#ماه_رجب
#استاد_طاهر_زاده
📍قَالَ موسیبنجعفر«ع»: رَجَبٌ شَهْرٌ عَظِيمٌ يُضَاعِفُ اللَّهُ فِيهِ الْحَسَنَاتِ وَ يَمْحُو فِيهِ السَّيِّئَاتِ مَنْ صَامَ يَوْماً مِنْ رَجَبٍ تَبَاعَدَتْ عَنْهُ النَّارُ مَسِيرَةَ مِائَةِ سَنَةٍ وَ مَنْ صَامَ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّة.
🔻ماه رجب، ماه بزرگى است كه در آن حسنات چند برابر و گناهان در آن محو مىشود. كسى كه يك روز در ماه رجب روزه بگيرد، آتش جهنّم به اندازه يكصدسال از او فاصله مىگيرد، و كسى كه سه روز در آن ماه روزه بگيرد، بهشت براى او واجب مى شود.
🔸استاد طاهر زاده : وقتی حضرت میفرمایند کسی که در ماه رجب یکروز، روزه بدارد، آتش جهنم به اندازة یکصدسال از او دور میشود؛ بدان معنی است که از آن طریق جان و روح و روان در کلّ زندگی جهتی میگیرد که آن جهت به سوی اعمالی نیست که در قیامت منجر به ورود در جهنم شود و بر همین قیاس بدانید اینکه میفرمایند: «بهشت بر او واجب میشود» چون جهت کلی او به سوی رحمت الهی سیر میکند.
@tezkar
آیت الله حق شناس
ببین داداش جون! الشَهرُ شَهری، و العبدُ عَبدی، و الرحمهُ رحمتی، ماه، ماه خودم است، رجب شهرالله است، عبد هم عبد من است، عبد یعنی چه؟ مرکب از سه تا حرف: عين ، ب و دال.
«عين» یعنی پروردگارا من اگر تا به حالا بنده نبودم، حالا بنده شدم! حالا مقررات تو را در حد أنزل (= حداقل) که ترک محرمات و فعل واجبات باشد - ان شاء الله - در این ماه بروی چشم خواهم گذاشت و انجام خواهم داد.
«ب» بَون است، یعنی دوری یعنی از آن چیزهایی که عدم رضایت تو نسبت به آنهاست، من در این ماه از آنها دوری می جویم.
«د» دُنو است، یعنی علاوه بر اینکه از مبعدات تو دوری می جویم، وسیله ی مقربات به سوی تو را هم فراهم می کنم.
مواعظ 2 ص 31
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
در ایتا eitaa.com/tezkar سروش https://Sapp.ir/tezkar
RAJAB_1398.mp3
5.75M
ماه رجب المرجب و سفارشها و نکات #استاد_مؤیدی درباره آن
کانال تذکره الاولیاء
@tezkar
4_5868350877521152987.mp3
9.44M
♦️با توجه به توصیه ی مرحوم قاضی نسبت به اقامه ی عزای بر سیدالشهداء ان شاءالله هر هفته پنجشنبه ها اگر توفیق باشد،با هم روضه ای گوش خواهیم داد.
♦️امشب شب لیلة الرغائب است.
چه رسوایی عظیمی باشد اگر بزرگترین رغیبه ی ما تجلی و ظهور بقیة الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف نباشد.
