآمریکایی و تغییر ریل در سیاست ها
@teribon_ir
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 نبویان: متن توافق وین نهایی شده است / نمایندگان با توافقی که منافع ملت را جلب نکند مخالفت می کنند/ قرار بود در همین هفته توافق شود
💬 عضو کمیسیون اصل ۹٠ در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:
🔻 فروش نفت و جابجایی پول آن مورد انتظار ما در توافق است.
🔻 باید به ما تضمین دهند که از برجام خارج نشده، تحریم جدید ایجاد نکرده و مکانیزم ماشه را اجرایی نمی کنند/ قانون مجلس باید اجرا شود.
🔻 متاسفانه شنیده ها حاکی از آن است که قرار نیست تحریم های آیسا و کاتسا برداشته شود، تضمین عدم خروج و عدم استفاده از مکانیزم ماشه نیز در توافق وجود ندارد.
🔻 آمریکا و اروپا بداند، اگر موارد مورد انتظار مجلس در توافق وجود نداشته باشد، نمایندگان ملت این توافق را نمیپذیرند. اجازه نابودی منافع ملی را نمی دهیم.
🔻 در جلسه شورای امنیت ملی، متن نهایی توافق آورده شده است، قرار بود در همین هفته توافق را اعلام کنند.
@teribon_ir
چالشگریِ غیرنمایشی در معرکۀ جنگ روایتها:
در فضیلتِ سنّتِ «آزاداندیشی»
[1]. وظیفۀ من، «شکستن قداستهای نابجا» و «گشودن بابِ آزاداندیشی» هست. «عقلانیّت»، هیچ مرزی ندارد و حتّی دربارۀ اصل وجود خدا نیز میتوان پرسید و باید از نظر عقلی، قانع شد. حتّی مسألههای فراعقلی نیز به حکم خودِ عقل، فراعقلی تشخیص داده میشوند. این «حجّت»، آنچنان منزلتی دارد که همرتبۀ وحی و نبی، «رسولِ باطنی» معرفی شده است. «نظریۀ پیشرفت»، چهار لایه دارد و یکی از آنها، «فکر» است. باید «اندیشهورزی» و «قدرت تجزیهوتحلیلِ انتقادی» را فراگرفت و در برابر هجوم روایتها، «سواد رسانهای» داشت. باید «محقّق» بود، نه «مقلّد».
[2]. موضعگیریِ «دیگران»، حتّی نیروهای انقلابی، در نظر من هیچگونه «حجّیّتِ شرعی» ندارد و من فقطوفقط، تکلیفم را میشناسم و بس. در اینجا، هیچ اقلیّت و اکثریّتی، تعیینکننده نیست، بلکه باید تنها به «وظیفۀ اسلامی و انقلابیِ» خویش نگریست و در برابر «مؤاخذۀ الهی»، حجّت داشت. اینکه دیگران، «تحقیر» و «ملامت» و «تخطئه» کنند و از پشت خنجر بزنند و بدگویی کنند، نباید رخنهای در «عهد ایمانی» و «مسئولیّت انقلابیِ» ما ایجاد کند. بگذریم از اینکه همواره در طول تاریخ، اکثریّت، حتّی اکثریّتِ اهل حقّ، «محافظهکار» و «مصلحتاندیش» بودهاند و در زمانۀ «بلا» و «تنگنا»، دیندارانه نزیستهاند و هزینه ندادهاند. عرصۀ دینداریِ عدّهای، «مسجد» و «هیئت» و «زیارت» است، نه «روشنگریِ میدانی» و «جنگ نرم» و «جهادِ تبیین».
[3]. بدون قصد مقایسه باید گفت دربارۀ علامه مصباح نیز همین داوریها صورت میگرفت و ایشان به دلیل «مواضع خاص و منحصربهفرد»ش، همواره محدود و منزوی بود؛ حتّی در میان بسیاری از نیروهای انقلابی. ایشان «فریاد» میزد و با «صراحت» سخن میگفت و روشنگری میکرد، امّا دوستان انقلابی، این رویّه را برخلاف «مصالحِ انقلاب» و «منطقِ رهبر انقلاب» میدانستند و رفتار ایشان را تقبیح میکردند. دراینباره، یک اجماعِ نسبی در میان نیروهای انقلابی شکل گرفته بود و ما در هرجا که سخن میگفتیم، مجبور به دفاع از ایشان در برابر سیلِ «خُردهگیریهای دوستان» بودیم.
