🔸بزرگترین تولیدکنندگان گاز در دنیا
از منظر تولید گاز، ایران با تولید ۲۵۰ میلیارد متر مکعب گاز در سال ۲۰۲۱، سومین کشور جهان به شمار میآید. این در حالی است که آمریکا با تولید ۹۱۴ میلیارد متر مکعب و روسیه با ۶۳۸ میلیارد مترمکعب نخستین و دومین کشور بزرگ تولیدکننده گاز در جهان هستند.
آمریکا در حالی بزرگترین تولیدکننده گاز است که کل ذخایر آن در حدود ۱۲ هزار میلیارد متر مکعب برآورد شده و رتبه ۵ دنیا را به لحاظ ذخایر گازی در اختیار دارد.
چین چهارمین کشور تولیدکننده گاز دنیا با تولید ۱۹۴ میلیارد متر مکعب در سال ۲۰۲۱ به شمار میرود؛ این در حالی است که چین در حدود ۸ درصد کل ذخایر گازی دنیا را در اختیار دارد.
قطر نیز با تولید سالانه ۱۷۳ میلیارد مترمکعب پنجمین تولیدکننده گاز در دنیا محسوب میشود.
وستانیوز(فراخط)
🔸آمادگی ناو هواپیمابر پیشرفته فوجیان برای انجام آزمایشات دریایی
سومین و پیشرفتهترین ناو هواپیمابر چین، فوجیان، آزمایشهای دریایی را در سال جاری آغاز خواهد کرد، پیشرفتی که تواناییهای نظامی این کشور را بیشتر ارتقا میدهد.
از جمله اهداف رئیس جمهور شی جین پینگ این است که تا سال ۲۰۴۹، زمانی که جمهوری خلق چین صدمین سالگرد خود را جشن می گیرد، این کشور را به خط مقدم قدرت های جهانی بازگرداند.
فوجیان بزرگترین و پیچیدهترین کشتی جنگی چین تاکنون است و نقطه عطفی در پروژه شی برای نوسازی ارتش و کاهش شکاف با ایالات متحده است. این کشتی شبیه جدیدترین ناو آمریکایی، یو. اس اس جنرال فورد است که تنها کشتی جنگی مجهز به منجنیق الکترومغناطیسی پیشرفته میباشد.
این کشتی اکنون در کارخانه کشتی سازی جیانگ نان در نزدیکی شانگهای نصب می شود و آزمایشات پهلوگیری همزمان در ماه سپتامبر برای کاهش زمان تا تحویل آغاز شد.
وستانیوز(فراخط)
🔸دستاوردهای طرح جنگلزایی چین
برنامه جنگل کمربند حفاظتی سه شمال چین که از سال ۱۹۷۸ آغاز شده و تا ۲۰۵۰ ادامه دارد، شامل ۱۳ منطقه استانی میشود و بزرگترین و برجستهترین طرح مهندسی زیستبوم مصنوعی در کشور است.
تا پایان سال ۲۰۲۰، مقدار ۳۱/۷۴ میلیون هکتار جنگلزایی حفاظتشده ایجاد شدند. نرخ پوشش جنگلی نیز از ۵/۰۵ درصد به ۱۳/۵۷ درصد افزایش یافته است. گفتنیست ذخیره کربن به تقریباً ۲/۳ میلیارد تن رسیده است.
همچنین اصلاح مؤثر فرسایش خاک موجب کاهش انتقال سالیانه ۴۰۰ میلیون تن سدیم به رودخانه زرد شده است.
وستانیوز(فراخط)
🔸پرتال صهیونیستی https://www.i24news.tv/fr مقاله ای درباره اولین کنفرانس سفرای رژیم صهیونیستی در اوراسیا که در باکو برگزار شد، منتشر کرد.
این مقاله آمده است که چنین رویدادهایی قبلاً در مسکو برگزار شده بود، اما پس از مداخله روسیه در اوکراین در آذربایجان برگزار شد.
