📙 برشی از یک کتاب
✅ دومین نماینده کابالیسم نزد پیامبر(ص)
🔸 عمر: عمربن خطاب مطابق نظر عمومی مورخین حدود11 سال از ابوبکر کوچکتر بود و حدود11 سال پس از او از دنیا رفته است و حدود11 سال پس از ابوبکر به نهضت پیامبر(ص) پیوسته است.
🔹 خود عمر میگوید: و ابن ابی الحدید، ج12 ص183، آورده است: عمر به همراه ولید بن مغیره در سفر تجارتی به شام رفت، عمر در آن زمان 18 ساله بود و شتران ولید را می چرانید و برای او حمّالی می کرد و از کالاهای تجاری او حفاظت می کرد. وقتی که به «بلقاء» رسیدند مردی از علمای روم او را دید، آن مرد به عمر مینگریست و نگاههایش را طول میداد، سپس گفت: ای جوان گمان میکنم اسم تو عامر، یا عمران، یا شبیه این باشد.
عمر گفت: نام من عمر است.
مرد گفت: ران هایت را برهنه کن.
عمر رانهای خود را باز کرد که در یکی از آن ها خال سیاهی بود به بزرگی کف دست.
سپس از عمر خواست که سرش را باز کند، مشاهده کرد که او اصلع است.
از عمر خواست که به دست خود تکیه کند عمر تکیه کرد. مرد دید که او «اعسر ایسر» است؛ یعنی در کار کردن دست راست و چپ او فرقی ندارند. آنگاه به عمر گفت: انت مَلِک العرب و ملک الروم و الفرس: تو پادشاه عرب، پادشاه روم و فارس هستی.
عمر خندۀ استهزا آمیز کرد.
مرد گفت: می خندی!؟ به حق مریم بتول تو پادشاه عرب و پادشاه روم و فارس هستی.
عمر سخن او را جدی نگرفت و برگشت.
🔸 ابن ابی الحدید می گوید: خود عمر این ماجرا را می گفت و ادامه می داد: آن مرد رومی سوار بر الاغ همچنان با من همراه بود تا ولید کالایش را فروخت و با پول آن عطر و لباس ها خرید و قافله اش به سوی حجاز حرکت کرد. و مرد رومی به دنبال من می آمد بدون این که چیزی از من بخواهد (یا: بپرسد) و هر روز صبح دست من را می بوسید آن طور که دست شاهان را می بوسند، تا آن که از حدود شام خارج شدیم و به سرزمین حجاز وارد شده و به سوی مکه بر میگشتیم که آن مرد با من وداع کرد و برگشت. ولید از من دربارۀ آن مرد
میپرسید، من چیزی به او نمیگفتم. گمان می کنم آن مرد مرده است اگر زنده بود به سوی ما می آمد.
توضیح:
1️⃣ عمر آن کاهن را «عالم» می نامد و دیدیم که سطیح و زرقا نیز خود شان را عالم مینامیدند.
2️⃣ مرد کاهن به «مریم بتول» سوگند می خورد، سطیح و زرقا نیز به خداوند سوگند یاد می کردند. همان طور که رئیس شان ابلیس، به خداوند سوگند یاد کرد: «فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِینَّهُمْ أَجْمَعین».
3️⃣ به شرح رفت که سطیح و زرقا، دشمنی خودشان را نسبت به پیامبر(ص) اعلام کرده بودند. اما این کاهن آن چنان از ته دل دست عمر را می بوسد، و آن همه ایام و آن همه راه را با او همراه می شود و به طور مکرر دست او را بوسه می زند. کاهنان پیامبر(ص) را و نهضت او را دشمن می دانند اما عمر را تا این حد دوست دارند.
4️⃣ کاهن به او می گوید: تو پادشاه عرب هستی، نمی گوید: تو خلیفه یا امیر مسلمانان هستی، و به راستی عمر یک پادشاه بود.
5️⃣ عمر می گوید: کاهن دست مرا می بوسید آن طور که دست پادشاهان را می بوسند. یعنی نه آن طور که دست قدیسان، مؤمنان و مردان خدا را می بوسند.
6️⃣ عمر که به پادشاهی رسیده بود میگوید: لابد آن مرد مرده است و الاّ به پیش ما می آمد.
7️⃣ معلوم می شود که عمر آرزو می کرده آن کاهن به دیدارش بیاید و جایزۀ خوبی از بیت المال به او بدهد. و متأسف است که چرا نمیآید.
در مبحث شماره31 «کابالا در دو جریان آگاه و جریان ناخودآگاه» به شرح رفت که کاهنان هرگز به خیر دنیا هم نمی رسند گوئی ارباب شان ابلیس، از آنان خواسته و می خواهد که فقط در خدمت قدرتمندان کابالیسم باشند و بهره ای چندان از دنیا نداشته باشند و ماجرای آن کاهن با رضا شاه نیز به شرح رفت که رضا شاه نیز مانند عمر آرزو می کرد کاهنش را پیدا کند و از خجالت او در آید.