[4]. چون «موقعیّتِ اجتماعیِ» رهبر انقلاب با ما تفاوت دارد، «پیامدهای مترتّب» بر رفتار ایشان نیز با ما تفاوت دارد. ازاینجهت، نباید «بهطور مطلق»، مشابه ایشان رفتار کنیم. برای مثال، ما در موسم انتخابات، فعالیّت سیاسیِ مصداقی داریم، درحالیکه رهبر انقلاب هیچگاه چنین نمیکنند. پس «موقعیّتهای مختلف»، «وظایف مختلف» در پی دارند. ازاینرو، اینکه رهبر انقلاب در قدم نخست، انتقادهای خویش را بهصورت خصوصی مطرح میکنند و آنگاه در سخنرانی عمومی، آنها را بیان میکنند، سازوکاری نیست که لازم باشد ما در مقام تبیین، بهطور ضروری و عام، به آن پایبند باشیم. افزونبراین، هنگامیکه موضعی بهصورت «رسانهای» و «عمومی» مطرح میشود و «فضایی منفی و مخرّب بر ضدّ یک ارزش انقلابی» شکل میگیرد، نمیتوان نسبت به فضای شکلگرفته، بیتفاوت بود. بگذریم از اینکه ما به بسیاری از بزرگان، دسترسی نداریم و اگر هم داشته باشیم، صدای انتقادمان شنیده نمیشود. پس چارهای نیست جز اینکه از «قدرت رسانه» استفاده کنیم و به صدای خویش، «ضریب» بدهیم تا شاید مؤثّر افتد.
[5]. من هر زمان احساس کنم که «حضور رسانهای»ام به ضرر «جبهۀ انقلاب» تمام میشود، لحظهای در کنارهگیریِ خویش از «جبهۀ رسانهای انقلاب»، درنگ و تعلّل نخواهم کرد و داوطلبانه، خارج میشوم تا مبادا تشخیص و عملِ ناصوابم، غباری بر این جبهه بنشاند. بهبیاندیگر، هر جا احساس کنم که حضورم، اسبابِ «زباندرازیِ توجیهناپذیرِ غیرانقلابیها» شده است و نوشتهها و گفتههایم، از جنسِ کارِ «آتشبهاختیارِ تمیز» نیستند، به میدانِ نخستم که «جبهۀ علمیِ انقلاب» است، بازمیگردم و در همان جا متمرکز میشوم تا «جبهۀ رسانهای انقلاب»، آسیب نبیند. در این ماجرا نیز چنانچه دادگاه حکم به جرم من بدهد، با فعّالیّتهای رسانهای خداحافظی خواهم کرد و به طور خاص، دیگر دربارۀ اندیشههای آیتالله خامنهای چیزی نخواهم نوشت تا گمان برده نشود که «شارحان» و «تبیینکنندگانِ» این تفکّر و خطّ معرفتی، اهل اهانت هستند. این تصمیم را نگاشتم تا دوستانِ انقلابیِ دلنگران و ملامتگر، شک و تردید روا ندارند.
#دکتر_مهدی_جمشیدی
@teribon_ir
بعثت پیامبر در شهر تجاری.mp3
2.74M
🔆 سرّ بعثت در شهر تجاری!؟
• در دوره فئودالیته اروپا و چندین سال قبل از غلبه تجارت بر کشاورزی(دوره اول سرمایه داری) خداوند پیامبرخاتم را در یک شهر تجاری مبعوث کرد؛ تا برای فردا حرف بزند، تجارتی که کاپیتالیسم نشود!
#حجت_الاسلام_قنبریان
@teribon_ir
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️📹 توحید در اقتصاد به این معناست که همان "لا إله إلا الله" که بر سر زبانهاست،
در بازار و معامله و کسب و کار هم خودش را نشان دهد
🔸بعد از نماز به همدیگه میگن تقبل الله، بعد همین دونفر میرن توی بازار کلاه همدیگه رو برمیدارن!
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
@teribon_ir
🔴چرایی تأکید رهبر انقلاب بر اصول ثابت نظام
🔺انقلاب اسلامی ایران دارای اصول ثابت و مستحکمی است که همین اصول ثابت هویت نظام اسلامی و آرمانهای انقلاب اسلامی را شکل میدهند. در واقع، اصول انقلاب اسلامی، نقشه راه و مسیر حرکت انقلاب را مشخص کرده و چارچوب فعالیتها و اقدامات را در حوزهها و عرصههای مختلف کشور از سیاست داخلی و خارجی تا فرهنگ و اقتصاد بیان میکند. اما از ۳ دهه قبل سپهر سیاسی ایران شاهد تقابل دوقطبی «تکنوکراسی» و «آرمانخواهی» شد.
