eitaa logo
هنرهای خانگی ترمه 🌸
938 دنبال‌کننده
440 عکس
28 ویدیو
4 فایل
هنرهای خانگی ترمه و دوستان کاری از گروه تحقیقاتی فتح الفتوح به نیت فرج هدیه به امام رضا علیه السلام شما هم حی باشید و کارهای هنری خودتان را برایمان بفرستید. ارتباط با مدیر @fathol_fotooh
مشاهده در ایتا
دانلود
#آشپزی #خوراک_مرغ_باخامه #خوراک #مرغ پیاز نگینی و تکه های کوچک مرغ رو با نمک و فلفل تفت میدین. خیلی کم آب میریزین، مرغها زود میپزه. روی شعله دیگه یه لیوان شیر با دوقاشق ارد که در کمی اب سرد حل شده را رو حرارت میزارین کمی غلیظ شد، خاموش میکنین. روی مرغ های پخته قارچ های خرد شده رو میریزین صبر میکنین تا آبش تموم بشه. بعد مخلوط شیر و آرد غلیظ شده رو به تناسب غذا روش میریزین یه جوش بزنه و در آخر، کمی خامه بریزین یه هم بزنین و با چیپس خلالی تزیین کنید.😍 ممنون از هنر فائزه جون👏👏👏 @termeh_honar هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
#کیک_پنیر (چیزکیک) #کیک مواد لازم 👇 _ یک بسته بیسکویت ساقه طلایی _ کره ۱۰۰ گرمی _ یک بسته پنیر خامه ای کاله _ خامه صورتی یک بسته _ یک ساشه ژلاتین _۴ قاشق شکر _ ژله قرمز _ دونه انار یا توت فرنگی یا هر میوه دلخواه برای روی کیک لایه اول : _ ساقه طلایی را با دستگاه غذاساز خرد میکنیم یا هر وسیله دیگه پودر میکنیم _کره را آب می کنیم و با بیسکویت پودر شده ها قاطی می کنیم اگه قالب کمربندی مثل من ندارین من یه ظرف شکل قلب رو سلفون گذاشتم طوری که اضافه آن تا بیرون ظرف بیاد .بعد بیسکویت ها رو بریزید توش و با پشت قاشق صاف کنید و فشار بدید تا حسابی شکل فشرده پیدا کنه ۱ ساعت داخل یخچال بذارید تا خودشو بگیره.. لایه دوم: پنیر خامه رو سه دقیقه با همزن میزنین تا باز بشه بعد شکر اضافه میکنین و خامه دوباره سه دقیقه بزنید. تو این فاصله ساشه ژلاتین رو با نصف لیوان اب جوش نه بیشتر روی حرارت کتری هم بزنید تا باز بشه بعد بریزید تو خامه و پنیر و دوباره هم بزنین مواد رو روی بیسکویت ها بربزید اگه خیلی شل بود نیم ساعت تو فریزر میزارین بعد ۴ ساعت توی یخچال. وگرنه از اول یخچال بذارید. باید حالت سس و نیمه شل باشه . لایه سوم : ژله قرمز با یک لیوان اب جوش درست کنید نصفشو میریزیم و توی یخچال میزاریم نیم بند شه بعد میوه دلخواه رو می چینیم روش و بقیه ژله رو میریزیم و می زاریم تو یخچال تا ببنده بعد که بیرون بیاورید و دور تا دور کیک رو با چاقو جدا کنید و به کمک سلفون بیرون مانده و دست در ظرف مورد نظر بذارید. ممنون از هنر فائزه جون 👏👏 @termeh_honar هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
خانم های هنرمند هرکسی از مطالب کانال استفاده میکنه میتونه عکس بگیره و بفرسته تا دیگران هم انرژی بگیرن شما هم اگر هنری دارید برای مدیر کانال بفرستید تا دیگران بهره مند بشن 😍🌸😍🌸😍🌸
هنرهای دوستمون خانم فکور 👏👏👏 که براشون درآمدزایی هم داشته
این هم هنرهای دوستمون نسیم 👏👏
