🌹ما از آنچه در دست داریم استفاده نمیکنیم و به آن عمل نمیکنیم
آنقدر راه را گم کردهایم و آنقدر از قرآن و عترت کناره گرفته و دور افتاده و بیگانه شدهایم که نزدیک است به آمریکا و اروپا برویم و از آنها سؤال کنیم که «شما از قرآن و عترت چه فهمیدهاید؟»به ما یاد دهید!
علت آن است که ما از آنچه در دست داریم استفاده نمیکنیم و به آن عمل نمیکنیم؛ لذا وقتی کفار که مزایای اسلام را میدانند، چیزی میگویند تصدیق میکنیم و سخنانشان باورمان میآید.
🔻 و دیگر اینکه ما عبید دنیا هستیم؛ لذا ما را با تطمیع از کتاب و عترت منحرف و منصرف کردهاند! میبینیم، ولی گویا نمیبینیم! جلوی ضریح امام رضا علیهالسلام در یک شب، پنج کرامت دیدم: شفای مریض و کرامتهای دیگر.
وقتی این مطالب را برای ما نقل میکنند، گویا داستان رستم و افراسیاب میخوانند! ... قرآن و عترت دوای تمام دردهاست. اگر آنها را کنار بگذاریم، در دنیا از این هم ذلیلتر میشویم.
آیا ذلت از این بیشتر که مسلمانان با این همه قوّت و ثروت نوکر کفار هستند و آنها مالک امرشان هستند؟!
یک روز به گرگ پناه میبریم و یک روز به روباه ! برای اینکه از قرآن و عترت به کلی کنار نرویم و آنها را از ما جدا نکنند، از الآن باید در فکر اصلاح باشیم؛ «علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد».
[در محضر بهجت(ره)، جلد2، ص167 و جلد3، ص240 ]
🔴 پرسش:
در روایات داریم که تفکر ، عبادت محسوب می شود ، سئوالم این است که چه تفکری عبادت محسوب میشود؟
✍️پاسخ:رسيدن به قرب الهى و شكوفايى استعداد ها، تنها در ظرف عبوديت و پرستش خدای حکیم امكان پذير است و در خارج از حوزه دين و عبوديت خداوند، چيزى جز فلاكت و شقاوت در انتظار انسان نيست.
حال در پاسخ به سوال شما باید گفت که کسب علم و تفکر جهت شناخت خدا بسیار مهم و ممکن است چرا که از نظر ما مسلمانان و شیعیان بین علم و دین هیچ گونه تعارضی وجود ندارد و این دو مکمل و متمم یک دیگرند.
شهید مطهری می فرماید:«علم به ما روشنایی و توانایی می بخشد و ایمان عشق و امید و گرمی، علم ابزار می سازد و ایمان مقصد، علم سرعت می دهد و ایمان جهت، علم توانستن است و ایمان خوب خواستن، علم می نمایاند که چه هست و ایمان الهام می بخشد که چه باید کرد.»
در جمع بندی این مطلب بدین نتیجه می رسیم که هر چه انسان به فراگیری علم خصوصا در راه خداشناسی بپردازد ریشه های شناخت خدا در وجودش عمیق تر خواهد شد و همین تفکر و اندیشه نیز در آموزه های دینی ما عبادت محسوب می گردد چنانکه حضرت علی علیه السلام می فرمایند "تفكرُ ساعةٍ افضل من عبادة سبعین سنةٍ"، ساعتی اندیشیدن برتر از هفتاد سال عبادت است.
پوتین: برای عادیسازی روابط آذربایجان و ارمنستان و تضمین صلح در قفقاز جنوبی هرکاری انجام میدهیم.
