#حماسه_سازان_عاشورا
💠مسابقه بزرگ حماسه سازان عاشورا
💠بخش ها کودک، نوجوان، عمومی
هدایای مسابقه بزرگ حماسه سازان عاشورا
1️⃣72انگشتر با سنگ حرم مطهر امام حسین علیه السلام از طرف قرارگاه فرهنگی جهادی فاطمی
2️⃣ 72عدد کارت هدیه 1.000.000ریالی
3️⃣72عدد پک فرهنگی آموزشی
🗂جهت دانلود رایگان نرم افزار اندروید و شرکت در آزمون برخط به لینک زیر مراجعه بفرمایید.
keramat.amfm.ir
🔷🔸💠🔸🔷
کانال طلاب الکریمه
@tollabolkarimeh
#یا_حسین
خانواده فاطمی سلام
🔸آیا ماه محرم امسال، نام شما در فهرست توزیع اطعام حسینی ثبت شده؟
🔸 توسط قرار گاه فرهنگی جهادی فاطمی در مهمانسرای حرم حضرت فاطمه معصومه علیها السلام غذای نذری به صورت کاملا بهداشتی پخت میشه و به نیابت شما بین عزادارای حسینی توزیع می گردد.
💠قیمت خرید مواد اولیه جهت پخت هر پرس غذا:
۱۰هزار تومان
💠قیمت یک عدد ماسک سه لایه: هزار تومان
💠قیمت یک بسته ارزاق(یک کیسه برنج، روغن وحبوبات، رب و..): ۲۰۰هزار تومان
بعد از واریزمبلغ مشارکت خود رسید پرداخت را بهمراه تعداد و نوع نذری به آدرس @khanehaye_fatemi_admin
بفرستید تا بتونیم نذر شما را در بین عزاداران حسینی توزیع کنیم.
شماره تماس :02537175593
از ساعت 7:30تا 15:00
شماره حساب به نام آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
شماره کارت
6063737004840680
شماره حساب
5202118887771
شماره شبا
Ir980600520201100888777001
سهم مشارکت شما چقدر است؟
🔷🔸💠🔸🔷
کانال طلاب الکریمه
@tollabolkarimeh
⭕️ مدیریت هیئتی، آنچه پیش از این بینظم میخواندیم
➖ ساختارهای رسمی از نهادهای مردمی الگو بگیرند
◀️ متاسفانه با بی دقتی رسانهای و همچنین هجمههای جریانات خاص، سالها از مدیریت هیئتی به نام بینظمی، شلختگی، عدم دقت و کار غیر علمی نام برده میشود. و هرگاه میخواهند نمونه کار بینظم و سوء مدیریت را نشان دهند با نام مدیریت هیئتی و حتی مدیریت جهادی خطاب میکنند. گواه اینکه هرجا مدیریت هیئتی و جهادی که خارج از ساختارها و بروکراسیِ رسمیِ اداری کشور بوده همراه با ضعف و بینظمی بوده است.
🔸 حال آنکه، فقط تماشای برگزاری هیئتهای بزرگ در شرایط حساس کرونای امسال دقیقا خلاف گزاره مرسوم و غلط را ثابت میکند. آنچنان که مردمیترین، منظمترین و دقیقترین مدیریت را همین هیئتها انجام دادهاند. مدیریتی چابک و پویا که سریع توانست در مواجه با تغییرات شرایط و اعمال پروتکلهای بهداشتی خودش را تطبیق بدهد و بدون کوچکترین بینظمی، مراسماتی با شکوه و جمعیتی قابل توجه را مدیریت کند. مدیریت هیئتی که کاملا خودجوش و مردم نهاد است، توانسته خارج از چارچوبهای خشک رسمی و اداری، مدلی موفق را ارائه دهد.