در این کنفرانس سفرای اسرائیل از اوکراین، روسیه، بلاروس، مولداوی، ازبکستان، قرقیزستان، گرجستان، صربستان، آلبانی، مقدونیه شمالی و کوزوو حضور داشتند. در میان شرکت کنندگان، علیزا بن نون، مدیر سیاسی وزارت امور خارجه اسرائیل نیز حضور داشت.
سفرای حاضر در باکو در مورد جنگ اوکراین، تهدید ایران و روابط بین اسرائیل و کشورهای مسلمان گفتگو کردند. همچنین با توجه به تنش فزاینده بین اسرائیل و ایران، برنامه های سال 2023 و توسعه مستمر روابط اسرائیل با کشورهای مسلمان محورهای اصلی گفت وگو بود.
در این مقاله به روابط اسرائیل و آذربایجان نیز اشاره شده است. خاطرنشان می شود، در نامه ارسالی مقامات آذربایجان به پارلمان اسرائیل تاکید شده است که کشور آذربایجان همیشه دوست مردم یهود است و هیچ گاه حمایت اسرائیل در زمینه امنیت را فراموش نخواهد کرد.
وستانیوز(فراخط)
🔸در جریان سفرجورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا به طرابلس، پایتخت لیبی توافق گازی بزرگی بین دو کشور امضا شده است.
این توافق ۸ میلیارد دلاری، بین غول انرژی ایتالیا، شرکت انی (Eni)، و شرکت نفت دولتی لیبی امضا شده است.
.
شرکت انرژی «انی» و شرکت ملی نفت لیبی این قرارداد را با وجود ناامنی و هرج و مرج سیاسی جاری در لیبی امضا کردهاند که هدف آن افزایش تولید گاز برای بازار داخلی لیبی و همچنین افزایش صادرات گاز از طریق توسعه دو میدان گازی است.
کلودیو دسکالزی، مدیر اجرایی این شرکت ایتالیایی گفته: « این توافق سرمایه گذاریهای مهمی را در بخش انرژی لیبی ایجاد وبه توسعه محلی و ایجاد شغل در این کشور کمک میکند و درعین حال باعث تقویت نقش انی به عنوان اپراتور پیشرو در این کشورخواهد شد.»
فرهت بنگدارا، رئیس کمیته ملی نفت لیبی در کنفرانس خبری مشترک با کلودیو دسکالزی گفت که این قرارداد گازی مهم ترین سرمایه گذاری جدید در بخش انرژی لیبی در ۲۵ سال اخیر است.
کشورهای اروپایی به دلیل جنگ اوکراین به دنبال جایگزینی برای گاز روسیه با توجه به منابع انرژی در شمال آفریقا هستند
وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
🔴اطلاعیه مهم درباره دوره آموزشی فراخط
جهت اطلاع کاربران محترم مجموعه وستانیوز و فراخط، فروش دوره آموزشی فراخط به دلیل نواقصی که در سایت اختصاصی فراخط به وجود آمده با مشکل روبه رو شده است.
تعیین زمان بندی اشتباه برای تکمیل سایت منشاء تاخیر مذکور بوده است
دوستان فنی در حال تکمیل سایت هستند
به محض برطرف شدن نواقص، برنامه فروش دوره از طریق کانال فراخط اطلاع رسانی خواهد شد
از همه کابران میهمانان دوره کمال عذرخواهی را دارم
آدرس کانال فراخط 👇
https://eitaa.com/joinchat/1482555655Cba3643e10d
🔸«بورجان توتار»، روزنامهنگار ترکیهای و ستوننویس روزنامه «دیلی صباح» ترکیه در گزارشی استدلال میکند که احتمالاً اوکراین هم به شکستهای آمریکا در شبهجزیره کره، ویتنام، افغانستان، لیبی، سوریه، و عراق اضافه خواهد شد.
به نوشته توتار، دلیل این شکست هم این است که ارتش آمریکا پس از جنگ جهانی دوم در هیچ جنگی پیروز نشده است. در واقع آنها غیرممکن را میخواهند، بنابراین آمریکا وارد هر جنگی که میشود، با شکست از آن بیرون میآید.
