6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ده شب استثنایی 👆👆👆👆
🌹طلاب بصیر
@tolabebasir
*تسلط طالبان بر مرز افغانستان و چین*
عبدالله ناجی نظری» روز یکشنبه به رسانههای محلی افغانستان گفت که گروه طالبان در ادامه پیشرویهای خود به منطقه مرزی این کشور با ایالت «سین کیانگ» چین رسیده اند.
وی افزود که این شهرستان بدون هیچگونه درگیری به دست طالبان افتاده و نیروهای امنیتی آن به طرف تاجیکستان عقب نشینی کرده اند.
*دولت چین نگران حضور جنگجویان اویغوری در استان بدخشان افغانستان و فعالیت گسترده آنها است که با نفوذ از شهرستان واخان میتوانند امنیت این کشور را تهدید کنند*.
گروه طالبان پیش از این بر مرزهای افغانستان با تاجیکستان، دو مرز تجارتی با جمهوری اسلامی ایران، یک مرز تجارتی با پاکستان و مرز ترکمنستان در هرات نیز تسلط یافته اند.
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
🍂 #پایی_که_جا_ماند ( ۱۵
خاطرات اسارت
سید ناصر حسینی پور
🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿
🔅 شنبه ۴ تير ۱۳۶۷
جزیره ی مجنون - جاده خندق
قرار بود واحد مهندسی رزمی با بیل مکانیکی ولودر جاده حنظله را که از میدان امام رضا (ع) شروع می شد و تا عقبه شط علی و منطقه هورالعظیم امتداد پیدا می کرد، برش دهد. می خواستند در صورت تصرف جاده خندق، دشمن نتواند وارد جاده ای شود که به منطقه ی هورالعظیم وصل می شد. مثل کاری که چند شب قبل بچه های تخریب، پشت پد خندق انجام دادند. بچه های تخریب با یک تن مواد منفجره و پودر آذر پشت پد خندق، برش بزرگی ایجاد کرده بودند؛ با این کار بین پد خندق و بیت اللهی کانالی به طول دویست متر ایجاد شد، درون این کانال را آب گرفته بود و آب از شط علی به درون جزیره ی مجنون می ریخت. هرچند این برش بچه های پد خندق را در محاصرهی کامل قرار داد و هیچ کس نتوانست از پشت پد به کمک بچه ها برود و یا از پد خارج شود.
واحدهای توپخانه و ادوات هیچ گلوله ای نداشتند بچه ها را پشتیبانی کنند. تا ساعتی قبل، ادوات بعضی از یگان های سپاه ششم که در پد یک در ضلع غربی جزیره ی شمالی مستقر بودند، خوب روی دشمن آتش می ریختند. بعدها فهمیدم بعد از اتمام مهمات، بچه ها خمپاره اندازها و توپ های دور برد را برای این که دست دشمن نیفتند، از بین برده اند.
در جنگ بنا به دستور فرماندهان در جاهایی که امکان انتقال ادوات سبک و سنگین به عقب وجود نداشت، باید منهدم می شدند تا دست دشمن نیفتند. خیلی از ادوات و تجهیزاتی که آن روز در جاده خندق منهدم شدند، غنیمتی بود.
در لحظات آخر بی سیمچی مان شهید شد. دیگر هیچ کس فرصت نداشت پای بی سیم بنشیند و با عقبه حرف بزند. ارتباط با عقبه دردی را دوا نمی کرد. هرکس خودش بود و توانایی های فردی اش. در میان ذرات معلق خاک و دودی که کم رنگ تر می شد، جسد مطهر شهدا به زمین افتاده بود. عراقی ها بین ما و گروهان امام حسن مجتبی (ع) نفوذ کردند.
