📡 ماهوارهی جیبی! 📡
(فحشای همراه!)
بالاخره ما نفهمیدیم تفاوت «ماهواره» و «اینستاگرام» دقیقا در چیست؟
اساسا تفاوتی دارند؟ ندارند؟
آن یکی حجم بیشتری اشغال میکند، و این یکی کمتر؟!
براستی اینستاگرام چه دارد که ماهواره ندارد؟
بلی! موافقم. اینستاگرام از ویژگیای برخوردار است که ماهواره فاقد آن میباشد، و آن عبارت است از
⬅️ قابل حمل بودن و انعطاف عجیب و فوقالعاده!
اگر لازمهی استفاده از شبکههای ماهوارهای، خرید وسایل و متعلقات متعدد مربوطه و نشستن در منزل است، برای استفاده از اینستاگرام به هیچ چیزی بیش از یک گوشی تلفن همراه و اینترنتی بی در و پیکر نیاز نیست. هست؟
به این ترتیب، محدودیتها و مشقتهای استفاده از ماهواره حذف شده است و کاربران میتوانند به آسودگی در هر مکانی که اراده کنند از این ⬅️ماهوارهی جیبی➡️ و قابل حمل بهره گیرند!
دشمنان و بدخواهان ما چقدر تلاش کردند که «ماهواره» را به درون همهی منازل مردم خصوصا قشر در اصطلاح مذهبی بکشانند، اما نتوانستند. اکنون چه؟ بالاخره توانستند بکشانند، و آنهم چه کشاندنی!
ضمنا انعطاف فضای ماهواره، ماهیتا و سطحا قابل قیاس با فضای اینستاگرام نیست. دنیای عجیبی است این «اینستاگرام»!
حال چون در اینستاگرام صفحات مفیدی هم وجود دارند پس استفاده از این فضا جایز است؟! مگر در ماهواره شبکههای مفید فعالیت نمیکنند؟ مانند: شبکههای ولایت، العالم، الکوثر، پرس تیوی، هیسپان تیوی. پس با این حساب میتوان حکم کرد به بلااشکال بودن استفاده از ماهواره؟!
احتمالا شما نیز بارها و بارها این قبیل استدلالهای متقن و کوبنده!! را شنیده و از آنها مستفیض گشتهاید!
القصه
به هر دلیلی که استفاده از ماهواره شرعا و قانونا جایز نیست، به همان دلیل استفاده از اینستاگرام (بخوانید: فحشاگرام) و هر فضای دیگری که اساسا با هدف تغییر هویت انسانها و ایجاد چندپارگی در وجود آدمیان، تسلط و استیلا بر سبک زندگی آنان و ایجاد گسست و شکافهای عمیق میان مردم و نظامهای مخالف غرب طراحی شده است و تحت اشراف مستقیم و کامل شیاطین انس مدیریت میشود، شرعا جایز نیست و از نظر قانونی نیز باید ممنوع اعلام شود.
❇️ بیچاره آن کسانی که به واسطهی اجازهی اینستاگرام به کاربران برای تاسیس صفحه و درج و انتشار مطالبشان، خیال کردهاند که آزادی عمل دارند و میتوانند در این فضا به صورت بایسته تاثیرگذار باشند! باید بیدارشان کرد!
قربان بِرَم خدا را!
یک بام و دو هوا را!
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 جنگ روایت ها
۸۵ سال پیش در چنین روزی ، به دستور رضاشاه ملعون ، ۱۷۰۰ نفر در مسجد گوهرشاد و حرم امام رضا(ع) به شهادت رسیدند. جنایت بی نظیری که حتی صدام وحشی هم مرتکب آن نشده است.
اما دشمن با جادوی رسانه ، کاری کرد که ۸۰ سال بعد یک عده ناآگاه در تهران شعار "رضاشاه روحت شاد" سر دهند. اگر از این ها سوال شود مشخص خواهد شد که اکثریتشان از جنایات رضاشاه خائن بی خبرند.
تاریخ آن چیزی است که رسانه ها روایت می کنند و قطعا رسانه های انقلابی در روایت حقیقی از تاریخ پهلوی کم کاری کرده اند...
✍"قاسم اکبری"
@tollabolkarimeh 🌷
💢 بررسی یک استفتاء به مناسبت روز عفاف و حجاب
🔻با توجه به فرض های استفتاء و جوابی که به آن داده شده ، نه تنها امر به معروف و نهی از منکر واجب کفایی و بر همه واجب است، بلکه جمع کردن دیگران برای تحقق «تذکرات پی در پی» و ایجاد فضای سنگین اجتماعی علیه گناه نیز واجب است...!!