وی در ادامه استدلال میکند که بخشی از توضیح دلیل این شکستهای متوالی این است که سیاستمردان و دولتمردان آمریکایی درباره کشورهایی که با آنها مقابله میکنند، اطلاعات کافی ندارند
وستانیوز(فراخط)
🔶 کوآد کوپترهای انفجاری که به سایت وزارت دفاع ایران در اصفهان حمله کردند بهای نفت را بالا بردند ..
شبکه انبیسی آمریکا روز دوشنبه ۱۰ بهمن گزارش داد حمله پهپادی شنبه شب به مجتمع صنایع نظامی ایران در اصفهان، بهای نفت در بازارهای جهانی را افزایش داد
تا شامگاه دوشنبه به وقت ایران، نرخ هر بشکه نفت خام از نوع برنت به ۸۵ دلار و ۷۲ سنت رسید و هر بشکه نفت آمریکایی وست تگزاس اینترمدیت نیز ۷۸ دلار و ۲۸ سنت معامله شد.
به نوشته شبکه انبیسی، بامداد دوشنبه با آغاز به کار بورسهای جهان، نگرانی از درگرفتن بحرانی مرتبط با ایران بهدنبال حمله پهپادی به اصفهان، بهای نفت را افزایش داد
استفانو گراسو، مدیر ارشد یک شرکت در بازار بورس سنگاپور، گفت:
معلوم نیست در ایران چه اتفاقی رخ داده است، هر گونه تشدید اوضاع در آنجا میتواند جریان نفت خام را مختل کند.
با این حال، در ادامه روز دوشنبه و در پی گزارشهای مرتبط با نرخ بهره آمریکا و صادرات قوی روسیه با وجود جنگ ۱۱ ماهه این کشور در اوکراین، روند افزایشی بهای نفت کاهشی شد.
وستانیوز(فراخط)
🔸تمدید معافیت تحریمی میدان گازی مشترک ایران و انگلیس
وزارت خزانهداری آمریکا معافیت تحریمی میدان گازی مشترک ایران و انگلیس در دریای شمال را برای یک دوره ۲ ساله تمدید کرد.
شرکت انگلیسی سریکا که ۵۰ درصد سهام میدان گازی رهام را در اختیار دارد در اطلاعیهای اعلام کرد معافیت میدان نفتی رهام از تحریمها علیه ایران تمدید شده است و بنابراین کلیه شرکتها میتوانند بدون ترس از مجازات آمریکا به ارائه کالا و خدمات در این میدان ادامه دهند.
ایران نیز ۵۰ درصد سهام میدان گازی رهام را در اختیار دارد. شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم که پیشتر مالک نصف سهام این میدان بوده است معتقد است این میدان ۱۳۵ میلیون بشکه نفت خام و ۸۰۰ میلیون فوت مکعب گاز طبیعی را در خود جای داده است. بر اساس آمارها، پنج درصد از نیاز روزانه انگلیس به گاز از این میدان تامین میشود.
دوره معافیت تحریمی میدان گازی رهام در ۳۱ ژانویه به پایان میرسید که بر اساس تصمیم اوفک این معافیت برای دو سال آینده تمدید شده است. دولت آمریکا در ژانویه ۲۰۲۱ و تحت فشار لندن برای تامین نیازهای انرژی خود این میدان را از تحریمها علیه ایران معاف کرد.
میتچ فلگ مدیرعامل شرکت سریکا پیشتر گفته بود ایران هیچ نقشی در تصمیمات مرتبط با میدان رهام ندارد و هیچ منفعت اقتصادی از تولیدات این میدان نمیبرد.
در حالی وزارت خزانهداری آمریکا معافیت میدان رهام از تحریمها علیه ایران را برای یک دوره دو ساله تمدید کرده است که اروپا تحت تاثیر جنگ اوکراین و ایجاد اختلال در صادرات نفت و گاز روسیه در بحران انرژی به سر میبرد.
وستانیوز(فراخط)
🔸چند عدد کلیدی از گزارش جدید مجمع کشورهای صادرکننده گاز
انتظار میرود تقاضای انرژی در فاصله سالهای ۲۰۲۱ تا ۲۰۵۰ حدود ۲۲ درصد رشد داشته باشد و به ۱۷۸۶۵ میلیون تن معادل نفت برسد.
