هدایت شده از خبرگزاری فارس
🌀استودیو ویژه برنامه مهمونی ۱۰ کیلومتری
راستی !
گروه سرودتون رو برای عید غدیر و دهه ولایت
دعوت کردید ؟
🔻رُفقای عزیزمون در گروه سرود کشوری صراط
آماده اجرا در جشن ها و مراسمات شما هستند
برای دعوت از گروه با شماره زیر تماس بگیرید:
📞 09027371188
🆔 @p_salam
کانال گروه سرود صراط هم به نشانی زیر هست:
✅ @seratsoroud_ir
https://eitaa.com/seratsoroud_ir
🟥 نامزدها بگویند «کجا ایستادهایم؟!» (یادداشت روز)
اولین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، دوشنبه شب
- 28 خرداد- از شبکه یک سیما پخش شد. یکی از تفاوتهای بارز این مناظره با مناظرههای دورههای قبل این بود که در این مناظره از تخریبها و بداخلاقیهای انتخاباتی خبری نبود و مخاطب صرفا شاهد برخی کنایهها و جدلهای کلامی محدود بود و این یک نقطه قوت در این مناظره بود.
اما، این مناظره یک نقطه ضعف بارز داشت و آن، این بود که هیچکدام از نامزدها دقیق به این مسئله نپرداختند که «ما اکنون در کجا ایستادهایم؟». بر همین اساس نگارنده در این وجیزه به تشریح پاسخ این سؤال خواهد پرداخت.
1- ما در شرایطی قرار داریم که دولت سیزدهم، دوره 4 ساله خود را به پایان نرسانده و هنوز یکسال از عمر این دولت باقی مانده بود. دولت سیزدهم هر چند دوره چهار ساله خود را به اتمام نرساند اما کارنامه درخشانی بر جای گذاشت.
این در شرایطی بود که به گفته بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی به اندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجای مانده از دولت پیش از خود نبود.
2- تلاشهای شبانهروزی آیتالله سید ابراهیم رئیسی و پُرکاری و خستگیناپذیری وی در رفع مشکلات در کنار تحرک بالای دولت سیزدهم، امید را در دل مردم زنده کرد. به همین علت بود که سفرهای استانی آقای رئیسی با استقبال انبوه مردم مواجه شده و استقبال باشکوه و حماسی مردم، جزو لاینفک سفرهای استانی آیتالله رئیسی بود.
3- وقتی آیتالله رئیسی دولت را تحویل گرفت، شیوع کرونا در اقصی نقاط جهان و از جمله ایران، وضعیت بغرنجی را پدید آورده بود. در تابستان ۱۴۰۰ میزان فوتیهای روزانه کرونا به بیش از ۷۰۰ نفر افزایش یافته بود.
به گفته دولتمردان، وقتی آقای رئیسی وارد اولین جلسه دولت شد که وزرا هنوز به دولت قبل اختصاص داشتند، رئیس بانک مرکزی وقت در آن جلسه گفت پول نداریم حقوق این ماه را بدهیم!.
تعطیلی کارخانهها و واحدهای تولیدی، قطع مداوم و گسترده برق، مشکل آبرسانی در استانهائی از قبیل خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان و همدان، قطعی گاز در استانهای شمالی در فصول سرد سال، وجود بدهی سرسامآور به صندوقهای بازنشستگی، بدهی چندهزار میلیاردی بانک مرکزی، وضعیت نامناسب در صادرات نفتی و غیرنفتی، فشل بودن دیپلماسی اقتصادی، ضعف مفرط در دیپلماسی منطقهای، دیپلماسی التماسی در مواجهه با دولتهای غربی، بیاعتنایی به دیپلماسی چندجانبه.
همچنین حمایت از مفسدان اقتصادی دانهدرشت، رفتار توهینآمیز برخی دولتمردان با منتقدان و رکوردزنی در توهین به منتقدان، پرهیز برخی دولتمردان از حضور بیواسطه در میان مردم، سوءمدیریت فاحش در مواقع بروز سیل و زلزله، عدم اعتماد به جوانان و روی کار بودن کابینه پیر و خسته، عدم اعتنا به توان عظیم داخلی و تحقیر توانمندیهایی از جمله خودکفایی در کشاورزی، افتخار به نساختن مسکن برای مردم، رکوردزنی در تورم و گرانی و موارد متعدد دیگر که از حوصله این وجیزه خارج است. اینها همگی میراثی بود که آیتالله رئیسی تحویل گرفت.