✅ یعنی در شرایط اجتماعی امروز که مثلا در مسأله حجاب، امر به معروف یک نفره اثر ندارد، وظیفه ساقط نمیشود! و مومنان، مکلف به ایجاد پدیده ای به نام «نهی از منکر تشکیلاتی» هستند!
✍کما اینکه شهید مطهری در کتاب حماسه حسینی چنین آورده است:
«ممکن است کسي بگويد:
نهي از منکر، وقتي هست که احتمال نتيجه دادن باشد؛ من احتمال نميدهم، پس خيالم راحت است.
اين اشتباه است!
اين که پاکي و نجسي نيست!
بايد بروي کوشش کني...
اين، شرط وجود است نه شرط وجوب!
برو توانايي را به دستآور تا بتواني به نتيجه برسي.»
🔸بنابراین در شرایطی که حوزه و صدا و سیما و وزارت ارشاد و سایر متولیان فرهنگی، مسأله حجاب را به کلی رها کرده اند، گروه های مردمی به صورت خودجوش، آتش به اختیار و #تشکیلاتی باید اقدام به احیای این واجب فراموش شده نمایند.
✅ نکته مهم در «نهی از منکر تشکیلاتی» این است که با لباس متحدالشکل و محسوس نباشد تا جنبه «حاکمیتی» و «سازمانی» پیدا نکند، بلکه «مردمی» و «نهضتی» به نظر برسد.
✍ ن.شکوریان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 چه کار کنیم #حجاب در جامعه رونق بگیره؟
تاثیر #سبک_زندگی بر حجاب...
متغیر اصلی حجاب و #عفاف....
مدل ارتباطی پدر و مادر در #خانواده، چگونه مانع تبرج دختران در جامعه می شود؟
@tollabolkarimeh 🌷
☘واردات و صادرات انسان☘
وقتى واردات انسان هرزه شد، صادرات او هم هرزه و پلید و كثیف میشود. یعنى قلم او هرزه و نوشته هایش زهرآگین خواهد داشت. حضرت وصى، امیرالمؤمنین، علیه السلام فرمود: عمل نبات است و هیچ نبات از آب بی نیاز نیست و آبها گوناگوناند. هر آبى كه پاك است، آن نبات هم پاك و میوهاش شیرین خواهد بود و هر آبى كه پلید است، آن نبات هم پلید و میوه او تلخ است.
خود عمل، حاكى است كه از چه آبى روییده شده است.
📚تبیان مجله پرسمان، پیش شماره2
#علامه_حسنزاده
@tollabolkarimeh 🌷
🔘دکانهای عرفانی
↩️ تلاش برگسترش معنویت بدون دین
🔸 عارف واقعی تمایلی برای نمود و ظهور بیرونی ندارد و در احوال خودش است بنابراین افرادی که #عرفانهای_نوپدید را به وجود آوردند چندین عنصر را با هم ترکیب کردند تا به نتیجه مطلوب خود برسند؛ عناصری چون روانشناسی، انرژیدرمانی و همچنین مباحث لطیف عرفان اسلامی را گرفتند و تلاش کردند با استفاده از اینها به نیازهای جامعه پاسخ دهند. همچنین، از سوی دیگر یک دکانی درست شد و برخی از راه برگزاری کلاس عرفان به کسب درآمد پرداختند. در مجموع گرایش مردم به سمت این جریانات ناشی از این دلایلی است که بیان شد.
💢 عرفان اصیل در جامعه ما برآمده از همان منابع اصیل ما است. با این توصیف چیزی که تحت عنوان #اوشو و حلقه مطرح میشود را اساسا نمیتوان عرفان نامید. اینها افرادی هستند که یک مغلطهای درست کردهاند. خطری که این عرفانها دارند این است که معنویت بدون دین را مطرح میکنند. درحالی که در عرفان اصیل ما هیچگاه معنویت از دین جدا نمیشود. در سنت اسلامی ما عرفا حتماً فقیه و حکیم بوده و در کنار اینها عارف بودند؛ اما امروزه متأسفانه عرفانهای نوظهور #معنویت بدون دین را ترویج میکنند و این خطر اصلی است؛ یعنی میتوانید یک عارف و شخصیت کاملاً معنوی باشید در حالی که دین نداشته باشید. عرفان ما هیچگاه این را نمیپذیرد.در عرفان اسلامی معنویت بدون ایمان معنا ندارد. اگر در عرفان اصیل طریقت، حقیقت و شریعت را مطرح میشود به این معنا نیست که این سه همدیگر را نفی میکنند.
