❓علت اهمیت زیارت عاشورا چیست؟ فواید آن چیست؟
✍پاسخ :
زیارت عاشورا - که از تعالیم امام باقر است - به سبب آثار سازنده فردى و اجتماعى و بیان مواضع فکرى و عقیدتى شیعه و نشانه گرفتن خط انحراف، اهمیت ویژه دارد. شمارى از دستاوردهاى این زیارت عبارت است از:
🔺ایجاد پیوند معنوى با خاندان عصمت و تشدید علاقه و محبت به آنان
🔹از آنجا که این محبت به خاطر خداوند است - و خاندان عصمت از آن جهت که الهى و منسوب به اویند، محبوب واقع شده اند - مایه تقّرب به خداوند است. در قسمتى از زیارت چنین مى خوانیم: «اللهم انى اتقرب الیک بالموالاة لنبیک و ال نبیک».
🔺پیدایش روحیه ظلم ستیزى در زائر
🔹تکرار لعن و نفرین بر ستمگران در این زیارت، موجب پیدایش روحیه ظلم ستیزى در زائر مى شود. او با اعلام برائت و نفرت از ستمگران و ابراز محبت به پیروان حق و دوستان خاندان عصمت، پایه هاى ایمان دینى خود را مستحکم مى کند. مگر ایمان چیزى جز حب و بغض در راه خدا است: «هل الایمان الا الحب و البغض»؟ مؤمن واقعى در برابر ستم بى موضع نیست. از ستمگر نفرت و انزجار آشکارى دارد و با مظلوم و جبهه حق اعلام همراهى مى کند: «یا اباعبدالله انى سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم». . .
#پرسمان_محرم
🔴 طلاب پاسخگو 🔴
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ #حتما_ببینید
⚠️ دروغ ممنوع
💢تناقضات شبکه های وهابی درباره روزه روز عاشورا
#وهابیت
🔴 @tollabe_pasokhgoo
💢 #مستند «خاتون» بررسی وجود #حضرت_رقیه سلام الله علیها بر اساس کتب تاریخی و کتب نسب شناسی
تولید و پخش از فطرس مدیا
📥لینک دانلود👇
http://www.aparat.com/v/7viqQ
✅ طلاب پاسخگو ✅
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از استاد تراشیون
26.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 کلیپ تصویری
🔰 تفریح مفید چیست؟؟؟
📌 نفوذ چگونه اتفاق میافتد؟
#کلیپ_تصویری۷
#تفریح
🌐 پایگاه حفظ و نشر آثار "استاد تراشیون"
🆔 @tarashiun_ir
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتاللهالعظمی نوریهمدانی خطاب به مسئولین:
❓مردم چقدر باید صبر کنند تا شما کاری انجام دهید؟
⚠️ بیشتر گرانیها ناشی از سوءمدیریت است
hawzahnews.com/detail/News/463081
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓آیا #برائت به معنای سب و لعن است؟!
📽پاسخ
#آیت_الله_سید_کمال_حیدری 👆
📥 http://aparat.com/v/VDZlW
@tollabe_pasokhgoo
✍ نامه آیتالله علویگرگانی به رئیسجمهور
اینجانب از شما و مسئولان محترم اقتصادی میخواهم که تا دیر نشده و #اعتماد مردم به طور کامل سلب نشده است، با کمک گرفتن از کارشناسان دلسوز و متعهد و میدان دادن به جوانان نخبه و پرکار و انقلابی و خوشذوق اقدامی #جدی و #عملی برای کم کردن مشکلات مردم گرفته شود.
🔴متن نامه👇
http://hawzahnews.com/detail/News/463928
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓چه کنیم که فرزندمان شبها دیر نخوابد و کم خوابی نداشته باشد؟
📽پاسخ
#استاد_کرمی
#تربیت_فرزند
#خانواده
✅ طلاب پاسخگو ✅
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
🔻غربگرایان دوست دارند اربعین مختل شود.
🔻اربعین باید محور همگرايیِ همهٔ موحدينِ جهان بشود.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«شبكه توسعهگرايان و وابسته به غرب («وابسته» كه میگويم مقصودم وابستگیِ سياسی نيست، وابستگی فرهنگی است.) با زيارت اربعین مخالف هستند؛ چون میدانند ضدِ الگوی غربیِ توسعه است.
جبهه تحجر هم در دنيا اسلام هم با اربعین مخالف است. يعنی احساس میكنند اين زیارت، رقيب آن چيزی است كه آنها خودشان را پرچمدارش میدانند. آنها همه تقدسشان به اين است بهجای جهاد در راه خدا خودشان خادمالحرمين میدانند.
