⚡️ هر چه در سي شبِ ماه رمضان نتوانستيم به دست بياوريم، میتوانيم در وداع با ماه رمضان در شب آخر به دست آوريم.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در وداع با ماه رمضان، انسان اول بايد اين ماه ضيافت را درک کرده باشد و اگر درک نکرده باشد #سلاموعليکي نداشته که #خداحافظي داشته باشد!
البته همه مومنين معمولاً ورود کردهاند و يک انسي گرفتهاند. خوب است آن دعاي وداعي که از امام سجاد(ع) است را همه بخوانند. اصلش برای #شب_آخر است و اگر نخواندند در روزِ آخر بخوانند. (در روايت دارد دعاها اصلش براي شب است و اگر نشد شب بخوانند، در روز بخوانند اشکال ندارد.)
در شب آخر دعاي وداع ماه رمضان را بخوانند و توجه به مضامينش شود که اين ماه چيست و حضرت چه اوصافي براي اين ماه گفتند و ما چه انسهايي بايد در اين ماه بگيريم تا خداحافظيها معنيدار شود. اگر آن درکها و انسها نباشد آن خداحافظيها هم نيست و اگر ان انس و درک بود وداع ما وداعي خواهد بود که در آن مزدهاي ماه رمضان را به دست ميآوريم يعني هر چه در سي شب نتوانستيم به دست بياوريم میتوانيم در وداع با ماه رمضان در شب آخر به دست آوريم.
بايد توجه داشت که دعا را امام ميخوانند و ما به تبعِ حال امام، به حال دعا ميرسيم. حضرت دعا را خواندند تا شايد ما را برسانند؛ در واقع دعاي شفاعتي است و اگر کسي از حال امام سجاد استفاده کند و آن چه در آن دعا است با التماس به امام سجاد به او بدهند، همه برکات ماه را در خداحافظي با ماه به دست ميآورد؛ ولو در ماه هيچ چيز به دست نياورده باشد. آن وداع جانسوز موجب ميشود همه خيرات ماه به انسان برسد.
خدا کند رزق ما از ماه رمضان همين وداع خوب باشد؛ سلاموعليکي که نداشتيم، اميدواريم خداحافظي با ماه رمضان داشته باشيم که در اين خداحافظي همه برکات ماه به ما برسد. گاهي بعضيها در حرم امام رضا(ع) در وداع همه چيز را ميگيرند؛ مثلاً يک ماه آنجا بوده، اما وقتي از امامش جدا ميشود يک جوری جدا ميشود که همه برکات یک ماه را به او ميدهند.»
☑️ @mirbaqeri_ir
♦️کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
♦️تذکری مهم از آیت الله بهاری همدانی رحمت الله علیه |
▫️العجل (شتاب کن) دور فلک درنگ ندارد شتاب کن. دیدی به عبادت نمی توانی پیش ببری، به گدایی از او چیز بخواه.
هین مگو ما را بر آن در، بار نیست
با کریمان کارها دشوار نیست
▫️بهانه، طلب است، مجانی دادن و مفت بخشیدن، دأب و دین اوست، آماده این کار است.
▫️داد او را قابلیت شرط نیست، توجه صرف کافی است، در این مقام خیال به چند مرتبه توبه شکستن کار دیگر وصله بر نمی دارد. صد بار اگر توبه شکستی بازا.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️آثار نماز شب |
▫️یکی از اهل معنا می فرمودند : برکت یک سال درس خواندنی که همراه با نماز شب باشد ، معادل است با ده سال درس خواندنی که بدون نماز شب است.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
4_5792048030433676564.pdf
321.9K
♦️ماه رمضان،دریچه ی سلوک در طبقات وجود انسان کامل♦️
جلسه ی بیست و هفتم(جلسه ی آخر) ماه رمضان ۱۴۴۱
♦️مقدمات لازم و پیشنهادهایی برای قرائت حقیقی قرآن کریم
♦️آرشیو صوت ها🔻
t.me/esfahani_archive
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
@sholeye_toor
♦️اینستاگرام
https://b2n.ir/460822
♦️دستوری مهم از عارف کامل و واصل ابن فهد حلی رحمت الله علیه |
▫️در عدة الداعی ابن فهد حلی (قدس سره) آمده است که:
▫️حضرت امیر علی (علیه السلام) فرموده اند: هر که قرائت کند صد آیه از آیات قرآن را از هر جا که خواهد ، بعد از آن هفت نوبت بگوید : یا الله پس اگر دعا کند بر سنگی، هر آینه بشکافد آن را خدای تعالی.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
امام خمینی (ره)
تفسیر سوره حمد | با کدامین زبان؟!