/فرق و ادیان
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📓اگر باطل نابودشدنی است پس چرا این همه باطل در جهان می بینیم؟
استاد#رحیم_پور_ازغدی
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️عالِم گریزی و عقل گریزی ویژگی مشترک تمامی #جریانهای_انحرافی
🎥حجت الاسلام نصوری برنامه بازگشت
@tollabolkarimeh 🌷
❗️ مسابقه تخریب پوشش
🎞نمود فرهنگ جامعه در سینما و تئاتر و تلویزیون است یا این سه بخشی از فرهنگ را میسازند. هرکدام از این گزارهها که درست باشد باید به حال فرهنگساز و فرهنگپذیر تاسف خورد.
📽سینما، ساز مخالفت با هرچه ارزش دینی و ملیست برای خود کوک کرده و با آن میرقصد. چه پشت صحنه فیلمبرداری و چه آنچیزی که در جلوی دوربین به نمایش درمیآید بویی از ارزش نهادن به حدود اسلامی ندارد. روابط بیحد و مرز و دهنکجی به حجاب از سر و روی فیلمها و بازیگران و عوامل آنها میبارد و این گودال هر روز عمیقتر از دیروز میشود.
🎭تئاتر جزیرهای برای خود تشکیل داده و مدتهاست خودمختار و رهاست! بهگونهای که پیشقراول هنجارشکنیهاست.
🖥تلویزیون اما نخواسته از این مسابقه جلوهگری جا بماند و دست به تغییر زده است. از حضور تماشاگران بدحجاب در برخی برنامهها تا آرایش بازیگران سریالها، پیامهای بازرگانی و مجریان تلویزیونی و تصویرگری زنان بدحجاب در انیمیشنها نشان دهنده دستوپا زدن برای ورود به این رقابت است.
تا جایی که رسالت فرهنگسازی را فراموش کرده، دست به فرهنگسوزی زده است. به جای ارائه الگوی زن عفیف ایرانی-اسلامی در زمینههای مختلف، زنهای جلوهگر را معرفی میکند؛ همانان که در جلوی دوربین به اجبار قانون تلویزیون حجاب میکنند و به محض خاموش شدن دوربینها، آن کار دیگر میکنند.
✍عالیه بهرامزاد
#غفلت_مسئولین
@tollabolkarimeh 🌷
❗️″جوکر و پروژههای نام آشنا″
⭕️آیا بین اکران فیلم آنارشیستی و ضداجتماعی "جـــوکـــر" از پردیسهای سینمایی و احیای پروژه تابستان داغ آمریکایی‼️ ارتباطی وجود دارد؟
⛔️چرا باید دولت در این شرایط کرونایی و انفجار قیمت دلار، سکه، مسکن، خودرو و افزایش شتابان قیمتها و گرانی فزاینده و آتش افروزیهای روزانه، برای اکران این فیلم مجوز صادر نماید؟ در این شرایط چه فضایی از ارسال پالس اغتشاش و شورش اجتماعی و تزریق آن از راس به بدنه ایجاد خواهد شد؟!
❓آیا همزمانی نمایش این فیلم با در دستور کار قرار گرفتن سوال از رییس جمهور در مجلس یک امر اتفاقیست یا در ورای آن طرح نافرمانی مدنی آشنایان برای کاهش فشار به دولت در حال زایش است؟
🔔در این شرایط لزوم هوشیاری نهادهای امنیتی، نظارتی و بخصوص مدیریت رسانه و فضای مجازی قوه قضائیه بیش از پیش نیاز است تا با توقیف اکران این فیلم، مانع تکرار اثرات آن در کشور شوند.
#اغتشاش
#شورش
✍حسینی
@tollabolkarimeh 🌷
🔰 راستی آزمایی مخالفان تجارت با چین
🔸یک طیف شناخته شده، "تفامه نامه" و "سند همکاری" با دولت چین را به "قرارداد" تحریف کرده اند. پس از آن هم، چنان بدگویی می کنند که انگار همین ها نبودند برجام را ضرورت و معجزه قرن جا زدند. "صدای آمریکا در توییتر" هم نوشته؛ "قرارداد ایران با چین، ترکمانچای دوم است" (!)
🔸کسی از پشت کوه آمده و بی خبر باشد، احتمالا باید تصور کند چین بوده که توافق برجام را زیر پا گذاشته و باطل اعلام کرده که اینها غیرتی شده اند. چطور می شود قرارداد یکطرفه شده برجام را، در وقت خودش تحسین و تمجید کرده باشند، و یادداشت تفاهم همکاری دوجانبه با چین را که صرفا کلیات است و هنوز به قرارداد و توافقی منتهی نشده، خسارت بخوانند؟!
🔸منطقا معطل آمریکا و اروپا نماندن و گسترش شرکای اقتصادی ایران، غرب و مزدوران آن را عصبانی می کند؛ همان ها که خیال می کردند انقلاب با برجام از پا در می آید و چهل سالگی خود را نمی بیند، اما جمهوری اسلامی در چهل سالگی، اسباب سر شکستگی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن فراهم کرد.