پس حتماً برنامهريزی برای مختل كردن اين جريان، به أنحاء مختلف، در دستور كار است. هم ازطرفِ غرب و هم ازسوی جریان اسلام آمریکایی (هم غربگراها و هم متحجرين).
آنها میفهمند كه اربعين گسترش فرهنگ عاشوراست. برنامهريزی میكنند، از ايجاد اختلالهای فيزيكی تا جنگهای روانی، ايجاد اختلاف نژادی و قومی و مذهبی، انحائش را بهكار میگيرند. اين طرف ما بايد مواظب نقشه دشمن باشيم و به عكس عمل کنیم و زیارت اربعین را تبديل كنيم به يك محور همگرايی بين همه موحدين عالم. اين ظرفيت در اربعين هست.
شما باور كنيد اگر دعوت میكرديد از متعبدين اهل مسيحيت، آنهايی كه «انّ أقربهم مودةً للذين آمنوا الَّذِين قالوا انّا نصاري ذلك بأنّ منهم قسيسين و رهبانا»، آنهايی كه با ديدن سر سيدالشهدا(ع) مؤمن شدند (داستان دير راهب را كه میدانيد.) [میآمدند]. بهنظر من اربعین اين ظرفيت را دارد. بايد كار بكنيم و ديگران را هم دعوت بكنيم که از اين تجريه معنوی بهرمند بشوند.» (۱۳۹۶)
☑️ @mirbaqeri
💢به همت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی؛
📱 #نرم_افزار جامع «اربعینیان» منتشر شد ➕دانلود👇
http://hawzahnews.com/detail/News/466509
♦️ @tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #مستند «قویترین سلاح ما»
🔴حضور #زن #نویسنده_آمریکایی در پیاده روی اربعین ومقایسه جالبش با #امنیت #آمریکا
❓چرا #اربعین دررسانه های جهان #سانسور میشود؟
🆔 @tollabe_pasokhgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ارتباط #اربعین با #ظهور امام زمان(عج) چیست؟
📽پاسخ
#حجت_الاسلام_ماندگاری 👆
#مهدویت
✅کلیپ در کانال آپارات ما👇
http://aparat.com/v/a0lTX
✖️ طلاب پاسخگو ✖️
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
🌺ممنوعیت نقل (فوروارد) هر خبری که صحت و سقمش را نمی دانیم! / #دروغ و شایعه پراکنی🌺
امیر الؤمنین علی علیه السلام:
هر چه را شنیدی بدون بررسی بازگو نکن که همین برای اثبات دروغگو بودنت کافیست!
«وَ لا تُحَدِّثِ النّاسَ بِكُلِّ ما سَمِعْتَ بِهِ، فَكَفى بِذلِكَ كَذِباً» (نامه ۶۹ نهج البلاغه)
یعنی: هر چه از مردم می شنوی را برای دیگران نقل نکن و بلند گویی برای تکرار حرف و حدیث این و آن نشو. چرا که همین برای آلوده شدن تو به دروغ کافیست و نشانه دروغگو بودن تو است.
yon.ir/Gek6v
#اخلاق
♦️ با ما همراه باشید...
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
❓آیا بانوان می توانند، حمد و سوره نمازهای صبح و مغرب و عشاء را بلند بخوانند؟👆
جواب طبق نظر رهبری
#احکام
⭕️ @tollabe_pasokhgoo
4_5963104161082900511.pdf
1.47M
📕 #کتاب دجال بصره
#نقد_احمد_الحسن
✍استاد شیخ علی کورانی عاملی در این کتاب به نقد #احمدالحسن بصری که خود را #یمانی و فرزند امام زمان!! می داند پرداخته است
#مهدویت
#مدعیان_دروغین
🆔 @tollabe_pasokhgoo
#سجده_پیامبر(ص) بر گل(خاک) در #صحیح_بخاری
⁉️پس چرا #اهل_سنت به جای تبعیت از رسول الله(ص)، بر #فرش سجده می کنند!؟
➕ طلاب پاسخگو👇
@tollabe_pasokhgoo
❓همنشین خوب کیست؟
✍پاسخ
#آیت_الله_مجتبی_تهرانی :
🔻ابن عباس می گوید: به پیغمبر اکرم (ص) عرض شد که «قیل یا رسول الله! ایُّ الجلساء خیر؟»؛ کدامیک از همنشین ها، مصاحب ها و معاشرها خوب هستند؟
1️⃣ «قال: من تذکرکم الله رؤیته».
بهترین همنشین در مرحله نخست، کسی است که صرف دیدن او شما را به یاد خدا بیندازد. نه این که با دیدار او اهرم شهوت تحریک شود و یا غضب انسان فوران کند.