4- خب، آقای رئیسی با تحویل گرفتن این وضعیت بغرنج، در طول سه سال فعالیت و در شرایطی که هنوز یکسال تا پایان دولت سیزدهم فرصت باقی مانده بود، کار را به کجا رساند؟ بخوانید:
با مجاهدت دولت سیزدهم و بهکارگیری دیپلماسی مقتدرانه در کنار اعتماد به نخبگان و دانشمندان داخلی، واکسیناسیون سراسری به بهترین نحو اجرا شد و بارها رکورد روزهای بدون فوتی کرونا در تقویم کشور ثبت شد.
دولت رئیسی علاوهبر پرداخت بهموقع حقوق کارمندان، موفق شد حجم بزرگی از بدهیها و تعهدات دولت قبل را تسویه کند، از جمله: تسویه ۲۷۰هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق، تسویه ۱۰۰هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی، اختصاص ۴۰هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان و ۵۴ هزار میلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی.
عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای، عضویت رسمی ایران در گروه بریکس، آزادسازی بخشی از پولهای بلوکه شده ایران، امضای موافقتنامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، کنار رفتن دست اندازها و موانعی از جمله برجام و FATF، راهاندازی کریدور شمال- جنوب، امضای موافقنامه جامع همکاری اقتصادی با چندین کشور، کسب تراز تجاری مثبت در تعامل اقتصادی با ۸۴ کشور، اقدامات تحسین برانگیز در حمایت از مردم مظلوم فلسطین(به خصوص پس از عملیات طوفانالاقصی)، تحول در دیپلماسی منطقهای و روابط با کشورهای همسایه و...بخشی از کارنامه موفق دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی است.
در دولت آقای رئیسی حدود ۸ هزار و ۸۰۰ کارخانه و واحد تولیدی در نهضت احیا به چرخه تولید بازگشتند و ۷۲۰ واحد راکد، نیمهفعال و غیرفعال نیز در حال احیا و بازگشت به چرخه اقتصادی کشور هستند. همچنین کاهش نرخ بیکاری به هشت و دو دهم که کمترین نرخ بیکاری پس از انقلاب است؛ در نتیجه افزایش رشد اقتصادی و احیای واحدهای تولیدی در دولت سیزدهم رخ داد.
در نیمه اول سال ۱۴۰۰ و در مقطعی که دولت قبل روی کار بود شاهد قطع مداوم و گسترده برق در شهرهای مختلف کشورمان بودیم. در همان مقطع رسانههای زنجیرهای مدعی شدند که قطعی برق ناشی از تحریمهاست. در این فقره نیز با تغییر دولت و تغییر ریلگذاری، شاهد تغییر و تحولات مهمی بودیم. به دلیل سوءمدیریت در دولت قبل، واحدهای نیروگاهی در اوج بار به دلیل تعمیرات نیروگاهی از مدار خارج میشدند. اما در دولت سیزدهم با مدیریت جهادی به نقطهای رسیدیم که هیچ واحد نیروگاهی، خارج از مدار قرار نداشت.
همچنین در دولت سیزدهم با امضا و اجرای قرارداد سوآپ گازی با همسایگان، گاز در استانهای شمالی در فصل سرما تأمین شد.
در دولت قبل حتی آب خوردن مردم نیز به تحریمها و اخم و لبخند دشمن گره خورد. این رویکرد تأسف برانگیز ضمن تشویق دشمن به تشدید گستاخی و فشار، مردم را نیز گلایهمند و آزرده خاطر کرد. کار به جایی رسید که در مناطقی از جمله غیزانیه در خوزستان، مردم با مشکلات زیادی در حوزه تأمین آب مواجه شدند.
اما در دولت سیزدهم با اینکه تحریمهای ظالمانه کنار نرفت، پروژههای عظیم آبرسانی در خوزستان و کردستان و همدان و سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط کشور به بهرهبرداری رسید و آبرسانی به
۵ هزار روستا به مرحله اجرا درآمد.
