📗#معرفی_کتاب📗
مردی که میخندد نام رمانی از ویکتور هوگو نویسنده و شاعر مشهور فرانسوی است. داستان کتاب در اوائل قرن هجدهم و در انگلستان روی میدهد.
کتاب روایت زندگی غمانگیز کودکی به نام جوئین پلین است که از بدو تولد بی خانمان میشود و هیچگاه خانواده خود را ندیدهاست او که توسط کودک ربایان دزدیده شده است در صورت خود زخمی دارد که در همه حالات به شکل انسانی است که می خندد ، قیافهٔ زشت و مضحک جوئین پلین که بسیار برای اجرای نمایش خوب و مناسب است مردم را به خنده میاندازد، از طرفی دیگر همه می دانند که پسرک بارون کلانچارلی یکی از افراد خانواده سلطنتی در کودکی ربوده شده است...
مضمون رمان همچون رمان بینوایان در محکومیت بی عدالتی و دفاع از ارزش های انسانی است ، هوگو در این داستان با بیان خطابهای از جوئین پلین قهرمان داستان به دنبال رساندن پیام اصلی رمانش میباشد، وی در خطابهای میگوید که بلایی که سرش آمده در حقیقت سر بشریت آمده است. مردمی که در ظاهر میخندند و باطنا رنج میبرند، در حالیکه بغض گلویش را گرفته و فریاد میزند و میگرید نمایندگان مجلس فقط نگاه کرده و پوزخند میزنند...
📗#معرفی_رمان📗
"نود و سه" نام آخرین رمان ویکتور هوگو، نویسنده مشهورٔ فرانسوی است که در سال ۱۸۷۴ منتشر شد. این رمان به بررسی سال ۱۷۹۳ میلادی در خلال چهارمین سال انقلاب کبیر مردم فرانسه می پردازد.
در این رمان سه قهرمان با سه نوع خلق و خو و طرز تفکر رو در رو یا در کنار همدیگر قرار میگیرند؛ اول، مارکی دو لانتوناک، که از بزرگان و اشراف است و قصد دارد حکومت جمهوری را براندازد و کشور را به دوران گذشته بازگرداند.
دوم، گُوون، نوه برادر مارکی دو لانتوناک، که اشرافزاده است، اما به صف انقلاب و جمهوری خواهان پیوسته است و سوم، سیموردن کشیش جمهوریخواه، که سخت به آرمانهای انقلابی پایبند است، و معتقد است که برای حفظ انقلاب نباید به دشمن رحم کرد.
در سال ۱۷۹۳ کنوانسیون ملی فرانسه بنیان نهاده شد، لویی شانزدهم با گیوتین اعدام گردید و تلاطم های زیاد و خونباری از پسِ ماجراهای بعد از انقلاب فرانسه به وقوع پیوست.
رمان تاریخی "نود و سه" با در مقابل هم قرار دادن ارزش ها و عقاید گاهاً متضاد شخصیت ها، داستانی را خلق می کند که مهر تأیید دیگری بر نبوغ ویکتور هوگو است.
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب پدرخوانده، رمانی نوشته ی ماریو پوزو است که نخستین بار در سال ۱۹۶۹ وارد بازار نشر شد. این داستان مشهور نمونه ای کامل از داستان های مربوط به دنیای مخوف و زیرزمینیِ گروه های مافیایی در غرب است که بر اساس آن سری فیلم های مشهور پدرخوانده نیز ساخته شده است.
داستان کتاب پدرخوانده درباره جنگ قدرت بین پنج خانواده مافیایی در نیویورک پس از جنگ جهانی دوم است. جنایت، فساد اخلاقی و اقتصادی، احساس، وفاداری و قتل همه درونمایههای داستان پدرخوانده را شکل میدهند. پوزو سعی کرده است که در این داستان به ریشههای جرم و فساد و قدرت گرفتن باندهای مافیایی و نقد جامعه آمریکا بپردازد.
دو خوانش غزل ۲۵۲ حافظ.mp3
4.17M
غزل شمارهٔ ۲۵۲
گر بود عمر و به میخانه رسم بار دگر
بجز از خدمت رندان نکنم کار دگر
خرم آن روز که با دیده گریان بروم
تا زنم آب در میکده یک بار دگر
معرفت نیست در این قوم خدایا سببی
تا برم گوهر خود را به خریدار دگر
یار اگر رفت و حق صحبت دیرین نشناخت
حاش لله که روم من ز پی یار دگر
گر مساعد شودم دایره چرخ کبود
هم به دست آورمش باز به پرگار دگر
عافیت میطلبد خاطرم ار بگذارند
غمزه شوخش و آن طرهٔ طرار دگر
راز سربسته ما بین که به دستان گفتند
هر زمان با دف و نی بر سر بازار دگر
هر دم از درد بنالم که فلک هر ساعت
کندم قصد دل ریش به آزار دگر
بازگویم نه در این واقعه حافظ تنهاست
غرقه گشتند در این بادیه بسیار دگر
#استاد_آهی
#استاد_موسوی_گرمارودی
#حافظ_خوانی_و_ادبیات
دو خوانش غزل ۲۵۳ حافظ.mp3
4.34M
غزل شماره ۲۵۳:
ای خرم از فروغ رخت لاله زار عمر
بازآ که ریخت بی گل رویت بهار عمر
از دیده گر سرشک چو باران چکد رواست
کاندر غمت چو برق بشد روزگار عمر
این یک دو دم که مهلت دیدار ممکن است
دریاب کار ما که نه پیداست کار عمر
تا کی می صبوح و شکرخواب بامداد
هشیار گرد هان که گذشت اختیار عمر
دی در گذار بود و نظر سوی ما نکرد
بیچاره دل که هیچ ندید از گذار عمر
اندیشه از محیط فنا نیست هر که را
بر نقطه دهان تو باشد مدار عمر
در هر طرف ز خیل حوادث کمینگهیست
زان رو عنان گسسته دواند سوار عمر
بی عمر زندهام من و زین بس عجب مدار
روز فراق را که نهد در شمار عمر
حافظ سخن بگوی که بر صفحه جهان
این نقش ماند از قلمت یادگار عمر
#استاد_آهی
#استاد_موسوی_گرمارودی
#حافظ_خوانی_و_ادبیات