🔸از همه با نمک تر، غیرتی شدن سلطنت طلب ها، منافقین وگروهک های مشابه است که یا بحرین را به آمریکا و انگلیس واگذار کردند. و یا در جنگ تحمیلی صدام و هر دشمنی دیگر غرب، کنار دشمن ایستادند و به وطن خیانت کردند.
🔸همین ها در فتنه آمریکایی سبز هم "مرگ بر چین و روسیه" گفتند؛ تا به تعبیر حضرت امام (ره) "مرگ بر آمریکا منسی (فراموش) شود". این طیف اگر صداقت داشتند، باید علیه آمریکا و تحریم های ضد انسانی آن موضع می گرفتند، نه این که از تحریم ضد ملت ایران استقبال کنند.
🔸حتما در صورت انعقاد با چین یا هر کشور دیگری، باید خط قرمز های منافع ملی کاملا رعایت شود. و مجلس انقلابی در این روند، بر اقدام دولت و وزارت خارجه نظارت دقیق انجام خواهد داد.
🔸در عین حال روشن است که چین و روسیه، تنها کشورهایی بودند که به قطعنامه ضد ایرانی "آژانس"، رای منفی دادند و اعلام هم کرده اند با تمدید تحریم های تسلیحاتی در شورای امنیت مخالفند.
🔸تقابل این رویه با رفتار آمریکا و اروپا کاملا روشن است. اما عجیب است که غربزده ها رابطه یکطرفه با غرب را ضروری و واجب القا می کنند و برای روابط ضد تحریمی با کشورهای شرقی (غیر غرب) حرمت قائل می شوند!
✍محمد ایمانی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 رهبر انقلاب: سؤال و تفحص حق مجلس است اما توهین و دشنام جایز نیست.
حضرت آیت الله خامنهای:
🔹روابط مجلس با دولتمردان باید مطابق قانون و شرع باشد، یعنی سؤال و تفحص به عنوان حق مجلس وجود داشته باشد اما توهین و دشنام و نسبتِ بدون علم به دولتمردان به هیچ وجه جایز نیست و برخی از این نسبتها حرام شرعی است.
🔹حضور وزرا در یک ماه اول آغاز به کار مجلس و ارائه گزارش از شرایط کشور، کار بسیار خوبی بود اما نباید به وزرا توهین و یا تهمتی زده شود.
🔹از برخوردهای احساسی و غیرمنطقی پرهیز شود و بیان دیدگاه و نظر مخالف متین، خردمندانه، قوی و قابل توجیه باشد.
مردم از مجلس و دو قوه دیگر انتظار بیان حق و پیگیری آن رادارند و به شدت با مجادله و گریبان گیری و تشنج میان قوا مخالف هستند و همه بدانند فضای منازعه در رئوس دستگاهها برای افکار عمومی زیان بخش و ناراحت کننده است.
/فارس
@tollabolkarimeh 🌷
💠 از آفت این روزهای ما همهچیزدانی رسانهای است که مولود شبکههای اجتماعی و مطالعات سطحی و اطلاعات با عمق یک بندانگشت است. این روزها همه درباره همه چیز متخصص هستند و این آفتی است که گریبانگیرمان شده است.
/مجازیها
#سواد_رسانه
@tollabolkarimeh 🌷
💢 امروز مسئله دینداری یک چالش جدی است
🔹حسن بنیانیان استاد دانشگاه: وقتی میتوانیم بگوییم یک جامعه به سمت دینداری میرود که شما بتوانید رفتارهای مبتنی بر باورهای دینی را در عرصههای سیاسی، اقتصادی، نظامی، انتظامی و اداری همه جا ببینید و شیرینی دین را مردم حس کنند. وقتی این شیرینی حس نمیشود و مردم نوعی گریز از دین را در رفتارهایشان نشان میدهند و میل میکنند به یک دین حداقلی- به نقل شما و البته که من #دین_حداقلی را نمیفهمم و قبول ندارم، اما این مسئله، چون اصل دین ریشه در فطرت دارد شما بی دین مطلق پیدا نمیکنید- بسته به روابطی که فرد با جامعه و محیط خودش برقرار میکند یک بخشهایی از دین را میپذیرد و بر اساس آن عمل میکند و آن بخشها و بروزهای عمومی مدام کوچک و کوچکتر میشود.
🔸 اگر بخواهیم دینداری ما ادامه پیدا کند، باید حکومت هم دینی شود. اما اگر حکومت دینی نباشد؛ شما باید با حکومت تضاد داشته باشید، شروع کنید به مبارزه کردن برای این که حکومت را دینی کنید، برای این که بتوانید دینتان را حفظ کنید؛ بنابراین من از زاویه یک شهروند که به مسئله نگاه میکنم؛ امروز مسئله دینداری یک چالش جدی است، و دلایل متعددی کار #دینداری را به سمت مشکل شدن پیش میبرد.