5- یکبار دیگر این سؤال را مطرح میکنیم؛ «ما اکنون در کجا ایستادهایم؟» ما اکنون در میانه دوران بهبود و درمان هستیم. درمان بیماریای که دولت مدعی تدبیر و امید- بخوانید دولت مدعیان اصلاحات- آن را به کشور تحمیل کرد و دولت رئیسی به بهبود آن پرداخت و شهادت رئیسجمهور و هیئت همراه، درمان این بیماری را نیمه کاره گذاشت.
تجربه دولت مدعی تدبیر و امید در کنار تجربه دولت شهید رئیسی، به ما میگوید که باید ضمن پرهیز از ادامه مسیر دولت دوازدهم، مسیر ناتمام دولت سیزدهم به سرمنزل مقصود برسد.
6- اگر بخواهیم صریحتر بگوییم، ما با دو گفتمان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مواجه هستیم، یکی «گفتمان ادامه دولت مدعی تدبیر و امید» است و دیگری «گفتمان ادامه دولت شهید رئیسی»؛ هر دو گفتمان مذکور در انتخابات جاری، دارای نماینده و به عبارتی دارای نامزد میباشند.
حال انتظار از نامزدهای جریان انقلاب این است که ضمن تشریح و تفکیک این دو گفتمان، صراحتا نظر خود را راجع به این دو بیان کنند. این به هیچ عنوان به معنای دامن زدن به دوقطبی نیست، بلکه به معنای انتخاب راه صحیح و تاکید بر این راه است .
مسعود اکبری
🟥🟥🟥 ننگ مدیریت شبکه وابسته به موساد مدعیان اصلاحطلبی را رها نخواهد کرد
روزنامه زنجیرهای اعتماد، شبکه صهیونیستی اينترنشنال را به كيهان تشبیه کرد .
اعتماد به قلم یکی از بازداشتیهای فتنه صهیونیستی- انگلیسی و آمریکایی سال 1388 نوشت: «ديروز به نمايندگي از جناب دكتر مسعود پزشكيان در يك برنامه راديو و تلويزيوني براي مناظره با نمايندگان ديگر كانديداها حاضر شدم. نماينده آقاي زاكاني جناب مجيد عباسي بودند و نماينده آقاي جليلي اميرحسين ثابتي! ديگر كانديداها نيز نمايندهاي نفرستادند. گفتوگوي پرچالشي بود و پرتنش. مدعيان امروزين انقلابيگري ضمن توهين و افترا به بزرگان اصلاحات و توهين به محمد خاتمي و روحاني و جواد ظريف، برجام را لكه ننگ دولت قبلي ميدانستند. اصلاحطلبان را غربزده و واداده و.... من به تبيين نظرات خود پرداختم و نقد كنشهاي آنها. از جمله پاسخ دادم اگر دليل انقلابيگري و درستي رفتارهاي غيرمعقول و تنشزا اشغال سفارت است، شما كه نميتوانيد اعتبار اين كار را هم به نام خود بزنيد، چون دوستان من در سالهاي اول انقلاب سفارت آمریکا را چه بد يا خوب اشغال كردند. دوستان من نمونه اصيل آن كنش بودند و شما كاريكاتور آن. چه چيزي را ميخواهيد براي ما فاكتور كنيد؟ ما بايد با همه جامعه جهاني ارتباط داشته باشيم. با آمریکا، اروپا و البته هم چين و روسيه. توضيح دادم ما طرفدار موازنه مثبت در روابط خارجي هستيم. جز اسرائيل كه رژيمي فاشسيت و غاصب است هيچ محدوديتي را قبول نداريم. از سويي اگر برجام آنقدر فاجعهبار بوده در اين سه سال چرا نتوانستيد جايگزيني پيدا كنيد و يك خط به پيش برويد! ضمنا اشغال سفارتخانههای عربستان و انگلستان را محكوم كردم. حال شبكه ايران اينترنشنال به دروغ و با تغيير لحن و محتوا، براي پيشبرد استراتژي براندازانه و تقويت خط تحريم، سخنان مرا وارونه كرده است. اگر حسين شريعتمداري رفتارش ناقض آزاديهاي فردي است، كار اين شبكه چه معنايي دارد؟ من همواره بر اين باور بودهام كه تندروها در دوطرف همديگر را تقويت ميكنند. اين سو افراطيون وطني و آن سو مزدبگيران دولتهاي غربي، چون دو لبه قيچي عمل ميكنند. باعث تاسف اما واكنش كساني است كه قاعدتا بايد نگاه مرا بدانند. من هيچگاه از حمله به هيچ سفارتخانه و در هيچ دورهاي حمايت نكردم. هر چند درك ميكنم زمان اقدام دوستان من بايد در ظرف زمان تحليل شود. اشغال سفارت پاسخي به كودتاي ۲۸ مرداد بود. امري كه ميتوانست صورت حساب اقدامات دوطرف را بيحساب كند».