2️⃣ «ویزید فی علمکم منطقه»
کسی برای تو معاشر خیر است که گفتار او به دانش و بینش تو اضافه کند؛ نه این که جلوی بینش تو را بگیرد و تو را به شهوت و غضب راهنمایی کند.
3️⃣ «و یرغبکم فی الآخرة عمله»؛
جلیس خوب کسی است که عمل او انسان را مشتاق به آخرت کند.
🔹یعنی کسی که میخواهد با ما مأنوس باشد، باید به «شکل ظاهری»، «حرف و گفتار» و «عمل و کردار» او توجه داشته باشیم.
همنشینی رابطه مستقیمی است و این دو انسان از یک نوع بوده و از نظر قوای درونی مشترک هستند، لذا خیلی باید در انتخاب دوست دقت کرد.
⭕️ ضرورت پرهیز از مجالست با اشرار
اینکه می گویند: رفیق، دوست و معاشر خود را از میان اشرار انتخاب نکن، به این جهت است که انسان در مهد و دامن طبیعت است و میل او به شر بیشتر از میل او به معنویت است. چون از این پستان شیر خورده است، لذتش را چشیده؛ ولی هنوز لذت معنویت را آنطور که باید بچشد، نچشیده است. این طرف سرازیری است و او آسان تر حرکت می کند، اما آن طرف، سربالایی است؛ بنابراین دوستی انتخاب نکن که تو را به این ذلت و سقوط بکشاند. چون اگر از اشرار دوست انتخاب کنی، به سرعت به آن طرف خواهی رفت.
💠 پیامبر اسلام می فرمایند: «حفت الجنه بالمکاره و حفت النار بالشهوات»؛
بهشت به ناراحتی ها، محفوف و پیچیده شده است و جهنم در لابه لای راحتی ها و خوشی های نفسانی است. این روایت همین معنا را می رساند؛ یعنی تحصیل رذایل اخلاقی خیلی آسان است، اما کسب فضایل اخلاقی مشکل است.
📕 برگرفته از کتاب اخلاق ربانی آیت الله آقا مجتبی تهرانی
🔰 طلاب پاسخگو 🔰
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
❓نظر اسلام در مورد #آموزش_جنسی چیست؟
اگر مانند جوامع غربی به بچّهها آموزش بدهیم چه میشود؟
✍پاسخ :
در جوامع غربی از سنّ پایین در مهدهای کودک به بچّهها آموزش میدهند و مثلاً به بچّه میگویند: «این عضو خصوصی توست» یا «اگر کسی به سمتت آمد جیغ بزن» آیا اینها واقعاً میتواند برای یک کودک پاسخگو باشد و او را مصون نگه دارد؟ در جوامع غربی پاسخگویی ایجاد نشد و نتوانستند از این آموزشها پاسخ بگیرند و شما میبینید در کشورهایی غربی کودکآزاری به شکل وسیعی اتّفاق میافتد.
❗️متأسفانه کار به جایی کشیده شده که حتّی به دخترهای 10-12 ساله راهکارهای پیشگیری را یاد میدهند که دچار بیماریهایی مثل HIV نشوند یا در دوران نوجوانی باردار نشوند. ببینید این آموزشها جواب نداد، فقط در کشور آمریکا بر اساس آماری که وجود دارد یعنی آماری که خودشان میدهند90 درصد دانشآموزان تا قبل از فارغالتحصیل شدن روابط غیراخلاقی را تجربه میکنند. مگر اینها آموزش نمیدادند پس چرا اینگونه شد؟ نکاتی وجود دارد که اسلام به آنها بسیار توجّه کرده است:
۱. آستانهی تحمّل و کنترل بچّهها پایین است. من از کسانی که این موضوع را به بچّههایشان آموزش دادهاند میپرسم "آیا بچّهها نسبت به این موضوع #کنجاوی_نمی_کنند یا اینکه بیشتر کنجکاوی میکنند؟" این طور نیست که وقتی به یک بچّه آموزش بدهیم این عضو خصوصی توست دیگر تمام شود و بزرگتر ها بگویند: «این بچّه بلد است و ما دیگر به او آزاری نمیرسانیم.»
۲. در روایتی از وجود پیامبر اکرم (ص) آمده که: با مخاطب خود به اندازهی درک و فهم او سخن بگویید. بنابراین طبق این فرموده قطعاً کودک زیر 7-8 سال درک درستی از مسائل جنسی ندارد و اگر او را وارد این فضاها کنیم بچه دچار آسیب و بلوغ زودرس خواهد شد. بلوغ جسمی و جنسی باید همزمان با بلوغ عقلی باشد، مثلاً انسانهای بالغ و کامل و زن و شوهرهایی که ازدواج کردهاند با خصوصیترین مسائل آشنا هستند، امّا آن را هیچجا جار نمیزنند و مطرح نمیکنند چون عقلانیّت و رشدِ عقلیشان، این اطّلاعات را کنترل میکند.
