4_5998986014385767670.mp3
14.56M
🔖منبر کامل #شب_قدر
#دارستانی
شب ۱۹ ماه مبارک رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
#شب_قدر
🕌 بیت آیت الله بروجردی(ره)
🌴💎🕯🥀🕯💎🌴
سحر نوزدهم_یا جابر.mp3
9.28M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟 پرسهای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر نوزدهم ؛ اسم شریف #یا_جابر
¤ واحد #موسیقی منتظران منجی "عج"
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
🌴💎🌹🏴🌹💎🌴
☑️ راز هتاکی به ناهیان منکر
📝حجتالاسلام تهرانی پویا
🔹وقتی شخصی مورد نهی از منکر قرار میگیرد طبیعی است که مقداری این تذکر برایش سنگین باشد؛ مخصوصاً با هجمههای رسانهای علیه ناهیان منکر بهخصوص در قضیهی حجاب طبیعی است که حتی با مقداری پرخاش بگوید که به تو ربطی ندارد!
🔸اما اینکه پا را از حد فراتر گذاشته و به ناهی منکر بهراحتی هتاکی کند و الفاظ رکیکی را با اینکه میداند تصویر او ضبط میشود استفاده کند و گاهی هم اقدام به ضرب و شتم ناهی از منکر کند نشان دهنده ی رویهی خطرناکی در جامعه است.
✔️این امر از زوایای مختلفی باید بررسی شود؛ اما از جهت حاکمیتی یکی از علل آن را با توجه به نامه ۵۳ نهج البلاغه که سندی از توصیههای اسوه عدالت امیرالمومنین علی علیه السلام به والی خود مالکاشتر است میخواهیم بررسی کنیم.
✨در این نامه حضرت میفرمایند:
وَ لایَکُونَنَّ الْمُحْسِنُ وَ الْمُسیءُ عِنْدَکَ بِمَنْزِلَة سَواء، فَاِنَّ فی ذلِکَ تَزْهیداً لاَِهْلِ الاِْحْسانِ فِی الاِْحْسانِ، وَ تَدْریباً لاَِهْلِ الاِْساءَةِ عَلَی الاِْساءَةِ، وَ اَلْزِمْ کُلاًّ مِنْهُمْ ما اَلْزَمَ نَفْسَهُ
🔸به این مضمون که با نیکوکار و بدکار یکسان برخورد نکن زیرا این موجب بی رغبتی اهل نیکوکاری نسبت به کار نیک در جامعه میشود و همین طور باعث میشود اهل ناهنجاری نسبت به کار زشتشان تشویق شوند و این تبدیل به رویهای برای آنها در جامعه شود.
🔹فاجعه آن وقتی است که نهتنها نهادهای حاکمیتی نسبت به ناهنجاریهای اجتماعی بی تفاوت باشند؛ بلکه در بیاناتشان و یا در مقام عمل دست به حمایت از فرد هتاک بزنند و در لباس پشتیبان آن این پیام را به جامعه بدهند که ناهی از منکر در اقدام خود تنهاست. باید دانست این امر ناخودآگاه موجب تقویت جریان هنجار شکن در جامعه میشود.
☑️ تاریخمندی؛ توهمی بر اندیشه صحیح قرآنی
▫️حجت الاسلام محمد عربصالحی، دانشیار گروه منطقِ فهم دین پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، در اولین نشست از «#فصل_برکت» تشریح کرد:
✔️بعضیهای میگویند که مخاطب کل قرآن عرب شبه جزیره زمان رسالت پیامبر است. یعنی وقتی قرآن هم میخوانیم، انگار دارد با آن عربها سخن میگوید. آیا واقعاً ما وقتی قرآن را میخوانیم، فقط احساس میکنیم که دارد با عربها سخن میگوید؟ آن هم با عربهای صدر اسلام؟ یا اینکه نه، نوع آیات قرآن به گونهای است که انگار دارد با جان انسان و با فطرت انسان سخن میگوید؟
✔️قائلین به تاریخمندی قرآن ملاکی دارندکه باید آموزههای قرآن و آموزههای دین را به ذاتی و عرضی یا گوهر و صدف تقسیم کنیم. آنچه مانا و ماندنی است، ذاتیات قرآن و ذاتیات دین است و آنچه که باید تغییر کند و بگوییم که به خاطر شرایط خاص است، تاریخمند میشود و باید اینها را کنار بگذاریم.