@Farsna
تصادف مرگبار موتور با قطار در اهواز
🔹سخنگوی اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علومپزشکی جندیشاپور اهواز: عصر امروز در محور ریلی اهواز به اندیمشک و در محدودهٔ بخش بامدژ یک موتور با ۳ سرنشین با قطار برخورد کرده و تمامی آنها فوت کردند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیلگر کانال پارلمان رژیم صهیونیستی: افشای اطلاعات شب گذشته از وال استریت ژورنال احتمالا سیگنال مقامهای ایران به غرب است که در حمله قریب الوقوع از موشکهای جدید با سرجنگی ۱/۸ تنی استفاده خواهند کرد. موشکهایی که تا کنون به اسرائیل شلیکنشده است
پرچم بالاست 🇮🇷 ✌️
توضیحاتی در مورد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
انتخابات آمریکا و ریاست جمهوری این کشور بر پایه ۵۳۸ رای الکترال انتخاب میشهآمریکا ۵۰ ایالت دارههر ایالت دو تا سناتور دارد ۵۰ ضرب در ۲ میشه ۱۰۰ رای الکترال ۴۳۵ نفر، از مجموع ایالت ها عضو مجلس نمایندگان آمریکا هستند۴۳۵ به اضافه ۱۰۰میشه ۵۳۵ رای الکترال
در انتخابات ریاست جمهوری سه رای اضافی به مرکز واشنگتن دی سی ناحیه کلمبیا داده میشه که در نهایت ۵۳۸ رای الکترال در مجموع ۵۰ ایالت آمریکا شکل بگیرههر ایالت بر اساس جمعیت و مزیت هایی که داره تعداد رای الکترال بیشتری داره مثلا کالیفورنیا با جمعیت ۴۰ میلیونی ۵۴ رای الکترال داره
بنابراین هر یک از کاملا هریس و ترامپ اگر ۲۷۰ رای الکترال بدست بیاره رئیس جمهور آمریکا خواهد شد بر حسب تجربه یک سری ایالت ها بیشتر مواقع به حزب دموکرات رای می دهند و یک سری هم به جمهوری خواهاما ۷ ایالت هست که رای آن ها چرخشی است که میدان نبرد هم به آن می گویند
ایالت پنسیلوانیا با ۱۹ رای الکترال جورجیا۱۶ کارولینای شمالی ۱۶ نوادا۶ میشیگان ۱۵ آریزونا۱۱برای پیروزی در انتخابات آمریکا حداقل باید رای سه ایالت چرخشی بدست بیادکلینتون در رقابت با ترامپ فقط دو تا از ایالت های چرخشی رو بدست آورد و در نهایت موفق نشد رئیس جمهور بشه
بایدن در دوره قبلی انتخابات از ۷ ایالت چرخشی شش ایالت رو بدست آورد و رئیس جمهور شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛰🇮🇷چرا پرتاب ماهواره های ایرانی در روسیه مایه افتخار است؟
🔸بالاخره بعد از اعلام رسمی، دو ماهواره ایرانی هد هد و کوثر توسط ماهواره بر سایوز روسی به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار هدف قرار گرفت، این موفقیت همچون دیگر دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران توسط رسانه های ضد نظام مورد انکار و تمسخر قرار گرفت و حتی در رسانه های انقلابی نیز انعکاس چندانی نیافت.
🔻اما سوال اینست که آیا این پرتاب برای نظام اسلامی دستاورد می باشد یا خیر؟ و اینکه چرا باید در روسیه و توسط این کشور پرتاب شود؟
🔸ابتدا اینکه باید گفت که از 190 کشور جهان عضو سازمان ملل متحد فقط 90 کشور دارای ماهواره اختصاصی در فضا هستند که این زیر درصد فراوانی کشورهاست.
🔸از این 90 کشور، 58 کشور توانایی طراحی و ساخت ماهواره را به تنهایی یا مشترکا داشته و توانسته اند که از این تعداد فقط 12 کشور توانایی و قدرت فناوری پرتاب ماهواره به فضا را داشته و فقط 6 کشور توانستند در کنار ارسال ماهواره، موجود زنده به فضا ارسال دارند که نیمی از اینها، یعنی فقط 3 کشور توانسته اند، انسان به فضا بفرستند. این درحالیست که بودجه فضایی کشور حدود 20 میلیون دلار و آمریکا 9 میلیارد دلار و روسیه 6 میلیارد دلار است. 🔸این یعنی آمریکا حدود 500 برابر ایران در حال هزینه کرد است و نشان قدرت ایران علی رغم همه کمبودهاست.
🔸اما جمهوری اسلامی ایران هر چند با تاخیر و از سال 1375 به صورت جدی کار توسعه فضایی و پرتاب های خود را آغاز کرده است، اما اکنون علی رغم همه فشارها و کارشکنی ها، توانسته است حدود 25 ماهواره بسازد و حدود 13 آنرا تا کنون به فضا پرتاب کند که عمدتا توسط خودش و از دو ایستگاه بومی فضایی درون کشور به فضا پرتاب کند.