برآورد میشود سهم گاز طبیعی در سبد انرژی از ۲۳ درصد در سال ۲۰۲۱ به ۲۶ درصد در سال ۲۰۵۰ برسد.
سهم گاز طبیعی در سبد انرژی در سال ۲۰۲۵ از زغالسنگ فراتر خواهد رفت و در ادامه تا سال ۲۰۴۳ گاز طبیعی تبدیل به مهمترین سوخت فسیلی در سبد انرژی جهان خواهد شد.
مصرف گاز در ابعاد جهانی تا سال ۲۰۵۰ به ۵۴۶۰ میلیارد مترمکعب خواهد رسید که در مقایسه با سال ۲۰۲۱ رشد ۳۶ درصدی را نشان میدهد.
گاز طبیعی در سالهای آینده بیشتر در بخش نیروگاهی استفاده خواهد شد و انتظار میرود ۴۳ درصد از افزایش تقاضای گاز در افق ۲۰۵۰ مربوط به این بخش اقتصادی باشد.
انتظار میرود تولید گاز طبیعی جهان از ۴۰۲۵ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۲۱ به ۵۴۶۰ میلیارد مترمکعب در سال ۲۰۵۰ بالغ شود که نشاندهنده رشد ۳۶ درصدی برای این منبع انرژی کلیدی آینده جهان است.
برآورد میشود حدود یکسوم از رشد تولید گاز طبیعی در افق پیشبینی در خاورمیانه محقق شود و پس از آن آفریقا و آمریکای شمالی جایگاه دوم و سوم را به خود اختصاص دهند.
جیئیسیاف انتظار دارد ۷۴ درصد تولید گاز طبیعی جهان تا سال ۲۰۵۰ از محل پروژههای جدیدی که در آینده آغاز خواهند شد، تأمین شود.
نتایج بهدست آمده از الگوی جهانی گاز نشان میدهد ۲۷ درصد از تولید گاز طبیعی باید از محل منابع گازی هنوز کشفنشده تأمین شود.
همراه با رشد مصرف و تولید گاز طبیعی، انتظار میرود تجارت آن نیز رونق یابد و تا سال ۲۰۵۰ شاهد رشد ۳۶ درصدی بوده و از مرز ۱۷۰۰میلیارد مترمکعب عبور کند. این حجم از تجارت گاز طبیعی معادل یکسوم کل تقاضای گاز است.
مهمترین مقصد صادرات الانجی در آینده بلندمدت آسیا پاسفیک خواهد بود و سهم این منطقه در تجارت الانجی جهان در افق پیشبینی الگو کاهش محدودی داشته و از ۷۲ درصد به ۶۷ درصد کاهش خواهد یافت، اگرچه مقدار مطلق آن افزایش خواهد داشت.
وستانیوز(فراخط)
🔸پس از افت اولیه قیمت نفت خام در ابتدای سال 2023، اکنون با یک روند صعودی نسبی در 12 روز گذشته افزایش یافته و به 87.5 دلار بر بشکه رسیده است، بیش از 10 دلار از پایینترین قیمت امسال.
تحلیلگران معتقدند با توجه به فضای مثبت موجود در معاملات جهانی نفت خام قیمت میتواند به بالای 90 دلار بر هر بشکه برسد، ولی با این حال شرایط بنیادی به اندازهای قوی نیستند که قیمت را به سطوح بالاتر از 100 دلار رسانده و حفظ کنند.
افزایش تقاضا برای نفت خام توسط افزایش تقاضا برای فرآوردههای نفتی پشتیبانی میشود که در روزهای اخیر 2.7 میلیون بشکه در روز افزایش یافته است، بیشترین افزایش هفتگی از دسامبر 2021.
