12.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مسلمان شدن مسیحی که در حال نوشتن کتاب ضد اسلام بود
▪️این شخص پاسخ شبهاتی که درباره تثلیث دین مسیحیت داشت رو در اسلام پیدا کرد
#تازه_مسلمان
☑️ @Tollabe_pasokhgoo
💥واکنش حضرت آیتالله مکارم شیرازی به وام اربعین؛
❇️ عادلانه نیست
پاسخ آیت الله العظمی مکارم شیرازی در مورد وام اربعین به این شرح است:
✍ بسمه تعالی
در صورتی که بانک مبلغی وام به زائر بدهد که زائر به وکالت از بانک جنسی مثل ارز به صورت نقد بخرد سپس همان جنس را به وکالت از بانک به صورت اقساط و با قیمت بیشتر به خودش بفروشد و این کار به صورت جدی باشد اشکالی ندارد ولی به یقین سود ۲۳ درصد عادلانه نیست.
☑️ @Tollabe_pasokhgoo
💠 حکم بلند خواندن حمد و سوره برای زنان
🔹 زن میتواند حمد و سوره نمازهای صبح، مغرب و عشاء را بلند یا آهسته بخواند ولی اگر نامحرم صدای او را میشنود، بهتر است آهسته بخواند.
🔸 بر مرد و زن واجب است حمد و سوره نمازهای ظهر و عصر و تسبیحات اربعه نمازها را آهسته بخوانند.
#احکام_نماز
----------------
📚 منبع:
رساله نماز و روزه آیتالله خامنهای، مسأله ۱۹۰و ۱۹۱
#احکام
☑️ @Tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از خبرگزاری ایرنا
شایعات در خصوص بنزین صحت ندارد/ هیچ تغییری در سهمیه سوخت ایجاد نشده است
مدیرعامل شرکت پخش فرآوردههای نفتی:
🔹در ارتباط با توزیع فرآوردههای نفتی در جایگاههای عرضه سوخت به میزان مناسب بر اساس برنامه تدارکاتی میزان فرآورده به جایگاهها عرضه میشود در حال حاضر هم جایگاهها به میزان مناسب سوخت دارند و میزان ذخیره هم مناسب است.
🔹سوخت به میزان مناسب سهمیه بر روی کارتهای مالکان خودرو وجود دارد و هیچ تغییری در سهمیه افراد ایجاد نشده است. ۶۰ لیتر به قیمت هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۵۰ لیتر به قیمت ۳ هزار تومان در کارت سوخت افراد وجود دارد.
🔹کارتهای اضطراری را هم در جایگاهها داریم تا اگر مردم به هر دلیلی نیاز پیدا کردند از این کارتها استفاده کند.
irna.ir/xjNcwK
@IRNA_1313
🔺لزوم پرسیدن مسائل و شبهات از اهل آن
✅ #آیت_الله_بهجت (ره):
🔸اگر در امور دینی و یا عقیدتی اشکالی داری، برو از اهلش بپرس تا اشکالت بر طرف شود. انسان گاهی در امر دین اشکالی به نظرش میرسد و یا شبههای به او القا میشود، گمان میکند که آن اشکال لایَنحَل است و دیگر جوابی ندارد و پیشِ خود و بدون مراجعه به اهل آن قضاوت میکند و میگوید: پس دین باطل است و ایراد دارد. چگونه از اهل دین و اهل علم میترسی و نزد آنها نمیروی و از آنها سؤال نمیکنی، ولی از خود شبهه و اشکال نمیترسی که چهبسا موجب نابودی و هلاک دائمی تو گردد؟!
📚در محضر بهجت، ج١، ص۶٨
#اهمیت_تحکیم_اعتقادات
💎کانال طلاب پاسخگو🔻
@tollabe_pasokhgoo
راهکارهای رفع سوءظن و تهمت در خانواده.Mp3
844.1K
❓سه سال است ازدواج کرده ام ولی متاسفانه همسرم به من سوء ظن داشته و مرا مورد تهمت و ناسزا قرار می دهد، چه کنم؟
🎤پاسخ
#حجت_الاسلام_تراشیون
#خانواده
#مشاوره
♻️ این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید💯
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❓آیا ماه صفر، نحس است؟!
🎤پاسخ آیت الله احمد عابدی
#پرسمان_اعتقادی
🏴 باطلابپاسخگوهمراهباشید 🔻
🚩 @Tollabe_pasokhgoo
ـ࿐჻ᭂ⸙🖤⸙჻ᭂ࿐
اسلام شناسی.pdf
850K
📕 #کتاب اسلام شناسی
✍ #حجت_الاسلام_قرائتی
#معرفی_کتاب 🔻
کتاب حاضر که توسط حجه السلام والمسلمین محسن قرائتی به رشته تحریر درآمده است با زبان ساده و روان به توضیح پیرامون دین مبین اسلام و دستورات آن در زمینه اعتقادات، اخلاق و اعمال انسان به خصوص برای نوجوانان پرداخته است.
دین شناسی، خداشناسی، آشنایی با اخلاق پیامبر اسلام، جهان آخرت، اخلاق فردی و اجتماعی، تذکرات و دستورات بهداشتی از سر فصلهای این کتاب است.