💢 اسلام چه توصیهای دارد؟
آنچه که اسلام میگوید بحث "مراقبت و پیشگیری" است. در اینجا پیشگیری بسیار مهمتر از درمان است و پیشگیری یعنی سعی کنیم که بچّهها -مخصوصاً در 7 سال اوّل- در معرض سؤال قرار نگیرند. اسلام 3 نوع مراقبت را در این زمینه توصیه میکند:
۱. کنترل محیطی: محیط پاکی را برای بچّهها فراهم کنیم. مثلاً در روایتی آمده که "وقتی بچّهها به سنّی رسیدند که توانستند موضوعی را توصیف کنند دیگر نباید در اتاق پدر و مادرشان بخوابند که اگر پدر و مادر حواسشان نبود بچّه بیدار است و رابطهای از پدر و مادر را دید اگر زناکار شد غیر از خودتان را مزمّت نکنید." حتّی در روایت دیگری آمده است "اگر بچّهها صدای نفسزدن پدر و مادر را بشنوند و از لحاظ اخلاقی آسیبی دیدند باید خودتان را مزّمت کنید یا در آیهای از قرآن کریم آمده که "بچّهها باید یاد بگیرند که در سه نوبت وقتی وارد اتاق پدر و مادر میشوند با اذن و اجازه وارد شوند" معلوم است که اینها مراقبت است.
۲. کنترل کلامی: نباید صحبتهای مربوط به این مسائل در حضور بچّهها انجام شود، مثلاً خانمها در حضور بچّهها از مسائل مربوط به زایمان و ... سخن نگویند زیرا همین موجب ایجاد سؤال در ذهن بچّه میشود که ـزایمان یعنی چه؟» و ما او را با صحبتی که میکردهایم در معرض سؤال قرار دادهایم و یکی از هوشمندیها و دقّت والدین این است که محیط تربیتی را –حتّی کلامی را که رد و بدل میشود- کنترل کنند.
۳. کنترل خود بچّهها: بچّهها واقعاً تا 7-8 سالگی میل جنسی ندارند، امّا کنجکاوی و کشف جنسیّت وجود دارد. خیلی باید دقّت کنیم بنابراین کودکان نباید در محیطی باشند که ما حضور نداریم. هرجا آنها هستند ما هم باید باشیم و نظارت داشته باشیم حالا نظارت به صورت مستقیم یا غیرمستقیم و کنترلشده. یک موقع ما بچّهمان را به مهدی میبریم که میدانیم روی او نظارت دارند یا مثلاً بچّه به خانهی همسایه میرود و ما میدانیم آنها هم نظارت دارند.
🔗 برگرفته از سخنان #حجت_الاسلام_تراشیون در اپلیکیشن "پرسمان تربیت کودک و نوجوان"
#تربیت_فرزند
#تربیت_جنسی_فرزند
✅دانلود #نرم_افزار پرسمان کودک از کافه بازار👇
https://cafebazaar.ir/app/ir.porsemanetarbiati/?l=fa
🌹 طلاب پاسخگو 🌹
http://eitaa.com/tollabe_pasokhgoo
❓تئوری جذب یا #قانون_جذب چیست؟
✍پاسخ:
این مفهوم با نامهای جذب، قانون جذب، تکنولوژی #فکر، #راز، قدرت تفکر، قانون راز و گاهی با نام تجسم خلاّق بر سر زبانهاست. نکته قابلتوجه در باب قانون جذب این است که در بسیاری از کتابها و کارگاهها این ایده بهعنوان یک مرام #معنوی و #عرفانی به دیگران آموزش داده میشود و بانام #حیات_معنوی، زندگی عرفانی، اتصال با نیروهای الهی تبلیغ میشود.
قانون جذب به گفته مروّجان آن بدین شرح است: «عمل #تجسم، تو را به هر چه بخواهی متصل میکند. تجسم خواستهها، نیروی #مغناطیسی ایجاد میکند و این نیرو، خواستهات را بهسوی تو جذب میکند. این قانون همان قانون #جاذبهی_عمومی است، اما در حیطه افکار. قانون جذب میگوید: تمام چیزهایی که ما تصور میکنیم، بهسوی ما جذب میشوند.
#نقد_قانون_جذب
#نقد_عرفانهای_کاذب
🔰نقد استاد شریفی دوست ، بر قانون جذب👇
https://t.me/tollabe_pasokhgoo/2736