🔹در همین قضایای کرونا، اجتماع های پرتراکم مردم در دفاتر خدمات ارتباطی برای سهام عدالت، ازدحام مردم بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی در مراکز تعویض پلاک و امثالهم نمونههایی از سوء مدیریت دولتی در همین مدت اخیر است. که با وجود امکانات و اطلاع رسانی های گسترده اما حتی بصورت حداقلی نتوانست امور را مدیریت کند و موجب تبعات جدی برای سلامتی مردم کشور گردید.
🔸 این مدیریت خسته و ناتوان را که هر کجا وارد شده، جز بینظمی و عصبانیت مردم، چیزی در پی نداشته (تا جائیکه حتی در توزیع ساده یک سبد کالای معیشتی بحران میآفریند) با مدیریت مردمی و بومیِ هیئتی و جهادی، قیاس کنیم. آنچنان که خود مردم کاملا پویا و منطبق بر نیازهای مردم عمل میکنند و در کمترین زمان و با کمترین امکانات و بودجه، کار را به بهترین شکل پیش میبرند.
🔹 نمونههای اخیر مدیریت هیئتی یا جهادی را نه تنها در برگزاری هیئات مذهبی در محرم امسال، که در رزمایش همدلی و مواسات، عملکرد گروههای جهادی در تولید ماسک و ضدعفونی سطح شهر، حضور خودجوش گروه های جهادی در ماجراهایی چون سیل و زلزله هم میتوان دید. هر کدام را حقیقتا میتوان به عنوان یک نمونه مطالعاتی تحقیقاتی مورد بررسی و مطالعه قرار داد.
🔸 این مدیریت هیئتی و جهادی را مرهون انقلاب اسلامی هستیم. همانها که در دهه اول انقلاب در نهادهایی چون کمیته انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی و نهضت سواد آموزی به کمک ساختارهای رسمی جمهوری اسلامی آمدند و در حوزه های امنیت، سازندگی و سواد آموزی حقیقتا عملکرد موفق و بیبدیلی داشتهاند.
🔺 که البته تمامی این نهادهای مردمی بعدها توسط تکنوکراتها و ساختارهای رسمی و معیوب اداری کشور روز به روز تضعیف، ادغام و حذف شدند. هرچند این مدلهای موفق امروز در قالبهای دیگر در حال ظهور و بروز است و سرچشمه جوشان مدیریت مردمی شدهاند. زین پس هرجا از نظم و مدیریت مردم محور، کار دقیق حرف زده شود باید از مدیریت هیئتی و جهادی نام برده شود.
#حسین_رضایی
@tollabolkarimeh 🌷
🔴مردّدِ مردود
عبدالله بن جعفر را که می شناسید؟! پسر جعفربن ابیطالب برادر بزرگوار امیرالمومنین علی(ع) . همان کسی که سرپرست مهاجرین به حبشه بود و بعدها از سوی پیامبر(ص) فرمانده لشکر مسلمین در جنگ موته شد و در همان جنگ دو دستش را از دست داد و به شهادت رسید.
عبدالله بن جعفر در دامان عمویش بزرگ شد و آن قدر صلاحیت داشت که امیرالمومنین (ع) او را به شوهری حضرت زینب کبری(س) قبول نمایند.
عبدالله در جنگ های سه گانه زمان حکومت علی (ع) در رکاب مولایش حضور داشت و بعدها جزو عبّاد اربعه مکه و یکی از مهم ترین و تاثیر گذارترین افراد زمانه گشت.
اما همین عبدالله با همه خصوصیات و اعتبار و نام و نشان و صلاحیاتش در کمال تعجب امام حسین(ع) را در سفر کربلا یاری نکرد!
علی رغم دعوت خصوصی امام حسین(ع) از عبدالله برای همراهی در سفر عشق ، نه تنها در لبیک به دعوت امامش مردّد شد ، بلکه با بی معرفتی و بی بصیرتی تمام ، امام را نصیحت کرد و از سفر پرخطر بر حذر داشت!!!