سیدمحمدعلی غلامی مجروح شده بود. غلام قاسم زاده هم سمت راست جاده تیر خورد و شهید شد. خون زیادی از سید محمدعلی می رفت. به زمین که افتاد سعی کرد خودش را به کانال کنار جاده برساند. صدای ویراز گلوله ها از همه جای جاده به گوش می رسید. محمدعلی با سختی خودش را به شانه جاده رساند. سر و صورتش خاکی و خون آلود بود. ترکشی به گونه چپش خورده بود و صورت و چشمش پر از خون بود. زیر لب قرآن می خواند. در سال های جنگ کمتر شهیدی را دیدم که آخرین لحظاتش را بدون نام ائمه گذرانده باشد. نمی دانستم برای سیدمحمدعلی چه کار کنم. از تشنگی رمق نداشت. دراز نمی کشید. گفتم:
- سید! دراز بکش، خیلی خونریزی داری!
۔ طوریم نیست، این جوری راحت ترم.
- خونریزیت بیشتر میشه.
- نشسته بهتره.
- دراز بکش تا یه چیزی پیدا کنم و زخم هاتو باهاش ببندم.
- چیزی نمیخوام؛ اون کوله پشتی رو بذار زیر سرم.
او در حالی که از سینه و سرش خون می ریخت حاضر نبود دراز بکشد. صدای عراقی ها شنیده می شد. نمی توانستم از او جدا شوم. برای این که زخم هایش را ببندم، اجازه نداد پیراهنش را پاره کنم. نگاهم به چهره اش بود که با آرامش خاصی گفت: السلام علیک یا اباعبدالله الحسین و على الأرواح التي حلت بفنائک علیک منی سلام الله أبدا ما بقيت و بقي الليل والنهار ولا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم السلام على الحسين و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسين.
اشک و خونابه از چشمانش سرازیر شد. دو دستش را پشت سرش روی زمین قرار داده بود تا تکیه گاهش باشد. نمی دانم چرا می خواست نشسته باشد. شاید این طلبهی اهل دل می خواست وقتی به آقا امام حسین (ع) عرض ارادت می کند، ادب و حرمت را نگه داشته و نشسته به آقا سلام کند.
از رنگ و رویش پیدا بود زنده نمی ماند. آخرین دعای او هیچ وقت فراموشم نمی شود: اللهم الرزقنی شفاعة الحسين يوم الورود.
در لحظات آخر، با کلاه آهنی از آبراه کناری ام برایش آب آوردم؛ آب نخورد. حتی حاضر نشد لبهایش خیس شود. نمیدانم، فکر می کنم می خواست، تشنه شهید شود. سرانجام سید تشنه شهید شد
صدای هلهله و شادی عراقی ها به گوش می رسید. آنها از سمت چپ ما در جزیره مجنون شمالی و جنوبی خیبر و از پشت سرمان در امتداد جاده خندق پیشروی کرده بودند.
🌿🍃🌿🍃🌿🍃🌿
✨ ادامه در قسمت بعد........
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
پیوند آسمانی حضرت علی و فاطمه زهرا (سلام الله علیهما)
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
نامه کمیسیون فرهنگی امارات اسلامی افغانستان...😳
ازدواج به سبک طالبان
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
مدیریت صدا و سیما در آستانه تغییر؛ آیا شاهد تحول جدی خواهیم بود؟
♦️دکتر مصباح الهدی باقری:اگر نگوییم از اول انقلاب، حداقل ۲۷ ساله که تلویزیون رو خودیها یا همانها که پای راستشان را در زمین انقلاب میدانیم اداره کردهاند، پس چه شده است که بعد از نزدیک به سه دهه، تلویزیون حتی از سالهای اولیه این سه دهه هم برای خانوادهها امن نیست و باید حتما در خانه ممیزی کنند و بعد بچه ها رو پای تلویزیون بنشانند.
♦️تلویزیون بیشتر از اینکه در همه این سالها با یک ایده تحولی حرکت کند در دام روزمرگیها افتاده بطوری که سالهاست درگیر پرکردن آنتن به هر طریقی است. حداقل و فقط سالی هزار قسمت سریال باید توسط سیمافیلم برای شبکه ها آماده یا مجوز آمادهسازی اش صادر شود فلذا همچنان لنگ نان شب است.