کسی که زبان حال و قالش مشحون به مدح اهل دنیاست، چطور «الحَمدُلله» گوید؟ و کسی که وجهه قلبش طبیعی و بویی از الهیّت در آن نیست و اعتماد و اتکالش به خلق است، با چه زبان «ایَّاکَ نَعبُدُ وَ ایَّاکَ نَستَعِینُ» گوید؟
📚 کتاب تفسیر سوره حمد، ص۶۵.
@tezkar
♦️نماز شب |
نماز شب پاک کننده ی گرفتاری های روز انسان است.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
💢 آیتالله سیستانی: ملتهای آزاده دنیا به یاری ملت فلسطین بشتابند
✍ دفتر «آیت الله العظمی سیستانی»، مرجعیت عالی دینی در عراق بیانیهای درباره درگیریهای اخیر فلسطین صادر کرد.
🔹 در بیانیه مذکور آمده است:
🔻 مرجعیت دینی بار دیگر بر کمک قاطعانه به ملت شجاع فلسطین در مقاومت در برابر اشغالگران که سعی در جداکردن اراضی بیشتر از فلسطین و اجزای دیگری از قدس شریف را دارند تاکید میکند.
🔻 درگیریهای خشونتآمیزی که این روزها در مسجدالاقصی و سایر سرزمینهای اشغالی مشاهده میشود، بدون شک، نمایانگر میزان صلابت فلسطینیان در رویارویی با اشغال وحشیانه و تجاوزات مداوم است و نشان میدهد که فلسطینیان به هیچ قیمتی از حق خود بر اراضی غصب شده کوتاه نمیآیند، هرچند که بهای این فداکاری گران باشد.
🔻 ایشان ملتهای آزاده را به حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین در باز پس گیری حقوق سلب شدهاش فراخواند.
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ساعت آخر ماه مبارک |
▫️آیت الله مجتبی تهرانی رحمت الله علیه
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️وصول الی الله |
▫️همه ی سلوک این است که انسان در خانه ی خدا برود ؛ دیگر به مقصد رساندن با محمد و آل محمد است.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
اعمال شب عید فطر
احياء شب عيد
امام صادق عليهالسلام به نقل از پدر بزرگوارش فرمود: «كانَ عَلِىُّ ابْنُ الْحُسَيْنِ عليهماالسلام يُحْيى لَيْلَةَ عَيْدِ الْفِطْرِ بِالصَّلاةِ حَتّى يُصْبِحَ وَ يَبيتُ لَيْلَةَ الْفِطْرِ فِى الْمَسْجِدِ؛ امام سجاد عليهالسلام ، شب عيد فطر را با نماز به صبح مىآورد و در مسجد به شب زندهدارى مىپرداخت.»
.زيارت امام حسين عليهالسلام
سيد ابن طاووس در اقبال الاعمال از جمله آداب شب عيد فطر را، زيارت امام حسين عليهالسلام معرفى مىكند
غسل
شب و روز عيد از جمله آداب شب و روز عيد فطر ، غسل است . وقت غسل شب عيد ، از اول مغرب تا اذان صبح است؛ گرچه انجام آن در ابتداى شب بهتر است و وقت غسل روز عيد، از اذان صبح تا غروب آفتاب است؛ گرچه بهتر است آن را پيش از نماز عيد به جا آورد و اگر از ظهر تا غروب بجا آورد، احتياط واجب آن است كه به قصد رجاء انجام دهد.