عاقبت هم نتوانست بر تردیدش در همراهی امام زمانش غلبه کند و از قافله عشق جاماند و ثابت نمود که کربلا جای مردّدین نیست ...
آری می شود که پسر جعفر طیار و دست پرورده امیرالمومنین(ع) و شوهر زینب کبری(ع) و پدر دو شهید در کربلا باشی اما در بلای کربلا و امتحان سخت ولایت پذیری مردود شوی ...
(اللّهم اجعَل عواقِبَ اُمورِنا خیراً)
✍"قاسم اکبری"
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از طلاب الکریمه
#قابل_توجه_طلاب_خواهر
⛔️با توجه به شروع سال تحصیلی چنانچه کتب #درسی مورد نیاز خود را تهیه نکرده اید،هر چه سریعتر وارد لینک زیر شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3011641399Cbf0ab0243a
990601-Panahian-MohemtarinRahePishgiriAzSoghutEnsanVaNabudiJamee-03-18k.mp3
6.49M
🔉 سخنرانی
🔶 موضوع | سقوط انسان و نابودی جامعه
🎙حجت الاسلام علیرضا پناهیان
مجلس سوم
🔹بعضیها ولایتمدار نمیشوند؟ مشکل اصلی آنها چیست؟ آن کسانی که پس از ظهور، با همۀ ادّعای شیعهگری، ریاست امامزمان(ع) را نمیپذیرند، چه مشکلی دارند؟ یک چیزی هست که باعث میشود تکبّر آنها، بروز پیدا کند و زمین بخورند. چه موضوعی است که ایمانمان را در آن موضوع باید امتحان کنیم؟
🔹چه موضوعی است که عامل اصلی پذیرفتن ولایت ولیّ خدا یا رد کردن ولایت ولیّ خداست؟
/تاملات
@tollabolkarineh 🌷
🔴سوالاتی از مدعیان انقلابی بازی خورده در زمین دشمن
طرحی با عنوان"ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی"در مجلس اعلام وصول شد(که در کنار موارد درست، نقص هم دارد) اما رسانه های دولت و اصلاحات اینطور تیتر زدند که انگار قرار است همه شبکه های اجتماعی فیلتر شود!
و برخی کاربران حزب اللهی هم مثل همیشه #فریب عملیات روانی آنان را خوردند!
⏪اولا)کجای این طرح را خلاف منویات #رهبری می دانید و با آن مخالفید؟ مگر رهبری همین دو روز پیش از "ول" بودن فجازی و بی پناه بودن مردم در آن
#گلایه نکردند؟
برادران و خواهران حزب اللهی، ما برای رفع این دغدغه رهبری چه کردیم؟
چرا رگ غیرت تمان برای این گلایه امام جامعه بیرون نزد؟
⏪حال که #گلایه_رهبری را مشاهده کردید به این چند سوال پاسخ دهید:
❌سوال اول: آیا تا به حال نظرات رهبری در مورد فضای مجازی خوانده اید و با دیدگاه ایشان نسبت به این فضا آشنا هستید؟
❌سوال دوم: راهکار #مدیریت_فضای_مجازی چیست؟
❌سوال سوم: برای این حجم از افسارگسیختگی موجود در فجازی، باید چه کرد؟ به قول رهبری آیا می توان مردم را در این فضا، بی پناه رها و مدیریت فضا را به دست کشورهای عمدتا متخاصم سپرد؟
❌سوال چهارم:طرح مجلس با ایراداتی همراه است که قطعا باید رفع شوند پیشنهادات شما برای اصلاح اش چیست؟
❌سوال پنجم: اکنون از طریق فضای مجازی انواع #جرایم و کلاهبرداری ها در حال وقوع است. آنکه از او کلاهبرداری شده و امکان یافتن مجرم به دلیل عدم همکاری پلتفرم وجد ندارد، می پرسد این چه حاکمیتی است که توان احقاق حقوق ما را ندارد. پاسخ ما به او چیست؟
❌سوال ششم: حالا که دغدغه حضرت آقا در مورد الزام #اعمال_حاکمیت در فضای مجازی را شنیدیم؛ طرح ما برای رفع این دغدغه امام جامعه چیست؟
❌سوال هفتم: ممکن است بگویید اولویت کشور الان اقتصاد است، من می گویم مگر رهبری نمی دانند چرا اینگونه گلایه کردند؟
1⃣ به ضرس قاطع می گویم اکثر بزرگواران حزب اللهی (و حتی اصلاح طلبان و ...) که در حال نقد طرح مجلس هستند، اصلا این طرح را نخوانده و فقط بر اساس تیتر خباثت آلود #انتخاب و #خبرفوری و ... مبنی بر مسدود شدن همه شبکه های اجتماعی خارجی در حال قضاوت و توئیت زدن هستند!