وستانیوز(فراخط)
🔸چرا استانهای کمدرآمد تورم بالاتری دارند؟
آمارهای تورم و بیکاری امسال برای استانهای مختلف در سال ۱۴۰۱، نکات جالب توجهی را برای سیاستگذاران به همراه داشته است. این آمارها حاکی از آن است که برای استانهای با میانگین بیکاری بالاتر از ۱۲ درصد، میانگین تورم ۵۵ درصد است؛ در حالی که برای استانهای با سطح بیکاری پایینتر، مقدار تورم، رقم پایینتری را نشان میدهد به طوری که استانهای با میانگین بیکاری کمتر از ۸ درصد، نرخ تورم نزدیک به ۵۰ درصد دارند.
نکته دیگر این است که این قضیه در مورد سهم از تولید کل کشور هم صادق بوده و برای استانهای با سهم از تولید کل بالاتر، هم نرخ بیکاری پایینتر بوده و هم تورم کمتر است.
وستانیوز(فراخط)
🔸تصویر ملکه از اسکناسهای استرالیا حذف میشود
استرالیا تصویر مربوط به خاندان سلطنتی انگلیس را از اسکناسهای خود حذف میکند.
بانک مرکزی استرالیا امروز پنجشنبه اعلام کرد که تصویر ملکه الیزابت دوم روی اسکناس ۵ دلاری را با طرحی جدید برای انعکاس و احترام به تاریخ فرهنگ بومی خود جایگزین خواهد کرد. در این بیانیه آمده است که طرف دیگر یادداشت همچنان پارلمان استرالیا را نشان خواهد داد.
مرگ ملکه الیزابت در سال گذشته بحث هایی را در استرالیا در مورد آینده این کشور به عنوان یک سلطنت مشروطه برانگیخته است. رای دهندگان در همه پرسی سال ۱۹۹۹ به سختی پادشاه بریتانیا را به عنوان رئیس دولت خود حفظ کردند.
این تصمیم همچنین در حالی اتخاذ میشود که دولت چپ میانه کارگر استرالیا برای برگزاری همهپرسی برای تغییر قانون اساسی، به رسمیت شناختن بومیان در سند و نیاز به مشورت با آنها در مورد تصمیمهایی که بر زندگی آنها تأثیر میگذارد، فشار میآورد
وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
1_1950809667.mp3
4.75M
💢صحبت های امام خامنه ای درباره #نظم_نوین_جهانی
خودتان را برای نظم جدید جهانی آماده کنید
ما می توانیم در این نظم جدید یه جایگاه برجسته ای داشته باشیم
نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد
جایگاه ما ایرانی ها در این نظم جدید چیست؟؟
وستانیوز (فراخط)
🔸صدور مجوز صادرات قطعات آمریکا به هوآوی چین متوقف شد
روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد: دولت جو بایدن، صدور مجوز برای شرکتهای آمریکایی جهت صادرات به شرکت هواوی را در راستای اقدام این کشور در جهت اعمال ممنوعیت کامل فروش فناوری آمریکا به شرکت بزرگ تجهیزات مخابراتی چین متوقف کرده است.
فایننشال تایمز نوشت: کاخ سفید یک گام به ممنوعیت کامل فروش فناوری به شرکت چینی نزدیکتر میشود.
این رسانه به نقل از برخی از افراد آگاه از مذاکرات صورت گرفته در این باره در دولت بایدن افزود: وزارت بازرگانی آمریکا به اطلاع برخی از شرکتهای این کشور رسانده است که این وزارتخانه دیگر نمیتواند برای صادرات فناوری آمریکایی به هواوی مجوز صادرات دهد.
این اقدام تازه ترین تلاش واشنگتن برای محدود کردن شرکت فناوری هواوی مستقر در شهر شنژن است که به اعتقاد مقامهای امنیتی آمریکا، به چین برای انجام فعالیتهای جاسوسی کمک کرده است. شرکت هواوی هر گونه دخالت در عملیات جاسوسی را رد میکند.
وستانیوز(فراخط)
🔸ویکی پدیا در پاکستان به دلیل «حذف نکردن محتوای توهین آمیز» فیلتر شد
اداره خبر رسانی و اطلاع پاکستان (PTA) وب سایت دایره المعارف "ویکی پدیا" در پاکستان را به دلیل حذف نکردن محتوای غیرقانونی مسدود کرد.