#یکدوره_دین_شناسی_ساده
🔰 @tollabe_pasokhgoo
298.1K
❓فروع دین چیست؟
✍پاسخ:
«فُروع دین» احکام عملی اسلام است که یک مسلمان وظیفه دارد به آنها عمل کند؛ و در کنار «اصول دین» قرار دارد که مراد از آن، اعتقادات بنیادین دین است که باور به آنها شرط مسلمانی است؛
🔹فروع دین از نظر مذهب شیعه عبارتند از: «نماز، روزه، خمس، زکات، حج، جهاد، امر به معروف، نهی از منکر، تَوَلّی و تَبَرّی»؛
🔸فروع دین (احکام شرعی) به وسیله دانش فقه از چهار منبع «قرآن، روایات، عقل و اجماع» توسط فقیه به دست میآید.
📚 دائرة المعارف فقه اسلامی، فرهنگ فقه، ص۶۸۹و۶۹۰.
🚩 @Tollabe_pasokhgoo
🔺حکم سفر اربعین بدون رضایت والدین
#احکام
#اربعین
🏴 باطلابپاسخگوهمراهباشید 🔻
🚩 @Tollabe_pasokhgoo
ـ࿐჻ᭂ⸙🖤⸙჻ᭂ࿐
عجیب ولی واقعی!
مسئولان دولت ایالات متحده هیچ، مسئولان دولت انگلستان هم هیچ، حتی شبکه بی بی سی درباره نقش خودش در کودتای ۲۸مرداد برنامه ساخته، اما برخی در داخل ایران پس از ۷۰سال اصل کودتا را منکر میشوند!
سیدنظام الدین موسوی
🚩 @Tollabe_pasokhgoo
❓آيا كمك از غير خدا با اياك نعبد واياك نستعين مخالف نيست؟
✍پاسخ :
« وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَ لْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ»(1)؛ و چون بندگان من از تو سراغ مرا مي گيرند بدانند كه من نزديكم و دعوت دعاكنندگان را اجابت مي كنم. البته در صورتي كه مرا بخوانند. پس بايد كه آنان نيز دعوت مرا اجابت نموده و بايد به من ايمان آورند تا شايد رشد يابند.
🍀 بيشتر مفسران درباره اين آيه شريفه نظرشان اين است كه خداوند در اين آيه در افاده مضمونش بهترين اسلوب و لطيف ترين و زيباترين معنا را بيان كرده است و در آن نشانه هاي مهرباني خداوند نسبت به بندگانش وجود دارد كه مفسران آنها را بيان كرده اند. از جمله اين نكات لطيف همين حذف لفظ «قل» و واسطه است كه خداوند خواسته خودش اين حقيقت را به بندگان بگويد كه من به شما نزديكم. مرحوم علامه طباطبايي و #آيت_الله_جوادی_آملی اين مطلب را در ضمن نكات ظريفي كه براي اين آيه بيان كرده اند، آورده اند. #علامه_طباطبایی مي نويسد: «ثم حذف الواسطة في الجواب حيث قال: فَإِنِّي قَرِيبٌ و لم يقل فقل إنه قريب...»(2) سپس واسطه را در جواب انداخته آنجا كه فرموده (پس همانا من نزديكم) و نفرموده: پس بگو او نزديك است.
🌿 آيت الله جوادي هم مي نويسند: سومين نكته: حذف واسطه در جواب كه فرمود « پس تحقيقا من نزديكم» و نفرمود «بگو او نزديك است.»(3)
🌴اما درباره كمك خواستن از غير خدا: اگر كمك خواستن ما از ديگران با توجه به اين نكته باشد كه آنان فقط واسطه و سبب هستند و همه كاره خداست، با « اياك نستعين» تنافي ندارد زيرا خداوند خودش خواسته است كارها از طريق واسطه ها و اسباب انجام بگيرد. در روايتي امام صادق (علیه السلام) فرمودند: « أَبَي اللَّهُ أَنْ يُجْرِيَ الْأَشْيَاءَ إِلَّا بِأَسْبَابٍ فَجَعَلَ لِكُلِّ شَيْ ءٍ سَبَباً وَ جَعَلَ لِكُلِّ سَبَبٍ شَرْحا...»(4)؛ خدا از آن ابا دارد كه چيزها را جز به اسباب آنها روان گرداند، اين است كه براي هر چيز سببي قرار داد، و براي هر سبب شرحي...
🌳 خداوند در قرآن هم مي فرمايد: «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَيْهِ الْوَسيلَةَ ...»(5)؛ اي كساني كه ايمان آورده ايد، از خداوند پروا كنيد و به سوي او وسيله بجوييد.
🍃 بنابراين سبب ها و وسيله ها را هم خداوند قرار داده تا به كمك آنها به او برسيم و بتوانيم زندگي فردي و اجتماعي مان را اداره كنيم. اگر غير خدا و انسان هاي ديگر را كه از آنها كمك مي گيريم، مستقل و همه كاره بدانيم، اين با « اياك نستعين» تنافي دارد.
🎋 اگر هر كمك خواستني از غير خدا شرك باشد يك موحد روى زمين يافت نمي شود چرا كه همه انسانها از همديگر كمك مي گيرند. آيا معصومين (علیهم السلام) در هنگام مريضي از پزشك كمك نمي گرفتند.
#پرسمان_اعتقادی
#توسل #زیارت
#شفاعت #وهابیت
#اهل_سنت
🏴پاسخگوی سوالات دینی شما هستیم👇
⚫️ @tollabe_pasokhgoo