2⃣طبق این طرح قرار است حضور پیام رسان های خارجی در کشور #قانونمند شود. شمای منتقد با کجای این طرح دقیقا مشکل دارید؟
آیا حجم بالای ضرر و زیان مالی که امثال #تلگرام و #اینستاگرام در اثر بی ضابطه بودن به کشور تحمیل کردند برای اینکه به فکر چاره بیوفتیم، کافی نیست؟
3⃣ مدل های برخورد کشورهای دیگر با شبکه های اجتماعی را می بینید و می خوانید؟ آیا مدلی به جز این که حضور پیام رسان باید قانونمند باشد و به حاکمیت مرکزی پاسخگو باشد، وجود دارد؟
آیا راه حل دیگری برای این ماجرا هست که #مجلس_انقلابی سراغ آن برود؟
4⃣نمی شود در انقلابی گری و تبعیت از ولایت فقیه و #ولایتمداری، "نومن ببعض و نکفر ببعض" بود!
نمی شود کنایه رهبری به روحانی در مورد کارکردن در 100 روزهای باقیمانده را وایرال کرد اما گله رهبری از #آذری_جهرمی و شورای عالی فضای مجازی را ندید گرفت!
5⃣یکی از موراد این طرح که باعث شده رسانه های معلوم الحال جهرمی و دولت تمام قد بیایند پای کار تخریب این "طرح اولیه"، این است که با تصویب این طرح: زین پس 10 درصد #درآمد دولت از فروش #پهنای_باند_بین_الملل باید برای حمایت از پیامرسان های داخلی و تولیدکنندگان محتوا هزینه شود!
6⃣این هجمه سنگین اصلاح طلبان و دولتی ها برای تخریب و تخطئه این طرح برای این است که دیگر کسی جرات نکند برای اصلاح وضعیت اسفناک فضای مجازی کشور حرفی بزند و قدمی بردارد
7⃣گرچه در مجلس بعضا #نماینده_های_جوگیر هم داریم اما امیدواریم کلیت #مجلس_انقلابی تسلیم این پروپاگاندا نشود.
8⃣ باز تاکید می کنم قطعا این طرح مجلس ایراداتی دارد و باید روی آن کار کارشناسی به دور از جنجال های رسانه ایی انجام شود؛ اما به جد مردم از مسئولین مطالبه امنیت و آسایش در فضای مجازی را دارند که هرچه سریعتر باید به این دغدغه مردم، پاسخ مناسب داده شود
/خبر حوزه
@tollabolkarimeh 🌷
828K
🔴به بهانه طرح مجلس برای «ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی»
✍️دکتر معصومه نصیری ـ مدرس رسانه
☑️ساماندهی پیامرسانها و اساساً فضای اینترنت برای صیانت از افکار عمومی، تمامیت ارضی و ملی و کمک به توسعه و بهبود زیرساختهای کشور و پیامرسانهای داخلی، عاقلانهترین کاری است که باید صورت گیرد.