➕مطالعه کامل مطلب در «وبگاه فکرت»
روایت غزه - استاد سیدافقهی.mp3
16.25M
lakzaee_tarhkoli_8.mp3
28.37M
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ «#روایت_غــــزه»
🔻سلسله گفتوگوهای پیرامون #روز_قدس
🔸فلسطین، مسأله جهان اسلام
🎙سیدهادی سیدافقهی،کارشناس ارشد مسائل غرب آسیا
✔️جامعه ما متاسفانه این را نمیداند و فکر میکند که انقلاب اسلامی بود که خود را با مسائل فلسطین و اسرائیل درگیر کرد، در حالی که جهان اسلام از گذشته درگیر این مسئله بود. چندین جنگ قبل از انقلاب اسلامی و قبل از شکلگیری محور مقاومت بین جهاناسلام و رژیم صهیونسیتی صورت گرفته بود.
☑️ تكرار شب قدر در هر سال
🖊آیتالله مصباح یزدی(ره)
✔️بیشتر علمای اهل تسنن و همه علما و محدثین شیعه بر این باورند كه شب قدر در ماه رمضان هر سال تكرار شده، و در هر سال شبی وجود دارد كه از هزار ماه برتر است و ملائكه و روح در آن شب نازل میشوند.
✔️كسانی كه نزول ملائكه را تنها در یك مرحله و آن هم برای نزول بر پیامبر خدا(ص) میدانند، دیگر نیازی به پاسخگویی به این پرسش ندارند. چرا كه نزول ملائكه و روح، فقط یك بار برای نزول قرآن انجام شده است. اما این نظر با لفظ قرآن و روایاتی كه در این زمینه وجود دارد، سازگاری ندارد. «تَنَزَّلُ»؛ فعل مضارع است به معنی نازل میشود. درباره نزول قرآن در شب قدر قرآن میگوید «إِنّا أَنْزَلْناهُ»؛ ، كلمه «أَنْزَلْنا»؛ فعل ماضی است، یعنی قرآن را در شب قدر نازل كردیم.
✔️ این نزول یك بار بود و تمام شد. به تعبیر مرحوم علامه طباطبایی نزول نور قرآن بر قلب مقدس پیغمبر اكرم(ص) در این شب بود. امّا وقتی گفته میشود: «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ،»؛ كلمه «تَنَزَّلُ»؛ مضارع و به معنی آن است كه نازل میشوند و این نزول استمرار دارد. علاوه بر این در آینده نیز استمرار خواهد داشت.
🖇«مطالعه متن کامل»
روایت غزه - استاد رحماندوست.mp3
10.63M
۸ فروردین ۱۴۰۳ - طرحی برای فردا ۱۴۰۳ _ شبکه 1 - ۸ فروردین ماه ۱۴۰۳.mp3
7.11M
#صوت
#ماه_رمضان
🌙رمضان در محضر قرآن (۱۶)
طرحی_برای_فردا
شبکه_یک
📅 پخش: ۱۴۰۳/۰۱/۰۸
۹ فروردین ۱۴۰۳ - طرحی برای فردا ۱۴۰۳ _ شبکه 1 - ۹ فروردین ماه ۱۴۰۳.mp3
9.21M
#صوت
#ماه_رمضان
🌙رمضان در محضر قرآن (۱۷)
طرحی_برای_فردا
شبکه_یک
📅 پخش: ۱۴۰۳/۰۱/۰۹