#روضه_ی_هفتگی
#هفته_۴
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از الهادی
لیله الرغائب.pdf
576.3K
#رجب #لیلة_الرغائب
💠 متن سخنرانی حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در لیلة الرغائب ۱۴۴۰ قمری
🔺 @nasery_ir
آیت الله بهجت
لزوم ناراحتی برای گرفتاری شیعیان و دعا برای فرج مسلمانان
آیا درست است درحالیکه شیعیان در معرض حمله هستند و به نابودی کشانده میشوند، در مستحبات تأمل کنیم که آیا مثلاً حضرت صادق علیهالسلام در دعای هر روز و بعد از هر فریضه ماه رجب «یا مَنْ أَرْجُوهُ لِکل خَیر» از اول دعا، انگشت سبابه خود را حرکت میداد، یا فقط در هنگام گفتن جمله «یا ذَا الْجَلالِ وَ الاْءِکرامِ». با اینکه «یلُوذُ بِسَبابَتِهِ الْیمْنی؛ با انگشت سبابه دست راست اظهار تضرع و مسکنت مینمود» قید دعا نیست، بلکه امر راجحی(یعنی مستحب در مستحب، و به نحو تعدد مطلوب است) است که در تمام ادعیه میشود انجام داد.
آیا نباید ناراحت باشیم و دعا کنیم و فرج مسلمانان را بخواهیم. هنگامی که یک خلخال از پای ذمیهای بیرون آوردند، حضرت امیر علیهالسلام فرمود: «فَلَوْ أَن امْرَءا مُسْلِماً ماتَ مِنْ بَعْدِ هذا أَسَفاً، ما کانَ بِهِ مَلُوماً؛ اگر شخص مسلمانی از شدت ناراحتی بر این ماجرا جان دهد، به هیچ وجه سزاوار ملامت و سرزنش نیست»؛ یعنی اگر بمیرد، جا دارد!
در محضر بهجت، ج۲، ص۳۲۹
کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
در ایتا eitaa.com/tezkar سروش https://Sapp
هدایت شده از شعله ی طور
ﻫﻠﻪ ﻧﻮﻣﯿﺪ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺭﺍ ﯾﺎﺭ ﺑﺮﺍﻧﺪ
ﮔﺮﺕ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺮﺍﻧﺪ ﻧﻪ ﮐﻪ ﻓﺮﺩﺍﺕ ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ
ﺩﺭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﻣﺮﻭ ﻭ ﺻﺒﺮ ﮐﻦ ﺁﻥ ﺟﺎ
ﺯ ﭘﺲ ﺻﺒﺮ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺻﺪﺭ ﻧﺸﺎﻧﺪ
ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺮ ﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪﺩ ﻫﻤﻪ ﺭﻩﻫﺎ ﻭ ﮔﺬﺭﻫﺎ
ﺭﻩ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺑﻨﻤﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﮐﺲ ﺁﻥ ﺭﺍﻩ ﻧﺪﺍﻧﺪ
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
20.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستورالعمل مرحوم آيتالله قاضي به شاگردان خود درباره ورود ماههاي رجب، شعبان و رمضان :
مرحوم قاضي ميفرمودند: انسان بايد به خدا پناه ببرد و خداوند خيلي كمككننده و خير المعين و پسنديده و اختيار كننده است؛ اما دستورالعمل اين سه ماه:
عليكم بالفرائض في أحسن أوقاتها! دستورالعمل آن است كه نمازهاي واجب را در بهترين اوقات خودش انجام دهيد همراه نوافل آن! (كه مجموعاً پنجاه و يك ركعت ميشود، اگر نتوانستيد چهل و چهار ركعت) و اگر شواغل دنيا شما را منع كردند، صلاه أوابين را كه همان نماز ظهر است، ترك نكنيد، چون خيلي اهمّيّت دارد! خصوص نماز ظهر خيلي اهميت دارد و آن به واسطه وقت آن و خصوصيت و موقعيت آن در بين اوقات ديگر است! و «صلاه وسطي» را كه در قرآن آمده، تفسير به نماز ظهر كردهاند، و «صلاه اوابين» يعني آنها كه خيلي توجه به پروردگار دارند، يعني رجوعكنندگان به خدا؛ زيرا رجوعكنندگان به خدا به آن تمسك ميكنند
نوافل شب را هيچ چارهاي نيست، مگر آنكه آنها را به جا آوريد، نه خيال كنيد نماز شب ساقط است و آن سد سكندري است كه هيچ شكسته نميشود! عجب از كساني كه قصد دارند، دنبال كنند مرتبهاي از كمال را در حاليكه شبها قيام نميكنند؛ ما نشنيدهايم كسي به مرتبهاي از كمال برسد، مگر به قيام شب و نماز شب.