پس از اخطار ۴۸ ساعته پاکستان به ویکیپدیا و بی توجهی این مجموعه؛ سایت این دانشنامه به صورت کامل در پاکستان فیلتر شد.
لازم بذکر است که این اولین بار نیست که پاکستان به دلیل محتوای توهین آمیز ویکیپدیا را فیلتر میکند، در دسامبر 2020 نیز گوگل و ویکی پدیا بدلیل انتشار محتوای توهین آمیز فیلتر شده بودند.
دولت اسلام آباد پیش از نیز یوتیوب را به جرم انتشار فیلمهای اهانت آمیز به ساحت نبی گرامی اسلام(ص) مدتی فیلتر کرده بود.
وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
42.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر_دوره
🔴 بررسی اتفاقات اخیر ایران توسط برترین اساتید صداوسیما
💢بررسی مسائل داخلی ایران، قفقاز، نظم نوین جهانی و ...
💢دورهای آموزش محور با ارائه ابزارهای آموزشی
💢 پردهبرداری بدون سانسور از اتفاقات اخیر
💢عرضه به بیش از چهار میلیون کاربر ایرانی
💢ارائه رایگان مدرک شرکت در دوره
🔹 اطلاعات تکمیلی بزودی
#دوره
💎 فراخط همیشه برخط
🆔@frakhat
هدایت شده از ابوقاسم
🔴دوره آموزشی فراخط به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام از تخفیف ویژه ای برخوردار شد.
قبل از اعلام رسمی بگم، هزینه با تخفیف ویژه به 289 هزار تومان کاهش یافت، فقط فروش به صورت محدود انجام خواهد شد
این دوره فردا شب يا پس فردا صبح در مجموعه خبری فراخط و وستانیوز به صورت محدود به فروش خواهد رسید.
اساتید درباره نظم نوین جهانی، بررسی تحولات قفقاز و آسیای مرکزی و سیاست های آذربایجان، نقش صهیونیسم در اتفاقات اخیر کشور و قفقاز، جنگ ترکیبی، رسانه هوشمند و جاده ابریشم صحبت کرده اند
ابوقاسم
پهپادهای باری بزرگ، رقیب هواپیماها برای انتقال محموله
استارتآپ چینی ایروایتویل قصد دارد یک پهپاد باری بزرگ بسازد که قادر به حمل چندین تن محموله خواهد بود.
اولین مدل این پهپاد موسوم به W5000 با حداکثر وزن برخاست ۱۰.۸ تن، میتواند ۵ تن محموله را به مسافت ۲۶۰۰ کیلومتر جابهجا کند.
دریچه عقب این پهپاد به گونهای طراحی شده است که حمل و نقل محموله را آسانتر میکند. همچنین کانتینرها و محفظه بار ۶۵ متر مکعبی W5000 میتواند بسیاری از انواع محمولهها را در خود جای دهد. ایروایتویل قصد دارد برای پیشبرد اهداف خود بین ۱۴.۷ تا ۲۲.۱ میلیون دلار سرمایه جذب کند.
پهپادهای باری بزرگ نسبت به هواپیماهای باری معمولی ارزانتر هستند. با در نظر گرفتن عدم نیاز به خلبان و بدنههای سبکتر آنها، میتوان هزینههای نیروی کار و سوخت را کاهش داد. به علاوه، از آنجایی که پهپاد فاقد کابین خلبان است، به هیچگونه سامانهای برای کنترل فشار و اکسیژن نیاز نیست که این امر نیز موجب کاهش هزینههای ساخت و مخارج عملیاتی میشود.
وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
🔴دوره بررسی اتفاقات اخیر ایران در بستر نظم نوین جهانی
💢بروزترین تحلیلها و اطلاعات نظم نوین جهانی، جنگ ترکیبی، قفقاز، جاده ابریشم و...
با حضور برترین اساتید صداوسیما
💢ارایه مدرک، ابزارهای آموزشی و محتوای تکمیلی
🎁تخفیف ویژه به مناسبت ولادت امام علی علیه السلام🎁
سهمیه کاربران فراخط و وستانیوز تنها 150 خرید خواهد بود
لينک خرید فردا بارگذاری خواهد شد
💎فراخط همیشه برخط
🔸تکاپوی ترکمنستان برای کریدور میانی ابریشم
در سفر نمایندگان سازمان دریانوردی ترکمنستان به شهر «بوسان» در کره جنوبی دو طرف در مورد همکاری در حوزه کشتی سازی توافق کردند.