پرداخت زكات فطره
همچنان كه تمام بودن نماز به صلوات بر پيامبر و آل اوست و بدون صلوات نماز ناتمام است، تمام بودن روزه نيز به پرداخت زكات فطره است. قال ابوعبداللّه عليهالسلام : «اِنَّ مِنْ تَمامِ الصَّوْمِ اِعْطاءُ الزَّكاةِ ـ يَعْنِى الْفِطْرَةَ ـ كَما اَنَّ الصَّلاةَ عَلَى النَّبِىِّ صلىاللهعليهوآله تَمامُ الصَّلاةِ، لاَِنَّهُ مَنْ صامَ وَ لَمْ يُوَدِّ الزَّكاةَ فَلا صَوْمَ لَهُ اِذا تَرَكَها مُتَعَمِّدا؛ امام صادق عليهالسلام فرمودند: از جمله كارهايى كه موجب كامل شدن روزه است، پرداخت زكات فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر صلىاللهعليهوآله ، موجب كامل شدن نماز مىشود. اگر كسى روزه بدارد ولى زكات فطره را از روى عمد پرداخت نكند، در واقع روزه نداشته است [و روزهاش مقبول نيست.]»زكات فطر ه، علاوه بر آنكه باعث تمام بودن روزه است، نقصان زكات مال را نيز جبران مىكند. امام على عليهالسلام فرمود: «مَنْ اَدّى زَكاةَ الْفِطْرَةِ اَتَمَّ اللّهُ بِها ما نَقَصَ مِنْ زَكاةِ مالِهِ؛ كسى كه زكات فطره پرداخت كند، خداوند به وسيله آن، نقصان در [پرداخت] زكات مالش را جبران مىكند.»
تكبير خداوند
به پاس امداد الهى و يارى رساندن او در پيروزى بر ديو نفس و برخوردارى از نعمت هدايت و سرمايه معنويت، بايد ولى نعمت را بزرگ داشت و او را تكبير گفت.بعد از نماز مغرب و عشاى شب عيد، پس از نماز صبح و ظهر و عصر روز عيد و نيز پس از نماز عيد فطر مستحب است چنين تكبير بگويند:«اللّه اكبر، اللّه اكبر، لا اله الا اللّه واللّه اكبر، اللّه اكبر وللّه الحمد، اللّه اكبر على ما هدانا.» كراهت روزه تا سه روز پس از عيد فطر
در برخى روايات توصيه شده است كه تا سه روز پس از عيد فطر، از روزه گرفتن خوددارى شود.امام صادق عليهالسلام فرمودند: «لا صِيامَ بَعْدَ الاَْضْحى ثَلاثَةَ اَيّامٍ وَلا بَعْدَ الْفِطْرِ ثَلاثَةَ اَيّامٍ اِنَّها اَيّامُ اَكْلٍ وَ شُرْبٍ؛ تا سه روز پس از عيد قربان و عيد فطر، روزه داشتن روا نيست. اين روزها، روزهاى خوردن و آشاميدن است.»
♦️کانال تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
https://www.instagram.com/tv/COyfZdAoBfr/?igshid=11o7cb2em5ojp
شب عید فطر ۱۴۴۲/فیلم لایو از کربلای معلی/توضیح چند نکته
اگر فرصت داشتید کامل نگاه بفرمایید
@sholeye_toor
هدایت شده از شعله ی طور
4_5828128152311826828.mp3
28.01M
شب عید فطر ۱۴۴۲/صوت لایو از کربلای معلی/توضیح چند نکته
اگر فرصت داشتید کامل گوش بفرمایید
@sholeye_toor
«عید» در لغت به معنای بازگشت بعد از انصراف است و اصطلاحاً به ایامی گفته میشود که مولایی به رعایای خود بار عام میدهد؛ زیرا پادشاهان در سایر اوقات همه کس را نمیپذیرفتند و اگر به کسی صله ای میدادند، در مقابل عملی بود. ولی ایشان در ایام عید اولاً همه کس را میپذیرفتند و ثانیاً صله های آنان در حد کرمشان بود و نه عمل رعیّت.