#آموزش #هنری #گلدوزی #گره_فرانسوی دوخت رکوکو پارچه خود را برش زده و داخل کارگاه گلدوزی قرار می دهیم. سوزن را نخ کرده به شکلی که مقدار کمتری از نخ در یک سمت سوزن و مقدار بیشتر در طرف دیگر سوزن قرار گیرد. سوزن نخ شده را از پشت پارچه به سمت روی پارچه عبور دهید. بهتر است انتهای نخ را به پشت کار خود با چسب کاغذی بچسبانید. در انتهای کار، یک گره کوچک در پشت کار بزنید.  سوزن را در دست راست نگه داشته و از دست چپ برای نگه داشتن نخ استفاده کنید. توجه : برای دوخت یک گره استاندارد به طور کلی دو بار باید نخ را دور سوزن بپیچانید. بعد سوزن خود را به سمت پایین بچرخانید و یک نقطه را در نزدیکی نقطه شروع اولیه خود انتخاب کنید. توجه داشته باشید اگر سوزن را از همان نقطه شروع عبور دهیم گره شکل نگرفته و باید مجدد شروع به دوخت کنیم. کل سوزن را از پارچه بیرون کشیده و به آرامی نخ را طبق تصویر بکشید. شما باید نخ را تا کامل شدن گره در دست چپ خود نگه دارید تا گره محکم شود. برای تکمیل گره خود، انتهای نخ را با سر نخ که با چسب به پشت کارگاه چسبانده بودیم یک گره کوچک می زنیم.  برای تبدیل این گره به گل رز، خط های کمرنگ رو بکشید شبیه گل. فاصله بیرون آمدن سوزن از روی انتهای خط گلبرگ هست. تعداد نخی که دور سوزن می پیچیم. مرکز رو گره فرانسوی بزنید و اطراف اون رو گلبرگ که میتونید از ترکیب پررنگ به کمرنگ و ترکیب چند رنگ استفاده کنید. @termeh_honar ممنون از هنر خانم میرزایی (مامان نورا) و آموزش در حسینیه منتظران شهادت گروه تحقیقاتی فتح الفتوح
این هم هنر خانم هاشمی (مامان نرگس) که در حسینیه منتظران شهادت آموزش دیدند و این کار رو روی جیب بلوز انجام دادند 👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#چیپس_نخود #تزیین #تزئین #تنقلات نخود رو یک روز در آب خیس کنید بعد بپزید در حدی که له نشه یک تخم مرغ رو کاملا بزنید داخل یک ظرف دیگه ادویه ها شامل نمک، زرچوبه، فلفل سیاه اویشن، دانه هایی مثل کنجد، زیره و هرجی ذائقه خانواده هست رو قاطی کنید.(بنده به جای آرد سوخاری آرد سبوس برنج زدم و فائزه جون آرد سوخاری) نخود های پخته شده ک سرد شده رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل آرد بغلطونید توی يه ظرف کوچیک روغن داغ کنید و تند تند نخواهد رو سرخ کنید. توجه داشته باشید ک نخود هارو با کفگیر روغن گیر دربیارید و روی دستمالسوراخ دار یا چنگال بردارید روی توری بریزید که روغن اضافه گرفته بشه. با نخود فرنگی هم میشه درست کرد. یه خوراکی تفریحی دورهمی میشه و تزیین کنار غذاهای نونی. @termeh_honar هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸 ممنون از هنر فائزه جون 👏 👏
🍆🍆 ماست بادمجون و سیر و کمی نمک بادمجون رو هم میتونید خام رنده کنید هم بپزید و آبش رو بگیرید و له کنید هم کبابی کنید و پوست بکنید و له کنید. سبر هم از یک حبه تا ۵ حبه رنده کنید بستگی به سلیقه و ذائقه خانواده داره. ولی پیشنهاد ما برای اولین بار، یک حبه هست در مهمانی ها هم به حداقل سیر اکتفا کنید. اگر بادمجان خام رنده میکنید مستقیم توی ماست با رنده ریز انجام بدید که بادمجان ها سیاه نشوند و ترکیب ماست تیره نشه. اگر حجم ماست زیادتر از ۵ نفر هست با هر مقدار رنده کردن آن را هم برنید دوباره کار را ادامه بدید. توجه ‼️ بادمجان پخته یا کبابی بهتر هست. ماست پخته شده حساب ميشه و بهتر هست خام و پخته با هم خورده نشود. ماست و بادمجان میتونه یه عصرونه خوب باشه با نون خشک جو @termeh_honar هنرهای خانگی ترمه و دوستان 🌸
روی جوراب هنر دوستمون خانم میرزایی 👏👏 @termeh_honar