بشار اسد ماند
انصارالله یمن ماند
عراق ماند
حزب الله لبنان ماند
.
.
.
.
.
حماس هم ماند
این تصویر نوجوانان زیر ۱۹ سال فلسطینی است که امروز طبق توافق حماس و رژیم صهیونیستی آزاد شدند. ببینید چگونه قهرمانانه با پرچم حماس در شهر دور پیروزی می زنند.
آنها در سن کودکی توسط اسرائیل ربوده شدند ......
#طوفان_اللقصی
#مهدوی_ارفع
#فلسطین
✅جواب کامل شبهه ↘️
👈خداوند در آیات 31 و32 بقره میفرماید: «خدا نامهای (موجودات هستى)، همه را به آدم آموخت، سپس آنها را بر فرشتگان عرضه كرد و فرمود: اگر راست مىگوئید از اسامى اینها مرا خبر دهید.
فرشتگان در پاسخ گفتند: «خداوندا تو از هر خطا و نقص، پاك و منزهى، ما جز آنچه به ما آموخته اى چیزى نمىدانیم، همانا تو دانا و حكیمى.»
⬅️خداوند براى اثبات لیاقت انسان به فرشتگان، هر دو گروه را مورد آزمایش قرار داد. ابتدا علومى را به آنان عرضه داشت و سپس از آنان باز خواست.
قرآن درباره اینكه آن علوم چه بوده، سخنى نفرموده است، امّا نظر اكثر مفسّران بر آن است كه خداوند، جهان هستى و طبیعت را، در همان آغاز خلقت به انسان شناساند و نامهاى آنها را به او آموخت و این همان استعداد و توان شناخت اشیا است، كه در نهاد و فطرت ما انسانها قرارداده شده است.
از آنجا كه فرشتگان تصور میکردند به خاطر عبادات خود، بر انسان برترى دارند، لذا خداوند ابتدا آنان را مورد آزمایش قرار داد و فرمود: اگر در این ادعاى خود راست گوئید، پس نام آن حقایقى را كه به انسان آموختم به من خبر دهید.
اما فرشتگان كه به خطاى خود در چنین ادعایى پى برده و فهمیدند كه عبادت و تسبیح، تنها معیار گزینش الهى نیست و خلیفه خداوند، باید از جایگاه و موقعیت علمى و معرفتى بالایى برخوردار باشد در پاسخ سؤال خداوند گفتند: خداوندا! تو از هر كار بى دلیل و حكمت، منزّه و مبرّایى. یقیناً در خلقت و خلافت نژاد انسان در زمین، مصلحتى بزرگ بوده كه تو بر اساس آن، آدم را آفریده و او را جانشین خود قرار دادهاى.خداوندا، جز آنچه را تو به ما آموختهاى، ما چیزى نمىدانیم و سؤال ما از ناآگاهى ما به این مطلب بود كه بشر چنین امتیازى دارد و از چنین استعداد و قدرتى برخوردار است. خداوندا! این تو هستى كه بر همه چیز آگاهى و بر اساس حكمت و مصلحت عمل مىكنى. (بقره/31 و32)
⬅️⬅️از این دو آیه مى آموزیم كه:
* اولین معلّم بشر، خداوند است كه حقایق هستى را به او شناساند. شناختى كه علوم بشرى مدیون آن است.
* انسان، استعداد و لیاقتِ درك همه علوم و كشف همه حقایق هستى را داراست. گرچه هنوز در ابتداى راه بوده و مجهولات بسیار دارد.
* امتیاز و برترى انسان بر همه موجودات هستى از جمله فرشتگان، به علم و دانش و تعقل و تفكر اوست كه تحصیل آن از بزرگترین عبادتهاست.
👈* خلیفه الهى و حاكم اسلامى، بیش از عبادت و تسبیح، به علم و دانش نیازمند است، و لذا خداوند براى اثبات برترى انسان، علم او را مطرح کرد.
* معلّم واقعى ما، خداوند است. استاد و كتاب، زمینه های تعلیم و یادگیرى ما هستند.