نکته دیگر آنکه در ایام عید، دوستان به ملاقات مولای خود مشرّف میشدند و نه دشمنان. بر این اساس، باید ببینیم که در عید فطر که از جمله اعاظم اعیاد امت اسلام است، چگونه به بارگاه مولایمان وارد میشویم و توجه داشته باشیم که این روز نهتنها روز اخذ مزد است، بلکه روز اخذ جوایز است. و در نظر داشته باشیم که به فرموده خداوند، او خود جایزه روزهداران خاصّ است، پس به کمتر از آن قانع نباشیم.
به نقل از: جزوه ادب حضور، دفتر سوم (ماه رمضان)، شب و روز عید سعید فطر - استاد فیاض بخش
♦️تذکرة الاولیاء
@tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
از شمار دو چشم یک تن کم
وز شمار خرد هزاران بیش...
حاج محمد علی خلف زاده(الطائی)از آخرین بازماندگان و از قدیمی ترین شاگردان مرحوم حداد بودند.
اگر مقدور بود بر بنده منت بگذارید و فاتحه ای بخوانید.
@sholeye_toor
تذکره الاولیاء
از شمار دو چشم یک تن کم وز شمار خرد هزاران بیش... حاج محمد علی خلف زاده(الطائی)از آخرین بازماندگان
♦️بخوانیم که حیف است |
▫️یکی از بزرگان میفرمودند : هر موقع که یکی از اولیای خداوند از دنیا می روند، ۱۴ هزار صلوات به روح ایشان اهداء میکنم و با این سبب رفیقی آخرتی چون او برای خود پیدا می کنم.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️شب جمعه |
استاد حجت الاسلام صبر آمیز : اگر می خواهی چیزی از خدا متوجه شوی ، شب جمعه کربلا را از دست مده ؛ در روایت دارد که در شب های جمعه خود ِخدای متعال به دیدار سید الشهدا علیه السلام می آید ؛ اگر توفیق زیارت را پیدا نکردی ، لااقل سلام دادن از راه دور را از دست مده.
▫️سحر و بین الطلوعین جمعه را نیز از دست مده که این ساعات ، ساعات عجیبی است ؛ در های عالم لاهوت و هاهوت ( عالم لا اله الا هو ) را در آن ساعت باز می کنند.
▫️خلاصه اگر میخواهی به مَعدن ِالعظمه برسی ، شب جمعه را از دست مده .
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
mirza(98).mp3
9.7M
♦️ روضه هفتگی | شب جمعه است هوایت نکنم می میرم ...
▫️با توجه به توصیه ی مرحوم قاضی نسبت به اقامه ی عزای بر سیدالشهداء ان شاءالله هر هفته پنجشنبه ها اگر توفیق باشد،با هم روضه ای گوش خواهیم داد.
▫️بلکه ان شاءالله این سنت حسنه و جلسات کوچک خانگی احیاء شود که بسیاری از برکات و رفع مشکلات را در پی دارد.
#روضه_ی_هفتگی
#شب_جمعه
#هفته_۱۱
🔺کانال تذکرة الاولیاء @tezkar
#انجام_دهيم
التزام به دستورات مكتب مرحوم ملاحسينقلي همداني بسيار راه گشاست.
شب جمعه و عصر جمعه قرائت ١٠٠ مرتبه سوره ي قدر از دستوراتی بوده است که ایشان بسیار روی آن تاکید داشته اند.
🔺كانال تذكرة الاولياء @tezkar
♦️حال خوش |
▫️نقل می کنند که نماز صبح مرحوم میرزا جواد آقا ملکی تبریزی رحمت الله علیه ، از ابتدای اذان تا نزدیک های طلوع آفتاب طول می کشید و در قنوت بسیار طولانی داشتند.
بار ها و مکرر در قنوت نماز شب شان این بیت شعر را می خوانند:
صبح است ساقیا قدحی پر شراب کن
دور فلک درنگ ندارد ، شتاب کن ...