♦️ورودی نیروی انسانی تلویزیون با گزینش سفت و سخت، سعی میشود از باصطلاح خودیها جذب شود. لذا نیروی انسانی وارد شده در رسانه نیز مهر تائید نظام را خورده است؛ اما در کدام بخش؟ بجز معاونت سیاسی، در سایر بخشها غالبا دور از آنتن و با فاصله معنادار از گروههای برنامهساز و یا حداکثر مشارکت در ساخت برنامههای جیم و دال و...
♦️شهریور سه سال پیش یکی از بزرگان نظام در دیدار با مدیران رسانه میفرمودند (نقل به مضمون و با سانسور اسامی): پخش صحبتهای فلان اندیشمند برجسته اسلامی یا بهمان مفسر قرآن برای استفاده در آنتن تلویزیون خوب است ولی دانیم اگر این صحبتها ترجمه به متنهای اقتباسی و نمایشی نشود، بیننده عام تلویزیون رغبت کمتری به دیدن آن میکند و تقریبا اینگونه صحبتها بسیار کم مورد توجه مخاطب توده قرار میگیرد...در این رده چقدر نیروی تراز و کارآمد تربیت شده است؟ اصلا این تربیت، کجای دستورکارهای رسانه است؟
رسانه در همه این سالها اداره شده است، شاید به نسبت بودجه و درگیریهای دیگرش هم بد اداره نشده باشد ولی این مسیری که می رویم شاید برای برخی نان داشته باشد (که دارد... مثل اینکه خوب هم دارد) اما برای انقلاب، آبی به همراه ندارد.
♦️در حقیقت، درست است که اداره کلان رسانه و حتی جذب نیرو در قسمتهای سیاستگذاری و بدنه کارشناسی ستادی با فرمولهای غربالگری انقلابی سامان یافته است، اما همچنان آنتن از طریق درپشتی بدون غربال و حساسیت لازم در حال تامین است؛ و چون همیشه لنگ آنتن هستیم لذا با غمض عین و فروکاستن شدید و غلیظ انتظارات، از آن گذشته و میگذریم.
♦️رسانه ملی، در همه این سالها بدون کوچکترین نشانه از داشتن ایده تحولی فقط اداره شده است؛ یعنی نیروهای اصلی و صفی که با استاندادهای حرفهای رسانه هم منطبق باشند، کمتر در مجامع رسمی رسانه (مثل دانشگاه صدا و سیما) یا مجامع ضمنی تربیت نیرو (مثل گروههای برنامهساز) رشد پیدا کردهاند. نیروهای خوب انقلابی نیز یا از نظر عده، تعداد قلیلی هستند یا در فضای حرفهای رسانه و اتمسفر حاکم، شبیه بقیه شدهاند.
♦️بعد از بیست و هفت سال (اگر نگوئیم چهل سال)، همچنان مشغول کارهای ضربتی و تند و سریع و "در برهه حساس کنونی" هستیم و هنوز به ایده تحولی و اجرای آن نرسیدهایم. حتی ایدههای فاخری مثل جوانگرائی دستخوش بازیهای مدیریتی و کش و واکشها و سهمخواهیها شده است و ذیل فکرهای سطحی دست و پا میزند تا شاید جوانمرگ نشود.
♦️دولت مردمی و انقلابی میتواند گرفتار همین آفت سهمگین باشد مخصوصا اگر و فقط اگر بخواهد با روزمرگی و تامین نیازهای روز حرکت کند. حقیقت ماجرا این است که وضعیت اجرائی کشور بعد از دستپخت ۸ ساله آقای روحانی و دوستان، شبیه آنتن تلویزیون است که نیازهائی ضربتی و اقداماتی فوری را میطلبد اما اگر دولت در دام همین نیازها و اقدامات که بسیار دشوار و صعب هم هستند بیفتد و نتواند لااقل ایده تحول ریل حکمرانی و نیروهای مورد نیازش را کلید بزند و در دام روزمرگیها بیفتد، فرصت پیش آمده به ثمن بخس بر باد فنا خواهد رفت.
♦️لازم است نیازهای فوری در کنار اصلاح و تغییر ریل حکمرانی و اقدام برای تربیت نیروی کارآمد، جدی گرفته شود...