در جریان این سفر، نمایندگان ترکمنستان با نمایندگان موسسه تحقیقاتی کره جنوبی دیدار و در مورد زمینههای اصلی همکاری در زمینه کشتی سازی گفتوگو کردند، هیات ترکمنستان همچنین با فرآیندهای ساخت کشتی در کارخانه کشتی سازی و مهندسی دریایی «دوو»، یکی از بزرگترین شرکتهای کشتی سازی در کره، آشنا شدند.
در پایان این سفر کاری، طرفین بار دیگر تایید کردند که همکاری بین ترکمنستان و جمهوری کره در زمینه آموزش متخصصان کشتی سازی و بهبود تولید این کارخانه ایجاد خواهند شد.
از جمله موانعی که برای افزایش ظرفیت ترانزیتی کریدور میانی مطرح می گردد، کمبود کشتی های آب کم عمق در دریای خزر بمنظور انتقال کالا از بنادر ترکمنستان و قزاقستان به بندر باکو می باشد.
قابل توجه است که حدود یک ماه گذشته، طی سفر رئیس جمهور قزاقستان در راس هیئتی به امارات متحده عربی، قراردادهایی بین گروه بنادر ابوظبی با طرف قزاق برای ساخت و خرید انواع کشتی های مناسب آب کم عمق برای دریای خزر منعقد گردید.
اکنون نیز ترکمنستان هم که از کشور های مهم در کریدور میانی تعریف می شود، به دنبال تقویت صنعت کشتیرانی خود در خزر و حضور پررنگ در مسیر ترانزیتی کریدور میانی می باشد
وستانیوز(فراخط)
🔸چین در حال ارائه فناوری مورد نیاز ارتش روسیه است
روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در مقالهای مدعی شد که چین در حال کمک به روسیه در جنگ اوکراین است.
بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، چین در حال ارائه فناوری مورد نیاز ارتش روسیه برای ادامه جنگ در اوکراین با وجود تحریمهاست.
این در حالی است که سخنگوی سفارت چین در واشنگتن در واکنش به این گزارش اعلام کرد که ادعاها در خصوص ارائه کمک به روسیه بی اساس بوده و به صورت معمدانه درباره آن بزرگنمایی شده است.
وستانیوز(فراخط)
🔸سهم بزرگ ترکیه و مراکش از صادرات گازوئیل روسیه
ترکیه و مراکش به عنوان منابع تقاضا برای گازوئیل روسیه قبل از تحریم اتحادیه اروپا در حال ظهور هستند.ترکیه حداقل از ابتدای سال ۲۰۱۶ بیشترین گازوئیل روسیه را مصرف می کند. داده های ردیابی نفتکش ها نشان می دهد واردات مراکش نیز افزایش یافته است.
صادرات گازوئیل از بنادر روسیه به ترکیه در دسامبر ۲۰۲۲ به بیش از ۷۵۰ هزار تن افزایش یافت و در مجموع از ۳.۹۹ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ به ۵.۰۵ میلیون تن رسید. از اوایل ژانویه، روسیه حدود ۴۵۰ هزار تن گازوئیل به ترکیه صادر کرده است. صادرات دیزل از روسیه به مراکش در سال ۲۰۲۲ به ۷۳۵ هزار تن در مقایسه با ۶۶ هزار تن در سال ۲۰۲۲ رسید و از ابتدای سال ۲۰۲۳ به حدود ۱۴۰ هزار تن رسید.
محموله های متعددی از روسیه به غنا، سنگال، لیبی و یا حتی اروگوئه و ساحل عاج ارسال شده است. در همین حال، اروپا همچنان به واردات بیشتر گازوئیل روسیه و پر کردن مخازن خود قبل از مهلت ۵ فوریه ادامه می دهد.