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️الا ای آهوی وحشی کجایی|
▫️نقل می کنند که یک بار در خدمت مرحوم علامه بودیم و به مناسبتی این مثنوی از دیوان حافظ در محضرشان قرائت شد ؛
▫️ایشان آنچنان منقلب شدند که از اتاق بیرون رفتند و پشت در اتاق نشستند و های های مدتی گریه کردند تا به حالت قبل باز گشتند و دوباره به اتاق آمدند :
الا ای آهوی وحشی کجایی
مرا با توست چندین آشنایی
دو تنها و دو سرگردان و دو بی کس
دد و دامت کمین از پیش و از پس
بیا تا حال یکدیگر بدانیم
مراد هم بجوییم ار توانیم
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️ظهور |
▫️علامه حسن زاده آملی حفظه الله : ظهور در جمجه هاست و نه جمعه ها.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️غروب جمعه |
▫️حجت الاسلام استاد صبر آمیز حفظه الله: اهل معنا میگویند: سحر وقت مشی «پیاده روی» الی الله هست و غروب جمعه وقت جذب «دریافت» من الله.
▫️بزرگی میفرموده: بیست سال است، این ساعت خودم را به کسی ندادهام.
▫️ فاطمه زهرا سلام الله علیها از پدر بزرگوارشان نقل کردهاند، ساعتی در روز جمعه هست که دعا در آنوقت رد نمیشود و آن وقتی هست که نصف قرص خورشید در افق پنهان شده باشد و نصف دیگر بیرون باشد ...
🆔 @shabname_hekmat
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
هدایت شده از شعله ی طور
به یاد حاج محمد علی الطائی(ره) که در زمان حیات جسمانی اش هم اسیر بدن نشد.
♦️اگر ممکن بود فاتحه ای با توجه به روح بلند این مرد الهی بخوانید.
@sholeye_toor
💠 *مراقبات بعد از ماه مبارک رمضان*
🔻بعد از ماه مبارک طبیعتا یک رجوع به نفسی اتفاق می افتد؛ منتهی رجوع به نفس هم سخت است؛ دانایی و پختگی ميخواهد.
گذشت، انزوا و اشتغال به اعمال صالح ميخواهد.
🔸نباید انسان خودش را از همه حيث رها كند. طرف در طول ماه مبارک، روزه ميگرفته، قرآن زياد ميخوانده، خوابش كم بوده، خوراكش همان افطار و سحر هم كم بوده و خيلي خوب پیش می رفته
🔹یک مرتبه حالا مثلا فرض كنيد كه اربعين (چهله) تمام شد یا ماه رمضان تمام شد؛ ديگر روزه نميگيرد. قرآن هم نميخواند. خوراكش هم زياد ميشود. آن ساعات تنهايي و فراغت که داشته را هم ديگر مشغول به امور غیر عبادی می شود و ...
لذا يك مرتبه دچار مشكلات ميشود؛ این طور رجوع کردن به نفس خيليها را به خطر نزدیک میکند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری @naseri_ir
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️سحر خیزی |
▫️ آیت الله سید فرید موسوی رحمت الله علیه : هر چه سن انسان بیشتر میشود ، اگر سحر خیزی نداشته باشد کِدِر تر میشود.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar
♦️زیارت عاشورا |
آیت الله حق شناس میفرمودند: شما چهل روز زیارت عاشورا بخوانید و در آن چهل روز مراقبت شدید نفس را عهدهدار باشید؛ هر حاجتی که از خدا بخواهید به شما داده میشود و اگر از خدا حاجتتان را نگرفتید، بیایید که من برای شما حاجتتان را از خدا میگیرم و من ضامن آن هستم .
در این مختصر نه در این حد و اندازه هستم که کلام استاد را شرح دهم و نه توانایی آن را دارم که چیزی به زبان بیاورم چرا که خیلی دلم گرفته و غمگینم . ذخیرههای الهی یکی پس از دیگری میروند.
از آنجایی که در امور دنیا و آخرت برای هر امری آدابی مخصوص به خود می باشد، زیارت عاشورا نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مشتمل بر آداب و حالات مخصوص به خود میباشد , که این آداب را حضرت آیت الله حق شناس از استاد فرزانه خود حضرت آیت الله العظمی بروجردی (ره) نقل می کنند که امید است هدیه مبارک و گرانقدری باشد از گنجینه فیوضات اولیاءالله برای شیفتگان معرفت الهی.
اما طریقه ختم زیارت عاشورا در چهل روز از زبان حضرت استاد آیت الله حقشناس به شرح زیر است:
مقدمه :
الف- صد مرتبه ذکر الّله اکبر گفته شود.