🔹تکنوکراتها در سالهای پس از جنگ در مقابل جریان ایدئولوژیک آرمانخواه علم شدند و از لزوم تغییر اصول سخن گفتند؛ انقلاب اسلامی آمده بود تا جامعه را بر اساس آرمانها مدیریت کند؛ اما تکنوکراتها آرمانها را دستوپاگیر توسعه میدانستند. برای آنان محاسبه «هزینه-فایده» مقدم بر هر تصمیمگیری سیاسی، اقتصادی و فرهنگی است و رفتار ایدئولوژیک مزاحم تامین منافع ملی. بنابراین از نظر آنان موضع ثابت در عرصه سیاسی وجود ندارد و عقلانیت حکم میکند آرمانها از همه شئون جامعه زدوده شده و عملگرایی جای آن را بگیرد.
🔹از آن زمان بود که در گفتمان این جریان، مفاهیم تساهل و تسامح، تنشزدایی، تفکیک ساحت عرفی جامعه از ساحت مقدس دین و ... جای مفاهیم اصیل انقلاب را گرفت و با همین گفتمان رخت بیقواره سکولاریزم را بر قامت عدهای از سیاستمداران و مدیران پوشاند.
🔹کسی که در تمام طول این سالها طلایهدار تفوق اصول و ارزشهای ثابت و آرمانهای اصیل انقلابی بر عملگرایی و منفعتطلبی سیاستمداران تکنوکرات بوده، شخص رهبر معظم انقلاب اسلامیاند که همواره حافظ راهبردهای ثابت نظام از جمله رویارویی با استکبار جهانی و دفاع و حمایت از مستضعفان جهان هستند. پافشاری و مراقبت ایشان اجازه منحرف شدن حرکت انقلاب اسلامی از ریلگذاری معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) را نداده است.
🔹مقام معظم رهبری در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث، به بهانه تشریح موضعشان نسبت به وقایع اوکراین، به یکی از این اصول ثابت اشاره کردند. ایشان با تأکید بر موضع ثابت جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با جنگ، گفتند: ما با جنگ، کشته شدن مردم و تخریب زیرساختهای متعلق به ملتها در هر جای دنیا مخالفیم. این «حرف ثابت» جمهوری اسلامی است و سیاست ما مانند غربیها دوگانه نیست که بمب انداختن بر سر کاروان عروسی در افغانستان و کشتن مردم عراق، مبارزه با تروریسم نام بگیرد.
🔹طی چند روز گذشته برخی افراد و رسانهها با طعنه وانمود میکردند جمهوری اسلامی در جنگی که یک طرف آن متحد استراتژیکش باشد، از آرمانهایش کوتاه میآید. اما رهبر حکیم انقلاب بار دیگر بر تخطیناپذیری راهبردهای نظام از اصول ثابت تاکید کردند. شاهد سخن ایشان حرکت ۴۰ ساله انقلاب بر مبنای همین اصل ثابت بوده که یک نقطه تاریک در کارنامه انقلاب باقی نگذاشته است...
🔹فتوایی که با وجود اصرار سیاستمداران عملگرا در مقاطعی بر اقدام به تولید کلاهک هستهای، هرگز اجازه نداده نظام اسلامی حتی در دوره توانایی علمی و لجستیکی، قدمی برای تولید سلاح کشتار جمعی بردارد و بُرد موشکها را از حد مشخصی فراتر ببرد؛ قاطعیتی که در مقاطع مختلف چون جنگ آمریکا با صدام در سال ۶۹، ترور دیپلماتهای ایرانی در مزارشریف در سال ۷۷ و حمله طالبان به افغانستان در تابستان گذشته با وجود اصرار تندروها، اجازه تخطی از صلحطلبی انقلابی و ورود به جنگ را نداده و از گرفتار شدن کشور در باتلاق جنگ در مرزهایش جلوگیری کرده است.
🔻ایشان اجازه ندادند تحلیل هزینه-فایده جای حاکمیت اصول بنیادین را در حرکت کلی کشور بگیرد. اصرار بر اصول ثابت انقلاب در طول سالیان متمادی است که رهبری چون ایشان را مورد احترام سیاستمداران جهان قرار داده و امنیت و عزت ملت ایران را حفظ کرده است.
