❁ـ﷽ـ❁
❇️ پاسخ کامل شبهه ↘️
💢 روش اسلام در مواجه با سنتهای بومی هر منطقه در صورتی که مخالفتی با احکام الهی نداشته باشند تایید و تکریم آنهاست.
🔸در همین راستا است که امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام) هنگام فرستادن مالک اشتر به سوی مردم مصر، که سرزمینی با فرهنگ کهن چندهزار ساله بود، به وی سفارش میکند:
🔺سنتها و آیینهای نیکی را که بخش وسیعی از مردم آن سرزمین انجامش داده (در دل مردم آن سرزمین جا گرفته) و موجب برقراری الفت و دوستی میان آنان بوده؛ و موجب اصلاح رفتاری جامعه میشود را از بین مبر. و روش جدیدی را ایجاد مکن که به آیینهاى نیک کهن آسیبی وارد کند که در این صورت، آنانی که آن آیین نیک را ایجاد کرده بودند، دارای اجر و پاداش بوده و گناه از بین بردن آن آیینها بر گردن تو خواهد بود!».
🔸روشن است که منظور امیرالمومنین حضرت علی(علیه السلام) در این سفارش، آیین و سنتهای اسلامی نیست؛ زیرا همانگونه که گفته شد مردم مصر قبل از اسلام دارای فرهنگ و تمدن دیرین بودند و دین اسلام و سنتهای این دین سابقه چندانی در آن سرزمین نداشت تا مورد تأکید و سفارش امام علی(ع) به مالک اشتر باشد.
شب یلدا 🍉یک فرصت مناسب برای #صله_رحم و مهمانی است که روایات متعد به اهمیت مهمان و مهمانی اشاره شده است.
📚نهج البلاغه ص 431
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 فیلمی که تاکنون ندیدهایم!
📞 صوت مکالمه تلفنی حاج قاسم سلیمانی با یکی از همسایه های کرمانی و تأکید به او در خصوص مراسم شهادت حضرت زهرا (س) در آخرین حضورش در بیت الزهرای کرمان.
🎙گوش کنیم، لذت ببریم و اشک بریزیم💦
خدا را چه دیدیم، شاید حضرت زهرا (ع) و حاج قاسم دل های ما را هم حسینی کنند تا برای همیشه بر شیطان پیروز شویم.
✍🏼 #توییت
نتیجه ی مماشات با سردسته ی متقلبان افساد طلب میشه همین...هر روز وقیح تر از دیروز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌چرا حکومت، با اختلاسگران برخورد نمیکند؟!
🔸سرنوشت ۳۰۰۰ هزار میلیارد چه شد؟!
##شبهات_سیاسی #رسانه
حکمت های ۱۹۰_۱۸۸.mp3
13.79M
📌#صـــــــبحانه_با_معـــــــــــــرفت
📒با موضوع: #حکمت۱۸۸ و #حکمت۱۸۹ و #حکمت۱۹۰
📆 ۳۰ آذر ۱۴۰۲
🎤 با سخنرانی:
#حجت_الاسلام_مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#صبحانه_با_معرفت
#حکمت188
#حکمت189
#حکمت190
❇️روزانه 15 دقیقه از کلام امیر لذت ببریم و دیگران را نیز دعوت کنیم تا در ثوابش شریک شویم.🌺
صوت استاد نصری.mp3
37.02M
#صوت | #باز_نشر
🎧بدحجابی؛ دلایل؛ پیامدها و بایستهها
👤دکتر کریم خان محمدی
🔸فوکوهاما در کتاب آخرش میگوید:« پس از یک دوره طولانی که برای افراد تحصیل کرده خاورمیانه برگرفته از آداب و پوشش غربی عملی مدرن روز به حساب میآمد شمار زیادی از زنان مسلمان در کشورهای مصر، ترکیه و حوزه خلیج فارس گذاشتن حجاب و روسری را آغاز کردند.
🔸به راستی که بسیاری از اینان مسلمانانی مومن هستند اما برخی از اینها از آغاز مذهبی نبودند اما بعدا به حجاب روی آوردند و دلیلش هم آن است که حجاب بُعد هویتی پیدا کرد به گونهایی حجاب نشانه هویت است و نشانگر این است که به فرهنگ خود افتخار میکنند.»