👌دولت مردمی، هم یک اسم شریف است و مهمتر از اون یک رسم انقلابی.
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
🌎گزارش رویترز از استراتژی اسماعیل قاآنی در عراق
🔻به نظر میرسد که آمریکاییها سخت به دنبال فرستادن مقامات ارشد نظامی عراقی به طرف ایرانی هستند تا بتوانند با استفاده از حرفهای جذاب، جلوی حملات محور مقاومت به پایگاه های خودشان را در عراق بگیرند.
🔻فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران همچون شهید حاج قاسم که یک زمانی نامه رسمی مایک پمپئو در قامت رئیس سیا را باز نکرده، پس فرستاده بود، به آنها به روش خودش پاسخ صریح، محکم و دندان شکنی میدهد.
🔻یک مقام ارشد عراقی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سردار اسماعیل قاآنی را در آخرین سفر خود به بغداد مطلع کرده است که نیروهای آمریکایی به زودی عراق را ترک خواهند کرد.
🔻این مقام عراقی به حاج اسماعیل هشدار می دهد که حمله به پایگاه های نیروهای ائتلاف فقط این روند خروج از عراق را به تأخیر می اندازد. سردار قاآنی در پاسخ گفته است که "مقاومت در برابر نیروهای اشغالگر یک وظیفه شرعی میباشد و تا زمانی که دشمن شکست بخورد نباید آن را متوقف کرد".
🔻بنابراین در آن جلسه او درخواست میزبان عراقی خود برای جلوگیری از حملات گروه های شبه نظامی به نیروهای آمریکایی رد میکند. طبق گفته این مقام عراقی، سردار اسماعیل قاآنی در مقایسه با شهید سلیمانی، رُک و پوست کنده با گروه های مقاومت صحبت می کند.
🔻نکته قابل توجه دیگر این است که حاج اسماعیل قاآنی با برخی و یا شاید بیشتر فرماندهان عراقی (که از پشت به حاج قاسم خنجر زدند) دیگر طرح دوستی نمیریزد و قاطعانه وظیفه محوله را به طرف عراقی اعلام میکند.
🔻این گونه رفتار حاج اسماعیل با آنچه که چندی پیش در روزنامههای غربی در ارتباط با کمرنگ شدن ارتباط ایران با برخی از گروههای عراقی عنوان شده بود، همخوانی دارد. در آن مقطع یکی از فرماندهان عراقی گفته بود: "آنها (ایرانیان) دیگر ما را به ایران دعوت نمیکنند".
🔻"او مستقیم است. برخلاف سلیمانی ، قاآنی با آنها دوستی نداشته است. در عوض او دستور می دهد و حرف آخر را ساده تر می زند و اجازه نمیدهد آنها زیاد بحث کنند."
🔻"جلسات شهید سلیمانی 2 تا 3 ساعت به طول می انجامید زیرا ابتدا او همیشه درباره گذشته و خاطرات متقابل صحبت می کرد تا جو حاکم در جلسات را مدیریت کند. در حالی که اسماعیل قاانی، خلاصه صحبت می کند و جلساتش حداکثر 30 دقیقه طول می کشد. او مودبانه صحبت می کند اما به نوعی با زبانی تلخ حرف خودش را به کرسی مینشاند".
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir
🌎 فوری عراق
🔴حمله به کاروانهای لجستیک اشغالگران آمریکایی در عراق
💥گروههای مقاومت عراق دو کاروان لجستیکی ارتش آمریکا را در دیوانیه و بابل هدف حمله قرار دادند.
💥گروه "اصحاب الکهف" مسئولیت حمله به کاروان لجستیک تروریستهای آمریکایی در دیوانیه را برعهده گرفت.
💥روز گذشته نیز یک کاروان لجستیک ارتش آمریکا در نزدیکی گذرگاه مرزی جریشان در مرز عراق با کویت واقع در استان بصره هدف حمله گروه مقاومت "سرايا اولياء الدم" قرار گرفت.
🌹کانال طلاب بصیر
@tolabebasir