بیشتر بخوانید:
https://b2n.ir/423607
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️چرا مردم أکثرهم لایعقلون شده اند؟!
🔸در حال حاضر چرا مردم أکثرهم لایعقلون، أکثرهم لایعلمون و أکثرهم لایشکرون شده اند، (چون) بیشتر به دنبال شیطان می روند تا به دنبال خدا؟...
🔹اگر این موجود حقیقتاً انسان شد، درک و شعور دیگری پیدا می کند. انسان تا فهم انسانی پیدا نکند، قرآن به درد او نمی خورد. نصایح و مواعظ به کار او نمی آید.
🔸باید اول با تزکیّه و تقوا انسان شود، تا بفهمد این حرفها درست است. ولی تا زمانی که انسان نشده است، مثل حیوان است؛
🔹همان طور که اگر به حیوان بگویند: داخل باغ مردم نشو، خیانت نکن، درک نمی کند، انسان بدون تزکیه نیز چنین است.
🔸اگر تزکیه پیدا کرد آن وقت، کار درست می شود:
✨ « قد أفلح من تزکّی» (به یقین کسی که پاکی جست رستگار می شود.)✨
📚 نردبان آسمان ، آیت الله بهاءالدینی (ره)، چاپ دوازدهم ، انتشارات قدسیان ،١٣٨٩ ، ص ١٠٨ و ١٠٩
@tollabolkarimeh 🌷
🔴 رویارویی با ستمگران؛ پیمان الهی با عالمان است
⭕️ علما و روحانیت متعهد اسلام اگر دیر عمل کنند، کار از کار میگذرد... مگر نه این است که خداوند از علما پیمان گرفته است که در برابر ستم ستمکاران و ظلم جنایتپیشگان ساکت و آرام نمانند؟ مگر نه این است که علما حجت پیامبران و معصومین در زمین هستند؟ پس باید علما و روشنفکران و محققان به داد اسلام برسند و اسلام را از غربتی که دامنگیرش شده است نجات دهند و بیش از این ذلت و حقارت را تحمل نکنند و بت سیادت تحمیلی جهانخواران را بشکنند و با بصیرت و سیاست چهره منور و پر اقتدار خود را آشکار سازند.
💢 در این راستا، دو چهرهها و روحانینمایان و دین به دنیافروشان و قیل و قال کنندگان را از خود و از کسوت خود برانند و اجازه ندهند که علمای سوء و تملق گویان ظلم و ستمگران، خود را به جای پیشوایان و رهبران معنوی امتهای اسلامی بر مردم تحمیل کنند و از منزلت و موقعیت معنوی علمای اسلام سوء استفاده کنند.
صحیفه امام، ج۲۰، ص۳۳۹
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ کشمیر، زخمی دیگر بر پیکره اسلام
◀️ بشیر احمد خان برای نجات جان نوهاش در درگیری نظامیان هندی با مسلحین کشمیری در منطقه سوپور، مورد اصابت گلوله قرار گرفته و جان باخت.
🔸 شباهت تصاویر ثبت شده از این رویداد، با جنایات بیست سال پیش صهیونیستها در فلسطین اتفاقی نیست. اگر مسلمانان همچنان در برابر استکبار جهانی از صهیونیستها تا هندوها #سکوت کنند، کشمیر قتلگاهی دیگر خواهد شد.
@tollabolkarimeh 🌷
✅وظیفه شناسی
رهبر انقلاب: آنچه مهم است این است که طلبه ی دین عالم دین و روحانی، وظیفه ی خودش در هر برهه ای از زمان تشخیص بدهد. اگر علم داشته باشیم، تقوا هم داشته باشیم، حتی شجاعت هم داشته باشیم اما ندانیم #وظیفه چیست، ندانیم موقعیت کدام است، ندانیم امروز مطالبه ی خدای متعال و مطالبه ی دین از ما در عرصه ی اجتماع چیست، آن علم و تقوا و شجاعت و بقیه ی خصوصیات مثبت اثر خودش را نمیبخشد؛ و کارکرد لازم را نخواهد داشت.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مقایسه فتنههای زمان امام علی (ع) با فتنههای امروز
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی #مهدوی_ارفع
@tollabolkarimeh 🌷
⛔️#تلنگر_تکان_دهنده⛔️
وقتی خوندم دنیا دور سرم چرخید...
هنوز باورم نمیشه...
هجده ساعت؟؟؟؟؟
توبه می کنم از این همه کم کاری...