وستانیوز(فراخط)
🔸سرمایه گذاری کره جنوبی برای تکمیل راه آهن ТАТ (تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان)
سال 2013، طرح راه اندازی مسیر تجاری ریلی بین کشورهای تاجیکستان، افغانستان و ترکمنستان به اسم راه آهن ТАТ (تاجیکستان، افغانستان، ترکمنستان) امضا شد. طرحی که تاکنون از سوی تاجیکستان به آن توجه نمی شد و حتی مطالعات امکان سنجی این پروژه از سوی تاجیکستان انجام نشده بود؛ درحالی که ترکمنستان سهم خود از این مسیر تجاری را تکمیل نموده (88 کیلومتر در ترکمنستان) و علاوه بر این، 35 کیلومتر از این مسیر در بخش افغانستان را نیز به عهده گرفته و تکمیل کرده است.
وزارت حمل و نقل تاجیکستان در بیانیه مطبوعاتی خود در تاریخ 10 ژانویه 2023 اعلام کرد که این کشور به دنبال جذب سرمایه خارجی برای امکان سنجی بخش تاجیکستان پروژه راه آهن TAT و آغاز تکمیل این مسیر تجاری است
طبق برآوردهای قبلی، بخش تاجیکستان این راه آهن حدود 128 میلیون دلار هزینه خواهد داشت. اکنون، کره جنوبی برای سرمایه گذاری در این بخش ابراز تمایل کرده و مطالعات امکان سنجی پروژه را آغاز نموده است.
وستانیوز(فراخط)
هدایت شده از ابوقاسم
دوره فراخط امشب ساعت 20 قابل خرید است.
کابران وستانیوز و فراخط با کد تخفیف frakhat تنها می توانند 150 خرید داشته باشند
کارشناسان دوره آموزشی فراخط تمامی تحولات پیچیده در اوراسیا، قفقاز و شکل گیری آرایش جدیدی از ائتلاف ها در اوراسیا برای مهار ایران و روسیه و چین را بررسی کردند.
آن ها تحولات را بسیار تعیین کننده می دانند و معتقدند آمریکا میدان بازی را از خاورميانه به قفقاز و آسیای مرکزی منتقل کردند.
همه عزیزانی که می خواهند بدانند چه اتفاقاتی پیش روی ایران است و منطقه قفقاز و اوراسیا آبستن چه اتفاقات و تحولاتی خواهد بود و همچنین برای فهم برنامه جدید آمریکا برای تجزیه داخلی ایران و متوقف کردن برجام و به صورت کلی نظم نوین جهانی تهیه این دوره بدون تردید به آن ها کمک خواهد کرد.
قرار شد در صورت استقبال کاربران از این دوره، دکتر خوش چشم کارگاه آموزشی تخصصی چندین ساعته درباره نظم نوین جهانی و جنگ ترکیبی برعلیه ایران را به صورت تخصصی برای کاربران فراخط تهیه و تنظیم کنند.
در کنار جلسات صوتی آفلاین که در اختیار کابران قرار گرفته می شود مقالات مکتوب این جلسات و همچنین گواهی(درصورت قبولی در آزمون) و تصاویر دقیق برای بررسی جاده ابریشم و قفقاز و آسیای مرکزی نیز ارائه خواهد شد.
تیم فراخط برای پیوند فکری کاربران با تحولات منطقه و جهان برنامه های خوبی دارند.
ابوقاسم
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
🔴🔴 دوستان برای خرید دوره فراخط با آیدی زیر ارتباط برقرار کنید😊
🆔 @Fra_mohammad
💎 خبر از راه رسید.
تحفیف ۲۰ درصدی برای ۱۵۰ نفر اول.
مطالعات آمریکا اروپا
🔴🔴 دوستان برای خرید دوره فراخط با آیدی زیر ارتباط برقرار کنید😊 🆔 @Fra_mohammad 💎 خبر از راه رسید.
دوستانی که تمایل به خرید دوره آموزشی فراخط دارند تا ساعت 23 امشب به آیدی زیر پیام بدند
فروش دوره از ساعت 23 به بعد دیگه بارگذاری نمیشه👇
@Fra_mohammad