از این بازداشتی مثلا زرنگ فتنه 88 که برای رد گم کنی نعل وارونه زده، باید پرسید که شبکه صهیونیستی اینترنشنال وابسته به سرویس جاسوسی موساد را چه کسی اداره میکند؟ آفرین رفیق فابریک شما، سردبیر روزنامه توقیف شده آفتاب امروز، و معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی! اگر نخواهید چنان شبکهای با چنان سردبیری را هم گردن بگیرید، پس کدام خیانت خود را گردن میگیرید؟
ثانیا نقش شما در آشوب نیابتی سال 1388 که سرویسهای سیا و ام آی سیکس و موساد طراح و برنامهریز آن بودند، چه بود؟ جز مهره پیاده؟!
ثالثا اگر تسخیر سفارت آمریکا واکنشی به کودتای 28 مرداد 1332 و جنایات بعدی آمریکا بود، چرا رفقای شما نسبت به آن رویداد ابراز پشیمانی کردند و فردی که هم اکنون جزو گردانندگان اصلی روزنامه اعتماد است (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) در سفر به پاریس، به نحوی با جاسوس آمریکایی (عضو سابق سفارت آمریکا در تهران) حرف زد که آن جاسوس گفت طرف ایرانی به خاطر ماجرای اشغال سفارت عذرخواهی کرد و من هم پذیرفتم؟!
گفتنی است پیش از این، دو خبرنگار صهیونیست به وابستگی شبکه اینترنشنال به سرویس جاسوسی موساد اذعان کردهاند: یکی «باراک راوید» خبرنگار معروف صهیونیست (خبرنگار وبگاه عبری «واللا» و وبگاه آمریکایی آکسیوس) که نوشت: «موساد برای جنگ اطلاعاتی علیه ایران، به طور منظم از شبکه ایران اینترنشنال استفاده میکند».
و دیگری، «یوسی میلمان» تحلیلگر اطلاعاتی هاآرتص که تاکید کرد: «ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد به شمار میرود. موساد اطلاعات و مطالبی را که نمیخواهد به نام خودش منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر میکند».
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 وزیر خارجه اسبق اتریش: اگر جای ایرانیها بودم هرگز با غرب مذاکره نمیکردم
🔸کارین کنایسل وزیر خارجه اسبق اتریش میگوید با توجه به رفتاری که غربیها کردند، اگر جای مقامات ایرانی بودم به عنوان کسی که از گذشته درس گرفته دیگر با غربیها مذاکره نمیکردم.
🔸زمانی که شورای امنیت سازمان ملل تحریم ها را لغو کرد، ایالات متحده صادق نبود و تحریمها را حفظ کرد. هیچ بانکی جرئت نداشت پروژه های ایران را تامین مالی کند.
🔸ایرانیها فکر میکردند که میتوانند از طریق مذاکرات برجام، به موفقیت دست پیدا کنند. اما مشکل این بود که طبق انتظار بسیاری از مردم، توافق نتوانست درها را به روی ایران باز کند.
🔸من به بسیاری از میزگردهای تجاری در فرانسه، آلمان، ایران و کشورهای دیگر دعوت شدم. در آن زمان حرفهای زیادی زده شد؛ اما بعد از سال ۲۰۱۵، دیگر هیچ اتفاقی نیفتاد.
🔸مشکل این بود که ایالات متحده هرگز در مورد توافقات صادقانه عمل نکرد و تحریمهای خود را ادامه داد.
🔸من فرصت ملاقات با دولت قبل از آقای رئیسی را داشتم و با رئیس جمهور روحانی و جواد ظریف دیدار کردم. آنها در آن زمان امید زیادی به حفظ توافق برجام داشتند که باعث شد من به عنوان عضو ارشد اتحادیه اروپا، احساس خجالت کنم. چون ما تقریبا هیچ چیزی نمیتوانستیم به ایرانیها بدهیم.