* عذرخواهى سریع از گفته نابجا، ادبى آسمانى است. فرشتگان همینكه دریافتند سخنى نادرست گفته اند با گفتنِ «سُبْحَانَكَ» از كلام خود پوزش خواستند.
* از گفتن «نمىدانم» خجالت نكشیم كه فرشتگان الهى بصراحت به جهل خود اقرار كرده و گفتند: «لاَعِلْمَ لَنا».
* عذرخواهى و توبه مایه نجات است. فرشتگان كه عبادت و تسبیح خود را مایه برترى بر انسان مىپنداشتند، همینكه حقیقت بر آنان روشن شد، از كلام خود پوزش خواستند و خداوند پذیرفت. اما شیطان كه خلقت خود را از آتش، مایه برترى بر آدم خاكى مىشمرد، چون بر ادعاى باطل خود سرسختى و لجاجت کرد، از درگاه الهى رانده شد
✅ داستان کوتاه (190)
🌷 ناامیدی ممنوع!
محمد بن شهاب زُهري فرماندار حکومت بنی امیه بود. هنگامی مردي را حد شرعی می زد که آن مرد در آن حال از دنیا رفت. به این جهت زهری دچار اختلال روانی شده و تعادل خود را از دست داد و سر به بیابان گذاشت و داخل غاري شد. مدتی در آن غار ماند و لب فرو بست و با هیچ کس سخن نمی گفت.
در یکی از سال ها خاندانش او را به مکه آوردند تا شاید با دیدن مردم حرفی بزند. در آن سال امام سجاد (ع) در مکه بود، محمد بن شهاب خدمت حضرت رسید. امام (ع) از او پرسید: چه اتفاقی برایت افتاده؟
عرض کرد: در شهري فرماندار بودم، خون بیگناهی را ریختم، این گناه بزرگ مرا به این روز انداخته که مشاهده می فرمایید.
حضـرت از گفتار او احساس کرد که او از آمرزش توسط خدا ناامیـده شده، و درمان این بیماري ایجاد امیدواري در روان اوست. لذا به همین منظور فرمود: من از گناه ناامیدي تو از رحمت الهی، بیشتر از ریختن خون یک بی گناه می ترسم.
این سخن در روح او شعله امید افروخت و با این جمله ي کوتاه بیماري روحی اش درمان پذیرفت. آنگاه حضرت فرمود: دیه قتل را به وارث مقتول بده. بیا و برو پیش خانواده ات و به وظیفه دینی ات عمل کن.
محمد بن شهاب عرض کرد: آقا مرا نجات دادي. واقعاً خدا بهتر می داند مقام امامت مردم را به چه کسی بسپارد.
زهري به دسـتور امـام عمـل کرد و از این طریق، بهبود یـافت و به زنـدگی عـادي خود بازگشت.
📚 داستانهای بحارالانوار، ج 10، ص 133
✅ چه عاملی می تواند جلو فساد مسئولان را بگیرد؟
🌷 آیت الله خامنه ای:
#تقوا زرهى است كه اگر انسان آن را پوشيد، تيرهاى زهرآگين فساد و گناه در او كارگر نخواهد شد و او را از پا نخواهد انداخت. #تقوا حصنِ منيع انسان است. اينكه اين همه ما را به #تقوا توصيه كرده اند، به خاطر همين است. بسيارى از خطاها و انحرافاتى كه مشاهده مى كنيد، ريشه ى فكرى ندارد؛ نه اينكه خيال كنيد يك ايدئولوژى است كه كسى را به اين نحوه عمل كردن وادار مى كند؛ نه، ريشه ى بسيارى از اين ها در نفسانيّات خودِ انسان است. يك جا پاى انسان مى لغزد و جلوگيرى نمى كند؛ اين لغزش ادامه پيدا مى كند و انسان درصدد توجيه برمى آيد و براى خودش ايدئولوژى مى سازد. انسان گاهى مبناى فكرى درست مى كند تا خطاى خود را اصلاح كند. جلوِ خطاها و لغزشهاى خود را از همه جا بگيريم و بهتر از همه جا، اوّلِ كار است و بهتر از اوّلِ كار، پيشگيرى است. اين، روح #تقوا را در ما تقويت خواهد كرد. (17/ 09/ 1382)
پند 80
✅ درس اخلاق آیت الله خوشوقت
◀️ اهمیت حکومت اسلامی و ولایت فقیه
🌷 کدام واجب از بقیه واجبات مهمتر است و کدام اصل حتی از اصول دین هم مهمتر است؟
⬅️ پنج عمل را امام باقر (ع) زیربنای اسلام قرار دادند که اگر اینها نباشند، اسلام نیست. اول نماز بود. دوم زکات. سوم روزه و چهارم حج و پنجم مسأله امامت و زعامت امت اسلامی.