@tollabolkarimeh 🌷
🔰بدیلی برای ایمان دینی
✍️ دکتر مهدی امیدی
🔸سكولاریسم امروزه به مثابه فرانظریهای تلقی میشود كه در باب كلیت حیات انسانی و شیوه تفكر و تأمل دربارهی سعادت این جهانی و ابزارهای نیل به آن، اصول موضوعه و مبانی متمایز از مبانی دینی ارائه داده و به جهت بنیادیبودن آنها برای اکثر ایدئولوژیهای سیاسی مدرن، دارای ماهیتی فراایدئولوژیك میباشد.
🔹در این صورت میتوان سکولاریسم را به مثابه جوهره تمدن نوین غرب تلقی کرد که در مباحث بنیادین مرتبط با حیات انسانی (همچون معرفتشناسی، روششناسی، هستیشناسی، انسانشناسی و نهایتا جامعهشناسی) مبتنی بر اصولی متمایز و گاه متعارض با جوهره ادیان الهی است. مدخل فهمی که سکولاریسم از حیات ارائه می دهد اساسا مدخل معرفتشناختی است و تفکیک دین و دولت نه جزء ماهیت و ارکان سکولاریسم، بلکه از ثمرات آن است. امتناع جمع سکولاریسم و دین الهی (با مرجعیت معرفتی فرامادی) نیز به سبب این تمایز معرفتی است.
🔸سکولاریسم از طریق فرایند افول در فعالیتها و باورهای دینی و نیز افول شیوههای تفكر و نهادهای دینی كه با توسعه نگرشهای تجربی و مبتنی بر دادههای حسی بصورت پیامدهای خواسته و ناخواسته مدرنیته ظهور یافت. از اینروی چه به لحاظ تاریخی و چه از منظر طبیعی «مبارزه عملی» گسترده با فعالیت های سیاسی -دینی از طریق سیاست صورت گرفته است و دانشگاهها و مراکز علمی نیز در زمینه «مبارزه علمی» با باورهای دینی نقش بسزایی داشتهاند.
@tollabolkarimeh 🌷
⭕️ نحلههای انحرافی «عدو مبین» اند!
🔸«اعلام و ترویج دینگریزی، از انحرافات جریانهای فرقهای و #عرفانهای_کاذب و معنویتهای نوپدید است. چون خود در عمل دینگریز هستند، اما به عنوان اینکه در مسیر عرفان حرکت میکنند، از صفای درونی و توجه به خدای انسانهای سادهلوح سوءاستفاده میکنند.
اغلب مریدانشان، از این نوع هستند و پس از چندی با الگوگیری از این انسانهای منحرف، از آن مسیر برای نیل به مقاصد دنیایی خود استفاده میکنند، لذا در برهههایی، خط آنها با حاکمیتهای ظلم، یکی میشود؛ چراکه این نوع –بهاصطلاح- عرفان با ظلم ظالم میسازد و این دو با یکدیگر مسئلهای نخواهند داشت. امیرالمؤمنین، امامالعارفین(ع) میفرماید: «اگر حکومت هفت آسمان را به من بدهند و در مقابل، ذرهای گندم از دهان مورچهای بگیرند، من آن را قبول نخواهم کرد»؛ این عین عدالت است.
پرواضح است که این منش با جریانهایی که در مسیر عرفان، خود را –به صورت دروغین- به امیرالمؤمنین(ع) منتسب کنند، تفاوت صددردصدی دارد. ما باید این شاخصهها را به دقت فهم کنیم. عارف، آن است که ظلم را برنمیتابند و با مشاهده افراد ظالم، کدورت باطنی پیدا میکند.
🔻یکی از آسیبهای اعتقادی، آن است که جریانهای مزبور، تعریفی متفاوت از خدا دارند. اگر خدا را یک موجود جسمانی گوشه عرش بدانند، امری ساخته ذهن و باطل است.
خدا همان حقیقتی است که در قرآن معرفی شده و ادله قطعی و قوی عقل، آن را اثبات میکند. خدا، حقیقتی مطلق است که هیچ محدودیتی ندارد اما عارفنماها با هدف جذب افراد، خودنمایی میکنند نه خدانمایی. در واقع، آنها خداگرا نیستند، بلکه خودگرا هستند.
این #نحلههای_انحرافی، عرفان خود را ترویج میکنند، نه عرفان خدا را، لذا همانند شیطان، «عدو مبین»اند»(1)
📚1.گفتگو با آیت الله نحمدباقر تحریری، فصلنامه روشنا، شماره 84.
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علائمی که اگر در کسی رخ بدهد زمینه را برای #فرقه_گرایی او تشدید می کند؟
#استاد_حاجی_آقازاده
@tollabolkarimeh 🌷
💎بازخوردهای بازگشایی مسجد ایاصوفیه؛ خوشحالی اسلامگرایان و مخالفت الازهر!