🔸اما ازاین بالاتر ایران به برکت جمهوری اسلامی ایران جزء 6 کشوری است که توانسته است، موجود زنده به فضا پرتاب و سپس آنرا به صورت سالم به زمین بر گرداند. ابتدا در سال 1388 با موشک کاوشگر توانست چند حشره و موجود زنده به فضا اعزام کند و سپس در جهشی بزرگ در سال 1391 یک میمون به عنوان نخستین همسان زیستی با انسان را با موشک پیشگام به فضا پرتاب کرد و بعد از 20 دقیقه سفر فضایی به زمین برگرداند، تا نام خود را در برترین های فضایی ثبت نماید.
🔸پس تا اینجا مشخص شد که ایران اسلامی به برکت هدایت عالی رهبری و حضور جوانان مستعد، توانسته است علی رغم همه دشمنی و کارشکنی های مکرر در رتبه برتر جهانی قرار گیرد و بتواند حتی بخش غیر دولتی و شرکت های دانش بنیان را وارد اقتصاد 400 میلیارد دلاری صنعت فضایی نماید که نمونه آن همین دو ماهواره هدهد و کوثر است.
🔻حال سوال بعدی اینست که با این توانایی جمهوری اسلامی ایران، چرا باید ماهواره ها در روسیه و توسط این کشور صادر شود؟
در پاسخ باید گفت که پرتاب ماهواره و محموله های فضایی یک کشور توسط دیگری امری پذیرفته شده و اتفاقا عقلانی و درست است که عمده کشورها از جمله کانادا، آلمان و فرانسه نیز جهت کاهش هزینه های زیاد پرتاب و اطمینان از صحت استقرار در مدار هدف، از ظرفیت چند کشور محدود استفاده می کنند که روسیه و موشک ماهواره بر سایوز از بهترین و ارزان ترین آنهاست، بگونه ای که این مجموعه فضایی روسیه تا کنون حدود 2000 ماموریت با کمترین تلفات داشته که 140 مورد آن پرتاب سرنشین دار می باشد که البته جمهوری اسلامی ایران دو پرتاب سرنشین دار خودش را در خاک خودش و بدون کمک خارجی ارسال کرده است.
🇮🇷نتیجه آنکه ایران در حوزه ساخت ماهواره و پرتاب آن در زمره کشور برتر جهان است و می تواند خودش نیازهای فضایی خویش از جمله پرتاب را بر طرف کند، اما امر عقلانی و اقتصادی استفاده از ظرفیت های جهانی در کاهش هزینه ها و بالابردن اطمینان پرتاب است که در اوج تحریم های بین المللی افتخاری مضاعف برای جهموری اسلامی ایران است، افتخاری که کشوری مانند امارات که نه ماهواره را خودش ساخته، نه پرتاب کرده و نه اداره و کنترل می کند، برای پرتاب بنام خودش در آمریکا میلیون ها دلار هزینه می کند و سپس جشن ملی می گیرد، اما ما غافل از قدرت و توانمندی خویش می باشیم.
#ایران_قوی
❌سخنی با رئیس جمهور!
⏪ دستور مهم خود بعد از اولین جلسه دولت چهاردهم با رهبرانقلاب را پیگیری کنید
🔻پس از دیدار اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب، پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری گزارش داد که رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت از همکاران خود در دولت خواست که کنترل تورم، رشد و رونق تولید، #مدیریت_صحیح_فضای_مجازی، موضوع سفرهای استانی و حفظ و ارتقای نگاه و رویکرد مردمی دولت چهاردهم بهعنوان نکات محوری فرمایشات ایشان را به شکل جدی مورد توجه قرار دهند.
🔻متأسفانه این روزها مشاهده می کنیم که دولت به جای تمرکز بر مسائل حیاتی فضای مجازی و جبران عقب ماندگی سالهای گذشته در عرصه مدیریت و حکمرانی فضای مجازی کشور، دچار حواشی شده است.
👈 برای مثال، برخی افراد به صورت جهت دار می خواهند موضوع فیلترینگ را همواره داغ نگه دارند. برخی دولتی ها هم نه تنها در دام آنها می افتند، بلکه خودشان علاقه به این موضوع دارند!