ب- لعن و سلامی که در انتهای زیارت عاشورا میباشد را به ترتیب هر کدام فقط ۱ بار گفته شود.یعنی یکبار بگویی:
اَللّهُمَّ الْعَنْ ... الْعَنْهُمْ جَمیعاً
طریقه ختم زیارت عاشورا
طریقه ختم زیارت عاشورا برای گرفتن حاجات
یکبار هم سلام زیارت را بگویی یعنی:
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ .... تا السلام علی اصحاب الحسین
ج- زیارت عاشورا از اول تا ابتدای صد لعن خوانده شود ، این قسمت مربوط به مقدمه زیارت عاشورا میباشد.
در این قسمت نیازی به گفتن صد لعن و صد سلام نیست و زیارت تا سر صد لعن و سلام خوانده میشود و پس از آن ادامه زیارت عاشورا به صورت زیر میباشد:
د- دو رکعت نماز هدیه به حضرت ابا عبدالله خوانده شود، این نماز با نماز آخر زیارت عاشورا متفاوت است و نیت آن باید هدیه به حضرت ابا عبدالله باشد.
ه- پس از خواندن نماز هدیه به حضرت ابا عبدالله صد مرتبه ذکر الّله اکبر گفته شود.
پنج مورد فوق مقدمه زیارت عاشورادر این دستور مخصوص زیارت عاشورا میباشد و باید توجّه شود که در مقدمه که در بخش فوق توضیح داده شده است زیارت عاشورا تا سر صد لعن و سلام خوانده شده است و به طور کامل خوانده نشده است که پس از انجام موارد فوق به عنوان مقدمه ادامه زیارت عاشورا به صورت زیر خوانده میشود که مشروح زیارت میباشد .
ادامه زیارت عاشورا :
الف- زیارت عاشورا از اول تا آ خر خوانده شود- در خواندن زیارت لعن و سلام هر کدام صد مرتبه گفته شود.
ب- پس از اتمام زیارت دو رکعت نماز زیارت خوانده شود . ( این نماز جزء زیارت عاشورا است )
اما لازم است که نکات زیر در این اربعین حتما رعایت شود:
۱- ایشان میفرمودند: در طول این چهل روز برای سلامتی حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه صدقه بدهید.
۲- ایشان تاکید زیادی داشتند که در طول این چهل روز میبایست مراقبه اعمال صورت بگیرد. یعنی واجبات انجام گرفته و محرمات ترک گردد. گریههای آیت الله حقشناس وقتی از گناه صحبت میکردند و با لفظ زیبای «ببین داداش جون» جوانان را به دوری از گناه توصیه میکردند؛ همراه با این جمله بود که گناه باعث عدم استجابت دعاست .
۳- ایشان میفرمودند: در طول چهل روز کسی جز اهل منزل از انجام زیارت عاشورا توسط شما مطلع نگردد. زیارت را مخفیانه بخوانید تا کسی مطلع نگردد و این سفارش استاد، نکاتی داشت که در این مختصر نمیگنجد .
۴ - به یاد دارم که ایشان تاکید میکردند که مابین انجام زیارت عاشورا صحبتی صورت نگیرد. از آنجایی که انجام اعمال زیارت با اوصاف فوق حدود یک ساعت و نیم به طول میانجامد ایشان تاکید داشتند مابین زیارت صحبتی نشود البته ناگفته نماند که این مطلب را ایشان شرط صحت نمیدانستند لکن بر این مطلب تاکید میکردند و خاطرهای را نیز نقل میکردند که یادش بخیر .
۵ - میفرمودند: بین طلوع و غروب آفتاب زمان انجام عمل است و تاکید میکردند روز چهارشنبه به عنوان یوم الشروع انتخاب شود البته حجة الاسلام والمسلمین جاودان میفرمودند اگر چهارشنبه هم نشد اشکالی ندارد ولی چه بهتر است که چهارشنبه به عنوان یوم الشروع انتخاب شود.
پ.ن : حتما بعد از زیارت دعای علقمه را بخوانید.
🔺کانال تذکره الاولیاء @tezkar