پس #اول اینکه اصل طرح را بخوانید. #دوم اینکه در خوانش تحلیلها، حواسمان باشد که راهکار اصلاحی برای طرح فعلی مجلس مطرح میشود یا اساساً با بهکارگیری واژههای تحریککننده احساسات مخاطبان مثل «انسداد»، «زندان مجازی» و... سعی در به حاشیه بردن اصل موضوع دارند.
حواسمان به تکنیک شاهماهی سرخ که یک استدلال #مغلطهآمیز است و سازوکارش بر اساس #پرت_سازی_حواس متکی است، هم باشد. در این تکنیک مرکز توجه منحرف میشود و توجه افراد به موضوعات نامرتبط کشانده می شود.
و نکته مهمتر اینکه قطعا مجلس شورای اسلامی باب اصلاح و تقویم این طرح را باز گذاشته است و حمله کنندگان به طرح، به جای نفی اصل طرح، راهکار اصلاحی ارائه دهند.
نگاهی خواهیم داشت به قوانین کشورهای مختلف در زمینه فضای مجازی؛ از لایحه میهنپرستان در آمریکا تا دیوار ضدخرگوش و ضدگوگل
@tollabolkarimeh 🌷
💢 قیام یا فرار؟
در سالهای اخیر یک برداشت #خوشمزه و نوین از واقعه #عاشورا ارائه شده و هرسال دامنه دار تر می شود که امام حسین(ع) #قیام نکرد و اصل حرکت ایشان سیاسی نبود بلکه حضرت برای در امان ماندن از ترور مخفیانه و بی سر و صدا در مدینه برای حفظ جان از #مهلکه فرار کرد
.
#روشنفکران_دینی برای توجیه می گویند این فرار، عمل به حکم عقل بوده است و برای امام عیب و نقصی نیست زیرا حفظ جان واجب است
.
ریشه این برداشت غلط، در عدم فهم صحیح از تاریخ نهفته است چند مطلب را ساده توضیح میدهم:
.
کسانی که چنین برداشتی دارند، منش و رفتار امام حسین(ع) را صرفا در آن ده روز محرم یا حرکت حضرت از مدینه تا کربلا خلاصه می کنند و گویی سال های قبل حیات امام را کنار گذاشته اند
.
امام به معاویه نیز معترض بودند
وقتی معاویه در زمان حیات خود خواست برای یزید بیعت بگیرد و امام حسین(ع) امتناع فرمود، معاویه امام را به فتنه انگیزی متهم کرد و امام هم در جواب نامه تندی به معاویه نوشتند
.
در آن نامه تند امام به معاویه می نویسند: فتنه ای #بزرگتر از این نیست که تو امیر بر این مردم باشی
.
پس حرکت اعتراضی امام در زمان حیات معاویه نیز جریان داشته است و متاسفانه ما امام را در همان ده روز تا #عاشورا خلاصه کرده ایم
.
نکته دوم: امکان دارد سوال کنید چرا پس امام در زمان معاویه قیام نکردند؟
پاسخ در مفاد صلح امام حسن(ع) نهفته و معاویه در پایان عمر خود برخلاف عهدنامه عمل کرد و قرار بر این بود که معاویه حق تعیین جانشین ندارد اما او یزید را انتخاب کرد
.
نکته سوم: فرضا حرف اینان درست است، باید پاسخ دهند چرا می خواستند امام را #ترور کنند؟ علت ترور چه بود؟
علت عدم بیعت امام بعنوان یک شخصیت سرشناس با یزید بود. اصل بیعت نکردن با حاکم هم یک مساله #اعتراضی و #سیاسی است
.
نکته چهارم: از ابتدای سفر از مدینه تا ظهر عاشورا #پیشنهادات متعددی از سمت دوستان و حتی دشمنان مطرح شد تا امام در امنیت جانی همراه با #خانواده از این شرایط رها شوند اگر قصد امام فرار و حفظ جان بود چرا این پیشنهادات را قبول نکردند؟
.
کلید این نافهمی، ریشه در عدم درک صحیح تاریخ دارد
.
#علیرضا_زادبر
@tollabolkarimeh 🌷