محمدجواد حسین زاده
✂️برشهایی از متن:
🔹کشور یونان و کلیسای ارتدکس روسیه، که پوتین نیز به آن تعلق خاطر داشته و از آن حمایت میکند، به شدت با این اقدام مخالفت کرده و پیش از اجرایی شدن این تصمیم هشدار داده بودند که این اقدام ممکن است احساسات مسیحیان را جریحهدار کند
🔹محمد الغزالی چشم انداز ارتدکسیان برای تبدیل کردن بخشی از ترکیه با محوریت ایاصوفیا به کانون کلیسای ارتدکس را در کنار تبدیل شدن قدس و مسجد الاقصی به عنوان کانونی برای یهودیان و تبدیل شدن رم و واتیکان به عنوان کانونی برای کلیسای کاتولیک، قرار میدهد. به هر صورت، جریانهای اسلامگرا امیدوارند که این اقدام اردوغان طلیعهای برای بازپسگیری مسجدالاقصی از دست یهودیان باشد.
🔹صفحه فیسبوک دارالافتای مصر در کنار مخالفت با اقدام اردوغان، از فتح قسطنطنیه به دست سلطان محمد فاتح با عنوان «اشغال» نام برد. این تعبیر خشم کاربران فضای مجازی را در پی داشت و آنها این اقدام را نشانه این دانستند که دارالافتاء به آلت دست سیاسیون تبدیل شده و اختلافات مصر و ترکیه در دیگر موضوعات از جمله در مسئله لیبی، در داستان ایاصوفیا نیز نمود پیدا کرده است. به هر روی، اعتراضها دارالإفتاء را مجبور کرد که تعبیرش درباره اشغال قسطنطنیه را اصلاح کند ولی همچنان بر مخالفت با اقدام اردوغان اصرار دارد.
🖇متن کامل:
https://rizy.ir/PaD
#ترکیه
@tollabolkarimeh 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌ مسیحی شدم، از مادرم فاصله گرفتم ...
مغزشویی از ابزارهای ویژه فرقه ای است که طی فرآیندی آرام، جدایی از خانواده و در نهایت طرد آن را در پی دارد.
این درحالی است که به فرد القا میشود تصمیمی شجاعانه برای رسیدن به حقیقت گرفته است.
@tollabolkarimeh 🌷
💢 مسئولین حتی اظهار شرمندگی هم نمیکنند!/ قوای سهگانه جلوی این وضع نابسامان را بگیرند
✔️ بیانیهی اعتراضی آیتالله مکارم شیرازی نسبت به گرانیهای اخیر:
🔹 دیگر اجاره مسکن، خرید جهیزیه و مایحتاج زندگی جز با وامهای سنگین ممکن نیست
🔹 ما نه تنها سکوت نکردهایم، بلکه بارها در این باره سخن گفتهایم و باز هم میگوییم
🔹 مسئولین خونسردند و اظهار شرمندگی هم نمیکنند!
🔹 مجلسیان جز انتقاد راهکارهای عملی ارائه نداده، و حتی بعضاً به امور حاشیهای میپردازند.
📜 متن پیام آیتالله مکارم شیرازی که صبح امروز از سوی دفتر معظمله منتشر شده به این شرح است👈 https://b2n.ir/134370
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
️💢کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان همدان
🔰اطلاع رسانی اخبار حوزه های علمیه خواهران
🔺️فرصتی برای نشر معارف ناب قرآن و اسلام
💠ارتباط با ادمین👇
🆔️ @talabeh65
🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷
🔰 باماهمراه باشید👇👇
@hawzah_khaharan_hamedan
♨️تاکید ۴۲باره امام خامنهای بر مسئله فرزندآوری
🔹 سالهای گذشته رهبر معظم انقلاب در بیانات مختلف خود به طور مداوم به موضوعات مرتبط با افزایش جمعیت اشاره کردهاند؛ بر این اساس، به علاوه بیانات روز گذشته ایشان در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس، از سال ۱۳۹۰ تا کنون، بیش از ۴۲ بار به «مسئله جمعیت» اشاره و بر ضروت اصلاح رویه غلط گذشته در تهدید نسل تاکید داشتهاند.
tn.ai/2305129
@tollabolkarimeh 🌷
🚨 ایران رکورددار کاهش نرخ باروری در طول تاریخ بشریت!