این پنجمی اهمیتش از همه اینها بیشتر است. علتش هم این است که این چهار تا به انضمام سایر #واجبات و #محرّمات زیر سر ولایت و امامت خوابیده است. اگر امامت صحیح در جامعه #حکومت بکند، نماز و روزه و زکات و همه چیز در جای خودش قرار میگیرد. چون رهبر موظف است اقدامی بکند که همه اینها انجام بگیرد.
اما اگر امامتش صحیح نباشد، هیچکدام اینها نیست و همه ضایع میشود. یعنی امامت مساوی است با ارزش و احترام تمام #واجبات و ترک همه #محرّمات به اضافه #اصول و کل #فروع اسلام. این معادل با همه آنها ارزش دارد. لذا امام باقر (ع) فرمود «وَ لَمْ يُنَادَ بِشَيْءٍ كَمَا نُودِيَ بِالْوَلَايَةِ».
✅ از علی آموز ...
🔹 حکمت (عقلانیت) چگونه وارد قلب ما می شود؟
🌷 امام علی (ع):
حکمت همراه با شهوت به هیچ قلبی وارد نمی شود.
✍️ شرح: کسی که مشغول شهوات حرام است، حکمت وارد قلبش نمی شود تا وقتی که آن شهوات حرام را ترک کند.
📖 لا تَسْكُنُ الْحِكْمَةُ قَلْباً مَعَ شَهْوَة.
📚 تصنيف غرر الحكم و درر الكلم، ص: 58
✨﷽✨
🌼اگر زمان ظهور امام زمـان مشخص است، تقاضای تعجیل فرج چه معنی ای دارد؟
✍ پاسخ: زمان ظهور امام زمان نزد خداوند مشخص است،اما نزد دیگران مشخص نمیباشد. امام صادق: هر کسی برای ظهور امام قائم، زمانی را تعیین کند، او را تکذیب کنید.1
در علم الهی گرچه همهی مقدرات مشخص است، اما مشخص شدن مقدرات بر اساس اسباب و علل های آنها است.یکی از آنها، علل و اسباب های معنوی، دعا است که سبب شکل گیری بسیاری از مقدرات میشود. چنان که خداوند فرموده است: اگر حضرت یونس اهل تسبیح و راز و نیاز با خدا نبود، تا روز قیامت او را در شکم ماهی نگاه میداشتم.2
🔺 علاوه بر اینکه علم خداوند به زمان ظهور به معنای نفی اسباب و علل ظهور نیست، بلکه، علم خداوند به زمان ظهور همراه با علل و اسباب آن از جمله دعا تعلق گرفته است و دعا، نقش بسزائی در تغییر مقدرات الهی دارد.
📚 1-صافی گلپایگانی، لطف الله، منتخب الاثر، ص573. 2-سورهی صافات، آیه146
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
🔴 انسان قرآنی
✍علامه حسن زاده آملی: هر كسى وظيفهاش اين است كه بايد انسان قرآنى بشود. انسان قرآنى كسى است كه: «لا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ»(واقعه، ۷۹) حرف مىزند پاك، غذا مىخورد پاك، مىبيند پاك، خيالش طاهر، ذكرش، عقلش، قلمش، امضايش، شهادتش، كسبوكارش، همه قرآنى است. چون انسان آنچه را مىشنود، آنچه را مىبيند، همه را مس مىكند و انسان قرآنى كسى است كه «لا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ».
📚 برگرفته از کتاب «گفتوگو با علامه حسنزاده آملی»
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
√ هر وقت ناامید شدی از خودت، این ذکر نجاتت میده!