#رها_عبداللهی
@teribon_ir
✍️ پاشنه آشیل دولت آقای رئیسی
🔰 تقریباً همه منتقدان دلسوز دولت آقای رئیسی در این مسئله اتفاق نظر دارند که #پاکسازی_مدیریتی در دولت ایشان، علی رغم تذکر چندباره خودِ ایشان، با کندی عجیبی پیش می رود. به نظر می رسد اگر این روند اصلاح نشود، همین مسئله در آینده ای نه چندان دور، تبدیل به #پاشنه_آشیل دولت شده و چه بسا عوامل #نفوذی و #بانیان_وضع_موجود که هنوز هم در بسیاری از مناصب دولتی حضور دارند، برای ایشان، دولتی 4 ساله رقم بزنند.
🔰 ای کاش آقای رئیسی و دولتمردان ایشان به این فراز از نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر بیشتر توجه کنند و از بروز اتفاقات ناخوشایند در آینده جلوگیری کنند:
🔸 «إِنَّ شَرَّ وُزَرَائِكَ مَنْ كَانَ [قَبْلَكَ لِلْأَشْرَارِ] لِلْأَشْرَارِ قَبْلَكَ وَزِيراً وَ مَنْ شَرِكَهُمْ فِي الْآثَامِ فَلَا يَكُونَنَّ لَكَ بِطَانَةً فَإِنَّهُمْ أَعْوَانُ الْأَثَمَةِ وَ إِخْوَانُ الظَّلَمَةِ وَ أَنْتَ وَاجِدٌ مِنْهُمْ خَيْرَ الْخَلَفِ مِمَّنْ لَهُ مِثْلُ آرَائِهِمْ وَ نَفَاذِهِمْ وَ لَيْسَ عَلَيْهِ مِثْلُ آصَارِهِمْ وَ أَوْزَارِهِمْ وَ آثَامِهِمْ مِمَّنْ لَمْ يُعَاوِنْ ظَالِماً عَلَى ظُلْمِهِ وَ لَا آثِماً عَلَى إِثْمِهِ أُولَئِكَ أَخَفُّ عَلَيْكَ مَئُونَةً وَ أَحْسَنُ لَكَ مَعُونَةً وَ أَحْنَى عَلَيْكَ عَطْفاً وَ أَقَلُّ لِغَيْرِكَ إِلْفاً فَاتَّخِذْ أُولَئِكَ خَاصَّةً لِخَلَوَاتِكَ وَ حَفَلَاتِكَ ثُمَّ لْيَكُنْ آثَرُهُمْ عِنْدَكَ أَقْوَلَهُمْ بِمُرِّ الْحَقِّ لَكَ وَ أَقَلَّهُمْ مُسَاعَدَةً فِيمَا يَكُونُ مِنْكَ مِمَّا كَرِهَ اللَّهُ لِأَوْلِيَائِهِ وَاقِعاً ذَلِكَ مِنْ هَوَاكَ حَيْثُ وَقَعَ وَ الْصَقْ بِأَهْلِ الْوَرَعِ وَ الصِّدْقِ ثُمَّ رُضْهُمْ عَلَى أَلَّا يُطْرُوكَ وَ لَا يَبْجَحُوكَ بِبَاطِلٍ لَمْ تَفْعَلْهُ فَإِنَّ كَثْرَةَ الْإِطْرَاءِ تُحْدِثُ الزَّهْوَ وَ تُدْنِي مِنَ الْعِزَّةِ وَ لَا يَكُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَ الْمُسِيءُ عِنْدَكَ بِمَنْزِلَةٍ سَوَاءٍ فَإِنَّ فِي ذَلِكَ؛ بدترين وزراى تو كسى است كه پيش از تو وزير «زمامداران شرور» بوده و در گناهان آنها شركت داشته است. چنين كسى هرگز نبايد محرم اسرار تو باشد. آنها معاون گنهكاران و برادران ستمكارانند. اين در حالى است كه تو مىتوانى جانشينان خوبى بهجاى آنان انتخاب كنى، از كسانى كه از نظر فكر و نفوذ اجتماعى كمتر از آنها نيستند؛ ولى بار سنگين اعمال خلاف، گناهان و معاصى آنها را بر دوش ندارند؛ از كسانى كه هرگز ستمگرى را در ستمش يارى نكرده و گناهكارى را در گناهش معاونت ننمودهاند. هزينه اين افراد بر تو سبكتر و همكارى و ياريشان بهتر و محبتشان با تو بيشتر و انس و الفتشان با غير تو (و بيگانگان) كمتر است، بنابراين آنها را از خواص خود در خلوتها و رازدار خويش در محافل خصوصى قرار بده. سپس (از ميان آنها) افرادى را مقدم دار كه در گفتن حقايق تلخ براى تو از همه صريحاللهجهتر باشند و در مساعدت و همراهى با تو در امورى كه خداوند براى اوليايش دوست نمىدارد كمتر كمك كنند؛ خواه موافق ميل تو باشد يا نه.» (نهج البلاغه؛ نامه 53)
🔰پی نوشت:
بدیهی است تعبیر «وزراء» (جمع «وزیر») در این فراز از نامه 53، منحصر در معنای امروزین آن (وزیران عضو هیئت دولت) نیست؛ بلکه این واژه به معنای كسى است كه بار كارهاى سنگين فرمانده خود را تحمل مىكند. (مفردات الفاظ قرآن؛ ص868)
بنابراین، شامل هر مسئولی می شود که بگونه ای بار مسئولیتی را در پیشبرد اهداف دولت و حکومت به دوش می کشد.