✅ آخرین دعای یوسف (ع) در سوره یوسف (ع) چیست؟
🌹 ای ارباب من! تو حکومت بخشی از زمین را به من عطا كردى و تعبير برخى ازخوابها را به من آموختى. اى خالق آسمانها و زمين! مولای من در دنيا و آخرت، تو هستى. جانم را در حالى بگیر كه #تسليم تو هستم، و مرا به بندگانی که #عبد صالح تواند، ملحق كن!
✍️ شرح: #تسلیم خدا بودن یعنی التزام به انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
📖 ربِّ قَدْ آتَيْتَني مِنَ الْمُلْكِ وَ عَلَّمْتَني مِنْ تَأْويلِ الْأَحاديثِ فاطِرَ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ أَنْتَ وَلِيِّي فِي الدُّنْيا وَ الْآخِرَةِ تَوَفَّني مُسْلِماً وَ أَلْحِقْني بِالصَّالِحينَ (یوسف، 101)
آیه شماره 129
✅ شرط مهم رئیس جمهور شدن در قانون اساسی چیست؟
🌷امام خامنه ای:
در قانون اساسی، از شروط رییسجمهور، «رجل سیاسی و مذهبی بودن» و «حفظ #تقوا و امانت» است و این بدین معناست که رییس قوه اجرایی با اقدامات خردمندانه در سیاست، مصلحت مردم را در نظر بگیرد و در میدان اعتقادات نیز دین مردم را هدایت و حفظ کند. (12/2/1400)
✍️ شرح: #تقوا یعنی انجام #واجبات و ترک #محرمات در زندگی فردی و اجتماعی
پند 268
✅ داستان کوتاه (210)
🌷 گناه و عبادت؟
ابوحمزه ثمالی می گویـد:
نزد حضـرت امام سجاد (ع) بودم که مردي آمـد و به حضـرت عرض کرد: من فریفته زنها شده ام. یک روز زنا می کنم و روز دیگر روزه می گیرم تا کفاره گناهم باشد.
حضرت فرمود: چیزي نزد خدا محبوبتر از آن نیست که از دستوراتش اطاعت شود و از او نافرمانی نشود؛ پس نه زنا کن و نه براي کفاره آن روزه بگیر.
امـام بـاقر (ع) نیز در آنجـا حضور داشت. دست آن مرد را گرفت به او فرمود: تو کار اهل جهنم را انجام می دهی و امیدواري که داخل بهشت شوي؟ از پیامبر اکرم (ص) نقل شده است که اقوامی در روز قیامت خواهند آمد که حسناتشان به اندازه کوه تهامه است، اما فرمان می رسـد که آنان را به جهنم ببرند.
از ایشان پرسـیدند: یا رسول الله! آیا اینها اهل نمازند؟
فرمود: اینها نماز می خوانده انـد، روزه می گرفته اند و نیمی از شب را به عبادت مشـغول بوده اند، ولی اگر چیزي از دنیا برایشان پیش می آمد، به سمت آن خیز برمی داشتند و از انجام حرام پرهیز نداشتند.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 7، ص127
📱
🌺 درس اخلاق آیت الله خوشوقت
📖 انسان سه دشمن دارد که نمیگذارند #تقوا را مراعات کند:
☑️ اول، خودمان هستیم؛ نفس امّارهی ما به آزادی در عمل عادت کرده و حاضر نیست خودش را به #واجب و #حرام محدود کند.
☑️ دوم، شیاطین جنّی هستند که قسم خوردهاند انسانها را با دعوت به #گناه و کفر گمراه کنند.
☑️ سوم، انسانهای شیطان صفت. منظور از شیاطین، همیشه شیاطین جنّی نیست که از نژاد جن هستند و رئیسشان قسم خورد: «لَاُغْوِيَنهُّمْ أجْمَعِينَ إِلَّا عِبَادَكَ». این شیطان جنّی است. اما انسانهایی هم هستند که عملاً، اخلاقاً و عقیدتاً به حرف شیطان گوش دادند و مثل شیطان شدند. آنها هم مردم را به کفر، فسق و فساد دعوت میکنند.