عليكم بقرئه القرآن! بر شما باد به قرائت قرآن كريم با صوت حزين و باآهنگ و غنا! يعني با صداي خوش بخوان كه تو را تكان دهد و در روايات داريم كه قرآن را با تغنّي بخوانيد. امام زينالعابدين تغنّي به قرآن ميكردند، اين تغني در قرآن براي انسان بسيار مفيد است. به طور كلي غناي صوتي حرام است و اين اصلاً در تحت غناي حرام نيست؛ زيرا غناي حرام آن است كه انسان را به سوي لهو و لعب بكشاند.
بر تو باد زيارت مشهد أعظم در هر روز! (كه منظور از مشهد أعظم أميرالمؤمنين(ع) است، چون مرحوم قاضي در نجف بودهاند) و زيارت مساجد معظمه! (كه منظور كوفه و سهله است) و در بقيه مساجد عبادت خود را بهجا آوريد! چون مؤمن در مسجد مثل ماهي است در آب؛ همانطوري كه حيات ماهي به آب است، حيات مؤمن هم در مسجد است؛ ماهي را از آب بيرون اندازند، ميميرد.
بعد از نمازهاي واجب تسبيح حضرت صديقه طاهره(س) را ترك نكنيد! زيرا كه آن ذكر كبيره شمرده شده و لااقل بعد از هر نماز يكبار بگوييد و اگر توانستيد دو يا سه بار بگوييد بهتر است.
از لوازم مهم، دعا براي فرج حضرت حجت بقيه الله الأعظم است در قنوت نماز وتر، و از آن گذشته در هر روز، و در جميع دعاها براي حضرت دعا كنيد.
زيارت جامعه را روزهاي جمعه بهجاي آوريد! مقصود، زيارت جامعه معروف است: زيارت جامعه كبيره.
. قرآن كه ميخوانيد، در اين سه ماه از يك جزء كمتر نباشد، در هر روز يك جزء.
زيارت و ديدار برادران خود را زياد كنيد! (مقصود رفقاي طريق هستند) خيلي آنها را زيارت كنيد و ببينيد؛ زيرا اينها هستند برادران طريقي شما كه در طريق و عقبات نفس و تنگنا ها كه انسان گير ميكند، كمك انسان ميكنند و نجات ميدهند
منبع: كتاب مطلع انوار(۲/صص ۱۰۵ تا ۱۱۳)
کانال تذکره الاولیاء @tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
4_5836988760037787284.mp3
16.91M
♦️السلام علیک یا امیرالمومنین ع♦️
دوستان می دانند که بنده نه صدایی دارم نه درست بلدم بخوانم و نه این فایل کیفیت خوبی دارد.
لکن این قصیده ی فواد کرمانی در مدح امیرالمومنین را مدتی قبل در جمع دوستانی اهل دل و در منزل یکی از اولیاء الهی،از باب اطاعت امر خوانده ام.
امیدوارم عنایت مولی الموحدین علی علیه السلام و اثر نفس این دوستان شامل حال بنده و هر کس این مدح را می شنود،باشد.
باشد که بماند که گوشه ای مدحی برای حضرت سیدالاوصیاء ع خواندیم،که:
زَهره ی شیر شود پاره ،ز پاداری دل
اسد الله گر آید به هواداری دل
پ ن: این شعر حاوی مضامین بلند توحیدی با دقت های دقیق عرفانی است.فقط برای اهلش ارسال بفرمایید.
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
📍صلوات خاصه امام جواد علیه السلام
🔸السلام علیک یا محمد بن علی ایها الجواد و رحمت الله و برکاته
🔻در سالروز ولادت با سعادت امام نهم علیه السلام، صلواتی را به محضر نورانی ایشان هدیه نماییم @tezkar