💠 فرصــــــــــت بنــــــــــــــــدگی 💠
⬅️لزوم توجه به اهمیت«ماه رجب».
(لازم میدانم جوان ها را توجه بدهم به اهمیت ماه رجب. این مناسبتها و از این خصوصیات مربوط به ایام و ماه ها نمی شود به آسانی صرف نظر کرد)
#ایـــــــن_الرجبـــــــــیون
#مقام_معظم_رهبری
16132149192509495872427.mp3
11.47M
#میلاد
#امام_باقر
شیرین شده باز کام دلهامون
کربلایی حسین سیب سرخی
حلول ماه رجب و میلاد باقرالعلوم علیه السلام تبریک و تهنیت باد
جدول مراقبه رجبالمعظم 1445.pdf
772.3K
🌀 جدول مراقبهی رجبیه
📝 اعمال و اذکار ماه رجب
📿 اعمال آورده شده در جدول مراقبه، مخصوص کل ماه است که برای آسانی انجام آن و دائم الذکر بودن، به تعداد روزهای ماه تقسیم گردیده است؛ با انجام اعمال و اذکار هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.
♨️ مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کنید و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.
📚 منابع:
1️⃣ اقبال الاعمال
2️⃣ مفاتیح الجنان
#طوبی_للذاکرین
#رجب_الاصم
قصه پر غصه تبلیغ بین الملل و موانع آن از آمریکای لاتین تا پرورش قناری .mp3
41.06M
🎙قصه پر غصه تبلیغ بین الملل و موانع آن از آمریکای لاتین تا پرورش قناری
#شیخ_قمی
سخنرانی در جمع مسولین تشکل های تبلیغی جهادی حوزه 1402/10/21
➖➖
1402.10.10 مدار نهم معینی پور.mp3
8.08M
🔘#عکس_نوشت ا #روشنفکری
☑️ ذهن رومانتیک روشنفکری ایرانی
🖋علیرضا کیانپور، استاد دانشگاه
✔️بسیاری از روشنفکران این سرزمین از صدوپنجاه سال قبل، ذهنیت عاشقانه و تمنیات البته خیرخواهانه خود را بهصورت بستههای ایدئولوژیک به افکار عمومی ملت ایران تزریق میکنند. از منظر این دسته از روشنفکران، معادلات جهان، زیبا، موجه و دموکراتیک بوده است.
➕مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت»
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 #کلیپ ا #مدار
☑️ انتخاب درست تقویت کننده گفتمان مقاومت
🎙دکتر مسعود معینیپور، عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع)
✔️ ما به میزانی که ظرفیتهای درونی جمهوری اسلامی را تقویت کنیم. به میزانی که پشتوانهی جمهوری اسلامی در روند حرکتی خودش بشویم هم میتوانیم به جمهوری اسلامی اعلام بکنیم که آقا! اگر ضعفهایی در ابعاد تمشیت زندگی امور اجتماعی مردم دارید، ما قائلیم که با انتخاب درست این مشکلات حل بشود. هم میتوانیم به نهضتهای آزادی بخش و جریان جبههی مقاومت در دنیا اعلام کنیم که یک ملت پای یک ایده ی کلان و گفتمان مقاومت ایستاده است و در این فضا دارد حرکت میکند.
➕فایل کامل این گفتوگو را در «آپارات» و «یوتیوب» فکرت تماشا کنید.
1402.10.17 مدار دهم استاد منافی.mp3
9M
🌕#گزارش_نشست ا #جامعه_شناسی
☑️ چه چیزی اجازه تولد جامعهشناسی ایرانی را نمیدهد؟
✔️جنگ در فلسطین، تحولات پرسرعت جهانی و اعتراضات به نوع حکمرانی و ایضا خواستههای گوناگونی که در سالهای اخیر شکلگرفته، نشان میدهد جامعهشناسی تا این لحظه کمتر توانسته آن را تشریح کند یا برای ما توضیحی ارائه دهد. سوال این است که چه باید کرد و سرنوشت این رشته علمی در کشور ما به کجا ختم خواهد شد؟
✔️اتفاقاتی مثل سالهای 96، 98، 1401 و این آخری یعنی جنگ غزه، به ما نشان داد جامعهشناسی و علوم اجتماعی در ایران خیلی سرحال نیست، بلکه در لحظاتی کاملا در بحران به سر میبرد، یعنی بیش از اینکه بحثهایی را ناظر بر میدان انجام دهد که بتواند کمک کند- حالا نه به معنای بوردیویی، بلکه همین که بتواند میدان را توصیف کند، آنچه را خوانده یا در ذهن خودش دارد برای مخاطب میسازد.
✔️این وضعیت ما را به یک پرسش واداشته که در این لحظات میتوانیم از انسداد جامعهشناسی در ایران صحبت کنیم یا اینکه نحلههایی از جامعهشناسی در ایران وجود دارند که بهدلیل پررنگ شدن فضاهای رادیکال، دیده نمیشوند و این فضای رادیکال است که نمیگذارد جامعهشناسی نتواند میدان را توصیف کند؟
✔️برای پاسخ به این پرسشها در میزگردی با حضور محمدرضا قائمینیک، عضو هیاتعلمی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و مصطفی غفاری، عضو هیاتعلمی دانشگاه امام صادق(ع) پیرامون همین مسائل به گفتوگو نشستیم که در ادامه از نظر میگذرانید.
➕مطالعه گزارش در «وبگاه فکرت