#شبیر_فیروزیان
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹مردمی که امربه معروف و نهی ازمنکر را ترک کنند، با خدا اعلام جنگ کرده اند…
🔻نماد امام رضا شده کفتر و گنبدطلا و غذای حضرتی!
اینها هیچکدام مقدس نیستند،
به روایتهای امام رضا عمل کنید…
#استاد_رحیم_پور_ازغدی
@teribon_ir
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دولت فعلا در همهی زمینه ها، در ریل آن شخص مغروق حرکت میکند.
🔸آقای رئیسی، ما به شما رای دادیم تا شاهد حجامت در نظام باشیم، ولی آثار این تغیرات مشهود نیست.
جناب آقای رئیسی و اژهای ما خواهان محاکمه،اخراج و براندازی جریان منحوس اسلام آمریکایی در کشور هستیم.
ساسیت های محافظهکارانهی صدا و سیما هم مانع جهاد تبیین در این تریبون میلیونیست.
همچنان فضای تبیین برای غربگرایان، مفسدین و محافظهکاران باز و فرزندان انقلاب در بایکوت.
برنامهی ثریا با این وضعیت، سوپاپ اطمینان نظام است؟؟؟
#حاج_سعید_قاسمی
@teribon_ir
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 اظهارات متفاوت روح الله ایزدخواه از ضرورت تغییر ریل در مدیریت کشور
تغییر اساسی کشور با عوض کردن چهار مدیر امکان پذیر نیست
انقلابی بودن صرفا باشعار نیست؛ مردم باید تغییر ریل مدیریت کشور را احساس کنند
مردم نباید دوسال منتظر تصویب طرح #شفافیت در مجلس باشند
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 توافق خوب، آرزو یا واقعیت؟!
ظاهرا دوباره داریم به روزهای طلایی منتهی به #برجام نزدیک میشویم! هنوز که نه توافقی شده و نه متنی منتشر شده، خیلیها دامن از دست داده و دوباره خاطرات آن تبریکهای کذایی دارد زنده میشود!
اگر این توافق همان برجام است -که ظاهرا همین است- در #خسارت_محض بودنش شکی نیست، و زندهکردن و بازگشت به آن هم وجهی ندارد. اگر هم برجام نیست و توافق دیگری است که هنوز چیزی منتشر نشده! دقیقا عزیزان حرفشان چیست؟!
ما #توافق_خوب در دسترس نداریم به صورت واقعی. تقریبا همه اشتراک نظر دارند -حتی همان غربگراها- که این توافق، #موقت خواهد بود (اگر توافق شود).
نگران اصلیام این است این همه انرژی که صرف شده و الان برای اصلاح جدی و مقاوم کردن #اقتصاد شکل گرفته از بین برود؛ و اگر از بین برود حتما ضربه بعدی را شدیدتر خواهیم خورد.
#مسعود_براتی
@teribon_ir
16.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 بازنشر یک نکته | مذاکره غلط هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد و مذاکره خوب نیز تنها بخشی از کار برای رفع مشکلات است
🔹سال نود و دو هم گفتیم که تا ایرادات ساختار اجرایی-اداری کشور حل نشود، نمیتوان ادعا کرد که مشکلات با مذاکره و ... حل خواهد شد
@teribon_ir