8️⃣ عمر در این گفتارش با بیان شیرین و لذتبخش کلمه «مَلِک» را دربارۀ خود به زبان می آورد. در حالی که آن روز در میان مسلمانان پلیدترین سمت و نکوهیده ترین مقام، سمت و مقام سلطنت و مَلکیّت و پادشاهی بود. حتی یکی از ویژگی های منفی بزرگ معاویه در نظر همگان تبدیل خلافت به پادشاهی است. و زمانی که حاکم مدینه در مسجد به مردم اعلام کرد که قرار است برای یزید بیعت گرفته شود، عبدالرحمن بن ابی بکر صدا زد: «اَهرقلیّۀ»: آیا مانند هرکول های روم خلافت به سلطنت موروثی تبدیل می شود!؟! حتی معاویه، یزید و همۀ خلفای بنی امیه و بنی عباس تا آخر نتوانستند خود را شاه یا مَلک بنامند. و این لفظ تنها از زبان عمر که گستاختر از همه بود در آمده است.
•━•━•━•━•━•━•━•━•
حدس #ضربالمثل
میتونی زیر ۵ ثانیه حدس بزنی🫠🩵
🌱 جواب : آتش زده به مالش✔️
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روز جشن شکوفه ها به بچه ها چه بگوییم؟👇🏻👇🏻
تغییرات از هر نوعی که باشند در افراد منجر به ایجاد برخی استرس ها وکنش های روانی میشوند.تغییر محل زندگی ووارد شدن به یک محیط جدید بدون هیچ گونه شناخت قبلی از آن محیط در افراد موجب به وجود آمدن نوعی دوگانگی میشود.کودکی که از محیط پیرامون خود تنها محیط خانه وخانواده را با قوانین
ورسومات خود میشناسد اکنون باید در محیطی باشدکه ملزم به رعایت برخی ارزشها،هنجارها وقوانینی است که با آن ها نا مأنوس است .
معلم کلاس اول در چنین محیطی برای کودک نقش یک دوست ودر درجه بالاتر نقش مادر دوم را ایفا میکند.ایجاد ارتباط قوی ازنوع محبت آمیز ازاسترس ها تنش
های روانی به وجود آمده در کودک میکاهد وشوق یادگیری وحضور در مدرسه را در وی افزایش میدهد.به همین منظورهر سال دانش آموزان کلاس اول با شرکت در جشن شکوفه ها وآشنایی با معلم ومحیط قدری از این دل نگرانی هایی که هم دانش آموز و هم والدین دارند میکاهند.
🌹🔆نکاتی که هر معلم کلاس اولی در این روز باید مورد توجه قرار دهد:👇🏻
1-معلم دانش آموزان را با خود به کلاس ببردوخودرا به آنها معرفی کندنحوه معرفی وبرقراری ارتباط با دانش آموزان در این جلسه بسیار مهم است.
2- بعدازآنکه معلم خود را معرفی کرد در مرحله بعد نوبت به معرفی دانش آموزان است.دراین بخش میتوان معارفه را به صورت آهنگین انجام داد .قبل از
معرفی گفتن به نام خدا را نباید فراموش کنند.
3-آشنا کردن بچه ها با یکدیگر:از دیگر مولفه های بسیارمهم که ویژگی های برجسته یک معلم خبره به حساب می آید،ایجاد ارتباط دوستی در بین دانش آموزان کلاس است در کلاس باید حالت رفاقت ودوستی برقرار کرد.
4-معرفی فضای کلاس
5-تابلوهای تشویقی در کلاس آماده باشد.
6-کتابهاتزئین شده وروی میز باشد.
7-معرفی قوانین کلاس(اجازه گرفتن قبل از انجام هر کار،درست نشستن بر روی صندلی،و.....)
8-بردن بچه ها به حیاط مدرسه نشان دادن مکان سرویس بهداشتی و آبخوری دفتر مدرسه وآوردن مجددا آنها به کلاس برای آنکه بچه ها با مسیر آشنا شوند.
9-معرفی پرسنل به بچه ها
10-انجام یک بازی در کلاس برای داشتن یک محیط شاد در کلاس
11-خواندن یک شعر در کلاس بصورت دسته جمعی.
12- داشتن دفتر حضور و غیاب در جلسات برای والدین الزامی است.
#جشن_شکوفهها
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️#نماهنگ «پرچم افتخار» 🇮🇷
چی توی این دنیا مثل وطن میشه؟
زیر سایهی پرچم، قدم بلند میشه
عالی بود ببینید😍✌
36.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کارتون_نوستالژی
کارتون خاطره انگیز
«#جزیره_ناشناخته»
تقدیم نگاه زیبای شما 😍
قسمت« ۱۹»
35.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کارتون دردسر های صوفی
♦️ پارت آخر
🔹