🔻به طور کلی، مسأله اصلی فضای مجازی کشور، فیلترینگ نیست. در عرصه فضای مجازی با هزار و یک موضوع روبرو هستیم و در این میان، فیلترینگ و عدم فیلترینگ، تنها یکی از موضوعات آن است. هر چند که این موضوع هم باید از جنبه فنی و با نگاه کلان حکمرانی مورد توجه قرار گیرد و نباید به صورت عوامانه و با هیجانات و احساسات سطحی به آن نگریسته شود. همچنین باید توجه داشت که اینترنت، چند سکوی خارجی و شبکه اجتماعی خاص نیست! پیامرسان و شبکه های اجتماعی – چه داخلی و چه خارجی - یک ابزار از میان هزاران ابزار و خدمات فضای مجازی است.
🔻نکته بعدی این است که اساساً دغدغه مردم، اول از همه، مشکلات اقتصادی و معیشتی است و در عرصه فضای مجازی نیز فضای مجازی پاک و استاندارد، از جمله حقوق اولیه و مطالبات اساسی آنهاست که دولت، هم از منظر شرع و هم از منظر قانون، موظف است چنین فضایی را برای آنها فراهم کند؛ وگرنه یله و رها گذاشتن فضای مجازی نیاز به دولت ندارد❗️
642653952_-1211302475.pdf
32.52M
♥️انتشار نهایی کتاب #آغازنصرالله تالیف #ناصرکاوه که شرحی بر زندگینامه شهید سیدحسن نصرالله میباشد، تقدیم شما عزیزان میگردد. لطفا ضمن مطالعه در نشر مجدد آن، ما را در راه بازسازی معنوی و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، خصوصا رهبر شهید حزب الله، سید حسن نصرالله، یاری کنید👌
♥️فرارسیدن #اربعین_شهادت رهبر شجاع و دلیر، حزب الله لبنان سیدحسن نصرالله و سردار سرلشکر عباس نیلفروشان و شهدای همراه را گرامی میداریم. التماس دعا #ناصرکاوه
فرارسیدن #اربعین_شهادت رهبر شجاع و دلیر، حزب الله لبنان سیدحسن نصرالله و سردار سرلشکر عباس نیلفروشان و شهدای همراه را گرامی میداریم. التماس دعا #ناصرکاوه
1403-08-06(rafiei).mp3
12.37M
📌 فایل صوتی برنامه سمت خدا
🎙 #حجت_الاسلام_رفیعی
📚 موضوع: شرح دعای بیستم صحیفه سجادیه ( عوامل ایجاد خصومت و تبدیل آن به دوستی )
🕐 یکشنبه ششم آبان ماه ۱۴۰۳
1403-08-07(panahian).mp3
10.72M
📌 فایل صوتی برنامه سمت خدا
🎙 #حجت_الاسلام_پناهیان
📚 موضوع: نگرش صحیح به دین و مفاهیم دینی ( ذکر و مدیریت ذهن )
🕐 دوشنبه هفتم آبان ماه ۱۴۰۳
1403-08-08(mandegari).mp3
12.25M
📌 فایل صوتی برنامه سمت خدا
🎙 #حجت_الاسلام_ماندگاری
📚 موضوع: جایگاه قرآن در زندگی انسان ( حق محبت به ولایت )
🕐 سه شنبه هشتم آبان ماه ۱۴۰۳
نکته✅
⬇️⬇️⬇️⬇️
درطول تاریخ مبارزاتی شیعه با حاکمان جور، همیشه روحانیون آزادیخواه جلودار بوده واکثریت قریب به اتفاق این عزیزان به فیض شهادت رسیده اند، حال جای این پرسش وجوددارد که چرا نخبگان به اصطلاح تحصیل کرده دردانشگاههای بیگانه که درکشورهای اسلامی زمام امور را بدست میگرند فقط بدنبال برآورده کردن خواسته های دول غربی هستند، پاسخ آن کلاملا روشن است، آموخته اند که بقای آنها درحاکمیت منوط به خوش خدمتی است، اما درحوزه های علمیه برعکس آن بوده، به آنها میاموزند که در مقابل ظالمین باید ایستاد.