ایرنا
@Kayhan_online
اصلاح طلبان استاد عوض کردن زمین بازی هستند پزشکیان با تزریق ظریف به
میز تبلیغاتی خواست توجه را از دست های خالی خودش به دهان گشاد ظریف جلب کند یا ظریف به جای او بازی کند البته این عمل تاثیر بسیار منفی بر آرای پزشکیان گذاشت چرا چهره ظریف و روحانی نزد عامه ملت ایران منفور است اما انقلابیون باید متوجه باشند نقاط قوت خود را رها نکنند اگر اقداماتی خاص مثل مسکن ملی و احیای کارخانه ها و... را انجام داده اند را بازگو کنند باید متصل به عملیات وعده صادق حرکت کنند و چندان خود را سرگرم یاوه های ظریف نکنند اجازه مصونیت به پزشکیان ندهند او دستهایش خالی است حرفی برای گفتن ندارد امثال ظریف خود را سپر او ساخته اند تا از پزشکیان را از تیر های انتقاد مستقیم مصونش بدارند و توجهات و انرژی انقلابیون صرف پاسخ به ظریف شود و ملت در دور باطل مباحثات. برجام در 8 سال روحانی سرگردان بماند فراموش نکنید شخص پزشکیان داوطلب است جواب ظریف و اعوان را حامیان کانديداهای انقلابی بدهند که الحق و الانصاف از لحظه ای که ظریف دهانش را عربده زنان باز کرده تا این لحظه مرتب به ظریف تودهنی زده اند و می زنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆ببینید بسیار زیباست 🍃
🌺🌿﷽🌺🌿
🔴🍃 مقام وجایگاه مبلّغ#غدیر پیش خداوند
🔴🍃 تبلیغ #غدیر و خرج اموال برای امیرالمومنین علیه السلام واجب است./
🔰🎤 استاد کاشانی 🍃
🚩 مبلّغ معارف علوی باشید ...
📡 انتشار با شماست
✅ تولیدآموزه های علوی درایتا👇
https://eitaa.com/tolidemohtawayghadir
─┅═༅𖣔🍀🌺🍀𖣔༅═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوغای مردم کرج در استقبال از دکتر جلیلی😍
مردم فهیم ایران ادامه راه شهید رئیسی را انتخاب میکنند👌
#اصلح
#دکتر_سعید_جلیلی
کانال روبیکای ما👇
https://rubika.ir/drjalilifans/BABGFIEBHJFACGHD
✅ دکتر سعید جلیلی/عضو شوید👇
@drjalilifans
@drjalilifans
@drjalilifans
✋ یک راه تضمینی
برای عاقبت بخیری و ثروت😍
▫️امیرالمومنین علیهالسلام فرمودند:
🔸️هر کس به یک مومن در روز غدیر افطاری بدهد انگار به ده فئام افطاری داده.
پرسیدند:
فئام یعنی چه؟
فرمود:
صد هزار پیامبر و صدیق و شهید
بعد حضرت فرمود:
حالا اگر کسی عهدهدار افطاری چند نفر از مومنین و مومنات بشود دیگر چه ثوابی دارد؟!
👈 من برای چنین کسی از طرف خدا ضمانت میکنم که از کفر و فقر در امان باشد.
و اگر در شب و روز غدیر یا تا غدیر آینده از دنیا برود و مرتکب گناه کبیرهای نشده باشد اجر او با خداست.
📚 اقبال الاعمال، ج۱، ص۴۶۳.
#غدیر
#به_عشق_علی
#به_نیت_فرج...
#نشر_دهیم🙏
Eitaa.com/yazahramadad135
سلام علیکم
مرحوم والد آیت الله خزعلی
تاکید زیادی داشتند که اقوام
ایشان به آقای دکتر جلیلی
رای بدهند .
این دوره هم اعتقاد داریم
اصلح برای مدیریت اجرائی
ایشان هستند
بنیاد غدیر: محسن خزعلی
پخش برنامه های ۲۰ دقیقه ای غدیر یه تولید مشترک شبکه استانی صدا و سیما (شبکه سهند) و بنیاد بین المللی غدیر آذربایجانشرقی همه شب راس ۱۹۴۵ ساعت از شبکه استانی سهند
💠 بنیاد بین المللی غدیر، نمایندگی استان آذربایجان شرقی
شناسه ما در صفحات ایتا، روبیکا
🆔 @ea_alghadir
✅ آدرس وب سایت
https://ea-alghadir.ir