این سه دشمن نمیگذارند ما به حرف خدا گوش دهیم. لذا خدا موقعی که گفت: «بگو: إِيَّاكَ نَعْبُدُ»، در کنار آن گفت: «بگو: وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِين»؛ یعنی از تو هم کمک میخواهم. بدون کمک خواستن از خدا مشکل است با این سه دشمن مبارزه کنیم؛ لذا هر وقت خواستیم #تقوا را مراعات کنیم و بگوییم: «إِيَّاكَ نَعْبُدُ»، باید «إِيَّاكَ نَسْتَعِين» هم در کنار آن باشد. یعنی خدایا از تو کمک میخواهم که به حرف شیطان بیرونی گوش ندهم؛ به حرف شیاطین انسی گوش ندهم؛ و به حرف نفس امّاره هم گوش ندهم؛ بلکه فقط به حرف تو گوش بدهم. باید از خدا کمک خواست و خدا هم وعدهی کمک داده است.
📣 توضیح: تقوا یعنی انجام واجبات و ترک حرامها
📚 منیع: آثار بندگی (آیت الله عزیز خوشوقت)
✅ مستند قرآنی حمله به اسرائیل چیست؟
🌷 سخن خدا در قرآن:
شکی نیست که خدا از مسلمانان که اربابیِ خدا و اطاعت از او را پذیرفتهاند، در برابر دشمنان کافرشان دفاع می کند؛ چون او هیچ یک از کفّار خائن ناسپاس را دوست ندارد. *
به مسلمانانی که مورد هجوم دشمن قرار گرفتهاند، اجازه داده شده به خاطر آنکه به آنها ظلم شده، با دشمن کافرشان بجنگند. ضمن اینکه خود خدا قطعاً می تواند به آنها کمک کند.*
همان کسانی که به نا حق و فقط به خاطر اینکه می گویند «مولای ما خداست و ما مسلمانیم و از دستورات هیچ کس غیر از او اطاعت نمی کنیم»، از شهر و دیارشان اخراج شدهاند.
ضمناً اگر خدا با صدور حکم جهاد، شر کافران را به وسیله بندگان مطیعش دفع نمی کرد، بدون شک تمام صومعهها، کلیساها، کنیسهها و مساجدی که نام خدا در آنها فراوان برده می شود، توسّط کافران تخریب شده بود؛ ثانیاً خود خدا به هر کس که با اطاعت از این دستورات به او در اجرای فرامینش عملاً کمک کند، قطعاً کمکرسانی خواهد کرد. قطعاً خدا برای کمک به آنها، هم قدرتمند است و هم شکستناپذیر. *
همانها که اگر در زمین، قدرت و حکومت به آنها بدهیم، اقدام به اجرای دستورات واجب و حرامِ خدا می کنند؛ از جمله اینکه در حکمرانیشان اقامه نماز می کنند، زکات می دهند، دیگران را به واجبات خدا امر کرده و از حرامهای او نهی می کنند. ضمن اینکه سرانجام همه امور در دست خداست.
📖 إِنَّ اللَّهَ يُدافِعُ عَنِ الَّذينَ آمَنُوا إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ كُلَّ خَوَّانٍ كَفُورٍ * أذِنَ لِلَّذينَ يُقاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَ إِنَّ اللَّهَ عَلى نَصْرِهِمْ لَقَديرٌ * الَّذينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلاَّ أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْ لا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوامِعُ وَ بِيَعٌ وَ صَلَواتٌ وَ مَساجِدُ يُذْكَرُ فيهَا اسْمُ اللَّهِ كَثيراً وَ لَيَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزيزٌ * الَّذينَ إِنْ مَكَّنَّاهُمْ فِي الْأَرْضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَ آتَوُا الزَّكاةَ وَ أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ لِلَّهِ عاقِبَةُ الْأُمُورِ (حج، 39 تا 41)
آیه شماره 328