🔻 پروفسور «نیکولاس اِبِرشتات» از محققان برجسته انستیتو امریکن اینترپرایز با استفاده از دادههای آماری به دست آمده از جمعیت ۴۹ کشور و محدودههای جغرافیایی دارای اکثریت مسلمان، در مقالهای با عنوان «کاهش نرخ باروری در جهان اسلام؛ تغییری فاحش که در کمال تعجب کسی متوجه آن نشده است» مینویسد: «به طور میانگین نرخ باروری در دنیای اسلام حداقل ۴۴ درصد کاهش یافته است، حال آن که کاهش نرخ باروری در کل جهان ۳۲ درصد بوده است. همچنین بیشترین کاهش باروری که در سه دهه گذشته کاهش ۷۰ درصدی باروری را شامل میشود، در ایران به وقوع پیوسته است. کاهش نرخ باروری در ایران طی سی سال گذشته حیرتانگیز و معادل ۷۰ درصد بوده است. این میزان یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده است.
@tollabolkarimeh 🌷
🔹بیایید تغییر رویه دهیم
✍️معصومه نصیری
▫️این روزها در لابهلای اخبار و محتواهای رسانهای سکه ارزش خبری «#تضاد_و_درگیری» پررونقتر از سایر ارزشهای خبری است. تضاد و درگیری یعنی خبرهای قتل، کودتا، تظاهرات، اولتیماتومها، دعواها سیاسی و غیرسیاسی و ... این اخبار ضمن اینکه بههرحال بخشی از اتفاقات دنیا را تشکیل میدهند، قابلیت جلبتوجه مخاطب و کسب کلیک بیشتر را هم دارند.
▫️اما اثرات ثانویه این دست از اخبار بر افکار عمومی دنیا چیزی جز تنشآفرینی، القای حس ناامنی، بدبینی، ترس و ناامیدی از آینده نیست. بشر از این حجم از اخبار بد و نگرانکننده که سایه سنگین تباهی را با خود حمل کرده و ابرهای سیاه نابسامانی را بارورتر میکنند، دلزده شده است و شاید گرایش به مدلهای سطحی سرگرمی و گذران اوقات فراغت برای فرار از این حجم از بیچارگی باشد.
▫️اما اگر بهطور ویژه به اخبار ایران عزیزمان نگاهی بیندازیم این پمپاژ تأسفبار اخبار تلخ بدون محاسبه اثرات روانی آن بر مخاطب، مسئله مهمی است که بهسادگی نمیتوان از آن گذشت. سؤال اینجاست که آیا در این کشور هیچ اتفاق خوب یا دستاورد قابلارائهای رخ نمیدهد که رسانهها بخواهند به آن بپردازند؟ قطعاً دستاوردهای علمی، پژوهشی، عمرانی، پزشکی و .... در این کشور رخ میدهد اما در بین اخبار با سویه بد گم میشوند. الحق که درست گفتهاند امروز دیگر #سانسور با گرفتن گلوگاه ارائه اطلاعات رخ نمیدهد بلکه با نشر گسترده اطلاعات رخ میدهد و این انبوهی اطلاعات به مخاطبان و حتی خود رسانهها مجال تمرکز بر برخی محتواها را نمیدهد.
▫️نکته اینجاست که افکار عمومی اگر به آینده امیدی نداشته باشد بخشی به عملکرد مسئولان مربوط و بخشی به بازنمایی و انعکاس رسانهای شرایط بازمیگردد. میزان و ضریب پرداخت به اخبار نکتهای است که نباید از آن غافل شویم. روح حاکم بر بیانیه گام دوم امید به آینده و رسیدن به ایرانی مقتدر و سربلند است. آیا با این مدل از خبررسانی به مردمی که در عصر اشباع رسانهای و محتوایی قرار دارند و خبرخوان شدهاند، میتوانیم روح جمعی خواهان پیشرفت، آبادانی و ساخت ایران قوی را انتظار داشته باشیم. البته که پرواضح است که بخشی از تصویر ذهنی مردم متأثر از جریان سازی رسانههای خارج از ایران است اما در میانهی جنگ رسانهای ما باید خنثیکننده این اثرات باشیم نه تکمیلکننده آن.
▫️نباید فراموش کنیم تکرار بهعنوان یکی از روشهای رسانهای میتواند در یک ملت احساس و #باور_عزتمندی_ملی ایجاد کرده یا برعکس، آن را از بین ببرد. برچسبزنی، جهتدهی به کلمات، تصاویر، بزرگنماییها، سوژه پردازیها و ... همه و همه باید ضمن توجه بهضرورت شفافیت و اطلاعرسانی به هنگام به افکار عمومی، بر داشتهها و دستاوردها نیز تأکید داشته باشد.
▫️اخبار «خوب»، «مفید» و «امیدبخش» سه مؤلفه اساسی برای حوزه اطلاعرسانی است. این تصور که خبر خوب، خبر بد است نیاز به بازنگری دارد. اگر احساس عزت ملی از کشوری گرفته شود احساس همبستگی و مشارکت نیز از آن گرفته میشود و این یعنی میزان آسیبپذیری آن سرزمین بالاتر میرود.
@tollabolkarimeh 🌷